Nagy teljesítményű rendszerkonfiguráció játékhoz és grafikához az Ivy Bridge és a Kepler segítségével - oktatóvideó

Szia barátok, ma létrehozott egy rendszert, amely valószínűleg, mint minden játékos ebben, az általunk használt alkatrészeket szemöldökét, és mi nem valami igazán erős.
Sokszor azt mondtam, hogy könnyű, hogy a legjobb rendszer, válassza ki a drágább alkatrészeket és kész, de nehéz kiválasztani a legjobb alkatrészeket egy korlátozott költségvetéssel.
A költségvetés korlátozott 2000 dollárt.
A folyamat úgy döntött, egy 7 i3770 a forró processzor, csak gördült le a gyártósorról. Ebben a folyamatban az emberek az Intel már fel mindent, jobb, és növelte a tranzisztorok száma a Sandy Bridge 1,2 1,4 milliárd milliárd az Ivy Bridge (a 4 core processzorok), hogy mivel csökken gyártási folyamat, a 32nm 22nm.
Az alaplap a Gigabyte Z77 chipset, amely összehozza mindent, amit akar az Thunderbolt, amely még mindig nem, hogy mit kell használni, hogy legalább egy év múlva 2.
Videokártya olyan friss, mint processzor, GeForce GTX 670 (1344 Cuda mag), amely szintén elő Gigabyte és különbözik a klasszikus design, hogy használ egy hűvösebb, amely felöleli az egész PCB és hűtése 3 csendes ventilátor. Összehasonlítva a referencia design, van hűtő és a memória chipek.
SSD a SandForce vezérlő Intel 510 2xxx, ez a legerősebb és stabil SSD abban a pillanatban, különösen tartóssági vizsgálatokhoz normális volt, csak az Intel vaku történik. Annak ellenére, hogy az utóbbi időben a vezérlőket zseniális, akkor kezd szilárd és kihasználta azt.
Figyelmeztetés:
Ezek hívta fel a figyelmemet nagyon jó áron a Geil memória és a merevlemez Hitachi, jó áron, különösen az árak voltak merevlemezek előtt 2 hónap. Azok, akiknek szükségük olcsó memória és a merevlemez szuper olcsó vetni a szemét az alábbi listából.
A forrás nem akarta megkockáztatni, séta Seasonic X760 mi lehet a jövőben tulajdonos akar maradni a rendszer SLI GTX670 lenne kellemetlen, hogy úgy érzi, a tehetetlenség a rendszer 2000 dollárt.
Corsair burkolat és az egyik legjobb kábelrendező egy példányt a forrás van szerelve le a hátsó az alaplap lehet szerelni bármilyen monent másik hűvösebb alaplap nem üti le, séta könnyű meghajtók. Arról nem is beszélve, vegye figyelembe 10 ebben az esetben.
Végül eladási opció, és kiváló monitor azoknak, akik szeretnének az egészet, de azt hiszem, mindenkinek van egy monitor a házban, és ezért van egy rohanás, hogy dobja 3000 lej a monitoron, akkor is, ha a legjobb IPS telek ma.
Az operációs rendszer nem szükséges, ha van egy liceenta a ház akkor is lehet használni, A Windows 7 Enterprise egy évig nem jogi liceenta. Természetesen bármikor választhat a Linuxra, de azt hiszem, hogy ...

A felhasznált alkatrészek a bemutató:

Case Corsair CC650DW-1, Mid Tower, ATX, mATX, Fekete
Forrás Seasonic X-760, 760W
Hitachi Deskstar HDD 7K3000 2TB, 7200rpm, 64MB, SATA3 (SUPER ÁR)
Gigabyte GeForce videokártya GTX670, 2048MB, GDDR5, 256bit, DVI, HDMI, PCI-E
Intel Solid State Drive (SSD) Sorozat 520, 120GB, SATA 3, 2.5 "Lakossági
Gigabyte Z77X-UD5H Socket 1155
Geil Dual Channel memória kit 2x4GB DDR3, 2133MHz, Evo Corsa (SUPER ÁR)
Intel ® Core TM i7 3770 Ivybridge, 3400MHz, 8MB Socket 1155, Box

Opcionális:

Microsoft Windows Professional 7 32 / 64bit, angol GGK SP1
Dell 27 hüvelykes LCD monitor, széles, DVI, HDMI, fekete, UltraSharp U2711

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (58)

  • Helló Cristi a jövő héten, és én vásárolt GTX a Gigabyte és 670 biztos benne, hogyan is fogja összeegyeztetni a forrás, hogy abban a pillanatban, vagyis a
    http://www.emag.ro/surse/sursa-inter-tech-energon-750w--pEPS-750
    és egy ASUS alaplap p8z68-v lx
    egyébként nagyon jó bemutató kis kifogás, de én változtatni az ügyet CoolerMaster HAF X vagy HAF XM függően költségvetés és én is hozzá egy CPU hűtő a Noctua NH-egy egy d14
    szerencse annyi oktató

  • Cristi, egy 1 TB-os Hitachi-t is vásároltam az Emag-tól, mivel két 1 TB-os és 2 TB-os emag van, és szeretném mondani, hogy sokkal csendesebb, mint a 640 GB-os WDC fekete kaviár, amely melegszik. teljes terhelésnél 43-45 fok van, mivel 2x640 GB-os fekete kaviárom van Thaiföldön. És az 1 TB HITACHI szuper csendes és nagyon hideg, mint a WDC, 5 fok mínusz. A 37 fokos teljes terhelés megmarad és 18ms-os hozzáférési ideje van, és a Windows 8 mozdulatokra szuper jól ülök, a parkok mindent rendben tartanak, ami nem tetszik az, hogy feladták azt a alumíniumlemezt a motor mellett, mint a régi. , volt egy táblájuk az mtor körül, és ennek csak egy 1 TB-s lemeze van, Made in China, sajnálatos, hogy nem Thaiföld. :(

  • előadást készíthet a Windows OEM és a kiskereskedelmi licencek előnyeiről és hátrányairól. sok ember nagy zavart okoz egymás között

  • Nagyon hasznos tutorial, de szeretném látni, Cristi rendszerekre épülő AMD platform, és miért az Intel és az AMD nem
    Azért köszönöm SZÉK IMI akart vásárolni egy őszinte Így SYSTEM SA feldolgozta a I5 3570K

  • A túlzás előírásoknak.
    Megértem a játékosok számára a processzort és a videokártyát. De a többivel együtt ... luxus, például az alaplapon, úgy gondolja, hogy valaki érdekli az egér futtatását a BIOS-ban. Jobb lenne összpontosítani a Windows 8 chipekbe helyezésére. hasonlóan a BIOS-hoz (telefonokon is dolgozhat, amennyire csak lehet, és a Windows 8 is működhet :)), és így közvetlenül a Win 8-ban indul (ez magában foglalja az operációs rendszer módosításait is, hogy a programfájlokat és mindezt (Felhasználó, de példa) a rendszer által fenntartott HDD partíción, hogy a NAND csak olvasható legyen (mert feltételezzük, hogy a NAND mérete megegyezik a Windows 8-tal, és nem lehet rá írni), és csak a telepítő (csakúgy, mint a villogó telefonok, csak az a frissítő eszköz képes megváltoztatni a memóriát)

  • Abban az esetben, mentem viszont legjobb producer, hogy CoolerMaster, és hidd el, tudom, mit mondanom, mint építőanyag, valamint tetemek és légáramlás

  • György:
    meg tudod csinálni a tutorial az előnyeit és hátrányait a Windows OEM licenc siretail. csomó ember nem sok zavart közöttük
    írásos bemutató, a videó, hogy mindenki, hogy ne zavart.

    OEM - Egy licenc egy számítógépen. Ha megváltoztat valamit a számítógépen, akkor újra aktiválnia kell a Windows rendszert.

    Kiskereskedelmi Egyetlen licenc is használható több számítógépen. Számítógép konfiguráció változások nem érintik semmilyen módon az engedélyt.

    Röviden: OEM - egyetlen licenc, amelyet csak egyszer használnak egyetlen számítógépen
    A kereskedelmi licenc is használható többször több számítógépen.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.