Nagy teljesítményű konfiguráció az Intel LGA2011 foglalaton i7 3820 processzorral - hardver útmutató

Szia barátok, ma létrehozott egy rendszert az Intel új foglalat, akkor LGA2011, hogy jön az új Sandy Bridge sorozat.
Az új alaplapok lesz támogatja a quad chanel memória, ami azt jelenti, a sávszélesség 256 minden bitet 128 a dual channel vagy egy Chanel 64 bit.
Egy másik fejlesztés a PCI Express 3.0 támogatása. Kettős sávszélességet hoz (1 GB / s egyetlen vonalon, 1 GB / s a ​​16X bővítőhelynél) a PCI-x sávokhoz, ami nagyobb teljesítményt eredményez. jó több gpu konfigurációban (SLI és CrossFire), szűk keresztmetszetekkel készen áll ...
Különösen, hogy a rendszer egy processzort i7 3820, valami jobb, mint a processzor i7 2600, L3 cache nőtt a 8 10 MB vagy frekvencia továbbra is ugyanazon a szinten volt, jelentősen nőtt (vs 3,6 3,4).
A többi komponens választott a legjobb minőségű, és lépést tartani a nagy bar i7 3820.
A videokártya egyik Gigabyte készült felelősség (nincs hűtők szopni), a GTX560 (nem IT, nem OC) egy hatékony hűtés és csendes, köszönhetően a nagyon jó hűtő (nagy rajongói + 2 4 hőcsővel), a lehet túlhajtott gond nélkül, így tudjuk megközelíteni a teljesítményét GTX560TI amely több teljesítmény, de drágább.
Tárolás, mint már tudjuk a rendszer az SSD és a HDD tárolására multimédia fájlok és dokumentumok, ez a legjobb megoldás, mivel a magas ár az SSD.
Forrás a Seasonic, ez a legjobb minőség, a Seasonic X sorozat egy sor dedikált ínyencek (SANYO DENKI, minőségi kondenzátorok, PCB-k CARE), ez az erő forrása pote két lemez sima videó teljesítményt, kész elég hosszú kábel hatalomra őket.
Ház meglehetősen megfizethető, ez nem jelenti azt, hogy a rossz minőségű, a forrás fel van szerelve le, és mivel úgy döntöttünk, a minőségi forrás nem lesz semmi baja, a hossza a kábeleket.
Mint egy bónusz, Intel kaptunk ajándékba erősebb CPU hűtő (nem tudom, hogy osztály) lenne a szégyen, hogy egy nagy teljesítményű PC, és nem hagyja ki a hatékony és csendes hűvösebb.
Használt összetevők:
Intel ® Core TM i7-3820, 3.60GHz Socket 2011, Box
MSI X79A-GD45 Socket 2011
Gigabyte nVidia GeForce GTX560, 1024MB, GDDR5, 256bit, DVI, PCI-E
Memória Elixir 2GB, DDR3, 1333Mhz, PC10600
Solid-State Drive (SSD) Corsair Force GT 2.5
Hitachi Deskstar HDD 7K1000 1TB, 7200rpm, 32MB, SATA3
Forrás Seasonic X-660, 660W, ATX12V
V9 Case Thermaltake Black Edition ATX Mid Tower, nincs forrás, Fekete
Bónusz az Intel:
Cooler Thermaltake ügyintézési 30 kompatibilis Intel / AMD (Csak akkor, ha ajándékot kapott, de akkor kap egy állomány hűvösebb a CPU)

Sok szerencsét!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (65)

  • Cristi Van egy kérdésem
    Milyen játékokat játszhatok egy NVIDIA GeForce 8500GT 512 mb?
    Ez jó? 2 éve már volt, de én egy kicsit félek, hogy játszani néhány játékot, hogy ne égjen!
    Köszi előre is a választ
    És egy vélemény az Intel Intel Celeron 450 @ 2.20 GHz-es processzorról, ha el tudnád adni
    Köszönöm még egyszer

  • Gabriel:
    Cristi Van egy kérdésem
    Milyen játékokat játszhatok egy NVIDIA GeForce 8500GT 512 mb?
    Ez jó? 2 éve már volt, de én egy kicsit félek, hogy játszani néhány játékot, hogy ne égjen!
    Köszi előre is a választ
    És egy véleményt az Intel Intel Celeron 450 @ 2.20 GHz-es processzorról, ha tudtok adni
    Köszönöm még egyszer

    Minden játék az előírásoknak. Egyszerűen megy a Google, és írja fifa fifa rendszer követelményeinek és a rendszer előírások (a legjobb, ha keresni angolul) ezt minden játék. Írj a Google nevét, valamint a szavak és nyomd meg az Entert rendszerkövetelmények
    Játszani szükség van egy PC nagyon jól kiegyensúlyozott, jó és állandó forrás nélkül ingadozások
    PC egy egész, és az összes alkatrész együtt
    Hiába, ha E680-as vagy gyengébb processzoros alaplapra teszel egy szuperkártyát, mint a GTX 5200, akkor meglesz a tutorialban említett, azaz szűk keresztmetszet. A tábla teljesítményét a processzor korlátozza...

  • köszönöm szépen Cristi, most szereztem be ezt a rendszert, és elképesztően működik, úgymond teljesítménye meghaladja a grafikonokat, mondhatom, hogy 50 alkalmazást nyitottam meg, és a rendszer 2%-on tartotta a processzoromat, ez egy rendkívüli rendszer, köszönöm, amit csinálsz, és mert létezel, sok sikert az oktatóvideóhoz és jó egészséget neked és az egész családodnak, helló :D

  • Tudtam, hogy vizsgálja meg a google, de szerettem volna, és mi ta.Multumesc sok Adrian.
    Kapcsolatban ingadozások mondtam itt ezen a honlapon 2 éve voltam leégett alaplap, processzor és a videokártya miattuk!
    Adrian még valami, amit rog.Recomanda nekem van egy védő csatlakozót, amíg 150 RON.
    Köszönöm, és gratulálok ehhez az oldalhoz

  • Gabriel:
    Tudtam, hogy vizsgálja meg a google, de szerettem volna, és mi ta.Multumesc sok Adrian.
    Kapcsolatban ingadozások mondtam itt ezen a honlapon 2 éve voltam leégett alaplap, processzor és a videokártya miattuk!
    Adrian még valami, amit rog.Recomanda nekem van egy védő csatlakozót, amíg 150 RON.
    Köszönöm, és gratulálok ehhez az oldalhoz

    A dugó ingadozás védelem hatástalan, szopik szüksége van egy UPS AVR (automatikus feszültség ragulator), vagy a stabilizátor.

  • Hé Van egy Intel Core i7 2600 1155 az aljzat, és egy bizonyos ponton probléma van hűtő és fűtő pontosan egy hűvösebb márciusáig érdek-300 350 leicare, hogy hidegen tartsa

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.