Nagy teljesítményű rendszerkonfiguráció, nagyon jó áron az AMD Fusion platformon - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató beállításával egy erőteljes új AMD Fusion platform, az AMD hozza nagy reményeket, elvégre úgy tűnik, erőfeszítéseik fizettek ki, volt egy innovatív platform, ami működik, és különösen elérhető.
A verseny az Intel és az AMD is erősebb, mint valaha, talán a piaci 2005 éreztem így.
Az új AMD Fusion platform az új processzorokkal kezdődik annak a sikernek, amelyre az AMD 2006 óta vár. A diszkrét osztályú grafikus processzor (dedikált videokártya) bevezetése iránti döntés miatt ez nem egy egyszerű IGP (integrált grafikus processzor), hanem közvetlenül a processzor testébe integrált grafikus kártya-processzorral, 400 feldolgozómaggal rendelkezik az A8 sorozathoz és 320 az A6-hoz. Az AMD ezt az új processzort "APU" -nak (gyorsított feldolgozó egység) nevezi. A grafikus chip a processzorral együttműködve hardveresen felgyorsítja a több feladatot (webes és asztali videó, archiválás, átkódolás, grafika stb.). Az Intel egy másik utat választott, amely úgy tűnik, hogy nem adja meg a várt eredményeket. Az Intelnél a CPU és az IGP együttes használatához speciális támogatásra van szükség, és ez nem pontosan illeti a fejlesztőket.
Egy másik ász az AMD már az ujját használja egyszerre grafikus kép egy dedikált videokártya CPU AMD, egyfajta CrossFire, CrossFire valójában nagyon ismerik még a BIOS-ban, nem SLI ahol a párzás történik az operációs rendszer, és speciális támogatást a játék működik. Érdekes módon, ha telepítve videokártya grafikus képfeldolgozó processzor, kap Mouát nevét és elismert új videokártya.
Összesen AMD jön a sok hír, minden áron több mint tisztességes, ára £ 1600 egy funkcionális SSD SATA3, 4 core processzor, alaplap, amit akarsz, és fogyasztás több mint vékony. Ezzel a komponens lehet játszani a modern játék, természetesen annál alacsonyabb értékek jobb grafikus teljesítmény lehet csatolni a fórumon directX11 (mint például az alábbi), és gyakorlatilag megduplázta CrossFire grafikus teljesítmény.
Használt összetevők rendszer konfiguráció:
AMD A8-3850, 2900MHz, 32nm, 4MB Socket FM1
Gigabyte A75-UD4H Socket FM1
Geil Dual Channel memória kit 2x4GB DDR3, 1333MHz, Sárkány
32GB SMP60 Kingmax flash SSD, SATA 3, 2.5
Case Delux MT482, Middletower ATX 450W, ezüst / fekete
Hitachi Deskstar HDD 7K1000 1TB, 7200rpm, 32MB, SATA3
Sapphire AMD Radeon videokártya HD6570 1GB GDDR3 HDMI, DVI-D, VGA (opcionálisan go nélkül)
Forrás Corsair CMPSU-430CXV2, 430W, ATX2.2 (opcionális ház forrás)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (59)

  • ceau
    meg tudod csinálni a tutorial, hogyan kell telepíteni Hackintosh (Mac OS X PC-n), az AMD, mint én nem megyek először megpróbáltam egy Pentium 4 rablás még működőképes telepíteni capat.dar, mikor jön ez a beállítás és az AMD Phenom x3 (a jelenlegi számítógépen) helyezze be a CD-t az Apple logó Hackintosh és elvárják, kevesebb és telepíteni nullázni, de ha a gépet a Windows
    Tudom, hogy írt egy tutorial, de ez volt a virtuális gép szeretném telepíteni, de nem fizikailag virtuális

    A számítógép szemüveg:
    AMD Phenom x3 2.4 ghz
    Videókártya: Nvidia GForce 9600 1 GB VRAM
    Ram: 3gb

    Most nem hibáztatom nekem rossz helyre, mert itt ez az egész amd

  • Helló, Cristi, az AMD processzorok manapság nem használhatják őket 100% -osan többfeladatos feladatként, mert ez nem lehetséges, mivel tudom, hogy az AMD mindig nagyon nehéz volt, amikor például több műveletet hagyott hozzá. Tegyük fel, hogy az Internet és a Telepítési Játék a haldoklástól kapta a CPU-t. Használat: 100% mindig. És azt szeretném mondani, hogy az A3870 processzor az A38 tartománytól származik ..., a grafikus kártya nagyon gyenge. Itt az Intel HD4000 először jelenik meg, amikor elfelejti, hogyan mozog az AMD GPU, és hogyan mozog az Intel HD GPU. Az Intel mellett folytatnám, mert az Intel mindig borotvaéles volt, vereséget nem láttak. Az első Intel Pentium MMX CPU megjelenése óta simán futott, összeomlások nélkül stb. még a 2003-2005-ös újabbak is jól mentek. Ahogy ezt a videót úgy láttam, azonnal feladtam, amikor láttam, hogy az AMD 10 fps / s sebességgel rendelkezik, és az Intel másodpercenként 20-30FPS, esetleg akár 40-45fps sebességgel rendelkezik. Mit mondasz ?
    Tudd, hogy az ASUS, az MSI, ASRock Asrock különösen a legjobb kártya, Northbridge honlap nagyon cool. Én vagyok a fórumon a régi és az új P4i945GC hogy az északi híd hideg, mint a jég, mint mások.

  • igaza van, hogy ezek a táblák, tehát nekem van az asrock alaplapja a G31M-S2-en az ICH7-rel, és ugyanaz, mint amit mondtál a túllépéssel, de a múltban egy gigabájt fórumon volt egy barátom tesztje, és szabad kezet adott nekem. Komponenseimre őszintén beillesztettem, már nem ismerem az alaplap modelljét, de kifogástalan volt, mennyire jól túllicitálta, és egészen addig tartott, amíg az FSB oc 1066 és az én 900-as asrok az újraindítást és a BSOD-t megadta! Én vagyok a fickó, aki -zavarodott ...
    :)

  • ASUS:
    Szia Cristi, AMD ma már nem használható többfeladatos 100%, mert ez nem lehetséges, mert tudom, hogy az AMD mindig nagyon keményen dolgozott, amikor ő volt arról, hogy nem több művelet ex. Internet és telepítse játékot mondani, hogy haldoklik CPU használat: 100% mindig. És azt akarom mondani, hogy ha A3870 processzor A38 tartomány .. a grafikus kártya nagyon gyenge. Itt az összes Intel HD4000 ki először, olyan uitete és ahogy mozog AMD GPU és GPU ahogy mozog az egész HD.Eu Intel Intel Intel mindig megy a borotva ment nem láttam absztinencia. Mivel először megjelent Intel Pentium MMX processzor ment borotva nélkül zár, stb. még ezek az újabb-2003 2005 ment az OK gombra. Tehát ahogy láttuk ezt videosfat nevezni, így abbahagytam, amint láttam, hogy kimaradt a dAbeau 10fps / s AMD és az Intel I 20-30FPS másodpercenként talán 40-45fps. Mit gondolsz?
    Tudd, hogy az ASUS, az MSI, ASRock Asrock különösen a legjobb kártya, Northbridge honlap nagyon cool. Én vagyok a fórumon a régi és az új P4i945GC hogy az északi híd hideg, mint a jég, mint mások.

    AMD jó a multitasking
    Én az AMD simán megy

  • Üdvözlöm. Támogatja azt az elképzelést CaineRAU. Ha tudod, hogy a bemutató, hogy hogyan lehet a Mac OS a számítógépre (akár Intel vagy AMD), hogy nagyon jól. Tudom, hogy van egy tutorial propriuzisa virtuális gép, de a telepítés egészen más. Remélhetőleg tehetünk a bemutató valamit, akkor lenne igazán hasznos és érdekes.

    • Megvizsgáljuk az elképzelést, és látjuk, mi jön ki, nem ígérünk semmit, és általában szükségünk van bizonyos elemekre, és ez megnehezíti számunkra ......

  • Dany:
    talán én vagyok noob, de el tudom magyarázni, mi az az SSD? , ;) Nagyon köszönöm

    Írja be a jobb felső oldalsávban található KERESÉS mezőbe: "Mi az SSD és mit lehet tenni egy normál merevlemezhez képest", nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóprogramot. Ezen az oldalon a videolejátszó alatt található a "Hasonló cikkek" szakasz, ahol más oktatócímek vannak, amelyekre kattintva közvetlenül az adott oktatóprogramhoz juthat.

  • ASUS:
    Szia Cristi, AMD ma már nem használható többfeladatos 100%, mert ez nem lehetséges, mert tudom, hogy az AMD mindig nagyon keményen dolgozott, amikor ő volt arról, hogy nem több művelet ex. Internet és telepítse játékot mondani, hogy haldoklik CPU használat: 100% mindig. És azt akarom mondani, hogy ha A3870 processzor A38 tartomány .. a grafikus kártya nagyon gyenge. Itt az összes Intel HD4000 ki először, olyan uitete és ahogy mozog AMD GPU és GPU ahogy mozog az egész HD.Eu Intel Intel Intel mindig megy a borotva ment nem láttam absztinencia. Mivel először megjelent Intel Pentium MMX processzor ment borotva nélkül zár, stb. még ezek az újabb-2003 2005 ment az OK gombra. Tehát ahogy láttuk ezt videosfat nevezni, így abbahagytam, amint láttam, hogy kimaradt a dAbeau 10fps / s AMD és az Intel I 20-30FPS másodpercenként talán 40-45fps. Mit gondolsz?
    Tudd, hogy az ASUS, az MSI, ASRock Asrock különösen a legjobb kártya, Northbridge honlap nagyon cool. Én vagyok a fórumon a régi és az új P4i945GC hogy az északi híd hideg, mint a jég, mint mások.

    az alkalmazástól függ
    Például, ha több lapot nyitok meg, és egy fülön "intenzívebben" csinálok valamit, akkor a szerencsés Firefox-ot blokkolja a Windows 7, amelyet tízszer bezár, és feladatkezelő nélkül bezár.

    de amikor nyitott counter-strike 1.6 és egy másik alkalmazás jól megy, cs-u

    Cristi-admin:
    Tanulmányozzuk az ötlet, és mi jön ki, nem ígérnek semmit, és általában némi alkatrészek és lassítja minket ......

    buid Több olyan helyek, a Mac OS X. PC, mint iaktos, ideneb stb.
    hogy van-e építeni. AMD érdekes lenne (ha van telepítve nélkül Intel áll)

    van egy módszer, (ami nem tudom, hogy ez csak a. virtuális gép, vagy telepített fizikailag), hogy egy CD-n, és telepítse a bootloader más eredeti Mac OS X (nehackuit) helyezze a CD bootloader után Feltöltve vegye bootloaderu CD és tedd az egyik a Mac OS X sajtó F5, majd nyomja meg az Enter.

  • Tudtam telepíteni korábban egy AMD Barton 2500 + a 1GB Ram, MAC OS X az AMD írta és a telepített én lefoglalt és a számla az Apple, mint oly szükséges, és a munka, a munka, de most ez van, amelyek AMD64 több változata, az Intel SSE, Intel SSE2 vagy a parkban, de én soha nem próbáltam telepíteni, hogy nem tönkretenni az én elveszett partíciókat és adatokat.
    Nézd meg itt segíthet azoknak, akik szeretnének telepíteni a Mac OS a számítógépre közvetlenül!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.