Új, nagy teljesítményű és hozzáférhető rendszerkonfiguráció az Ivy Bridge platform alapján - hardver útmutató

Szia barátok, ma meg közösen egy új család az Intel Ivy Bridge processzorok és chipkészletek, ezek a processzorok a termelés az új, gyártási folyamat 22nm a Sandy Bridge Intel használt 32nm.
Mivel az Intel bevezette a ritmus 2005 akkor hajtja végre, és finomítani az új processzorok piacra lépő évről évre, ütem ismert Tic-Tac (Tik-tak angol nyelven), Ivy Bridge processzorok jönnek Tic lépés ebben a lépésben, egy új gyártási folyamatot, a mi esetünkben 22nm, a következő lépés az lesz, hogy pontosítsa 2013 amikor az Intel bemutatja az új termékek és technológiák, Tác lépés marketing és processzorok szerverek, hogy miután a gyártási folyamat lépésben bevitt Tic bizonyította megbízhatóságát.
Összehasonlítva a Sandy Bridge, Ivy Bridge processzorok nagyobb számú tranzisztorok (extra 50%), ez azt jelenti, hogy a processzorok gyorsabban fut, mint a régi generáció feladatokat.
A rendszer, amit meg ma rendkívül erős, és látni fogja a bemutató, nem kerül sokba, egyáltalán, figyelembe véve, hogy én már csak a minőségi alkatrészek és a legújabb technológia.
Nincs érzelem lehet mondani, hogy a legkiegyensúlyozottabb rendszer konfigurálható ebben monent, kivéve, hogy a rendszer egy hatékony egy néhány év múlva, nincs alkalmazás, és nem játék ez monent, hogy a nehéz helyzetben lévő ezt a rendszert.
Az egyetlen dolog, biztos nem ez a helyzet, de minden esetben lehet választani, hogy a szíved, főleg ne legyen túl magas, a videokártya rövid (egyszer vágtam őket fedezni, hogy helyet videokártya éppen vásárolt.)

A felhasznált alkatrészek a bemutató:

Intel ® Core TM i5 3450 Ivybridge, 3100MHz, 6MB Socket 1155, Box (apjuk üzleti ezen az áron)

Gigabyte H77-DS3H Socket 1155 (pontosan mire van szüksége + dolgokat premiere)

Kingmax DDR III memória 2GB, 1333MHz (két darab, négy grafikus, átkódolás, elesés, stb)

Flash SSD SATA 60GB SSDNow V 200 3 2.5 (nagyon olcsó)

Seagate 1TB, 7200RPM, 32MB, SATA3, ST31000524AS (kérjük, csak a tárolás)

Videokártya Palit GeForce GTX Daytona 560 SE 1GB GDDR5, VGA, DVI, HDMI (nagy tábla azon az áron, hogy azt mondja, hogy ez ingyenes)

Forrás Corsair CMPSU-500CXV2, 500W, ATX2.2 (csendes és hatékony)

Zen Nox Midi Tower Case áram nélkül, fekete (úgy néz ki Bina parformanta? Egyébként olcsóbb)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (54)

  • Őszintén elmondhatom, hogy hiába készít rendszereket. Nem mondom, hogy vannak-e rossz alkatrészek, de a játékosok számára a videokártya túl gyenge és a processzor túl nagy teljesítményű, a 3DsMAX tervezőinek a quadro videokártya sokkal jobb (még a legolcsóbb is). A kétcsatornás memória növekedése a játékok / formatervezés / fotó és videó szerkesztéskor sem nulla. Jobb egy 4 vagy 2 lemez, mert a 16 GB-os videószerkesztésben (4x4) ők a mennyei kéz. Vannak Muskin SSD-k a Toshiba nanddal azonos áron ... olyan teljesítmény és megbízhatóság mellett, amely megegyezik az értékekkel.

  • Gondolkodva ... csak a másnap olvastam a processzorok ezen generációjáról ... egy jó és kiegyensúlyozott rendszert mutattak be az oktatóprogramban. Köszönöm.

  • Cristi, azt találtam, hogy az ASUS P8P67 alaplapom nem rendelkezik az Intel Rapid Start vagy a Fast Boot bios funkcióval. Bár néhány nappal ezelőtt készítettem egy Fujitsu-Siemens Scenic W600 márkájú PC SH-t, amelybe én megszálltam. amelynek gyors indulása van a BIOS-ban, és amikor megnyomja a Start gombot, megjelenik a Fujitsu-Siemens (az Intel Pentium 4 logó), és azonnal betöltődik, és nem tudom megnyomni a gombot, mivel egy másodpercben összeomlott a Windows XP-ben. Úgy értem, az ASUS fórumom, ott maradok 7 órán keresztül, amíg nem ragaszkodik, amíg úgy néz ki, mint a HDD-SSD-DVDRW, és úgy tűnik, hogy érdekel a memória, milyen processzort adnék a nagybátyádnak? Hogyan tudom gyorsan lelőni azt a dolgot, hogy csak várjak, mire megnézem, hdd van, milyen dvdrw, mennyi memória stb. És azt mondom, hogy a Fujitsu Scenic W7, SH-val véve, csendesebb, mint az általam készített Sandy Bridge i600, olyan darabokon, amelyek zajt tartanak, és csendes 5 fordulat / perc hűtővel.

  • Helló, Cristi, egy kis zárójelet teszek, mit gondolsz erről a notebookról Asus X101-BLK041G
    Szeretnék megvenni csak azért, mert van egy SSD, hogy szeretném látni, hogyan mozognak Ubuntu rajta. Mit mondasz, nem jó ötlet?

  • FaraVirusi:
    Szia Cristi, hogy egy kis zárójel, mit gondol erről a notebook Asus X101-BLK041G
    Szeretnék megvenni csak azért, mert van egy SSD, hogy szeretném látni, hogyan mozognak Ubuntu rajta. Mit mondasz, nem jó ötlet?

    Én nem veszem ezt netbook, jobb a pénzt az egyik oldalon, és akkor tényleg vesz egy laptop gyűjt még egy kis pénzt.
    Netbookok gyenge jössz unglued, alig mozog, nem tudok lépést tartani az új operációs rendszer. Sem Ubuntu nem igazán, hogy a fény, az idők változnak, azt akarjuk, hogy több, ezek a netbookok nem felel meg a hosszú távon.
    Mit látsz nincs SSD teljesítmény, a flash tároló és így annak ellenére, hogy szeretne egy SSD, nem túl okos vezérlő.

  • szeretné tudni, hogy sata kompatibilis a SATA 1 3
    és mégis jó, hogy az optikai meghajtó
    pl találtam őket az internet, vezetők webkamera (a hatalom király), és ki kell telepíteni CD

  • Tehát amint van a meghajtó CD-je ebből a fényképezőgépből, természetesen sokan vannak a Földön ugyanazon modellhez .... mit csinálok most, és kíváncsi vagyok ... eddig senkit sem találtak mászni a neten az a sofőr ??? Sem a gyártó? Hm ... keresse meg őket! ;))

    daniel:
    szeretné tudni, hogy sata kompatibilis a SATA 1 3
    és mégis jó, hogy az optikai meghajtó
    pl találtam őket az internet, vezetők webkamera (a hatalom király), és ki kell telepíteni CD

  • Ha van egy sata1 komponens, és az alaplap sata3 portjára helyezte, akkor az elem probléma nélkül működni fog a sata1 sebességnél, azaz max.150mb / sec. De ha egy ssd (például) sata3-at tesz az alaplap sata1 portjára .... az összes előadást főzted, mert hiába az ssd.ul képes 550 mb / sec-ra, ha egy olyan portra teszi, amely nem vezet 150-nél több. A szabály nem vonatkozik a hdds.uri-re, mivel ezek sem haladják meg a sata1 határértéket, tehát ha hdd-t vásárol, ne tegyen kiválasztási kritériumot annak a falutípusnak a figyelembe vételéhez, hogy „azt veszem, mert van sata3 ".... súrlódások! Egyáltalán nem segít! Tehát a hdds.uri esetében vegye a sata1-et, ha kényelmesebb ára van. Javíts ki, ha tévedek. :)

  • Abból, amit látok eltérés van az alaplap és a videó.
    Az alaplap specifikációk meghatározza, hogy támogatja a CrossFire és SLI, és a videó kártya.
    Ha azt szeretné, hogy egy újabb videokártya nem tudod, hogy nem támogatják SLI alaplap (függoen).

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.