Haswell rendszer konfigurációját, ssd, usb3, gyors boot 1000 lej

Szia barátok, ma létrehozott egy rendszert a fix költségvetéssel £ 1000 és a következő alkalommal, amikor vásárol, és össze elemek ezzel szűkös költségvetés fogunk tenni az illetékes elég a legtöbb feladatot. Mi építeni mindent körül G3220 Intel Pentium processzor, amely nagyon közel van, mint Haswell processzorok teljesítményét i3 sorozat.
Ez a leírás követi egy második bemutató, amelyben össze az összes azonos alkatrészeket, hogy ajánlom a tutorial fogják használni építeni a rendszert.
A tárolási mi nem kompromisszum, hogy rendelkezik a rendszert 120 GB-os SSD elég minden operációs rendszer és még telepíteni több alkalmazást és játékot (nem túl nagy).
Az alaplap már mindent, amit egy modern csempe USB3, HDMI, DVI, VGA, és az ismert SATA3 ASRock UEFI segítünk indul a Windows másodpercek 1.2 természetesen biztosítani kell használni SSD.
Memória természetesen DDR3, de én úgy döntött, 1600 MHz-es frekvencia integrált grafikus, hogy nagyobb sebességet, mert az integrált grafikus processzor saját RAM, használja a RAM-mal.
A hatalom a rendszer úgy döntött, egy forrása 500W Raidsonic nem a leghatékonyabb forrás a világon, de rendelkezik aktív PFC-vel és egy rajongó 120 mm, ez azt jelenti, hogy lesz elég gazdaságos, és emellett sokkal csendesebb, mint állomány forrásokat, hogy jön az olcsó kagyló.

Ajánlott elemek:
Intel ® PentiumTM G3220, 3000MHz, Haswell, 3MB Socket 1150, Box
ASRock B85M-HDS, Socket 1150
Kingmax Memória 4GB, DDR3, 1600MHz (Lehet látni, hogy két dual channel, ha a költségvetés megengedi)
Flash SSD Kingston V300 2.5 ″, 120 GB, SATA 3
Forrás Raidmax RX-500AZ, 500W, 2.0 ATX, aktív PFC
Ház Segotep 371D PS-ATX, nincs hatalma, fekete

Opcionálisan felveheti a videokártya futtatni a nehéz játékok és programok, amelyek a párhuzamos feldolgozást (Adobe Premiere Pro, Photoshop, Auto Cad, stb)
Ajánljuk:
NVIDIA Gigabyte GeForce GTX 660 Windforce 2X, 2048MB, GDDR5, 192bit, HDMI, 2x DVI, Display Port


[hordozóazonosító = 1116 szélesség = 480 magasság = 223]
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (51)

  • Hello. jó tutorial. Köszönöm. hogy csinál egy bemutató, hogyan át PC-DVR. vagy ha lehetséges, NVR (vezeték nélküli). milyen programot telepített, hogy a DVR?
    és nekünk új linket amazon SSD jó srác. Én egy kicsit elkényeztetett, és nem ad pénzt HDD. Szeretném átadni SSD. Nem kell a merevlemezeket. az idő telt el. készletek olyan nagyon.
    ps: ez a forrás nem rendelkezik az ajánlott 660-os videokártyával - biztos. nincs meg az az 500 reája. Azt hiszem, teljes terhelésű videokártyával eltalál valamit.

    • A megfigyelő rendszerekkel, ip kamerákkal és adathordozókkal kapcsolatos oktatóanyagok hamarosan megjelennek.
      Körülbelül SSD, hogy fogom használni, hogy a bemutató beszélgetés hamarosan.

        • Remek fotósok, akiket nem mondhatunk magunknak, közelebb állunk a probléma technikai oldalához.
          Én személy szerint szinte naponta használom a DSLR-t, még a DSLR-rel felvett oktatóanyagok is elkészülnek.
          Még nem adtam fontos a téma, mert nincs elég érdeklődés. Ha már több kérés határozottan ütemezni néhány témák fotózás és a fotózás berendezések.

  • Hello! Szeretnék vásárolni csak a processzor, az alaplap és RAM egy frissítés egy régebbi PC-re. Úgy döntök, Intel Celeron vagy Intel Pentium G1820 G3220? Én a PC csak a Facebook, a YouTube, a Messenger, a böngészés, és nagyon ritkán a CS-sorozat, és nem nehéz multitasking. Maximális költségvetés Ft 500. Megértem, hogy sok a különbség a Celeron és a Pentium.
    Köszönöm a választ előre!

  • Helló Cristi.

    Szeretném kérdezni, ha meg tudná csinálni a bemutató, mint ez, de Gameing rendszerek a maximális költségvetését Ft 1.800.

    Szeretnék egy kis tuning alkatrészek (főleg a CPU).

    Tud nekem segíteni, kérem?

    • A jelenlegi rendszer jó a játék, csak azért, hogy adjunk hozzá egy videokártya (GTX 660 vagy 760) hatékonyabb forrás (Corsair, Seasonic, ENERMAX), a másik memóriamodult pontosan úgy, ahogy a tutorial.
      Garantálom, hogy nagyszerű minden aktuális játék, és még mindig nem 3 az elkövetkező években.
      Önnek nem kell a helyére kerül forgalomba. Közepes szintű komponensek elég hatékony, és nem kell 1500 processzorok lei és lei 3000 videokártya játszani a FIFA vagy wow vagy FPS.

  • nagyon hangos, világos, rövid és lényegre törő. üdvözletét és videotutorial persze várni, és a következő, hogy a rögzítés

  • Szia Cristi, szeretném elmondani, hogy nagyon közel állok a számítógépemhez ehhez a konfigurációhoz, amelyet Ön készített. A PC-m és a konfiguráció között csak az alaplap különbözik, van egy Asrock H81M-GL alaplapom, amely valóban felismeri a 4 GB-os 1600 MHz-es RAM memóriámat, de a processzor nem ismeri fel az 1600 MHz-et, miért Azt állítom, hogy nem ismeri fel a processzoromat, mert a specifikációkban azt írja, hogy 1333 MHz-nél nagyobb RAM-mal nem működik, és amikor belépek a bioszba, megmutatja, hogy a memória valóban 1333 MHz-en működik.
    Ha tudod a biokonfigurációk segítségével, 1600 MHz-en is működtetheted, szeretném, ha a következő oktatóanyagban megmutatnád vagy hogyan mutatnád be.
    Köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.