Olcsó és nagy teljesítményű rendszerkonfiguráció a legmodernebb alkatrészekkel - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató beállításakor meglehetősen olcsóbb alkatrészek legutolsóBiztos vagyok benne, hogy meg fog lepődni az alacsony ár, amelyen elhagyni a konfigurációt.
Fogjuk használni az Intel i3 530 a 32 nm, ez hamar ki a piacon, a jelentés teljesítmény ár nagyon jó ez a processzor, ne emelje költségére és potenciális overclocking a CPU és IGP van benne. A processzor technológia általam választott Hyper Trading, az a technológia, amely 4 virtuális kerneleket hoz létre a két létező, alapvetően a Feladatkezelőben, 4 processzorokkal rendelkezik. Ez a processzor is rendelkezik virtualizációs technológiával  Intel Virtualization Technology jobb viselkedés alkalmazások jön a piacra a következő időszakban, a virtualizációs technológiát fogják használni egyre alkalmazások, például a vírusirtó alkalmazás vagy VirtualBox vagy VMware virtualizációs funkció is segít minket, hogy a XP Mode Windows 7 (Rájöttem, néhány hét után a bemutató XP Mode). Végül, de nem utolsósorban azt akarom mondani, hogy i3 530 már integrált grafikus processzor és az egész folyamat a memória vezérlő.
Alaplap Gigabyte egy olyan gyártó, aki komolyan mindig, Gigabyte nem várható, hogy valaha is csalt chipset is élvonalbeli H55 támogatásával az új processzorcsalád az Intel.
DDR3 memóriája van kiválasztva a Syncron, ez egy normális memória a normál használat, akkor nem tudja használni a borítani, hogy van egy A gyakori a 1333 Mhz, és illeszkedik a rendszer.
Merevlemez 500 GB-os Samsung, azt sok más 7200 rpm merevlemez a piacon az asztali, az ára nagyon jó achimb jelentésben Giga / Leo a mi fő probléma kiválasztásában a tárolás, Természetesen lehet kapni egy SSD operációs rendszerhez, ha azt szeretné nagyobb teljesítmény és az alacsonyabb válaszidő, meg kell szem előtt tartani, hogy én akartam, hogy beállít egy olcsó és hatékony.
Az optikai meghajtó egy közös egyet, tettem Bluray mert ez a rendszer az irodai és akkor valószínűleg észre, az iroda nem néz filmeket, kivéve, hogy figyelembe kell venni, hogy a film BluRay meghajtók még mindig elég drága.
Case nem süt át semmit, én választottam, mert ez olcsó azoknak, akik vásárolni egy csendesebb ventilátor a forrás alján, meg kell a 12 14 vsau a SEM-ek, hogy zaj.
Végül azt szeretném mondani, hogy ezt a konfigurációt itt-ott meg lehet változtatni, mivel a játék szerelmeseinek mindig a legszenvedélyesebbekhez videokártyát vagy akár két keresztcsatlakozást is csatolhatnak, és ezt nem lehet megtenni, mert az alaplap nem támogatja a SLI-t, esetleg egy bios frissítést készítenek, és ezt az "igazságtalanságot" kijavítják.
Parts bemutató megtalálhatja az alábbi linkekre:
Gigabyte chipset H55
GHz-es Intel Core i3 2,93 1156 socket 32nm
Syncron 3 1333 Mhz DDR
500 GB Samsung merevlemez 7200 rpm
LG 22X tömeges DVD-RW SATA interfészen
450w forrás Deluxe Case

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (265)

  • Helló, nagyon hasznos, ha van ideje, és jó tutorialul.Cristi amit tehetünk, hogy nekem beállítás a rendszer valahol £ 2000 (20 millió).
    Több pt. játékok, zenét és irodai.
    e-mail: semaka.carRot@gmail.com
    Köszönjük!

    • Helló, nagyon hasznos, ha van ideje, és jó tutorialul.Cristi amit tehetünk, hogy nekem beállítás a rendszer valahol £ 2000 (20 millió).
      Több pt. játékok, zenét és irodai.
      e-mail: semaka.carRot@gmail.com
      Köszönjük!  


      Azt hiszem, és rájössz, hogy nem lehet beállítani a rendszert mindenki számára, az egyik az, hogy nem a bemutató, a másik pedig, hogy konfigurálja a rendszereket, hogy kérje a bemutató rendszer nagyon jó, akkor adjunk hozzá egy video kártya és a hatalom erősebb és kész .
      Minden alkatrész nagyon új, és azt hiszem, belefér, hogy 2000 lei videokártya és a hatalom.

  • És amikor azt gondolod, hogy valaki, akit ismerek, elkészített egy "összecsomagolt" / összeszerelt 15 millióval és valamivel, és megszerezte az E4500 processzort. Így vannak gyerekek ... mi a teendő, ha kész számítógépeket vásárol az altex-től és a domo-tól ...!?!?!

    • És gondolom, hogy valakinek már van egy kész "csomagolt" / összeállítás 15 millió, vagy úgy, és volt egy szúr E4500 processzor. Ez a gyerekek ... Mi a teendő, ha veszel készen PC configurte az Altex és a Domo ...!?!  

      Adrian, nem értem, mit jelent, hogy mit mondtam, amit mondtam, és kristályok.

      • Adrian, nem értem, mit jelent, hogy mit mondtam, amit mondtam, és kristályok.  

        Bárki szabadon tegye a megjegyzést a megjegyzések rovatban nem csak a Cristi és Andrew. Nem jelenti azt, hogy már írt egy hozzászólást, mint te, ez a probléma? Veziti szép!

      • Adrian, nem értem, mit jelent, hogy mit mondtam, amit mondtam, és kristályok.  


        Elmagyarázom:
        Kész számítógépeket úgy tervezték, hogy olcsó, hipermarketek nem, hogy van egy erős PC, akarnak nyerni, és ezért egy kis alkatrészek rendszerekben meglehetősen régi alaplap elavult, régi processzorok.
        Azt hiszem, úgy érezte, egy kicsit zavart, amit Adrian, mert vettem egy kész, ugye?.


        • Elmagyarázom:
          Kész számítógépeket úgy tervezték, hogy olcsó, hipermarketek nem, hogy van egy erős PC, akarnak nyerni, és ezért egy kis alkatrészek rendszerekben meglehetősen régi alaplap elavult, régi processzorok.
          Azt hiszem, úgy érezte, egy kicsit zavart, amit Adrian, mert vettem egy kész, ugye?.
            

          Nem, nem igazad van azzal, hogy van egy "kész rendszer", de nem értettem ezeket a szavakat: "Ez gyerekek ... mit tegyek, ha kész számítógépeket vásárol az altex-től és a domótól ...!? !?! ", nem volt értelme, de kérem. Mindenesetre zárjuk le a témát, talán nem igazok vagyok. Sok szerencsét a webhelyhez.

    • És gondolom, hogy valakinek már van egy kész "csomagolt" / összeállítás 15 millió, vagy úgy, és volt egy szúr E4500 processzor. Ez a gyerekek ... Mi a teendő, ha veszel készen PC configurte az Altex és a Domo ...!?!  

      A Tytus őket, igaz? És vett egy nagy számítógépes karóba ugyanaz.

      És gondolom, hogy valakinek már van egy kész "csomagolt" / összeállítás 15 millió, vagy úgy, és volt egy szúr E4500 processzor. Ez a gyerekek ... Mi a teendő, ha veszel készen PC configurte az Altex és a Domo ...!?!  

      A Tytus beszélt nem :)) És volt egy hatalmas becsapni.

  • Gratulálunk Cristi szép bemutató, amely rendszer létrehozása az utolsó generáció. Kívánok további sikeres leírással. Köszönöm.

  • Ha nem tévedek, ilyen oktatóanyagot tettek közzé, egy "idegen" webhely után készített konfigurációval is. Sokkal hasznosabb lenne a konfiguráció összeszerelése: D
    Good Job Cristian!

    • Ha nem tévedek, volt kifüggesztett egy ilyen bemutató, mind a beállítás után a helyszínen, "idegen". Sokkal hasznosabb lenne egy összeállítás-konfiguráció: D.
      Good Job Cristian!  

      Még mindig van 3 oktatóanyag vagy 4, amelyek mindent tartalmaznak a számítógép konfigurálásáról. Írja be a jobb oldalon található "Keresés a vidotutorial.ro-n ..." mezőbe: rendszerkonfiguráció, írja be és megtalálja őket ...

      • Még mindig van oktató vagy 3 4 mindezt dspre PC konfiguráció. Írd fel a "Search vidotutorial.ro ..." Right: System Configuration, nyomd meg az Entert, és talál ...  

        De erre nem gondoltam, azt mondtam, hogy ez nagyon jó megoldás és oktatóprogram a PC összeszerelésével kapcsolatban. Erre a "konfiguráció összeszerelése" hivatkoztam.

    • Cristi szép bemutató, de elfelejtette a videokártya   

      biztos vagy ebben? láthatjuk, hogy nem is nézte a teljes fej-farok útmutatót, alaposabban megnézte, és hallgat, amikor azt mondja, hogy a grafikus oldal be van építve a processzorba. És ez azt mutatja, hogy egy kicsit vak ... Nem értem ezt a lustaságot és a megnyugtatott kényelmet ... szebbé válik, nemde?

      ha elolvasni a bemutató előadás írt, mint valahol a szövegben:

      Végül, de nem utolsósorban azt akarom mondani, hogy i3 530 már integrált grafikus processzor és az egész folyamat a memória vezérlő.

      • Biztos vagy benne? úgy néz ki, mintha még nem is nézett a fej-farok bemutató, a legtöbb figyelmet, és a feledésbe merült Cock füle hallja, amikor azt mondják, hogy a kép ami integrált grafikus processzor. És látom, hogy te egy kicsit vak ... nem értik, hogy a lustaság és a kényelem ebben az ügyben ... nincs több szép játék köszvény?ha elolvasni a bemutató előadás írt, mint valahol a szövegben:

        Végül, de nem utolsósorban azt akarom mondani, hogy i3 530 már integrált grafikus processzor és az egész folyamat a memória vezérlő.  

        Mindenekelőtt elnézést kérek, hogy ha sértettem az ön önéletrajzát ... Nem voltam óvatos, amikor azt mondta, hogy az integrált grafikával rendelkezik. Másodszor, nem vagyok manelista ... azonban az ön véleménye rólam nem érdekel engem sorban nem kell ilyen nagy "tamtamot" készítened 2 szóra ... ismét elnézést kérek, ha valami sértettem.

        • Első randcer elnézést, ha megsértettem a CV ... voltam óvatos, amikor azt mondta, hogy 2 integrált grafikus ta ... Még egy manelist nem a véleményét rólam, mint én vagyok érdekelt a rand 3 században nem kellene olyan nagy "tamtam" for 2 dinoou szavakat ... sajnálom, ha valami sértett csapat.  


          Van sértett senkit semmivel, némelyik egy kicsit ideges itt, soha nem értettem, hogy pontosan mit Mr. Nicolae Guta kapcsolatban bemutató konfiguráció majd hallgatni Adrian Guta, sőt említette önkéntelenül.
          Nem vagyok dühös cserébe leszek boldog, ha figyelmesen követni a konzultáció, ez elég kínos nekem, hogy ismételje meg a dolgokat már említettük a bemutató, úgy érzem, nem tettem semmit tutorial.

          • Ez nem a gondatlanság és a kifogásokat, mint menni tiszta arcát, és nem elismerni, hogy te tényleg tudatlan a helyszínen, hogy nem néz csak meg a képeket, ha ő és / vagy a klip, ha van ... Biztos vagyok benne, hogy ha ez a cikk nem rendelkezik video bemutató nem léphet ezen az oldalon. Csak azt tudom, hogy nem az, messenger, youtube és trilulilu a köszvény egy módja volt, ha az ötlet nem megy fejjel. Úgy értettem, hogy a köszvény inkább szívesebben nézni a YouTube-on, hogy a köszvény és a kolbász a duett, mint elolvasni a szöveget, amely gazdagítja a tudás és termesztik az egész. Így egymás bocsánatkérés sem fogadott el nekem. egy ember, és beismerni, hogy még nem olvasta a könyvet években nemhogy szöveget a weboldalakon.  

            Nem értek valamit ... kicsi hibát követtem el ... emberi ember ... nem vagyok Isten. Biztos vagyok benne, hogy az életben sok hibát is tettél, néhányat kisebbet, nagyobbot. Úgy gondolom, hogy a hibám enyhe, nem ok arra, hogy vigyázzon rám és a "kultúrám". Az Ön kifejezése alatt azt értem, hogy nem vagyok nagyon keresett ezen a webhelyen ... mindazonáltal nem engedtem, hogy olyanok befolyásolják magukat, mint te, és továbbra is követni fogom az oktatóanyagokat. Amikor Cristi azt kifogja, hogy nincs mit keresnem ezen az oldalon, elmegyek. Nem tudod megmondani, elmegyek-e vagy sem. Kérjük, ne idézjen engem a megjegyzésnél, mert elfoglalt emberek vagyunk, és nem szabad pazarolnunk az időt az érvelésre. Köszönöm a betekintést!


            Van sértett senkit semmivel, némelyik egy kicsit ideges itt, soha nem értettem, hogy pontosan mit Mr. Nicolae Guta kapcsolatban bemutató konfiguráció majd hallgatni Adrian Guta, sőt említette önkéntelenül.
            Nem vagyok dühös cserébe leszek boldog, ha figyelmesen követni a konzultáció, ez elég kínos nekem, hogy ismételje meg a dolgokat már említettük a bemutató, úgy érzem, nem tettem semmit tutorial.
              

            Sajnálom, ha úgy éreztem, hogy hiába csináltad ... mostantól óvatosabb leszek az oktatóprogrammal. Sok szerencsét a következő oktatóprogramokhoz!

        • Első randcer elnézést, ha megsértettem a CV ... voltam óvatos, amikor azt mondta, hogy 2 integrált grafikus ta ... Még egy manelist nem a véleményét rólam, mint én vagyok érdekelt a rand 3 században nem kellene olyan nagy "tamtam" for 2 dinoou szavakat ... sajnálom, ha valami sértett csapat.  

          Nem a gondatlanságról szól, és a mentségeitek, hogy tiszta arccal jelenjenek meg, és ne ismerjék el, hogy valójában tudatlanság vagy, aki egy oldalon csak a képeket nézi meg, ha van, és / vagy a klipet, ha van ... Biztos vagyok benne Ha ez a cikk nem rendelkezik video bemutatóval, ne lépjen be erre az oldalra. Amit csak tudsz csinálni, az a messenger, a youtube és a köszvény oldalán lévő trilli volt, egyébként, ha nem jutott eszébe, az azt jelenti, hogy nem zavar. A köszvény alatt azt a tényt értem, hogy inkább a köszvényt és a szalámiot figyeli a duettban a YouTube-on, mint egy olyan szöveg elolvasása, amely ismereteit ápolja és gazdagítja. tehát minden bocsánatkérését legalább tőlem nem fogadják el. légy férfi, és ismerd el, hogy évek óta nem olvasol egy könyvet a szövegről.

        • Első randcer elnézést, ha megsértettem a CV ... voltam óvatos, amikor azt mondta, hogy 2 integrált grafikus ta ... Még egy manelist nem a véleményét rólam, mint én vagyok érdekelt a rand 3 században nem kellene olyan nagy "tamtam" for 2 dinoou szavakat ... sajnálom, ha valami sértett csapat.  

          "Érdekes", hogyan engedi meg magadnak, hogy észrevételeket tegyenek anélkül, hogy megismernék az életét, anélkül, hogy tudnák is, mi a helyzet. tudta, hogy nem olvassa el a szöveget, tudta, hogy nem nézte az egész oktatót, de mégis mit mondott magának? Hagyjunk egy megjegyzést, hogy jó legyen, és itt jelenik meg a becenevem, még akkor is, ha nem tudom, miről szól ... ennyi volt. Legközelebb, ha okos megjegyzést szeretne készíteni, vagy legalábbis egy közönséges megjegyzés, előbb olvassa el az oldalon mindent, olvassa el mások megjegyzéseit, nézd meg a videó tartalmát a végéig, majd bármilyen kommentárt elhagyhasson, csak miután mit tudtál meg mindent az oldalon ...

      • A videokártya a fedélzeten `  

        Megnéztem a videót, tettem a videokártya, mert ez a teljesítmény irodai és azok számára, akik nem megölni játékok.
        Azt világossá tette, hogy a processzor egy IGP (integrált grafikus processzor), még ő egy szilikon chip mellett pirulát, hogy a házak két mag, általában védettnek tekinthető a fém pajzs.
        Az elmúlt helyszínt integrált IGP lapkakészlet (northbrige), most a processzor.
        A rájönnek bemutató video kártya, bemutatom és ATI az Nvidia, akkor két tábla egy ár / teljesítmény arány nagyon kedvező, én valószínűleg ajánlom a forrást.

  • Szuper bemutató, egy nagyon jó konfiguráció, a legújabb és megfizethető szinte minden buzunar.Ce, hogy gratuláljak a srácok, amelyek feltétlenül minden oktató. Tisztelettel őszintén.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.