Rendszer konfiguráció alapján az új Intel Haswell

Úgy tűnt, az új processzorok az Intel, ez az Intel Haswell család, hogy hozza sok a tennivaló, különösen a mobil eszközök, de ma fogunk beszélni, asztali processzorok és létrehoz egy rendszer, amely az utóbbi.
Asztali mi első szakasza néhány feldolgozók i5 és i7 legtöbb iefine még nem fordult elő, ezek indítottak van 2 vagy 4 magok Hyper-Threading vagy anélkül, a turbó vagy anélkül, minden Intel Haswell kellett VRM tartalmazza és sokkal jobb grafika, mint a korábbi generációk.
Intel Haswell lesz, hogy egy új alaplapot socket 1150, 1155 aljzat alaplapok a Sandy Bridge vagy Ivy Bridge processzorok nem kompatibilis az Intel Haswell.
Alul van konfigurálva bemutató rendszer.
Intel® CoreTM i5-4430, 3.0GHz, Haswell Socket 1150, Box
ASRock B85 PRO4, Socket 1150
Dual Channel Kit Kingston 8GB (2 x 4096MB) DDR3, 1600MHz
Flash SSD Kingston V300 2.5 ″, 120 GB, SATA 3
Forrás Seasonic SS-S12II-620 Bronze 620GB, 620W
Genesis Ház Floston ATX Midi torony áram nélkül, fekete
Gigabyte GeForce videokártya GTX660, 2GB, GDDR5, DVI, HDMI, PCI-E
Természetesen, akkor több komponens van: DDR3 memória, merevlemez burkolat, elektromos, videokártya, stb Tudnia kell, hogy a rendszer nem működik, a DDR memóriák, vagy DDR2.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (40)

  • Cristi, láttam, hogy támogatja a HTML blogger! Például reklámokat Emag.ro lehet pénzt keresni nélkül vásárol blogger fogadó és domain?

  • Új generációs processzorok laptop mikor fordul elő? Gondolkodtam az én laptop, amely az első generációs i3 valami új. Most már nem vagyok biztos benne, mi jobban megéri kipróbálni. Úgy gondolom, hogy ha nem ezek a processzorok generáció 4 az előző generáció kezd fokozatosan csökkenni az árak.
    Érdemes megvenni a Haswell (ár-érték arány)?

  • EmiCristi, láttam, hogy támogatja a HTML blogger! Például reklámokat Emag.ro lehet pénzt keresni nélkül vásárol blogger fogadó és domain?

    Will nem mohó, ha veszel egy domain és egy tárhely ezerszer több előnye van.
    Blogger akkor jó, ha meg akarjuk nyerni, vagy nem szeretné megtartani a személyes blog csak ott.
    Banutii helye lehet nyerni, ha nincs sok látogató.

    • Köszönöm a választ Cristi! És azt akartam kérdezni, ha meg tudod csinálni egy tutorial vásárol helyszínek és kiszolgáló területen, de eltérő látható a bemutató ugye!

  • György: A következő generációs processzorok noteszgépekhez mikor fordul elő? Gondolkodtam az én laptop, amely az első generációs i3 valami új. Most már nem vagyok biztos benne, mi jobban megéri kipróbálni. Úgy gondolom, hogy ha nem ezek a processzorok generáció 4 az előző generáció kezd fokozatosan csökkenni az árak. Érdemes megvenni a Haswell (ár-érték arány)?

    A következő időszakban meg fog jelenni, és hordozható eszközök: ultrabook, notebook, tablet, átalakítható és talán néhány telefonok felszerelt Intel Haswell.
    Csinálok egy bemutató és laptopok ezek alapján az új processzorok.

  • florin: Az átfutási idők, amit a felbontás a legnagyobb játék

    Bármelyik játékot garantált 1920x1080 felbontású felbontással futtatja, most és körülbelül 2 év múlva.
    A feltétel az, hogy az elkötelezett videokártya ajánlott bemutató vagy azzal egyenértékű.
    Integrált grafikus a CPU (HD 4600) is vezethet, de nem lehet összehasonlítani a dedikált videokártya GTX660.

  • Gyönyörű Cristi elkészült megmutattam a csecsemő ezt a videót most itt az idő, hogy vesz egy PC, mint a valóban megígértem, hogy vásárolni, de azt gondoltam, hogy olcsóbb lenne a bírság akár bármilyen 5 éve nem hallgat Apa nem megy ez a játék Egyébként köszönöm a bemutató.

  • Cristi, azt mondod, hogy rendkívül gyors SSD-vel indul, de ellentmondok neked, olyan SSD-vel van, mint a Corsair 60GB vörös, és kb. 1 percig tart a feltöltés, csak azt mondom, hogy mivel hidegen nyomom meg a POWER gombot, csak 10 mp, amíg meg nem jelenik az AMI bios (UEFI), amely UEFI és 10 másodperc múlva kigyullad, az UEFI AMI bios a képernyőn marad, és ha egy pentium 3-at teszek, és gyorsabban indul, ne várjon 7 órát, amíg azok, amelyek a BIOS-ban részleteket tartalmaznak, eltűnnek. A sok hibát tartalmazó ASUS p8P67 fórumon nemcsak hallani kell róla, nem win8 illesztőprogramokon is, nem pedig gyorsindító cica 5 sec Cristi esetén. Most komolyan veszi a laptopját, és egy asztalon csak 1-2 perc alatt Az SSD vagy nem csak a bioszekben 5-10 másodpercig marad, és töltés után azt gondolja, hogy 7 óra szükséges. Tegnap elindítottam egy korábbi PC-jét egy core 2 duóval, 500 GB HDD-vel, és azt akarom mondani, hogy sokkal gyorsabban indul el, mint az SSD-vel és az UEFI-vel és mindazzal a szarral, minél inkább eltávolítják ezeket a kártyákat, annál több hibát hall, 2666 mHz-et hall. Ezeket a pfff-emlékeket ezer év alatt nem tesztelték, mint például a csonthoz tesztelt minõségû régi hardverek. Tehát nem tudtam elhinni, hogy 30–40 másodperc alatt a 2-es duó be van töltve, és 7 órán át Sandyben maradok.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.