Hozzáférhető és nagy teljesítményű rendszerkonfiguráció a későbbi frissítés lehetőségével - oktatóvideó

Szia barátok, ma, hogy a rendszer, minden komponens a legújabb egy nagyon jó ár érték arányt.
A rendszer tettem a különleges módon, úgy döntött, egy minimum az alkatrészek, így azonnal használható anélkül, hogy semmi más, mint az egér, billentyűzet és monitor. Később ez a rendszer javítani fogja iasi még egy rendkívül hatékony, ha hozzá egy videokártya és a forrás (helyett az integrált lakhatás).
A rendszer kiválóan alkalmas az irodában, játék alacsony beállításokkal, web, facebook, messenger, stb.
I3 3220 processzor egy új szuper processzor jó teljesítmény és alacsony fogyasztása.
Az alaplap az ASRock, és nagyon jó lehetőség, tettem ezt, mert Asrock többször felső lemez az utóbbi időben, hogy kiérdemelte a bizalmat a hétköznapi felhasználók számára, hanem azokat is, tuningolás szerelmesei. Semmi sem hiányzik ez a kártya, raid (0, 1, 5, 10) SATA3, USB3.0, VGA, DVI, HDMI, optikai kimenet szállítás audio sztereó hi-fi, EPS élelmiszer-feldolgozó ( 8 tűs csatlakozó), két 16 PCIx helyekkel.
SSD a Samsung SSD 840 egy meghajtót, hogy megtörjön a slágerlistákat meg.
Emlékek nem látványos, de olcsó, és ezt a munkát, de azok számára, akik szeretnék, hogy továbbra is integrált grafikus processzor, és nem ad hozzá egy dedikált videokártya, akkor jó lenne, hogy válasszon RAM a magas frekvenciájú, az , amely integrált grafikus RAM a grafikus és a frekvencia rendkívül fontos.
Használt összetevők:

Intel ® Core TM i3 3220, 3300MHz, 3MB Socket 1155, Box

H77M ASRock Socket 1155

Kingmax Memória 4GB, DDR3, 1333MHz, PC10600

Solid State Drive (SSD) sorozat Samsung 840, 2.5

Floston ház ATX Midi torony, 500W, Fekete WINNER

Választható elemek:

Gigabyte GeForce videokártya GTX660, 2GB, GDDR5, DVI, HDMI, PCI-E (A nagy játék és szerkesztése grafikus és videó)

Forrás Corsair CP-500 9020047CX Bonze, 500W, ATX 2.2 (Fenti videó kártya és a halkabb)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (53)

  • Helló, egy oktatóanyag is érdekelne ezeket az alapkomponenseket egy dekstop rendszeren élőben összeállítani
    ha minden Santi ebben a fejezetben feltételezzük, hogy sokan vannak, akik szeretnék, hogy össze őket otthon nélkül átmenjen a Service., esetleg egy kis magyarázatot a kapcsolatot, hogy létezik az alaplap, ha nem kell előre sokat!.
    PS ha túl sokáig tutorial két oktató.
    Előre is köszönöm!

  • leu567:
    Hello! Vajon Inters és bemutató összeszerelése ezen összetevők alapján él dekstop
    ha minden Santi ebben a fejezetben feltételezzük, hogy sokan vannak, akik szeretnék, hogy össze őket otthon nélkül átmenjen a Service., esetleg egy kis magyarázatot a kapcsolatot, hogy létezik az alaplap, ha nem kell előre sokat!.
    PS ha túl sokáig tutorial két oktató.
    Előre is köszönöm!

    Van olyan oktató, keressük őket a kereső a jobb oldalon.
    Hogyan szereljük a CPU
    Hogyan szereljük a forrás
    Ne próbálja fedezni kábelek
    stb stb

    • Az Adrian foglalkozik a szoftver és a hardver Cristi. Nem mintha Adrian tenne a hardver és a szoftver Cristi, de a legjobb csinálnak mint mondtam az első részben, hogy az én véleményem.

  • Ez a bemutató emlékeztetett egy másik oktatóanyag megjegyzésére ...., amely azt mondta: "Mikor csinálsz oktatóanyagot a Bitcoinról?" És azt is mondta (válaszként) "... azt hiszem, január 1-je után".
    Vagy nem igaz?

  • Nvidia sok a reklám, és nagyon magas árat, mint calitate.Eu személy szerint inkább ATI vagy más lapok külön expre épített teljesítmény.

  • Köszönöm. Gondolom Tutorial RAID. Nagyon szeretnék csinálni magamnak egy cég raid 1 rendszer az adatok biztonságát.
    a raid 0 megérteni, hogy ha törik a kemény és elveszett az összes adatot. (Vagy vissza)?
    az 1. raiden hogy van? Tudom, hogy ha egy merevlemez meghibásodik, a rendszer továbbra is zökkenőmentesen működik. ha egy merevlemez meghibásodik az 1-es raid során, és kicserélem, akkor automatikusan a "tükrös" raidben maradt adatokkal íródik-e?

  • Myname:
    Frome bemutató, de van egy kérdés, dc választaná Nvidia? AMD nem jó, vagy kérdezze meg pont?

    Ezen a ponton, hogy jobban megértsük az nvidia videó szerkesztés és grafikus szoftver. CUDA SDK jobb helyzetben van, mint a néhány top szoftver patak. És az AMD alaplapok egyaránt jó játék, párhuzamos feldolgoz előre sajnos nem annyira jó, hogy nem tudtam, de ez a politika nem ugyanaz, mint az AMD nvidia.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.