D-Link DIR 655 router konfiguráció Romtelecom, RDS, UPC, internetes indító, 3G számára - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató fogom bemutatni egy router a D-Link, ez a modell DIR 655, bemutatja mindent lehet bemutatni egy router, akkor is, ha nincs router a D-Link, akkor biztosan tanulni sok hasznos dolgot.
A menük a forgalomirányító hasonlít csepp minden router a D-Link készült mostanában persze valószínűleg a cucc több vagy kevesebb, de a hely és a főbb funkciók azonosak.
D-Link DIR 655 egy router, amely tudja, hogyan kell csinálni többet, meg fog lepődni, milyen sok hasznos funkcióval rendelkezik ez a készülék: QOS Engine technológia, amely tudja, hogyan kell elsőbbséget bizonyos alkalmazások másoknak pl vs böngészőt. Download Manager, Wireless N (300 Mbps) Gigabit port, USB multifunkciós hogy mi lehet a modem töltelék 3G egy tárolóeszköz (USB stick, külső merevlemez) Vendég Zone egy másik vezeték nélküli hálózat a router létrehozhat érdekes funkciók mellett a router D-Link DIR 655 irigylésre méltó stabilitást és hosszú távú lefedettséget, és nem igényel a forgalomirányító típusa, soha vissza alapvetően anti golyó.
Megmutatom, szinte minden funkciót a router, biztos vagyok benne, hogy a végén értékelni fogja ezt a router.
Általában az emberek egy útválasztót triviális objektumnak gondolnak, az útválasztó már nem egyszerűen a hálózat "elválasztója", az útválasztó olyan, mint egy számítógép, megvan a saját processzora, RAM, flash, operációs rendszere ( firmware), ha fejjel ellátott útválasztót használunk, látni fogjuk, hogy olyan eredményeket érhetünk el, amelyeket korábban csak a szoftverek alapján vártunk.
A router használható: automatikus korlátozása az időt, amit valaki a neten, hogy korlátozza a hozzáférést bizonyos webcímeket, és sávszélességet kiosztott bizonyos alkalmazások, stb, stb
A router összeköt több IP kamerák, így nem tehetünk a saját videó megfigyelő rendszer.
Egy jó router használható hatékonyan javíthatja az életünk, plusz egy jó router tudja, hogyan kell dolgozni minden típusú kapcsolatok, az alábbi beállítások vannak jelentős típusú kapcsolatok.

Állítsa router Romtelecom:
Válassza a legördülő menüből a "Dinamikus IP" elemet, és mentse.

Állítsa az RDS:
Válasszon a legördülő menüből a PPPoE (felhasználónév / jelszó) közül, ellenőrizze a Dinamikus IP-t, írja be a felhasználót és a jelszót, a "Reconect Mode" mezőben jelölje be az "Always on" lehetőséget, töltse ki az MTU 1492-et és mentse.

Állítsa router net környékén (MAC hitelesítés):
Válasszon a "Statikus IP" legördülő menüből, írja be az ip, dns, alhálózat stb. Elemet, majd a "MAC-cím klónozása" linkre klónozza a MAC-t.

Állítsa router kapcsolatok, melyek keresztül internetes alkalmazás Starter:
Mint a Mac romtelecon + klónozás, továbbá az alkalmazás kell kapcsolni Starter interneten.
Rock on!
TRENDnet router, ha követheti ezt a bemutató TRENDnet router port forwarding
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (103)

  • rosg ft cv és fogok játszani tudna segíteni nekem, és nekem valamit?
    Szeretnék indítani e vb cv helyszínen, és nem tudsz csinálni?
    Vettem a domaint és a tárhelyet, és ez nem működik ... tehát mit tehetek? Kérem, segítsen nekem a szívem alján. Nem bánom ... nagyon sokat lehet

    • Daniel: Én rosg cv ft és szép tudna segíteni nekem, és nekem valamit?
      Szeretnék indítani e vb cv helyszínen, és nem tudsz csinálni?
      miam megvette a domain és tárhely, és megy ... dc? mit ász csinálni? kérem, segítsen a lélek ma.dak MSS nem zavarja ... tovább  

      valakinek, mint te, el kellett jönnie és közzétennie a téma mellett ... nos ...
      A keresőmező jobb felső fekete sáv: írsz 1 létre az oldalon, akkor adja meg, és megtalálja a tutorial. Van számos 6 útmutatók ebben a témában, hogy megtalálják epizód 2 írásban a keresőmezőbe: weboldal készítés 2, hogy megtalálják episodu 3 írja a keresőmezőbe: weboldal készítés 3, adja meg, és így a Episode 6

  • Érdekes oktatóanyag, de nem tudom, hogy más ilyen oktatóanyagok hasznosak lennének-e, nem azt, hogy nem fogadnánk őket, talán néhányunknak, de nem sokan, mert nincs mindegyik pénz az útválasztókhoz ... Vagy milyen jó volt az oktatóanyag! Sok szerencsét a jövőben!

  • Cristi, kérdezem tőlem, milyen telefont kellene vennem, és mit mondsz az LG Optimus One P500-ról? Jó, hogy nincs elég pénzem a htc-hez, honnan tudod, hogy htc-t akartam venni Szeretnék valami többet, mint a minőséget, de az androidot, és valami mást, amit láttam, hogy egyes telefonokon az A-GPS van, ami azt jelenti, hogy egyszerű GPS, tudom, hogy ez gps-t jelent, de nem tudom, hogyan kell elvégezni őket, mivel nem integráltak az A-GPS-hez tisztíts meg engem és engem. Melyik telefonod van most, amelynek htc-je van? És kérlek, mondja meg, jó az LG Optimus One P500? Várja meg a választ :). Jó napot Cristi :)

  • Super bemutató, elejtettem egy szégyen volt Dlink a 635 6 hónapokban kétszer tud csatlakozni az internethez, egyszerűen nem csatlakozik net.Noroc, mint volt a garanciális megváltozott Trendnet 634GRU.

  • Ha nem bosszantó - és nem kellene -, hozok néhány kiegészítést:
    -Ha (modem) - Ha a Romtelecom útválasztót "Bridge" -re állította, akkor
    kövesse a set-arils mint az RDS;
    -Ha Internet UPC, akkor csak válassza ki a Dinamikus IP és
    bevezeti a klónozás, a hálózati kártya MAC számítógépen
    Ön már regisztrált a UPC hálózaton.

    Miért állította a CLicknet útválasztót (modemet) "Bridge" módra? Annak az egyszerű okból, hogy a Romtelecom (modem) útválasztójában és az Ön által megvásárolt útválasztójában nem kell portokat nyitnia (Port Forwading néven ismert művelet). Ha a (modem) Rometelcom útválasztót "Bridge" -be helyezi, akkor csak az útválasztón nyitja meg a portokat, ami nagyban megkönnyíti a LAN későbbi beállításait.
    A második útválasztó - a jelenlegihez hasonló - a Romtelecom által követett sorozatát "kaszkádnak" nevezzük. Alapvetően a két eszköz beillesztése egymás után, de nem olyan beillesztés, mint ahogy egyesek gondolhatják, mi történik egy elektromos áramkörben, hanem csak egy eszköz egyik lánca a másik után.
    FIGYELMEZTETÉS: azoknak, akiknek útválasztója van (vezeték nélküli, újabb, az új Clicknet előfizetések elérhetők) 4 LAN porttal, azaz olyan útválasztóval, amely Ethernet kábelen keresztül csatlakoztathatja az internetet 4 számítógéphez (anélkül, hogy Számolok egy kapcsolót!), Nincs szükségük második útválasztóra (vezeték nélküli vagy sem!), Mert a Romtelecom-tól kapott készülék ugyanazokat tudja tenni, mint az ebben az oktatóprogramban használt második útválasztó! A második útválasztót csak azok számára lehet használni, akiknek modem-útválasztója van egyetlen Ethernet-porttal, és akik „kaszkádba” állítják az Ön által megvásárolt vezeték nélküli útválasztóval.

    • Xantes: Ha nem a harag - és ez lenne -, hogy néhány megjegyzés:
      -Ha (Modem) Router szoftver Romtelecom beállította-at a "Bridge" atunciurmati set-arils mint az RDS;
      -Ha Internet UPC, akkor csak válassza ki a Dinamikus IP és seintroduce klónozására MAC számítógép hálózati kártya regisztrálva a hálózat egyes UPC.De beállította a (modem) router a Clicknet a "Bridge"? Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem kell megnyitni portokat (más néven Port operaratiune Forwading) mindkettő (modem) router Romtelecom és a router, Ön által vásárolt. Elhelyezés (modem) router Rometelcom a "Híd" csak a portok megnyitása router, amely nagyban megkönnyíti a későbbi set-ari a hálózatot.
      Drót a második router - mint jelenleg - majd a Romtelecom az úgynevezett "lépcsőzetes". Alapvetően egy inserirere két mozgási egyik a másik után, hanem egy sor jelölést, mint egyesek úgy vélik, hogy az egyik, hogy történik egy elektromos áramkört, de a lánc eszköz a másik után.
      FIGYELEM: azok, akik egy router (vezeték nélküli, mint az újabb, új előfizetések Clicknet biztosít) a 4 LAN port, azaz a router, hogy adhat Internet 4 számítógépek, vezetékes Ethernet (anélkül, hogy figyelembe kiszámítása a kapcsoló!), nincs szükség egy második router (vezeték nélküli vagy nem!), mint az egyik kapott Romtelecom lehet csinálni a dolgokat, és a második router útmutatóban használt! A második router csak azok számára, akik egy router modem cun egy Ethernet port, és akkor "lépcsőzetes" a vezeték nélküli router megvásárolt.  

      Miért kiborított még élénkebb kérjük a kiegészítést.

  • A "harmadik féltől származó firmware-ről" beszélve ... ez a vezeték nélküli router NEM TÁMOGATJA a DD-WRT firmware-jét !!! NE próbálja meg, akkor elfogy a router!

    • Xantes: Apropó "harmadik fél firmware" ... ez a vezeték nélküli útválasztó nem támogatja a firmware DD-WRT !!! Ne próbálja meg, akkor marad anélkül, router!  

      Igen, ez azt mondta, hogy a bemutató, ez a router processzor még mindig nem támogatja az egyéni firmware, talán a jövőben tenni valamit ez ellen.

  • Szeretnék hozzátenni egy kiegészítést azok számára is, akik - mint ez a router esetében - rendelkeznek az "IP" osztálytal, amelyet az "192.168.0.1" forma ad hozzá, és ezt megváltoztathatjuk a "192.168.1.1" vagy "192.168.2.1". Miért és mikor hasznos ez az IP osztályváltozás?
    Ha különféle okok miatt nem fejlesztem tovább ezt az elképzelést, akkor meg akarja osztani egy internetkapcsolatot - egy másik számítógépről, a vezetékes hálózati kártyán és a beépített vezeték nélküli hálózaton keresztül, mindaddig, amíg az útválasztó kiosztotta a "192.168.0.1" IP osztályt, az internetkapcsolatot megosztó számítógép vezeték nélküli hálózati kártyáját, ugyanabba az osztályba tartozó IP-ket is hozzárendel: "192.168.0.1", és lesz egy IP-konfliktus!
    Ehhez meg kell változtatnia az útválasztó IP osztályát, a fent leírtak szerint, és így az internetkapcsolatot megosztó számítógép hálózati kártyája képes lesz a "192.168.0.1" osztályú IP-ket hozzárendelni másokhoz. számítógépek, amelyek vezeték nélküli kártyájukon átveszik az internetkapcsolatot.

    • Xantes: Jövök kiegészítéseként azok számára, akik - mint a router lány - már class IP felosztani: "192.168.0.1" az alakját változtatni, vagy: "192.168.1.1" vagy "192.168.2.1" . Miért és mikor érdemes változtatni az osztály IP?
      Ha - különböző okok miatt, nem fejlesztik ötlet - a megosztani kívánt nézni egy Internet kapcsolat - egy másik számítógépen keresztül a hálózati kártya vezetékes és vezeték nélküli beágyazott amíg a router az osztály által lefoglalt IP "192.168.0.1" vezeték nélküli hálózati kártyát a számítógéphez, hogy a részvények uieste Internet kapcsolat, és akkor rendelhet IP ugyanabban az osztályban, "192.168.0.1", és van egy konfliktus IP oldalak!
      Ehhez kell változtatni IP router, a fent leírtak szerint, és így a hálózati kártya a számítógép, hogy a részvényeket uieste Internet kapcsolat lesz képes hozzárendelni IP osztály "192.168.0.1" és más számítógépek veszi át az internet kapcsolat, vezeték nélküli kapcsolat a lemez.  

      Ok, megváltoztatom a router IP osztályát, de nem határozott meg semmit az IP-k "tartományának" (tartományának) megváltoztatásával kapcsolatban, amelyeket a routernek hozzá kell rendelnie. Hiába változtattam a router IP osztályát, ha Nem változtattam meg az IP-k "tartományát" (tartományát), amelyet az útválasztónak el kell rendelnie. Akkor, ha van egy útválasztóm, miért zavarja a megosztási hálózatokat, akkor az egyszerű útválasztó és a vezeték nélküli költségkülönbség nem olyan nagy, nincs értelme bonyolítani magamat a megosztott vezeték nélküli hálózatokkal.

  • Nagyon jó ez a Tutoriel.
    Feladtam neked a problémámat, remélem, nem bánja, hogy ugyanazzal a problémával tér vissza, de nem tudom megtalálni a megoldást. Van egy romtelecom modell útválasztója (Huawei hg 655b) a Windowsban, nincs probléma az oldalak betöltésekor, vagy A torrent letöltése nagyon jól működik.A probléma a linuxon (ubuntu 10.10) jelentősen betölti az oldalaimat, bár a nettó teljesítményre kattintva 30 mg / s VDSL-t kattintottam, és nem töltöttem le a torrenteket az alapértelmezett átviteli segédprogrammal, amit 30-70 kb / s sebességgel folytattam. milyen gyenge hatás. milyen beállításokat hajtana végre az ubuntu működéséhez? valaki azt mondta nekem, hogy automatikusan csatlakozzon .... hogyan kell csinálni valamit ?? senki sem rendelkezik ugyanazzal a prbm-mel, mint én? ?Köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.