Olcsó PC konfiguráció alapján az utolsó típusa Intel Haswell

Szia barátok, ma létrehozott egy rendszert az asztali PC processzorok a legújabb kiadás az Intel, az olcsó processzorok Haswell család.
Akkor is, ha olcsó, ezek a processzorok nagyon jó ár-teljesítmény arány, elég jó minden átlagos felhasználó, aki használja a PC-böngészés, youtube, facebook, twitter, Yahoo Messenger, a Skype és természetesen videotutorial.ro. Ez egy olyan processzor, amely mindent tud bátyja van, csak hogy azok egy kicsit lassabban.
A processzor a Pentium, bár ez az úgynevezett Pentium nincs kapcsolat a híres processzor, amely alapján egy teljesen más architektúra, inkább i3 nélkül Turbo Boost és Quick Sync. Szerencsére ez nem hiányzik hardveres virtualizációs processzor, rendkívül hasznos funkció most (VirtualBox, vírusirtó), és különösen a jövőben a fejlett emulációs.
Az alaplap választottam mindent, HDMI, SATA 3, USB 3.0 és optikai hangkimenet, hogy azoknak, akik szeretik hifi. Ez egy alaplap Asrock Doto az ár is, hogy általában nem Asrock mostanában egy nagyon jó munkát. Én lehet megtakarítás, ha úgy dönt, valami olcsóbb, de azt akartam, hogy a HDMI, ha szeretne csatlakozni a TV (kép és hang) egy multi kijelző konfiguráció, még integrált grafikus támogatja ezt.
Tárolása menni SSD, mint látod, nem adja meg a SSD konfigurációk, ahol még ma is sokkal gazdaságosabb rendszert. SSD ad a teljesítmény, hogy nem is éri el a RAID 0 4 a merevlemez. Performance SSD kínál gyors választ, hogy bárki keres, és nem érhető el a HDD, még egy 10000 15000 rpm.
Ház látható, de nem lehet azt mondani, hogy rendkívül tartós és csendes, ez egy természetes választás, mivel a rendszer az egyik a költségvetés.
A videó feldolgozás folytatta az integrált grafikus processzor (Intel HD 4600) hasonló Nvidia grafikus GT640. A játékosok már fel egy opcionális kártya, ez egy Gigabyte GTX660 (opcionális.

Figyelem!
Fekete péntek előtt vessünk egy pillantást a hardver beszerzési vezetők a helyszínen, több összetevőből vagy eszközök nagy kedvezmény erkölcsi öregedés, és különben is nem forgalmazott dugva a listát kínál.
Vásárlás csak az aktuális termék, amely az utolsó generáció. Például keresni ajánlatokat Haswell processzor, de ha nem találja elégedett Ivy Bridge, de nem régebbi.
Telefonokon nem elégedett az 1280 × 800 alatti felbontás és a 2 GB RAM.
Sok gyártók igyekeznek megszabadulni a régi készleteket és termékek, amelyek nem értékesítik az év folyamán, a Back péntek hisztéria, ne veszítsd el a fejed!

Használt összetevők a bemutató:

Intel ® PentiumTM G3220, 3000MHz, Haswell, 3MB Socket 1150, Box
H81M ASRock Socket 1150
Szilárdtest-meghajtó (SSD) Samsung 840 EVO Basic, 2.5 ″, 120 GB, SATA III
Ház Midletower MV418 Delux ATX 450W, fekete / piros
Kingmax Memória 2048MB DDR3, 1600MHz, FBGA Mars

Választható

Legjobb forrás:
Forrás Seasonic S12II-430 bronz, ATX12V, 430W

Legjobb Videokártya:
Gigabyte GeForce videokártya GTX660, 2GB, GDDR5, DVI, HDMI, PCI-E

IPS monitor minőség jó áron:
Packard Bell 27 LED LED monitor, széles, Full HD, DVI, fekete, Viseo273Dbmd

Legolcsóbb Emag termékek ezen a héten


[hordozóazonosító = 1089 szélesség = 480 magasság = 223]
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (64)

    • A búvárszivattyú PEDROLLO 4block 4 / 14, de én szeretem ezeket a vágások nem :-)
      Vállalnék valamit, ha valóban jó kedvezményeket találnék, amint azt a szövegben elmondtam, általában nálunk a fekete péntek a legjobb lehetőség arra, hogy az áruházak „porral teli” árusítást adjanak.

    • Vrbind csak az én nevemben, én még soha nem vásárolt semmit Blackfire riday, és nem is tervezi ezt a jövőben. Én inkább nem izgatott minket, és tudom, hogy fekete péntek nem gyakorolják otthon az anyjának. Véleményünk termékek régi állomány maradt, hogy nem vásárolni, sem pokol.
      Ha úgy gondolod, hogy a lehetőséget, hogy vesz egy szuper jó áron fekete péntek, a jelenlegi minőségű, akkor kívánok kellemes vásárlást.
      Azt, hogy tervezi, hogy vásárolni, ne keressen ajánlatokat vagy promóciók, karácsony, vagy ünnepek nem számíthat arra, hogy a termék. Veszem, hogy megvan a pénz, akkor is, ha ez történik, az év során, egy átlagos napon.

  • Hello friends. Először is szeretnék gratulálni az oktató, amit csinál, és tartsa így tovább. Yum 2 héttel ezelőtt vásárolt mackbook profi retina kijelző az alábbi konfiguráció: Quad-core Intel Core 2.3GHz i7, Turbo Boost akár 3.5GHz és 512GB PCIe alapú Flash Storage, 16GB 1600MHz memória, Intel Graphics Iris Pro NVIDIA GeForce GT 750M 2GB GDDR5 memória.
    Néhány nap múlva telepítettem az Internet Explorer-hez használt ablakokat, hogy láthassak néhány romániai hírt, 2 napja észrevettem, hogy a Windows 8 (8.1pro frissítéssel) nagyon keményen működik. Felhívtam a microsoftot támogatásért, feltettek néhány kérdést a licenccel kapcsolatban, minden rendben volt, aztán a számítógép konfigurációjáról kérdezett. Miután megadta az összes információt, azt mondta: "Nem tudom, hogyan oldjam meg ezt a kérdést". Adtak nekem egy ügyszámot, és azt mondta, hogy visszahív. Még nem hívott fel. Azt akarom mondani, hogy a számítógép konfigurációja nem számít olyan régen, amikor az operációs rendszer számít. Tehát a Mavericks egy 2008-as almán fut, 2 gb rammal. Saját szememmel láttam, nagyon gyors, a can d ablakokon alig működik 2 gb ramon. Nem térek vissza az ablakokhoz. Tudom, hogy Romániában az almatermékek nagyon drágák. De inkább több pénzt adnék a minőségre, mint olyan mennyiségekre, mint például a Windows termékek. hiába van 16 gb ramja, mivel alig működik. Hiába veszel egy Haswell processzort a számítógépedre, ha még mindig Windows-t használsz. És az igazság a fekete pénteken sem az, amit anyja gondol az anyjáról. Az ajánlat elfogadásához 1 nappal azelőtt sorban kell állnia (kint) néhány dollár engedményért. Adrian nagyon jól mondta. Akkor vásárolok, amikor van pénzem.

    • A Windows történik járni igazolt összetevők. Mac komponensek különböző firmware verziók a PC, és ez az, ahol problémák léphetnek fel.
      Egy másik forrás problémákat kizárólag a Mac alkatrészek, mint például a tárolás SSD valami más.

  • Adrian Krisztus kedves tart Samsung Galaxy Express I8730 és nem tudja követni a videotutorialele megemlítik, hogy néztem a bemutató végzett Adrian a flash player, mint ő, de én, amikor megpróbálok nézni egy tutorial, hogy megmutatja terhelést, így maradok 30 perc, és várta, és semmi sem csatlakozik wifi kérjük, még nincs megoldás köszönhetően sczz ha jó vagyok írtam, hogy az első alkalommal, amikor felad valamit.

    • Menj nehéz a Flash az Android nem tudja, hogyan kell kommunikálni a streaming szerver.
      Ön placalesti de ilyennek.
      Nyomja meg a játék, majd a szünet azonnal hit játék és fog működni.

  • Helló srácok! Szeretnék kérdezni valamit: megteheti egy kis oktatóanyagot az új nevű víruskereső programról
    "Diyusof Antivirus" ??
    Sok köszönet!

  • Én ezt a pc
    CPU = Intel Celeron Celeron D Prescott 346 3,06 GHz Egyeres
    Cooler = Stock
    Alaplap ASUS = P5VD2-X
    Memória Kingston = KLDE88F-B8KU5 DDR2 Single Chanel 4 GB (használható 2,94)
    Tárolás = SAMSUNG HD160JJ 160GB / SATAII 149
    ASUS ATI Radeon grafikus kártya = X550
    Sound Card = integrált
    Kijelző = Myria 17 "1280x1024
    Perifériák = PS / 2 Egér LG / Kevbord Intex
    Case = Delux MF451
    Tápegység = Valami olcsó és csúnya
    7 millió és mit kell csinálni (Van egy vékony fekete PS2 jobb, mint a PC-én a vizuális vagy a teljesítő jól eladni neki, és én nem játszom semmilyen modding és pénz nélkül nem játék I) ?

  • A rendszer, amelyet ott készítettél, szintén nem a játékosok számára készült. Ezzel a rendszerrel a dota 2, Cs 1.6-ot lehet lejátszani (cs 1.6-nál, ha 1 füstöt ad, eléri a 20 fps-t). De hogyan nem játszhatsz cs go, natural selection 2, Assassins Creed IV, FIFA 14, Call of Duty, battlefield 3.

    Az első helyen a video kártya túl gyenge
    Ház akkor ajánlott, ha azt akarja, hogy a jövőben, hogy a számítógép jobb. Nem fordulnak elő az alkatrészeket.
    Nem hiszem, hogy a forrás a kínálat olyan alkatrészek, amit hozzá

    A két memóriakártya elég, ha van egy jó videokártya
    Az alaplap nagyon jó, mert HDMI
    A merevlemez elég jó, mert hdd

    • Azt hiszem, nem veszik észre a különbséget egy hirdetőtábla VA, TN és egy IPS.
      Zsolt.
      Válaszidő ajánlott Monitor 6ms engem.
      A legjobb válaszidő a legalacsonyabb input lag a plazma, hogy megfeleljen a legjobb megjelenítési módja a hardcore játékosoknak. Amellett, hogy a plazma és a CRT régi kiváló viselkedés játékok.

    • Ez egy jó monitor, jobb, mint egy TN panellel, de kissé gyengébb, mint egy IPS panellel.
      Természetesen a választás a tiéd.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.