5.1 vagy 7.1 audiorendszer-kapcsolat és a Windows beállítása a Winamp vagy a BSPlayer számára - video bemutató

Szia barátok, az a bemutató megtudhatja milyen beállításokat kell tennünk csatlakoztatni a hangrendszert vagy 5.1 7.1 számítógépünkön. Van, hogy néhány hardver és szoftver beállításait. Mielőtt belevágnánk bármilyen beállítást kell biztosítani azt, hogy a legfrissebb illesztőprogramokat a hangkártya arra használni, hogy a lehető legteljesebb fejlesztése és hozzáférhet az összes funkcióhoz. Hardver beállítások csatlakozni helyes RCA Buffer, vagy az erősítő, ami a rendszer. Egyes rendszerek jönnek beépített puffer erősítő állomásként, de vannak olyan rendszerek, amelyek külön a puffer erősítő. Műholdak általában RCA apa, aki csatlakozik az RCA anya Buffer, vagy az erősítő.
Csatlakoztatása után a műholdak eredményez 5.1 rendszerek jack 3 3,5 különböző színnel (narancssárga, fekete és zöld), hogy csatlakoznia kell a számítógéphez illesztve a foglalatba az azonos színű, hogy mi van az alaplapon ( PC)
Amikor befejeztem összekötő hardver beállítások műholdak és az állomás puffer erősítő vagy a PC lesz ennek néhány beállítást, ahol használni Winamp vagy BS Player. A beállítások nagyon egyszerű, és már részletesen kifejtette a bemutató videót.
Tehát, ha van egy hangrendszert vagy 5.1 7.1, és nem tudják, hogyan kell csatlakoztatni őket, és hogyan lehet a hangot, hogy meghallgassák az összes műholdat, a bemutató az Ön számára. Remélve, hogy felkeltettük kíváncsiságát, hívlak benneteket urmarti video tutorial.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (183)

  • szia.
    Én szembe a probléma, és f hosszú! Van egy Creative Sound Blaster X-Fi Extreme audio hang nem a windows 7 mint a Windows XP, megjegyezte, hogy a két rendszer hangkártya telepített a mai napig.
    A nyertes 7-ben úgy tűnik, hogy a hang elveszett - "menj a hangszórókhoz" - a rendszer zseniális 5.1
    a win xp hang jön szakadás! mit tegyek??
    tud valaki segíteni? /
    köszönet előre!

    • Haver, nagyon rossz el, hidd el nekem!
      Én vagyok az ~ 15 éve, és azt mondják, hogy fogalma sincs, hogyan lehet, hogy néhány alapvető beállítást W7!
      A nagy probléma az, hogy rosszul tanítasz másoknak ...

  • nagyon jó tutorial .. rövid és lényegretörő
    de elmagyarázza-e a házimozi beállítását is a számítógép maximális kapacitásának elérésére? (Zenét hallgatok a DVD kiegészítőben)

  • Ne bosszankodj, hogyan lehetnék olyan, mint korábban? Most nem hallom az összes felszólalót: | 5.1. hangkártya, a Genius Sound maker 5.1 hangkártya

    • Blowrabbit: Elnézést, hogyan lesz, mint korábban? Ahogy most már nem 5.1 hallani hangszóró, hangkártya Genius Sound Maker 5.1  

      Igen SCz kérni helyesírási hibákat :)) írtam sietve.

      • Blowrabbit:
        De elnézést kérek a nyelvtani hibák miatt) sietve írtam.  

        Visszamegy oda, ahova ment, és beállította, hogy milyen volt, ha nem emlékszel, nagyon rossz ... a beállítások lejátszása előtt le kellett írni

  • A műholdak xp ugyanúgy hangzott az összes ablakot és hallani OKK 7 nem hallja egyformán bínját térhatású hangszórók és a központ .. :( :( egyébként hallható visszhangot hangos és ez szar !!! hibáztatni nem reciver.ul és az én windows.ul lehet úgy beszélni, mint amit obsv xp out !!!! mindenki, aki iesiri5.1 és 7.1

    • Iustin: A műholdak xp ugyanúgy hangzott az összes ablakot és hallani OKK 7 nem hallja egyformán bínját térhatású hangszórók és a központ .. :( :( egyébként hallható visszhangot hangos és ez szar !!! hibáztatni nem reciver. Saját weboldal és windows.ul lehet úgy beszélni, mint amit obsv xp out !!!! mindenki, aki iesiri5.1 és 7.1  

      Ön tett beállításokat winamp és BSPlayer ahogy látható a videó bemutató?

  • Helló, egy másik problémával szembesülök, van egy 5 + 1 rendszerem a Kinetix-től 100 wa-val, a húrok tovább mennek, de az egyetlen probléma a neten van, amikor belépök a trilu-ba vagy a youtue-ba, csak 2 hangszóró hallható ... hogyan minden hallható? várja meg a választ ..

    • KatalinAdrianSzia comfrunt engem egy másik probléma, van egy 5 + 1 100 a Kinetix a wa simán ment, és még mindig megy a neten, de az egyetlen probléma az, amikor kapok trilu vagy youtue hallható mint 2 hangszórókat ... hogyan kell csinálni hallani? vár választ ..  

      Trilulilu játék YouTube csatorna sztereó ez csak 2 és emiatt hallható csak 2 hangszórók és esetleg mélynyomó

  • rövid és lényegretörő bemutató!
    vázolt helyzet a bemutató az asztali rendszerek, amelyek audio táblák nagyrészt vagy 5.1 7.1
    az nem befolyásolja azt az útmutatót, hogy miként állíthatunk elő 5.1-es digitális audio jelet egy laptopról, amelynek csak 3.5 mm-es sztereó kimenete van az SPDIF aktiválásával ...
    Úgy gondolom, hasznos lenne azok számára, akik f bár van egy digitális audio dekóder épült csak analóg sztereó laptop.
    Köszönjük!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.