Csatlakoztasson két vezeték nélküli bluetooth hangszórót - Samsung Dual Audio

Csatlakoztasson két Bluetooth hangszórót vezeték nélkül

Mi a két Bluetooth hangszóró vezeték nélküli csatlakoztatása?

Ebben a video oktatóanyagban Két bluetooth hangszóró vezeték nélküli csatlakoztatásával megtudhatja, hogyan lehet két bluetooth hangszórót csatlakoztatni ugyanazon dal vezeték nélküli lejátszásához.

Két Bluetooth hangszóró vezeték nélküli csatlakoztatása két módszerrel

Az első módszer működik néhány Samsung telefonnal, úgy hívják Samsung Dual Audio, és két bluetooth hangszórót csatlakoztat a telefonhoz, és mindkettőt használja a zene lejátszásához.

Bármennyire is tűnik, ez a módszer nem ad nagyon jó eredményeket a különféle hangszórókkal. Annak érdekében, hogy a hang tökéletesen meghallható legyen, a hangszóróknak azonosaknak kell lenniük, és ugyanolyan távolságra kell lenniük a telefontól.

A második módszer a) használatából áll külső bluetooth vevő és a hangszórók csatlakoznak az AUX aljzat kábelvevőjéhez

A hangminőség különbségei az egyes módszereknél.

Cu Samsung Dual Audio A hangminőség a használt hangszóróktól függ abban az értelemben, hogy azonosaknak kell lenniük, mivel a különféle hangszórók késleltetik az egyik hangszórót, általában egy régebbi Bluetooth verzióval és több feldolgozással.

Ha a hangszórók azonosak, ugyanazzal az EQ-profillal és azonos távolságra vannak a telefontól, akkor ez jó hangzású lehet.

Bluetooth vevő módszerbár bonyolultabbnak tűnik, a legjobban hangminőséget nyújtó verzió kínálkozik, mivel ha mindkét hangszóróra közös bluetooth vevőkészüléket használunk, a hang azonos, késleltetés nélkül, és emellett sztereo effektushoz jutunk.

Hol vásárol egy Bluetooth vevőt?

Nagyon sok vevőkészülék található a piacon. Ha különösen azt akarja, amelyik szerepel az oktatóanyagban, akkor az Amazonon találja meg:

Bluetooth audio vevő Justop (Amazon.co.uk)

Az audióhoz, a bluetoothhoz stb. Hasonló oktatóanyagok:

Video bemutató - Csatlakoztasson két Bluetooth hangszórót vezeték nélkül

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Julian - mondta

  szia .Tetszik, amit csinálsz, és régóta követlek, érdekes ez a bemutató, de nem értem a címet vagy a bemutatót. a cím szerint vezeték nélküli, de úgy tűnik, hogy nem az !! még kábeleket is használ ...; Egy kicsit össze vagyok zavarodva. Nagyra becsülöm, amit csinálsz.

  • Az 1. módszernél egyáltalán nem használtam kábeleket.
   A 2. módszernél csak a kábeleket használtam a hangszórók csatlakoztatásához a bluetooth vevőhöz, kábelek nem érintkeznek a telefonnal.

 2. florin - mondta

  Várunk egy oktatóprogramot arról, hogyan csatlakoztathatunk hangszórót vagy bluetooth fejhallgatót két eszközhöz (pl. Telefonhoz és laptophoz) egyidejűleg

Trackbacks

 1. […] Csatlakoztasson két vezeték nélküli bluetooth hangszórót - Samsung Dual Audio […]

 2. […] Csatlakoztasson két vezeték nélküli bluetooth hangszórót - Samsung Dual Audio […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.