Összehasonlítva mikrofonok Sony ECM-V1BMP vs DPA 4060

Hi barátok, ma tesztelni legkedveltebb miniatűr mikrofon által termelt DPA Dániában és a modell DPA d: screet 4060.
Talán most még nem hallott a cég DPA, hogy azért, mert nem teszik termékeket, amelyek foglalkoznak a lakosság, a cég DPA még több a professzionális audio és mikrofon, hogy ők kivételes.
A DPA társaság 1992-ben alakult, amikor a Brüel & Kjær két mérnöke úgy döntött, hogy az audiotesztelő berendezéseken és a technológián kívül mással is foglalkozhatnak. Rövid idő alatt rengeteg díjat sikerült megszerezniük mert innovációk és minőségi termékeket.
Hogyan jutottunk el a mikrofont?
3 hónappal ezelőtt vásároltam egy Sony UWP nélküli lavalier D11. A termék kiváló általános, de úgy éreztem, mint a mikrofon lehet több. Ezért úgy döntöttem, hogy a kutatás a piacon, és végül megálltam klipsz mikrofon DPA d: screet 4060, bár kevés információt róla szántás. Az információ hiány a DPA 4060 biztatott, hogy ezt a bemutató, és hogy Romániában és néhány információt ezekről a dolgokról.
4060 DPA egy nagyon érzékeny mikrofonnal kiváló dinamikus tartománnyal és natív háttérzaj rendkívül kicsi. Ezen kívül 4060 nagyon kicsi és lehet rejtve, még a láthatáron. Színházakban és filmekben, ez a mikrofon rejtett a haj és a paróka. Mellesleg, a film Nyomorultak párbeszédek és zenei jelenetek elfogták a mikrofont.
A bemutató videó első használtam Sony mikrofon állomány és a második megváltoztattuk a DPA. A beállítások azonosak voltak, valamint a mikrofon.
Sajnálom, hogy a rendelkezésére álló és más csíptetős, mint akkor adnak egyértelmű képet.
Miért nem szeretik a mikrofon Sony?
Nem tudom megmondani, én, mint ahogy a hang egy kicsit fülledt és néha jóval alacsonyabb érzékenység Sony.
Miért nem tesz a mikrofon Sony jobb?
Mivel a költség!
Milyen más jó csíptetős van a piacon?
Audio-Technica AT899
Sennheiser MKE2, MKE1
Sony ECM 55, 77 ECM, ECM 88
Voice Technologies VT401
Countryman B3, B6 Európai Mobilitási Hét
Tram TR50
SANKEN COS 11
Figyelem!
Ez a mikrofon nem működik közvetlenül a számítógéphez csatlakoztatva. Használatához csatlakoztatnia kell egy tápcsatlakozóval rendelkező felvevőhöz (Zoom H1, H2n,…), vagy egy kompatibilis adapterrel ellátott vezeték nélküli készlethez.
Ha vásárolni ezt a mikrofont, akkor ki kell választani, és az adapter, amely akkor fizet, ha külön. A mikrofon csomag jön csak két rácsok (lapos és puha boost).
Ha szüksége van egy mikrofon asztali, játék, skype, messenger, stb, szívesen ajánl Samson mikrofont C01U
Kérem, mondja meg a doboz comantarii, hogy úgy tűnik, mintha jobban hangzik?


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

  • salutare.poate nem postai úton is, de szeretném megkérdezni ceva.niste tasker ismertetők a kérelmet, mint egy alkalmazás binevenite.este szuper, és azt hiszem, sok lenne érdekelt, hogy

    • A beállítások azonosak voltak mindkét mikrofon, de meg kell szem előtt tartani, hogy ezek a beállítások nem születik a Sony mikrofon és DPA volt a legkevésbé hátrányos helyzetű.
      A képzett füle veszi észre a kis torzítás érkező előerősítő szoba, amely úgy van beállítva, hogy túl magas a hangerőt a mikrofon DPA. Ha a kötet a szobában, DPA mikrofon hang pontosításra.
      A DPA 4060 mikrofon egy "forró" mikrofon, ezért a hangerőt gondosan kell beállítani. Ha a hangerő túl magas, a helyiség előerősítőjét jel elárasztja, és nem tudja megfelelően elvégezni a feladatát, a végén műtermékek jelenhetnek meg az audio oszlopban.

  • Üdv mindenkinek van, és van egy kérést, hogy akkor Cristi, azt ajánlom, Adrian, hogy a DNS-kiszolgáló, amely nem ad nekem komoly problémákat, vagy mit ne domain regisztráció vagy ¨exemplu.net ¨exemplu.com¨ ¨ Nem kívánok ¨exemplu.ro¨. Köszönöm.

    • Ha úgy érted, TLD-k, ők hatóságok amely biztosíthatja területeken.
      A .com jó vele dolgozni ROTLD közvetlenül.
      A .com nem számít, minden munkát a viszonteladók (elkerülje a GoDaddy).
      Ha úgy érted a szerver szoftver verzió, akkor a BIND DNS szerver a legnépszerűbb.

    • Mivel lose GoDaddy kemény (bonyolult eljárások), ha azt szeretné, hogy mozog a domain egy másik szerverre.
      Felajánlom javaslatokat és ötleteket nem anti reklám, mert már nem érdeke ezen a területen.

  • Üdvözlet mindenkinek, Cristi, Adrian, a múltban kértem, és azt hiszem, nem én voltam az egyetlen, aki bemutatója volt egy NAS-nak egy régebbi számítógépről történő felszereléséhez. Megértem, hogy azon kevés ember számára, aki ezt az oktatást kéri (ha nincs régi számítógépe a ház körül), elmegy az üzletbe, hogy vásároljon számítógépet vagy alkatrészeket annak bemutatására. Mindamellett elindíthat egy oktatóprogram-sorozatot egy weboldal létrehozásáról és otthon a számítógépen történő tartásáról, például a projekt legjobb operációs rendszerének felhasználásával, mindannyian tudjuk, és Ön, Cristi, mondta, hogy a Windows 7 / A 8 / 8.1 és a sampon nem komoly megoldás. Kérlek ezt az oktatóprogramot vagy oktatóprogramok sorozatát, ha lehetséges, a Videotutorial.ro csapattól, mert a korábbi 2009-es video oktatóprogramok azt hiszem, és biztos vagyok benne, hogy kissé elavultak, és tudod, hogy például: (a seo packnek számos konfigurációs lehetősége van jelenleg a legjobb bővítmények telepítése stb.) Ha vannak olyan emberek, akiket érdekel ez a téma, hagyja meg észrevételeit. Remélem, hogy ezt a megjegyzést nem veszem rossznak, csak ezeket a video oktatóanyagokat javaslom, eldönti, hogy szeretné-e, és megteheti-e ez vagy ezek a video oktatóvideók. Köszönöm.

    • Ígérem, hogy én indul a sorozat ismertetők a régebbi PC-ket, különböző terhelés (orr, web, ftp, média szerver.
      Amikor azt mondtam, XAMPP nem egy komoly megoldás, gondoltam, hogy ezt a megoldást a termelési kiszolgálóval 24 / 7. Például videotutorial.ro számunkra, nem tudjuk használni XAMPP.
      XAMPP vagy wampp használják tesztelés és fejlesztés. Továbbá, a termelés folyik speciális megoldások (VPS, dedikált szerver).

  • Hi Cristi vagy Adrian, mit szólnál egy sorozatot FreeBSD, mivel csak az Ubuntu helyén, amely a legtöbben tudják, de a FreeBSD szinte senki használja mozog. Ez volt a javaslat, úgy dönt, hogy érdemes-e, úgy értem, aki megérdemli, és sokat Peter akik szeretnének lenni vezetők Server, stb

    • BSD fejlesztési gyengébb, mint Linx, ahol a fejlesztők sokkal.
      Ingyenes BSD néhány évvel ezelőtt tartották létrehozása és fenntartása hálózatok.
      Most a Linux egy top amikor a szerverek vagy hálózatok. A felhasználók a Free BSD azok, akik ismerik a rendszert, és nincs ok változtatni.
      Nem hiszem, hogy egy tutorial Free BSD lenne sok sikerrel.
      Talán, ha nem volt nagy a kereslet, tenném.

  • Kár, hogy ezen a webhelyen látom, hogy nem tesz semmit. 1 bemutató hetente? Mi folyik itt? Nincs több időd? Vegyél más együttműködőket, ha nincs időd. Egy másik elhagyott oldal ...

    • Hozzászólás kamatláb nem rögzített, ez természetes.
      Ez nem működik a szalagot, írt, amikor van valami kész. Nem bízunk a média, nincs határidő, nem üzenhet a KG.
      Több ezer oldalak az interneten, hogy hozza a minimális 5 napon keresztül, nem kell várni a számunkra.
      Általában mi postázzuk a téma, hogy szükség van az információs és tesztelés, és ez időt vesz igénybe.
      A mi véleményünk az, hogy a minőség sokkal fontosabb, mint a sebesség és a mennyiség. Nem akarjuk, hogy hozzájáruljon a zaj, hogy mások termelésére.

        • Nem hiszem, hogy valaha is tettem a két oktató egy nap alatt.
          Talán voltak időszakok, amikor történik, hogy tegye gyakrabban, de ők voltak kivételek.
          Még most is, ha véletlenül befejezni munkáját több oktató kezdett ugyanebben az időszakban ez az arány a poszt lehet gyorsítani.
          De általában nem olyan gyakori kiküldetése mert megint dokumentálása és tesztelése tart.
          Például most dolgozik a felülvizsgálat Oneplus Egy áttekintő akarok lenni rendkívül pontos, hogy azért, mert nem a hagyományos telefon. Látni fogod, hogy miért!
          Dokumentációt és tesztelési oktatóprogramok és vélemények is időigényes és nagyon hosszú ível. Elkezdi az egyik, a másik adódik, akkor vissza kell mennie a valami mást, stb, stb A munka széles körben elterjedt, és ha minden a helyére a helyén, itt az ideje a kiküldetés.
          Be kell vallanom, hogy néha a fejem egy vihar információt, ami néha meghaladja, akkor meg kell állítani a számítógépen, telefonon és jön fel a levegő, különben nem fog elhagyni / adjon semmit / fő.
          De nem tudok panaszkodni, hogy szeretem csinálni, és nem is nagy öröm.

          • ne folytassa az oneplus használatával. nem érdekli. oktatóanyagokat készíteni, amelyek segítenek nekünk. Ez a telefon Kína ... nincs értelme

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.