A Facebook Video Call és a Google Plus Hangout Extra összehasonlítása - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni video chat. Konkrétan a videót, hogy összehasonlítsa a hangminőség és a funkciók a Facebook videohívás Google Plus társalgóba. Mindkét társadalmi hálózatok, a Google Plus és a Facebook egyaránt lehetővé teszi számunkra, hogy nem audio és video chat szeretteivel. Egyesek szívesebben Facebook Video Call for egyszerűség, míg mások inkább a Google Plus Hangout komplex és több funkciót is, hogy.
Mit jelent a Facebook Video hívás?
- mikrofon segítségével hallani egymást a vezeték végétől
- nézze meg egymást a vezeték végén egy webkamera segítségével
- annak minimalizálása vagy maximalizálása, amelyben az ablakot látjuk, melyben beszélünk
- válassza ki azt a webkamerát, amelyet használni akarunk a beszélgetéshez, ha egynél több webkamera van csatlakoztatva a számítógéphez
Mit jelent a Google Plus Hangout?
- a mikrofon be- vagy kikapcsolása közvetlenül a videokonferencia megkezdése előtt, ami azt jelenti, hogy beléphetünk a konferenciára akár úgy, hogy mikrofon segítségével hangosan beszélgetünk, vagy csak a szöveges csevegés és a webkamera segítségével léphetünk be a videóba
- több embert is meghívhatunk a videobeszélgetésbe, amely videokonferenciává alakul
- választhatjuk a Hangout Extra lehetőséget, ami azt jelenti, hogy lesz néhány extra funkciónk. Ha úgy dönt, hogy a Hangout Extra szolgáltatást használja, nem számítunk fel díjat és nem számítunk fel díjat. az egyszerű Hangout és a Hangout Extra egyaránt ingyenes (jelenleg)
- a webkamerát és a mikrofont a beszélgetés közben bármikor be- vagy kikapcsolhatjuk, a beszélgetés megszakítása nélkül
- a video- és audiobeszélgetés során a szöveges csevegést is használhatjuk
- meghívhatjuk a csevegés résztvevőit, hogy nézzenek meg veled egy YouTube-videót. Valós időben pontosan meg fogják látni, amit lát a YouTube-videót lejátszani kezdő személy. Ez azt jelenti, hogy ha a videó megtekintésére meghívó személy görgeti a klipet, akkor a résztvevők pontosan látják a klipet a kibontakozás pillanatától kezdve, és mind ugyanazt a sorozatot látják egyszerre.
- Ha úgy dönt, hogy a Hangout Extra alkalmazást használja, akkor az összes fent említett opcióval rendelkezhet, valamint azzal, hogy megoszthatja (megmutathatja) a résztvevők asztalát, akár az egész asztalot, akár annak egy részét vagy ablakot.
- ugyanabban a dokumentumban dolgozhat egyidejűleg a google docs-ban is, valós időben jelenik meg, hogy az egyes résztvevők milyen szöveget csatolnak ehhez a dokumentumhoz.
- rajzolhat egy vázlatot, amelyben azok, akikkel beszélgettek, valós időben vehetnek részt, elemeket adhatnak a rajzhoz, és valós időben láthatják őket
- mind a Extra Hangout, mind az egyszerű Hangout esetében, ha már nem szereti hallgatni az egyik résztvevőt, elnémíthatja (csak neked, a többiek továbbra is hallják)
Kép-és hangminőség:
Mindkét szolgáltatások közel azonos hangminőséget video, találkoztam nem probléma ebben a tekintetben, és nem a Google Plus Hangout, sem a Facebook Videohívás.
Lehetőségek, szerettem volna, hogy azokat mind a szolgáltatások:
- a csevegés naplója, hányan vettek részt a társalgóban, mikor, mennyi ideig tartott a társalgó
- a fájlok, dokumentumok, képek, zene kis átvitelének lehetősége
- a társalgó résztvevőinek blokkolásának lehetősége, ennek legalább annak a lehetőségnek kell lennie, ha a beszélgetést kezdeményezték
- nagyon hasznos lenne egy csúszka a hang hangerejének az operációs rendszertől független beállításához, hogy csak a Hangout hangjára legyen hatással.
Ön milyen lehetőségek szeretne végrehajtani a Google vagy a Facebook Hangout videó hívás? Ne habozzon, hogy válaszoljon a megjegyzés mezőbe. Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan milyen funkciók mi van a Facebook és a Google Plus Hangout videohívás.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (8)

  • Úgy gondolom, hogy a Google+ Facebook megfoszt trónjától, nem tekintve összehasonlítás videó chat.Probabil, hogy a Facebook kell gyorsabb.
    @ Adrian Van egy javaslatot bemutató kapcsolatos ooVoo egy olyan szolgáltatás, amit használni a két év, és őszintén szólva én is lenyűgözte a minőségi hang-és videó az ablakok és android.Mi találnak munkát, és több mint a Yahoo Skype játék szerver android.Cred ők valószínűleg nem túl jó, így nem használja már aglomerate.Cei érdemes kipróbálni.
    Egy jó nap...

    • Radu:
      Úgy gondolom, hogy a Google+ Facebook megfoszt trónjától, nem tekintve összehasonlítás videó chat.Probabil, hogy a Facebook kell gyorsabb.
      @Adrian Van egy javaslatot bemutató kapcsolatos ooVoo egy olyan szolgáltatás, amit használni a két év, és őszintén szólva én is lenyűgözte a minőségi hang-és videó az ablakok, és talál egy szolgáltatás android.Mi több mint a Yahoo és a Skype android.Cred játék szerver, hogy valószínűleg nem nagyon jó, és ezért ne használja már aglomerate.Cei érdemes kipróbálni.
      Jó napot ...

      Igaza van az OOVOO szolgáltatással kapcsolatban, nagyon jó, de a románok nem használják, bár tudom, hogy románul tudom használni. Ugyanaz az ALONIA szolgáltatással, 100% román, de még nem is használják. Amit a Videotutorial adminisztrátorai számára szeretnék javasolni, az a HaBi Page Social Network, egy új hálózat bemutatása, amelyet románok készítettek. A mai témához kapcsolódóan a HaBi Page kifogástalan videocsevegéssel rendelkezik, amely az Adobe banális és nélkülözhetetlen flash lejátszóján alapszik. Próbáld ki, és benne lesznek benne, hogy ...

  • A Logitech C270 és a Jobb hang funkcióval lejátszott képek minősége rendben van. az oktatóanyaggal, de mondom a véleményem :)

  • Meg tudta mondani, mit kell tennem? Telepítettem a WordPress-t a webhelyemre, ugyanúgy, mint a "Hogyan készítsünk egy weboldalt, 3. rész, WordPress, vagy hogyan készítsünk egy webhelyet 5 perc alatt?" .A telepítés után beléptem a webhelyre, és nem lépett fel konfigurációs ablak, semmi. Meg tudod mondani, mit tehetek?

  • Üdvözlöm. Én válaszolni nekem valaki, hogy dilemma? (I puso és tutorialu a Pay Pal és még mindig várják a választ) Én 3 euró PayPal számla maradt más tranzakciók és 150 dollárt, IAM megragadt az utóbbi időben, mint ahogy az ő 3, átalakítani euró a dollár?

    • Alex:
      Üdvözlöm. Én válaszolni nekem valaki, hogy dilemma? (I puso és tutorialu a Pay Pal és még mindig várják a választ) Én 3 euró PayPal számla maradt más tranzakciók és 150 dollárt, IAM megragadt az utóbbi időben, mint ahogy az ő 3, átalakítani euró a dollár?

      Ha azt szeretné, hogy küldje el valahová után ragadt egy e-mail cím megadva Acol euró dollár chear, ha tudod, hogy k fordul a célállomás eléréséhez euró.

  • hello my name is Adrian és kívánok Önnek egy tutorial, ha megnézzük, hogyan kell telepíteni facebook videocall Linux köszönhetően

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.