Bináris kódot, hogy a számítógépek érthető

Bináris kód az a nyelv, amelyet számítógépek tárolására és manipulálni az adatokat.
Ha nem tudja, a számítógépek nem használják a számokat vagy betűket az adatok tárolása egyszerűen nem tehetem. Ők csak tartani az adatokat bináris kód.
A mikroprocesszorok alapulnak tranzisztorok, egyfajta kapcsoló. Ezek a kapcsolók lehet két lehetséges pozícióban, nyitott vagy zárt, vagy 1 0.
Segítségével 1 0, és kapunk egy csomó (filmek, zenék, játékok, web, facebook, google, stb.)
Ma megtanultuk, hogyan kell számolni a bináris, és ha a megjegyzések rovatban tölti kérelmek folytatódik, és más útmutatók, hogy fog bevezetni a szívében, a számítógép vagy a telefon használja minden nap.
Ahhoz, hogy mennyire fontos, bináris kódot, akkor tudnia kell, hogy az adatok a merevlemezen, DVD, SSD, memóriakártyák tárolt bináris kód, hogy függetlenül attól, hogy a fájlrendszer vagy operációs rendszert használnak.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (74)

  • Nagyon klassz, én tényleg nem tudom, ez a cucc .. és ez olyan könnyű, azt akarom, tutorials! Köszönöm, és jó munkát (:

  • érdekes, sőt valószínűleg így kellett volna elindulnia a video bemutató oldalának. Arra a tényre, hogy a 32 bites rendszerek nem tudnak felismerni 4 GB-nál nagyobb RAM-ot, problémám van: bár 64 bitre telepítettem a Windows-ot és 4 GB RAM-mal rendelkezem, 3 GB-ot használtam, a fennmaradó részet a hardver fenntartja. gigabájt alaplap ep 31 ds-3l. van magyarázata / megoldása?

  • Én is érdekel a folytatás, és biztos vagyok benne, hogy még mindig olyanok, mint én. Amikor az iskolában tanultam a bináris rendszert (azt gondolom, hogy '84-ben), bár ez könnyűnek tűnt, nem figyeltem, és nem gyanítottam, hogy a számítógép milyen fejlõdéssel jár. Aztán az iskolában tananyagként rendelkeztem a lyukasztott kártyákkal, amelyeket az akkori számítógépek használtak

  • portál: Érdekes, valójában talán kellett volna kezdeni videotutorial oldalon. az a tény, hogy 32 bites rendszerek nem ismerik fel, mint 4 GB RAM van egy probléma: Telepítettem a Windows 64 bár bitek és 4 GB RAM-mal, én meg 3 gb használható, a többi fiindhardware rezerved. Gigabyte ep 31 ds-3l. Van magyarázat / megoldás?

    Ez nagyon egyszerű! Nincs külön videokártya, az integrált videokártya használja a RAM.

  • Jó lenne ilyen oktatóanyagokat folytatni ... talán valamilyen C ++ vagy más programozási nyelv? Azt hiszem, sokan érdekelnének valami ilyesmiben :) CSAK JÓ! ! ! :)

  • Cristii, hogy megtetted ezt az oktatóanyagot, ha munkatársként ő volt a "paraszt", azt hittem, hogy igaza van, nem néztem, és nem, és hogyan, ha megnéz egy videót az esszéből, akkor észrevesz egy dolgot. A rendszerek tudják a 0 és az 1 alapot (autókódot), a többi megteszi, amit mond.

    Mindent összeállítottak, azok, akik ismerik a Linuxot, jobban megértik ezt. A "gustiuci" kifejezéssel tisztáztam, hogy olyan információkat szolgáltat, amelyeket mások, azoknak, akik valóban tudják az alapot, mutatják be.

    Ne ébressz okosabb noapre nagy alvás, és nem láttam 2 az ég egy pillére a fény, hanem az, hogyan látja a házat, de a látási problémák zavaró, a másik teeaba.

      • :))))))))))))) ..... testvérem, amennyire csak tudtam nevetni a virus2009 kommentárjáról ... testvére vagy idegen vagy, vagy nyelvtanokat tanultál. :)))))) ))))) beiratkozik az 1. osztályba ... ott megtanulja a betűket és számokat :))))

    • Rusu: Offtopic: Lenne egy kérdésem Krisztus tisztítása vagy "írás nulla" növelheti a teljesítményét a hdd?

      Ha a merevlemez SATA, majd írjuk a keresőmezőbe, és akkor többet AHCI

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.