A Clonezilla egy nagyon jó és ingyenes biztonsági mentési program - oktatóvideó

Clonezilla egy biztonsági vagy mentési / helyreállítási partíció / lemez hozzáférést. Alapvetően, nem ugyanaz, mint a kereskedelmi szoftverek Norton Ghost vagy Acronis True Image.
A program használata kissé nehezebb, de a videó bemutatja a partíciók mentésének / visszaállításának lépéseit. Ennek az élő cd Clonezilla nagy előnye, hogy vissza tudjuk állítani a Windows, Linux, Mac operációs rendszereket. Az LPG licenc alatt mindenki problémamentesen használhatja, aki meg akarja védeni magát az operációs rendszer esetleges problémáitól. Még akkor is, ha a differenciális / növekményes biztonsági mentést jelenleg nem hajtják végre, a kép nem fedezhető fel, a biztonsági mentés csak CD-ről vagy DVD-ről hajtható végre - a Clonezilla továbbra is nagyon jó alternatíva a mai biztonsági mentési programok számára .
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

írta: Dan Constantin ...tutorialegimp.blogspot.com

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (47)

  • com primu tutorialu ez az enyém, és azt akarom mondani, hogy ez egy nagyon jó biztonsági megoldás, és nem igényel további szoftvert, jó bemutató a szokásos

  • Most hallottam Clonezilla, így nem tudom megmondani, hogy milyen jó e.dar olyan egyszerű, mint amilyennek látszik Makramé tükrözik a felszereltséget peste.in windows tanfolyamot.

  • Szia .. Magam is egy javaslatot az ilyen típusú bemutató video tutorials webhelyek és nevezetesen a bemutató, vagy több oktató a linkek .. Mik ezek, hogyan és hol kell könyvelni , hogy a legjobb eredményt, miért annyira hasznos.
    Mi nem találtunk bemutató videó román Ezen információk amelyen a tulajdonos a helyszínen, amit tudnia kell, még inkább, mint a honlap az üzlet.

    Köszönjük!

  • Micsoda! Azt is szeretném tudni, hogy a Microsoft Office 2007 és az Adobe Acrobat & Reader telepíthető-e a Windows 7 rendszerre. Tudom, hogy ez nem a megfelelő téma ehhez a kérdéshez, de nem találtam olyan munkamenetet, amely a Windows 7 rendszerre telepített programok számára készült. Előre is köszönöm.

    • GPA: Howdy! Azt is szeretném tudni, hogy a Microsoft Office 2007 és az Adobe Acrobat & Reader telepíthető-e a Windows 7 rendszerre. Tudom, hogy ez nem a megfelelő téma ehhez a kérdéshez, de nem találtam olyan munkamenetet, amely a Windows 7 rendszerre telepített programok számára készült. Előre is köszönöm.  

      Igen, menj

    • GPA: Howdy! Azt is szeretném tudni, hogy a Microsoft Office 2007 és az Adobe Acrobat & Reader telepíthető-e a Windows 7 rendszerre. Tudom, hogy ez nem a megfelelő téma ehhez a kérdéshez, de nem találtam olyan munkamenetet, amely a Windows 7 rendszerre telepített programok számára készült. Előre is köszönöm.  

      Akkor biztosan telepíteni.

  • Hello Nekem van egy kérdés, hogy semmi köze a téma bemutatásra tutorialuli téged.
    Van egy előfizetés Clicknet 30MB / S de 1.5 MB letölthető, vagy meg tudja mondani, lehet mondani, hogy miért olyan alacsony tudom értékelni.

    • ValentinSzia Nekem van egy kérdés, hogy semmi köze a téma bemutatásra tutorialuli téged.
      Van egy előfizetés Clicknet 30MB / S de 1.5 MB letölthető, vagy meg tudja mondani, lehet mondani, hogy miért olyan alacsony tudom értékelni.  

      Készíts egy Speedtest és az eredmény osztva 8 akkor látni fogja a tényleges sebesség.

  • A program bemutatása kifogástalan, de ebben a pillanatban a program hiányában eddig az embereket arra kényszerítették, hogy alternatívákat keressenek, és nem tudják megvárni azokat a klónokat, amelyeket én személy szerint teljesen haszontalannak és nepraktikusnak találtam. Miért mondom ezt, mert mindannyian tudjuk, hogy biztonsági mentés a Windowsba, vagy jobb, ha az NTF partíciókhoz nagyon sok volt és nagyon barátságos felülettel, nem olyan, mint ez a program.Mikor ismét a linuxos partíciókra vonatkozunk, akkor mindannyian tudjuk, hogy az ext3 újabb partíciókat már nem használják, hanem az ext4 partíciókat, ahol az oktatóprogram szerint Ez a program tehetetlen, ezért találtam, hogy az ext3-t választotta. Azok számára, akik látták, hogy biztonsági másolatot akarnak telepíteni a linuxra, vagy inkább az ext4 partíciókra, megtehetik az acronis 14 programmal, a többi verzió nem ismeri fel az ilyen típusú partíciókat. Ennek a jó tömörítésnek az az előnye is, hogy figyelembe véve, hogy egy ubuntu 10.10 ~ 6G-ot foglal el, a biztonsági másolat eléri a 2,4G-t. Ennek ellenére további inspirációt kívánok.

    • axelluny: Bemutatása a program hibátlan, de jelenleg ennek hiányában a program egészen addig, amíg az ember kénytelen volt, hogy alternatív képtelen clonezila várnak azután, hogy én személy szerint azt felesleges és nepractic.De mondom ezt, mert mindannyian tudjuk, hogy az alternatív A Windows biztonsági mentés, vagy inkább az NTFS partíciókat is nagyon sok, és nem túl barátságos kezelőfelület, ami ennek program.Cand linux partíciót újra mindannyian tudjuk, hogy a már nem használt, de legújabb ext3 ext4 partíciókat, ahol, mint Ez a leírás a program gyenge, ezért is választotta ext3.Pentru úgy találta, hogy azok, akik látták az akarat és a biztonsági mentés Linux partíciók inkább ext4, megtehetik Acronis 14, más verziók nem ismeri az ilyen típusú partitie.Are az előnye, a jobb tömörítés, figyelembe véve, hogy a sok ~ 10.10G 6 ubuntu, biztonsági megközelíthető 2,4G.Acestea ellenére szeretném, ha továbbra is ihletet.  Idéz nekem

      Tegnap este csináltam egy hát gyökérpartíciója Ubuntu 4 10.04 ext. Partition csak 10G 5G és forgalmas. 7 mentés történt percben. Telepítettem Ubuntu egyébként 10.10, mert szerettem volna kipróbálni valóságot. Aztán vissza a biztonsági mentés. Helyreállítása volt 2 perc
      Találkoztam semmi probléma visszaállítani a mentés nem támaszthatnak
      Ne hagyja ki a szoftvert a grafikus felület alapján. TÖBB HASZNOS hibát. Számos olyan szoftver létezik, amely egy "szexi" felülettel rendelkezik, és ez nehézséget okoz (keresse fel az Acronis fórumot, és olvassa el az Acronis True Image szoftver hány panaszát) Keressen egy alkalmazást hasznosnak, keresse meg, és vizsgálja meg annak erejét és potenciálját nem úgy, ahogy néz ki.
      Semmit a grafikus felület, amely nagyon egyértelmű (senki sem hibáztatható, ha nem tudom, de nem akar megtanulni egy idegen nyelvet nevű English nélkül, hogy halott vagy, ha azt szeretné, hogy olyan jó, mint a PC- ) ha tetszik, cenzori talál alkalmazást.

  • Én feliratkozni és az előterjesztett axelluny: Clonezilla egy Linux alkalmazás, amely magában foglalja a magasabb az átlagosnál. Így ez a kívül, a legnagyobb hátránya, hogy a kép azt a részét ami egy hatalmas fájlt. És aztán, figyelembe véve a két fő hiányosságok, Clonezilla messze alkalmazás barátságtalan, ezért nem fogom soha használni után végzett tesztek után ez a bemutató.
    Különösen azért, mert már sokkal felhasználóbarátabb alkalmazások is vannak, melyeket úgynevezett "GUI" -vel kísértünk, hogy a művelet sokkal könnyebb legyen!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.