A Windows 10 klónozás, másolás HDD SSD

Klónozása egy operációs rendszer a legjobb megoldás, ha azt szeretné, hogy át az operációs rendszer a merevlemez egy SSD vagy HDD másik újabb.
Ha ha fájlok másolása a merevlemez egy másik járható út, ha a Windows operációs rendszer, és azon túl, van dolgunk védett rendszerfájlok és rejtett partíciókat. Nem lehet egyszerűen másolni a Windows, mint egy szöveges fájlt.
EASEUS Todo Backup Free Ez egy ingyenes klónozás és biztonsági mentés, amely segít nekünk mozgatni a Windows merevlemez SSD. Ez a klónozás program kezelni mindent particionálás, át az adatokat az aránya válaszfalak; Mert ritkán vezetni az azonos kapacitású lemezt forrás cél, ahol a klónozás.

A Windows 10 klónozás, másolás HDD SSD

Hogyan kell használni EASEUS Todo Backup szabad?
A munka megkezdése előtt ellenőrizze, hogy a régi merevlemez nem túl sok adat. Az adatok forrása merevlemez illeszkednie kell az új helyet, ami SSD vagy HDD ismét Ezen kívül meg kell maradni és néhány helyet, lehetőleg legalább 20-30%.
Miután megnyitottuk az alkalmazást, a jobb felső sarokban van a „Klónozás” gomb, amely lehetővé teszi a klónozási folyamat elindítását.
1. Válasszon forrás, hogy a régi merevlemezt a rendszer azt / Következő
2. Válassza ki a rendeltetési helyet vagy a „célt”, azaz az új SSD-t vagy HDD-t
3. Ellenőrizze a partíciókat és az előző választások helyességét (forrás / cél), majd nyomja meg a „Folytatás” gombot, és várjon a klónozási folyamat végéig.
Mit csinálunk klónozás után?
Most már ugyanazt az operációs rendszert két meghajtót, és a Windows betölti az összes régi lemez.
Ebben az esetben két lehetőség közül választhat:
1. Vegye ki a régi merevlemezt, és formázza meg, majd helyezze vissza.
2. boot from gparted és formázása a merevlemezen régi
Gyors boot megoldás és ellenőrzés (átmeneti), kénytelen a boot lemezt a boot menüből ismét (f12 a számítógép indításakor).
Figyelem!
Bármit is teszel, győződjön meg róla, a személyes adatok előtt. Mentse a fontos fájlokat (dokumentumok, képek, házi mozi) egy bottal, vagy egy külső merevlemezre.


Video bemutató - A Windows 10 klónozása, másolás a merevlemezről az SSD-re


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Helló Cristi szeretnék javasolni alernativa a GParted Élő: A EasyBCD törölje bejegyzés bootloader, ami a lemez régi, majd adja újraindítás, a rendszer indul automatikusan tárcsázza újra, hogy meghajtó régi lehet formázni élni Disk managmenet Windows vagy más harmadik fél által készített alkalmazás.

 2. FaqyaK - mondta

  Mi oktatóanyagok Android operációs rendszer PC !!

 3. Peter bisog - mondta

  Cristi Hello!
  Gratulálunk ehhez a bemutató!
  Amikor egy sor tutorials alkalmazás Kodi?
  Egyre több olyan ember, aki próbálja használni ezt app, de sajnos keveset tudunk róla. Igaz, néhány oktató az interneten keringő, de meggyőződésem, a világ meg fogja érteni, vagy könnyebben lehet csinálni, Kodi ha vonja magát.
  Tömegből!
  Sok szerencsét!

 4. sziklás - mondta

  Gratulálunk minden, amit csinál .Mi célja sok év, és én sokat tanultam az én Dacia .Întrebarea klón egy SSD másik SSD, mondjuk veszel egy SSD nagyobb tárolókapacitás.

 5. Cristi Hello!
  Először mentség = me mert írni kívül a témát.
  Nekem van egy régebbi PC-hez az alábbi konfiguráció:
  Alaplap - GIGABYTE 945 PL-S3
  P4531-2,66 MHz CPU -Intel
  MEMÓRIA - 2 GB
  VIDEÓTÁBLA - 7300GT LEADTEK / 256
  CASE -MG372DELUX
  Annak érdekében, hogy adjon neki egy kis sebességet Azt szeretnénk, hogy az operációs rendszer (win 8.1 engedéllyel) SSD.
  KÉRDÉS:
  Tudok csinálni?
  Ajánlás SSD.
  köszönöm

  • Eduard - mondta

   Először add legalább 2GB memóriát. Azt javasoljuk, Intel SSD.

  • Adrian Gudus - mondta

   Természetesen lehet. SSD-ajánlásért tekintse meg a legutóbbi „Gaming PC konfiguráció jó áron” oktatóanyagunkat, amelyet a jobb felső sarokban található keresőmezőben talál.

 6. Lianne - mondta

  Peter bisog, ez a szoftver működik a TV, PC, stb, de nem ajánlom, mint azok, akik úgy érzik, hogy az idő múlásával is încet.Este, véleményem szerint egy átmeneti teljesen haszontalan, akik filmeket különböző archívumokat.
  Ha érdekel egy bizonyos film, sokkal könnyebb keresni közvetlenül a neten ... és ha nem hiszel nekem, gyere, ne kapd meg a Kodit, próbáld ki!

 7. Julian - mondta

  Azt lehet mondani, hogy ez a program túllépi .Aomei ezt a munkát sokkal gyorsabban és anélkül erori.Apropos Mit csinál egy régi projekt körülbelül Hackintosh?

 8. Manole - mondta

  Én most egy év múlva, amikor megkaptam az SSD tettem ilyet, de nem puha, tényleg nem emlékszem a pontos lépéseket, de ha csináltam egy back-up rendszer a központ egy partíción tárolás (ez a Windows 7), majd, ha teszünk a ló SSD. és bevezette a Windows telepítő lemezt menü 7 és javítási, ha visszaáll back-up rendszer az SSD, valami primitív, de tökéletesen működött. Ismétlem, nem emlékszem pontosan, de szeretem annyira emlékszem, hogy mi volt.

 9. Daniel Radu - mondta

  Cristi, akkor tesztelték Android 6 Marshmallow?

 10. Oache - mondta

  Köszönöm a bemutató, de van egy probléma. HDD Windows szoftver 20 GB, az új HDD 500GB, és miután ezt a merevlemez klónozása 500GB lesz az egyik 20GB !! Azaz klónok és a tér nem csak a fájlokat, vagy mi? Nem értem, hol a probléma.

  • Mateo - mondta

   talán ezt az okos dolgot csinálja. o lehetősége volt az új merevlemez automatikus átméretezésére az átvihető hangerő függvényében. opció nélkül? talán te akarod, vagy talán nem akarod ....
   Szeretném használni amúgy áttelepítése Easy. hogy még akkor is meg tudja csinálni, és tedd a dolgod boobtabil CD live cd

  • Adrian Gudus - mondta

   Még mindig megvan a különbség a térben, de el kell rendelnie a Lemezkezelésből (kattintson a jobb gombbal a Sajátgép / Ez a PC elemre, majd kattintson a Kezelés elemre), ahogy Cristi kollégám tette az előző bemutatóban az „SSD M.2 telepítése és a teljesítménybeli különbségek” című részben. SSD vs SSHD ”, amelyet a jobb felső sarokban található keresőmezővel vagy a felső fekete sávban található oktatóanyagok művelettel találhat.

 11. Cristi ablakok Vállalat Licensed 10 30 nap

 12. György - mondta

  video gépjárművezetők is érett w10? nekem nem megy egyáltalán a játékok és licencbe adja.

 13. Daniel - mondta

  Helló Cristi.Te Kérjük felvilágosít engem és én egy problémával. Van egy Lenovo laptop T500 és az utóbbi időben már életbe léptetett egy SSD merevlemez Kingston. Telepítettem a Windows 7 64 végső bit, illesztőprogramok, programok ... Minden szép és jó. Eleinte magam szembe azzal a problémával, Windows Update abban az értelemben, hogy nem adok annak frissítéseit. Csak miután kaptam néhány 2 nap; és most minden 2 nap másik probléma, nevezetesen: kinyitom a laptopot fény világít be / ki, a Bluetooth kapcsolatot ... stb, jelenítse meg a fekete és csak azután 10 20 perc másodperc adja logóját Lenovo intel, ahol megadhatja a BIOS, akkor a szokásos Windows és az ez rendben működik. Ha telepíti a programot, és indítsa újra a PC kéri ugyanezt a kérdést a fenti (10 20 perc mp. Minden alkalommal, amikor órajele általam) .Mentionez, hogy volt egy kis időt, hogy észre ezt, hogy az első fázis I gondoltam megjelenítési problémák, alaplap. Említettem, hogy én és a szolgáltatás javítása laptopok, számítógépek ... és nem tudtam olyan srácok ott (azt mondták, nem szembesül ilyen probléma, bár telt ezer laptopok kézzel. Várok a válaszra, vagy visszajelzést tőled. Köszönöm!

  • A Windows tiszta, vagy letöltött torrenteket?

   • Daniel - mondta

    Ez egy olyan ablak, amelyet n ... laptopra és PC-re telepítettem, beleértve a fiam számítógépét is. Megemlítem, hogy a fent közzétettek után ezen a laptopon vettem ki az ssd-t, betettem a hd-jét és megpróbáltam telepíteni egy másik Windows-ot (ellentétben azzal, miért kérdezted). A probléma továbbra is fennáll abban az értelemben, hogy normálisan működik, de amikor újraindítást kér, a fenti problémával találkozom perc és 10 másodperc. Ehelyett, amikor belépett az ablakokba, tökéletesen működik.

    • Daniel "fáradt".
     Próbálja ki a live-CD OS, és mit mond.
     Ha ugyanezt teszi ... tegye az ellenség ajtaja elé, hogy vele dolgozzon!

    • florin - mondta

     Daniel a problémát nem az SSD vagy a HDD okozza ... csak a T 400 és a T 500 modelleknél gyakori probléma, csak Windows 7 esetén ... ellenőriznie kell az usb portokat, hogy működik-e, mert lehet, hogy hibás a portja. és ez a rendszerindítási folyamathoz kapcsolódik .. próbálja meg megnézni, hogy a Vista hogyan viselkedik ... mi a helyzet a BIOS-szal, ha gyenge frissítések történtek. Csak jó

     • ajándék - mondta

      Szóval USB port rendben vannak, HDD és SSD vagyok győződve arról, hogy nincs probléma, a win7 értem ezt, mint bármely 4 éve 7 ablakú, mint most, és nem volt probléma.
      A bios frissítést illetően tényleg megcsináltam, de ez majdnem 1 éve volt, és eddig rendben volt (és most rendben működik a Windows belépése után (a probléma az indításkor van: csak 10 perc és 20 másodperc után lép be) Lenovo logó Értem, hogy hova lehet belépni a BIOS-ba, akkor a normál ablakokban - számomra a legfurcsább minden alkalommal ez a fix idő - ami arra gondol, hogy talán valami beállít valamit ...

 14. Rodel - mondta

  Használja Acronis szerver mentés. A bun.in 10 perc másolni a HDD-meghajtók minden

 15. Marian Stoica - mondta

  Helló Cristi tegye egy tutorial, hogyan kell csinálni ssdul Cleave cache, például GB-os SSD I 24 közülük nem tudják, hogyan kellett a cache-szüksége van a segítségedre. Nagyon szépen köszönöm !!!

 16. Catalin Bularca - mondta

  Vettem egy 60 GB SSD. Azt akarom, hogy csak klónozni a partíció, ami az operációs rendszer és a HDD tartsa őt második tárolásra. Meg tudom csinálni ezt a programot, és mi köze van a rejtett partíció nyerni. 10?

  • Catalin Bularca - mondta

   Közben használt Acronis tárgyalás és minden rendben van. Ő újrapartícionálásáról a HDD-t, egy partíciót anélkül semmit

 17. Andrew - mondta

  Van egy kérdésem.
  Lehetőség van telepíteni a Windows 10 és tartani őket funkcionális programnele partíció D Szeretem játék? Említettem már, hogy van egy Windows-8.1 most kívánják tesztelni és Enterprise és a Windows 10.
  Köszönet előre.

 18. Valentin - mondta

  Helló Cristi
  Nemrég vettem egy ssd, telepítettem a Windows a semmiből.
  A probléma már nem aktív a licenc ablak hátoldalán a netbook.
  Ha ezt a klónozás aktiválva marad és Wiindows eredeti engedély?
  Hogyan kell csinálni, hogy aktiválja a Windows?
  HDD Windows még mindig a el.Dar nem vagyok még egy adaptert is.
  Köszönet előre

 19. Marius - mondta

  Salut! Nem biztos, hogy ez a megfelelő hely, de van egy kis probléma. Volt egy HDD telepíteni a Windows 10, majd vásárol nekem egy SSD rakjuk a helyére az optikai meghajtó és a telepített Windows rajta (másik Windows 10). HDD maradt a régi partíciókat, mappák és berendezések. A probléma az, hogy a merevlemez volt a Windows telepítve egyes játékok és elérte bizonyos szintet, és telepítést újra, mint a friss, új SSD tenné biztosan hiányozni ez. A kérdésem az lenne, hogy van-e lehetőség a klónozás a régi Windows telepített játékokat, még telepítve HDD, az új Windows telepítése az SSD. Köszönjük!

 20. Stavreschi - mondta

  Hé gyerekek!
  Pontosan azt tettem, amit mond tutorial.şi munkát dolgozott 100%, most írja a klón.
  I "költözött", ha a külső hdd Win10 a bal oldalamon egy régi laptop, mert azt akarom, hogy zsák a Linux-disztribúció a laptop. Én időnként használni WinXP.
  Cristian, Adrian és a többi tutorials itt nem tudom, hogyan, de sikerült választ adni a különböző problémák merültek fel a kapcsolatom a PC, amikor azok megtörténtek, és megoldottuk.
  Isten adjon jó egészséget és különösen a hatalom, hogy továbbra is ezt a csodálatos munkát csinál itt Videotutoriale !!!

 21. vlad - mondta

  Sok köszönet !!
  Nagyon hasznos tutorial!

 22. stefan - mondta

  Helló,
  Van két egyenlő partíciók Haard a 500 G, így vettem a laptop, és nem csökkenti a C partíciót a képre a tárolás, sem nyerni a EASEUS Partition Magic 10, mert ez a C SO.
  A klónozás lehet oldat, majd a formázás és átméretezés partíció C, majd menjen vissza a C SO?
  Vagy másképpen lehet?

 23. stefan - mondta

  Helló,
  Van egy laptop HDD 500 G és két egyenlő partíciókat. Azt akarom, hogy csökken a partíció C és D növekedés tároló partíció. Nem tudtam csinálni, hogy nyerni minden 10, sem EASEUS Partition magic mert OS.
  A klónozás megoldás? Ami azt jelenti, lehet klónozni a C partíciót, majd újra formázásával és átméretezés és mozog vissza OS C? vagy lehet másképp?

 24. van:
  Acer Aspire VN7-592G7235
  Crucial SSD SATA slot M.300 250GB 2 MX Típus 2280SS
  Win rendszer 10

  Ahhoz, hogy vásárolni laptop jött egy kemény tera 1
  I szerelt fel SSD, és mindent, miután formázott a merevlemezt tera 1
  Azt pierdud Recovery partíció és ami a legfontosabb MB EFI partíció 100 Rendszer
  Feltelepítettem az SSD és a WIN 10 megy simán.

  probléma:
  Hogyan tudok visszaállítani (létrehozni) történt helyreállítás.
  Nagyobb probléma:
  Ha engedélyezi UEFI BIOS módban (AJÁNLOTT SSD), és adja meg a terhelés Win menteni 10 azt mondja, hogy nem indul. Azt hiszem, UEFI-módban legarura törölte a partíciót EFI.

  Hogyan oldja meg a problémát 2.

  Egyébként laptop simán megy a WIN10 a apdeit és minden apdeit apdatate telepítve és naprakész.
  PS
  Félek, hogy nem apdeit nélkül a partíció EFI BIOS

 25. bogdan - mondta

  Jó estét! hogyan tudom áthelyezni az ablakokat az 32 G ssd-ről az 2G ssd m2242 128-ről.? (a lap teteje ezen a helyen van az m2-hez, és partíciónak vagy kártyának tekintik). köszönöm

 26. Kérek egy kis időt - mondta

  Van két számítógép operációs rendszerek Windows 10 mindkettő telepítve van két partíció (I mediide fejlesztés PLC Schneider és Siemens) A probléma az, hogy ugyanazokat az erőforrásokat használják, és összeomlik, ha telepítve ugyanazt az operációs rendszert.
  Hogyan klónozhatom a két partíciót egy SSD-re.
  Cristi segíthet nekem?

 27. Draghici Cristi - mondta

  Hello! Kérdésem van. Hogyan lehet a legjobb helyre helyezni a hdd-t, és tedd rá a dwd rw-t egy caddire, vagy hagyd a helyére, és tedd a dwd rw-be?

 28. Mihai - mondta

  Nekem van egy probléma, és nem tudják, hogyan kell megjavítani, tud valaki segíteni? 1 vettem egy mini PC Intel Z83 magát RAM 2gb és 35 GB-os merevlemez az ötlet, hogy én képes lesz, hogy egy SSD vagy valami több memóriát, de a meglepetés, amikor feltettem SSD egy laptop 250 gb pc nem ismeri fel, bár igyekeztünk sok variáció nem old meg semmit értem PC jött windows10 előtelepített ad nekem néhány tanácsot VA ROG

 29. Alin CM - mondta

  Helló Kérdésem van, ha egy régebbi PC-ről HDD-t veszek, és egy SSD-n (M2-on) klónozom egy új PC-ről (teljesen eltérő konfigurációval), Windows-on vagy az illesztőprogramok problémáján dolgozik ? vagy frissíthetem az illesztőprogramokat?
  Vagy egy biztonságos telepítés biztonságosabb és oké?

 30. Sepe - mondta

  Jó. Van egy szex az 10 ablakokkal, és van egy 10 ablakom a külső hdd állványon és más partíciókon, amikor elkezdem az SSD leptopját, nem látom a külső rackemet? Micsoda mosoly, amit a külső állványok ablakainak törlése, de formázás nélkül csinál

 31. Lucian - mondta

  Üdvözlet Cristi, megváltoztattam az SSD hardverét, de úgy tűnik, hogy a laptopom nem méri az SSD-t, amit meg tudok tenni, egy asus x50gl

Speak Your Mind

*