Néhány röviden összefoglaljuk a BIOS beállításokat bemutató videó

Ebben a videóban bemutató indul üldöz egy rövid magyarázatot a csodálatos BIOS összefoglaló, hogy lesznek más video oktatóanyagokat a témában az előttünk álló napokban, amikor támadni alaposabb fejezeteiben BIOS által termelt díjat szoftvert, amely Bios sok PC-k, de vannak más módszerek is, amely hasonlít a BIOS beállításokat, de ez felel meg a jól.

BIOS egy mini operációs rendszer (Basic Input / Output System), amely tárolja a chip, vagy több zsetont (az alaplap teljesítmény), és lehetővé teszi a szervezett keretet hardver konfiguráció és megértést a különböző komponensek .

BIOS lehetővé teszi számunkra, hogy megváltoztassuk a szokásainkat és konfiguráció hardver érdekében, hogy jobb teljesítményt (túlhajtás), de lehetővé teszi, hogy konfigurálja komponensek különböző generációk és a különböző felületek (SATA vs IDE).

Anélkül BIOS szinte nincs operációs rendszer nem működik, mert nem látja a komponenseket, hogy van a rendszerben (CPU, memória, merevlemez, stb.)

Amikor már több merevlemez mindent bios meg az utat, és elsődleges rendszerindító telepítés vagy operációs rendszert választani, vagy beállíthatja a RAID tömb sebessége (RAID 0) vagy biztonsági (raid 1,5,10), és nem csak azért, amit nem sok csodálatos dolog a mi BIOS, amely csak 1 mega harapás.

Bios a következő video oktatóanyagokat fog lakni különböző témákban érdekes, nevezetesen Overclock telek és RAID konfigurációk.

De amíg ezek a video tutorials körülbelül bios meghívja Önt, hogy néz ez mutatja az általános változata BIOS szoftver termék cég díjat.

FIGYELEM eltérhetnek egymástól a BIOS-elrendezés nagyjából azonos, hanem bármilyen legtöbb PC grafikus szempont.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (224)

  • Nagyon nehéz ez a bemutató, de már ismert, de szeretném megkérdezni,: Van-e értelme, hogy nem egy BIOS frissítést, ha nem változik olyan eleme a PC? Én minden eredeti alkatrészeket úgy, hogy volt, amikor cumparat.Nu igazán értem, mi a jó a BIOS frissítést, vagy ha mégis? Ez lehet, hogy egy bemutató, hogyan kell frissíteni a BIOS-t.

    • szia Nekem van egy probléma a PC volt telepítve windows 7 PC korábban megpróbálta telepíteni a Windows XP betöltődik, engedjék meg, hogy partíciókat, de amikor belépnek telepíteni windowsu azt mondja, hiba az operációs rendszer, a probléma az, hogy én már telepített Windows XP rajta, és nem tudom, dc ad nekem ez a hiba tud valaki segíteni? Köszönet előre

  • Azt szeretnénk, hogy egy bemutató, hogyan kell csinálni a Windows XP telepítését a fejtől a farok minden részletét! tinetio országok mind olyan!

  • hehehe tegnap frissítettem néhány számítógépet is a bios-ban, hogy beléphessek a bios trb-ba az F2 megnyomásához;) ha nem tévedek az AMD-nél az INTEL-nél, akkor Del: D

  • Adrian, frissítheti a BIOS-t, mivel ez sokat segít a bioszférában, és a jövőben legyen nagyon óvatos, ha látni fogja a hozzáadni kívánt részeket. hogy a lélek elmegy, és nincs semmi köze hozzá. Mielőtt frissítené a bios-t, készítsen biztonsági másolatot a régi bios-ra;)

  • senki sem tudja, szeretnék csinálni oc a processzor egy barátom, aki egy proc gyengébb, de nem tudom, hogy azért, mert egy régebbi alaplap, és nem változtat semmit a BIOS-ban

  • Nagyon folositor.va kösz a munkát, amit tudok depuneti.am probléma ajuta.la pofanyitás bármely apare.resycled én hdd \ boot.com win32 kérelem érvénytelen. Orce választ, és várja a segítséget

  • szuper hangos, mit csinál tinetio így tovább !!!
    Mr. Vasile Pop, hogy mi a avti hasonlít egy boot vírus nem engedi hozzáférni a partíciókat, és van egy olyan program, amely törli.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.