Chromecasttal 2, tegye meg szuper okos TV

Chromecast olyan eszköz, amely csatlakozik a TV HDMI-n keresztül, és átalakítja az utóbbi egy szuper okos TV, hogy még többet, mint egy okos TV.
Néhány évvel ezelőtt bemutatott egy Android Mini PC, amely bekapcsolja hagyományos TV-t intelligens TV; E Chromecast oldal sokkal nehezebb.

Chromecasttal 2, tegye meg szuper okos TV

Chromecast Tavaly volt a legtöbb megvásárolt készülékekre kezdve médialejátszók / kis PC-k, és hogy a külföldön, mint mi, Chromecast sikere nem volt olyan nagy.
Azoknak a tudatában, a Google Chromecast befejezte, és jön a különleges képességeit; Játszhatnak online multimédia tartalmakat függetlenül, hogy a telefon csak egyfajta távirányító. Szintén Chromecastra csatlakoztathatja telefonját a TV, ha csatlakoztatja a HDMI, de a vezeték nélküli.
Az ötlet bevált Chromecasttal az, hogy nem fogyasztanak az akkumulátort a telefon, miközben kilátás YouTube tartalmakat a TV, a telefon csak akkor kell használni, hogy a kiválasztott tartalom, akkor Chromecasttal játszik videókat közvetlenül a YouTube szervereire, nem telefont.
Chromecasttal árak (az összes verzió)
Chromecasttal 2 használható játék, ha azt szeretné, hogy az Android játékok a televízióban.
Chromecasttal tudunk csatlakozni a laptop vagy asztali Windows, a Chrome, vagy valamilyen harmadik féltől származó alkalmazások.
A videó látható néhány demókat és vizsgálatokat, hogy egy ötlet; More'll látni a jövőben epizód, ahol feszítse tovább ebben Chromecasttal 2 verzió.
Kezdetnek, azt lehet mondani, le vagyok nyűgözve, nem számítottam, hogy megy olyan jól.


Chromecasttal 2, tegye meg szuper okos TV

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (103)

  • Köszönöm az oktatóprogramot ... A Chromecast nagyon jó .... Egy hónappal ezelőtt vettem és gyakran használom .... Mind a YouTube-on, mind a Synology NAS-szel együtt. ahonnan közvetlenül a tévében nézhetek filmeket (dedikált alkalmazások vannak az iPhone-ban) ..... „csak” két panaszom van: 1. Nem tudom tükrözni az iPhone teljes képernyőjét :) és
    2. Szeretnék filmeket tévékészülni, és amikor NEM vagyok a Wifi-hálózaton ... Úgy gondoltam, hogy ha VPN-en jelentkezek be, akkor az működik, de még mindig nem látom a Chromecastot. gyermek rajzfilmek, amikor nem voltam otthon :)
    Ha bárkinek van javaslata, hálás lennék ...

  • szia. Érdekelne, hogy filmeket asztali HDD kábellel csatlakozik a router.
    Azt felsőmaró tű. gigabites hálózati kábelt. várják a következő bemutató. Csináltam néhány streaming szerver a Windows. Találom őket a TV-ben, de nem veszi a feliratok.
    Tehát hagyja, hogy filmet vlc-vel vagy más, a chromecast 2 kompatibilis lejátszóval menjen, és folytassa a tv-vel ...

    • Menj, és az asztalon chromecast helyén, és a YouTube és a helyi videó.
      A részleteket látni fogja következő alkalommal, a következő epizódot szentelt chromecast közösség.

  • Salut!
    Azt akarom futtatni a TV média tartalmat egy tablettát Galaxy TAB S, de szeretné a vezeték nélküli. Mit kell használni:
    All Share Cast dongle vagy Chromecasttal 2? Köszönöm.

  • Azt akarom, hogy továbbra is a sorozat dedikált Chromecastja videotutoriale! Te még arra is rávették, hogy vegyek egy magam és köszönöm (kerestem egy mini PC, de mint mondta, úgy tűnik, erősebb, és ha már az összes Nexus készülék, miért nem lehet teljes körű :)) ).

  • fogadtatás
    Szeretném látni, hogyan tekintheti meg TV-csatornák alkalmazása exp cooltv
    Ha van egy régebbi telefont, és nem kell a lehetőséget, hogy telefonon Miracastot láthatjuk Teljes képernyő?

    • Nem tehetem ezt, azt, és az embereim ugrani televízió a fejét.
      Biztosíthatom Önöket, hogy működik. Minden, amit a képernyőn lát, és a TV megy. Ha azt szeretnénk, akkor a televízió, hogy a poszt hangszórót, amikor beszél a telefonon.

  • Nekem ez a szar nagyszerű. pénzt dobtak el. Nekem is van intelligens TV-jem, de nem teszek minden olyan ostobaságot, amely a piacon megjelenik. mert az eldobott pénz. Ha játszani akarok vagy valami tévében, kapok egy konzolt. vagy videoprojektor. mint ilyen szar. Szerintem. amikor egy fillért adok, adok valami jót

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.