A legjobb olcsó játék laptop

Útmutató a vásárlás a legjobb olcsó játék laptopok.
A szerencsejáték-számítógépek niche-termékek, és a legtöbb niche-termékekhez hasonlóan drágák is. Drágák, nem azért, mert "speciális" alkatrészekkel rendelkeznek, hanem azért, mert korlátozott sorozatban készülnek.
A játék laptop (játékokhoz) legyen elegendő kapacitás processzor, elegendő memória és a grafikus rendszer, és nem utolsó sorban bőséges tárhelyet játékok (tágas merevlemez).
Eltekintve teljesítmény, játék laptop nem kell semmilyen korlátozást, vagy kevesebb korlátai. A legtöbb időt a korlátozások a hőt, ahol a feldolgozók alacsony frekvenciájú működni alacsony hőmérsékleten egész idő alatt. Ezért én nem ajánlom Ultra Low Power processzor egy játék laptop.
Játék laptop alkatrészek ugyanazok, hogy találunk a szokásos laptop. A különbség do ékezetes színű, formájú és extra dolgokat (hátulról megvilágított billentyűzet).
Miért kell egy laptop, hogy jó legyen a játék?
1. A nagy teljesítményű dedikált videokártya
2. A többmagos processzor frekvencia magas.
3. RAM elegendő
4. Gigabit LAN kártya (hálózati játék)
Mégis azt látjuk, laptop = normális, és nem is fog kerülni nekünk annyi.
A játék laptop a 4000 lei pleaze fel. Fogjuk választani olcsóbb laptopok, amely ezt a munkát, mint a jó.
Ne érts rosszul, nem állítom, játék laptop nem jó, de ez túl drága, és gamer nem sok pénz, kivéve, ha a neve Ion-Ion-T1r1ac.
Ahhoz, hogy elérjük célunkat, hogy vásárol egy játék laptop kevés pénz, akkor kattintson egy pár gomb.
1. Válasszon egy laptop a kisebb felbontású képernyőn, hogy kevesebb képpont tolta a videokártya. Tehát válasszon egy olcsóbb videokártya.
2. Válasszon egy laptop nélkül SSD, ezek azonban drágák, és a játék nem kötelező. különben is Azt is fel lehet szerelni utólag egy SSD segítségével caddy, mint én, hanem az optikai meghajtó.
3. Válasszon egy laptop és egy jó processzor, vontatott gyakorisággal, mint magas. Játékok, mint Gigahertzii.
Alkalmazása után mágikus formulák, van három nyertest. Két nagyon elérhető, és a harmadik valamivel drágább, a költségvetési ajánlott elég.
A legjobb olcsó laptopok Gaming.
Acer Aspire E5-572G-38HC Intel® Core ™ i3-4000M 2.40GHz, Haswell ™, 4GB, 1TB, nVidia GeForce 840M 2GB, Linux, fekete (olcsó laptop a játék)
X550JK-XX115D Asus laptop Intel® Core ™ i5-4200H 2.80GHz, Haswell ™, 4GB, 1TB, nVidia GTX 850 2GB, FreeDOS, sötétszürke (videotutorial.ro ajánlás játék laptop)
Lenovo IdeaPad Y50-70 laptop Intel® Core ™ i5-4210H 2.90 GHz-es processzorral, Haswell ™, 15.6 ″, Teljes HD, 8 GB, 1 TB + 8 GB SSHD, nVidia GeForce GTX 860M 4 GB, FreeDOS, Fekete (átlagos költségvetési laptop a játék)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (47)

  • Nos, igen . ezek az M (mobil) video "kártyák" valójában az alaplapra beillesztett video chipek, amelyek a ddr3 - 1600 MHz laptop memória memóriáját használják.
    A GT, GX végződéssel rendelkező videokártyák .... bármi is legyen, a nyíláson lévő videokártyák (MXM, PCI-E) saját gddr típusú (g-grafikus) memóriával, 4000 MHz-től kezdődő frekvenciával. ez előnyt jelent a játékokban.
    és valójában a végső ár a laptop nagy a dedikált videokártya, hogy slot.
    Az én véleményem egyébként: te játékok maximális figyelembe az asztalon képes.
    mint a memória az alaplapon ragadt fontolóra golaneala szállítóktól. a memória chip meghibásodik csak veszem a BSOD oldalakon nem csinál semmit. mindannyian tudjuk, hogy milyen gyakran esnek emlékirataiban; A Hynix és azokat a szakmai videokártyák esik.

    • @stefan, Mit csinálsz, ha van egy 860M GTX videokártyát? E slot vagy beragadt beépített memória vagy dedikált e részesedés? M jelentése mobil és utal az alacsony energiafogyasztás, GT, GS, GTX utal teljesítményt. Nem szükségszerűen kizárólagos. GTX 860M azt ragadt, és elkötelezett GDDR 4GB.
      Az első lehetőséget választottam egy 1650 lejű ajánlathoz, és ez teljesen ésszerű. 840M, 2 GB-os dedikált DDR3 2000MHz-rel, amint azt mondják, és a specifikációk ragyogóan megbirkóznak a belépő szintű játékokkal és így tovább. A monitor nem a legjobb, de megszokta. Ezzel a pénzzel + 600 lei SSD, 4 GB RAM és caddy a legjobb. Ugyanazt a konfigurációt tudtam venni az i5-rel 2 GHz-en (kb. Ugyanaz a teljesítmény. Az i3 4000M-mel), de ez 400 lei-tal több volt.
      Azok számára, akik információkat a linkre, hogy a feldolgozók nem fog automatikusan dobja verziók drága processzorokat nem indokolja az árat
      http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php

        • Tudom, hogy a játék laptopoknak különféle tulajdonságai vannak, mint az irodai / multimédia; például: jobb hűtés kb. 2 ventilátorral, radiátorral és chipsettel, videokártyával a nyíláson. Most, ha van egy laptopja egy "dedikált" videokártyával, amely az alaplaphoz ragasztott videó lapkakészletet tartalmaz, akkor nincs esélye arra, hogy újabb játék jó felbontású és elfogadható másodpercenként futjon.
          és problémák léphetnek fel, ha kér többet: húzza le a grafikus chip az alaplapon, mert a túlzott hőt.
          Csak fogd meg a laptop videó chip az alaplapon forrasztás jobb veszek egy laptopot GPU processzor. még ő sem tépte.

    • Nem ilyen. Az Intel kártyák osztják meg a memóriát. Az AMD és nVidia kártyák külön memóriával rendelkeznek, és mindig meg vannak adva. Például az nVidia 960M 4 GB-os videó RAM-mal rendelkezik, külön a RAM-tól. És ez nem jellemző a játékos laptopokra. Minden olyan nVidia vagy AMD-vel rendelkező laptopnak (néhány kivételtől eltekintve) elején van 2 videokártya - az integrált, amely megosztott memóriával rendelkezik, és operációs rendszerhez használható (Aero, videolejátszók stb. - Általában bármi, ami az energiatakarékossághoz kapcsolódik), és egy szentelt játék.

      @ big0ne - Ez dedcata. Az nVidia nem rendelkezik integrált videokártyával, mert nem gyárt processzort. Csak az AMD rendelkezik SoC-vel (System On A Chip), de itt is meghatározza, hogy megosztott vagy dedikált-e.

      Visszatérve a témához - a játék-laptopok nagy problémája az, hogy ha nem tisztítja rendszeresen, akkor repednek. A laptop tokja által kínált korlátozott helyiségben keletkező hő időben befejezi az összes komponenst, mivel a HDD az első. Vigyázzon erre a szempontra, különösen, ha ágyban akar maradni, a takarón / lepedőn, hogy szöszét gyűjtse.

    • A "2 gigabites videokártya" egyfajta "négykerekű autó".
      kérdés:
      GPU
      Architecture (generáció)
      Típus RAM, DDR és GDDR
      sávszélesség busz
      memória frekvencia
      lehűlés
      Videokártyája lehet 2 lei "2000 Giga" -val, vagy egy 200 lei-val.
      Egy olcsó videokártya nagy RAM, mint a csomagtér Matiz a teherautó. Semmi sem nagy láda, amely képes a rakomány túl sokat, mert a motor túl alacsony.
      A gyártók egy csomó memóriát gyenge videokártyával, azt a benyomást kelteni, hogy erős termék. RAM olcsó, néhány cent chip. A grafikus processzor sokkal bonyolultabb.
      Idővel Elmagyaráztam többször volt alkalmam ezt a cuccot. Ki látta őket, volt aki tanulni.

      • Köszönöm a magyarázatot. Sajnálom, hogy általánosítottam a "2 gigabájt lemez" ígérem, hogy még egyszer óvatosabb leszek. Túl hangos a "Matiz" analógiája :))))) Valójában van egy, és nagyon szórakoztató :)))

  • Hello, I leptop meg. http://www.emag.ro/laptop-lenovo-ideapad-z5070-cu-procesor-intelr-coretm-i7-4510u-2-00ghz-haswell-fullhd-8gb-1tb-nvidia-geforce-gt-840m-4gb-freedos-silver-59-432529/pd/D2ZQRBBBM/ Tavaly októberben vettem őket, és például az összes játék rajta dolgozik annak érdekében, hogy tökéletesen megvalósítsa a Crysis 3 teljes hd teljesítményét közepes méretű lejátszással, vagy ultra részletekkel alacsony felbontásban, mint például 1024X768, és ez egy i7, két fizikai maggal és két logika a játékokban, a hőmérséklet a játékban 70-75 fok között változik

  • Gondolkodva igazán szerettem volna cserélni a 8 éves laptopomat PM965 lapkakészlettel egy újabb játékkal, és nem tudtam, hogy mit válasszak a FullHD vagy HD segítségével. Vettem a szememet egy 840M-es Acer-re és U-val a CPU-ra, de mondtam, hogy NEM nézzek meg. Találtam egyet a 940M-mel, mint például az Acer, de talán csökken a jobb gtx850M ára. Valami történhet fekete pénteken, ki tudja ...
    Láttam a bemutató véget ért egy laptop kiváló minőségű JBL hangszórók, laptop deoarce mondom öreg minden megy rajta első változata XP nélkül SP és JBL és hangok félelmetes egy laptop (Compaq).

    • A laptop nehéz, hogy egy nagyon jó hang. Valóban gyártók erőfeszítéseket tesznek a hatékony és eredményes. Volt egy Toshiba a hangszóró és egy mélynyomó 4 és úgy tűnik, minden hang gyenge volt.
      A tanácsom az lenne, hogy egy normál laptop, és különben is, hogy egy bluetooth hangszóró, ami megy a vonalon. Bose SoundLink Mini például. A pincében, hogy lehet használni a TV és a telefon.
      Az elmúlt években javult a kép megjelenik sebességű internet-kapcsolat, a videó minősége. Sajnos elfelejtettem hang. Minden telefon, temevizoarele, laptopok és táblagépek hallani pontosan olyan, mint a pokol.

        • A professzionális stúdiómonitorok professzionális stúdió-referencia hangszórók. :-)
          Ők jó:
          Azok számára, akik szeretnék, hogy beállítsa a zene és a hang. Azok számára, akik a videó szerkesztésére. Azok számára, akik figyelemmel kíséri a hangot egy fülke gyártás. Még SRI, az FBI, a CIA.
          Ezek a hangszórók nem hallgat zenét, abban az értelemben, szórakoztató.
          Ha azt szeretnénk, erőteljes basszus vagy a magas, akkor meg minket. A monitor egy kiegyensúlyozott hangzás és unalmas a legtöbb.
          A legtöbb ember szeretné hangszórókat, hogy lerombolja a házat, hogy befejezze a szomszédok és a crack vakolat. Nem hiszem, hogy bárki is a hűség bevonása és kiegyensúlyozott hangzás.
          Azt Sennheiser fejhallgató ellenőrzésére hang egy kis időt, hogy csinál egy tutorial. Ez a fejhallgató tökéletes megfigyelési de szörnyű a zene.

          • Inkább stúdió monitorok, én nem is 2 hét, de szeretném látni, hogyan működik. A törvény, nem jelenti azt, ha zenét hallgatni, és mit mondott értelmetlen

  • Cristi, vettem a laptop: HP ProBook laptop 455 G1 Quad-Core AMD A10-5750M 2.5GHz, 8GB, 500GB, AMD Radeon HD 8750M 2GB, FreeDOS. Gondolod, hogy elég jó. játékok? Az Intel nem tudom, de megy játékok rajta most. Mit gondolsz róla?

  • Túlzottnak tűnik számomra az ön által említett Acer laptopról azt mondani, hogy a játékhoz lenne alkalmas, mivel a felszerelt videokártya sávszélessége 64 bit. Egy ilyen videokártyával egyes játékok még azt sem gondolják, hogy elkezdenek. Egyáltalán nem akarok megbántani téged, de számomra úgy tűnik, hogy egy középszerű laptopot "játékként" kell bemutatni, azzal a gondolattal, hogy sok képzetlen ember azt gondolja: "Nézze meg, milyen olcsó játékos laptop! Vegyük fel!". Nincs semmi bajom azzal, hogy nyereséget keresel a profitból, számomra teljesen normálisnak tűnik, de objektívnek kell lennie és nem szabad félreérteni!

    • Megértetlek téged, és nem vagyok játékban, de azt hiszem, hogy valaki, aki van, vagy azt állítja, hogy van, szintén tájékozódik arról, hogy mire van szüksége a játékához. Zárójelben, mivel ezek nem a játékokkal vannak, még csak nem is említettem őket '' A legjobb multimédiás, irodai, videoszerkesztő laptopok ... '', amit értesz :). Nem hiszem, hogy azt kellene javasolni, hogy azokhoz forduljanak, akik pontosan tudják, mire van szükségük, de a kezdőknek meg kell adniuk az alapjukat

  • Üdvözlet Cristi. Úgy gondolom, hogy acer helyett ez jobb: LENOVO G710 laptop, Intel® Core ™ i3-4000M 2.4 GHz, 17.3 hüvelykes, 4 GB, 1 TB, nVIDIA GeForce GT 820M 2 GB DDR3, Free Dos a szárnyon és biztosítással havonta 5 lei. 4 évig bármilyen komponens.Egy kicsit drágább, mint az Acer, de azt hiszem, megéri.Véleményem szerint egy 2000 és 2500 lei közötti laptop szinte bármi számára megfelelő, de .... mindenki a költségvetése szerint választja.Lenovo (legfelső változat) az Ön ajánlásához, és nagyon elégedett vagyok. Gratulálok minden elvégzéséhez. Örülök, hogy minden nap mellettem állsz. És most sokkal régebbi oktatóanyagokat látok.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.