A legjobb PC 2015

Mi úgy néz ki a legjobban teljesítő PC 2015?
Először is, nem olcsó, a második összegzi a legújabb és legmenőbb alkatrészekkel és technológiákkal, melyek révén menedéket következő pár évben.
Ezzel a nagy teljesítményű rendszer játszhatsz teljesen olyan játékot, és most is több mint 3-5 éve.
Processzor
A legjobb új PC létre most egy Intel i7 4790K a processzor frekvenciája 4 és 4.4 natív GHz GHz Turbo Boost. Azért választottam, mert ez sokkal jobb, mint az új Intel Broadwell, aki csak 6 MB cache (szemben a 8 mb) és sokkal ritkábban. Mivel összkomfortos építészet, egyenértékű Broadwell processzor valamivel gyengébb, mint döntünk.
Alaplap
Azért választottam a Asus alaplap alapján chipset Z97 mert a 3.1 van USB támogatás NVMe SSD.
Szupergyors SSD tároló
Intel SSD szilárdtest-meghajtó 750 egy új generáció, amely összeköti PCIe x4 és ad egy hihetetlen teljesítmény. Ha a tényleges teljesítmény SSD alig érintve MBps 550, 750 Intel tudja olvasni sebességgel 2200 MBps; És az összehasonlítás Hard Disk lehet elérni egy jó nap 150 MBps. De ami még fontosabb: hogyan művelet másodpercenként sebességet, hogy az Intel SSD lehet elérni. Abban 4k véletlenszerű írási IOPS van 440.000.
video kártya
Én rontottam én Nvidia kéznél. AnandTech véleményét 980Ti GTX (részletes) a legújabb és legmenőbb videokártya a piacon. Az Nvidia GTX 980Ti Crysis-ben 4K-os sebességgel (4x teljes hd) futhat magas beállítási lehetőségek mellett 40 kép / mp, alacsonyan 70 kép / mp sebességgel; Ismétlem, 4K felbontással, azaz 3840 × 2160 pixel.
forrás
Sokan gyorsan figyelmen kívül hagyják a forrást; Azt mondják "Miért uram, nagy varázslat, forrás" Ne felejtse el, hogy a forrás az, amely a teljes számítógépet ellátja, és az alkatrészeket egyenárammal táplálják, amelynek rendkívül stabilnak kell lennie.
Úgy éreztem X750 re Seasonic elég jó ez a rendszer. Ezen kívül, nagyon hatékony forrása 92% -os hatásfokkal közötti terhek 20-50%. Ezen kívül Seasonic X750 ventilátor nem indul el, kivéve, ha a rakodási hagyja 50%; így van egy néma forrás.
Ház
Be kell vallanom, hogy ez az eset 1800 lej ér, de ami még fontos, a pénzünkkel…
Azonban Corsair Obsidian talán az egyik legsokoldalúbb tartási ma. Egy álom, és kábelrendező komponensek számtalan rögzítési lehetőség, ebben az esetben egy jó alkalmas a rendszer.

Útmutató olcsó PC konfigurációk.

Intel® Core ™ i7-4790K, 4.0GHz, Haswell, 8MB, Socket 1150, Box
Alaplap Asus Z97-A / USB3.1, Socket 1150
Solid State Drive (SSD) Series Intel 750, 400 GB PCIe x 3.0 4
Corsair Kit 16GB (2 x 8GB) DDR3, 1600MHz, radiátor
NVidia GeForce GTX videó kártya Asus IT 980, 6144 MB, GDDR5, 384 kicsit
Forrás Seasonic X-750 moduláris SS-750KM3, 750W, ATX 2.3, Aktív PFC
Corsair Obsidian 900D ház, Middletower nélkül forrása, Fekete
Toshiba HDD MD03ACA400V 4TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (56)

    • A processzor dobozos hűvösebb. Ha nem lenne elég, akkor vásároljon egy későbbi piaci hűvösebb. Csinálok egy tutorial, ahol beszélni hőleadás rendszerek a szekrény / komponensek.

      • Már megcsinálta! Hűtőkről, hőcsövekről beszélt ... A jobb felső sarokban található keresőmezővel megtalálható

  • Valójában egy rendkívül nagy teljesítményű rendszer, de valójában mi a fenét tehet valami ilyesmivel? Körülbelül 15 millióért vásároltam egy rendszert (egység + monitor asus 1600x900 19,5 hüvelyk + billentyűzet és játék egér), és minden játékot problémák nélkül futok. Az egység egy core 2 quad q9400, 8 GB RAM, gtx 650 oc 1 GB 128 bites videokártya, 1 TB merevlemez és egy njoy 550 W-os forrás. Nem az tudja, hogy mit, de minden játék működik számomra, és ez az, ami számít. Ez igaz a kisebb részletekre, de számít, hogy működik;)

    • 10 telepítve van a Windows alapú rendszer. Ez nagyon stabil, nem volt probléma egyáltalán az elmúlt hónapokban, mert közel van a végleges változat.

      • Telepítettem windows Cristi 10, és nem ismerem videokártya, telepítse a CD-meghajtó, de azt követően, hogy nekem egy hiba indítsa újra nem beren videokártya tudja csinálni?

    • Noctua néhány a legjobb rajongók és hűtőket. Még én is használni Noctua ventilátor kb 6 éve, borotvák és menjünk most, és megmutatom neki a tutorial.

  • és figyelemmel kíséri 4k? :)) Mi köze lemez 1080p videó? sem 50% nem megy. Az igazság az, hogy .. nem is az, pénztárca teljes ellátást vennék, hogy a videó. Azt hallottam, hogy használják a gyógyászatban monitorok 4k a labotaroare nem tudom, mi tomográf (vagy nem tudom, pontosan hogyan is hívják) nagyon nagy felbontásban.
    Úgy gondolom, hogy K nélkül a processzorra összpontosítok, mivel ez nagy teljesítményű, nem lenne szükség túlzárolásra, és még több pénzt takaríthatnék meg. a K-nélküli verziónak néhány száz olcsóbbnak kell lennie.
    Most, hogy érdekes lenne tutorial arról tően hűtési rendszerek olyan erős processzor.
    Nem tudnám, mit válasszak; a ventilátorral felszerelt túl nehéznek tűnik számomra, és azokkal, amelyekkel (azt hiszem, a víz van) ... attól tartanék, hogy egy tömlő valahogy repedni fog ... tényleg nem tudom.
    és a moduláris forrásról tudtam, hogy jó lenne rögzített 20 + 4 és 4/8 cpu. ezeknél nagyon magas a fogyasztás, és idővel bizonyos hibák (hiányos érintkezők) lennének a vezetékek és a forrás között. különösen, ha a maximális fogyasztás 62 amper 12 v-on.
    Cristi azt jelenti, hogy a videokártya van szüksége, így furfangos erős forrása.

    • Problémák a moduláris csatlakozók források fordulhat elő, ha a termelők anyagtakarékosság és fém bevonat.
      Seasonic a gyártó, ami a gazdaság kritikus területeken.
      Körülbelül hűtők lesz, hogy a tutorial, hogy elmagyarázza az előnyeit és hátrányait hűtési rendszerek.

  • Video bemutató 1. április 2016-jére! Sok baj ezekkel az árakkal. Egy évig dolgozom érte. Nem tudom, mit higgyek; vagy adtak valamit az e-mag-ból, hogy hirdethessék azokat az SSD-n, vagy az emberek nem vásárolnak drága alkatrészeket vagy akár PC-kat is, vagy nem mennek a drága osztályba, vagy szeretnék bezárni őket azoknak a szája, akik valami mást kértek, mint hogy javítsák a telefonok hangját. Túl rossz ennek a videónak. Komolyan ismerlek téged !!! Hányan, akik ezt a videofelvételt nézik, futnak a boltba, hogy évente 4-5 játékot kapjanak erre a "tartályra". Nem adtad meg, hogy mekkora áramot vesz igénybe egy ilyen merevlemez. Fájdalmas !!!

    • Ha követed figyelmesen ezt az útmutatót, és többnyire nyugodt, megtudhatja, sok új dolgot: 3.1 USB, SATA Express, AHCI, NVMe, Intel gyártási ciklus (ketyeg), és így tovább.
      Kinek van költségvetése, megvásárolhatja ezt a számítógépet, aki nem tudja, megfizethető rendszerekhez használhatja a többi vásárlási útmutatót.
      Tudja, hogy ebben a világban vannak emberek, akik használják a számítógépet és intenzíven kell számítási teljesítmény. A cég például lehet kapni ezt a PC, majd vidd őt a számlákat.
      Akik szoftverfejlesztés, grafikai szimulációk, design 3D, a média szerkesztési, stb, kell munkaállomások. A számítógépek nem csak a játékok és a Facebook.
      Becsült fogyasztás:
      Ez a PC fogyaszt körül 100w-150w készenléti és töltse 300w-400w a szerencsejáték. Forrás fog működni csendes üzemmódban 90% -át az időt.

    • Fontos az összegyűjtött információ! Nem akarjuk, hogy senki vásároljon semmit. "Szeretem" azoknak a gondolkodásait, akik úgy gondolják, hogy ha nincs pénzük vagy nem tudják megfizetni őket, mindenkinek meg kell állnia értük, hogy hagyja abba a megjelenés alakulását, amit a Gigel nem engedheti meg magának.
      Milyen annyi kereskedelem uram? Készülj, már nincs senkinek semmit, nem nő, nem azért, mert az innovációra, nézd, az emberek pénzt.

    • Mínuszok!
      1. Természetesen a legolcsóbb alaplap.
      2. Mozgás nélkül SSD halott beteg.
      3. Videokártya 100 szer gyengébb. Milyen játékot a GT740?
      4. Határozottan rossz forrása.
      5. Housing olcsó, vékony fém de jól néz ki a képen.

      Ez a rendszer került jó processzor és egyéb alkatrészek a legalacsonyabb minőséget és a teljesítményt.
      Gondolj bele, csak a processzor 1500 lej ... tehát a többi alkatrész költségekbe kerül ....

      • Igen, mivel nem vagyok játékos. Mondtam egy ilyen véleményt, hogy van barátja, és mit csinál stb., És játszottam néhány asztali játékot, és ez jól működik. és azt is gondoltam venni, mert nem játszom. Az SSD-vel kapcsolatban egyrészt fenntartva vagyok, mivel az írás módja olyan, mint egy flash-stick. az ssd adatai eltűnhetnek anélkül, hogy törölnék őket. a merevlemezével nem éreztem, hogy keményen mozog, vagy ilyesmi. és az ügy nem érdekel engem nagyon. és a processzor és a belső hőmérséklet nem haladja meg a 34 38 fokot, még akkor sem, ha a házon kívül és belül meleg. vagy mit javasolna nekem, hogy vegyenek fel 3000 lej? Ismétlem, nem a játék miatt

        • SSD USB stick nem, ez egy óriási különbség. Ez nem a sebességről, a botok elég gyors, de kb IOPS; A vezérlő képes hozzáférni több címet NAND egyszerre (párhuzamosan), hibajavítás, az adatbiztonság, takarítás bolha (trim) és sok más alapvető funkciókat, hogy a botok nem rendelkeznek. Más hírek, flash botok sokkal lassabb, és nem viselik az ismételt írások idővel.
          Ha érdekli a szerencsejáték kevesebb, akkor lélegezni konfigurációk csináltak idővel, ebben az évben.
          Azonban ne felejtsük el, hogy SSD, akkor köszönd meg.

        • A GT 740 összehasonlítható a GTS 450-tel, néhány extra technológiával. A processzorba integrált Intel HD 4600 ugyanolyan megelégedést kínál a játékokban, alacsonyabb felbontásban, mint a GT 740 kártya, amely körülbelül 400 lej kerül, az Ön esetében 500 lej, mert rendelkezik GDDR5-tel, 100 lejnél többre lehet GTX 750 ti 1 GB-val. GDDR5 egy további 80 lei-val, 2 Gb-os dedikált memóriával, és szinte bármit lejátszhat (ha nem játékos, akkor feladhatja a dedikált videokártyát, így kevesebb, ha 500 lej). Egy ilyen processzorhoz, amelybe nagyon sok Intel technológia van beágyazva, az alaplap, amelyben nincs H97 lapkakészlet, vagy a Z97, szinte önkéntes, ahol elmondhatjuk, hogy csak 2 memóriahely van! Az alaplap, amelyben a rendszer működik, nem haladja meg a 270 lei értéket, további 100 lejért H97 lapkakészlettel rendelkezik, sőt Z97 promócióval is. Melyik videokártyán becsaptak a rendszerbe, biztos vagyok benne, hogy forráscsövet tettek, hogy megszabaduljanak tőle; A videokártya frissítéséhez új forrást kell vásárolnia. Nincs két 4 Gb memória-memóriája, hogy kihasználhassa a kettős csatornát?! ... 100 ~ 130 lejért! Ha ez a Zalman-eset, akkor akkumulátor nélkül eszem. Ez a Cooltek X2 130 lei-en van, és 500 W-os forrásnál nem több, mint 200 lei. Az az ár, amiért a barátja elvette a rendszert, helyes, de ha további 650 összeget szerezne, akkor ugyanazzal a processzorral rendelkezne 500 W-os tanúsítvánnyal rendelkező 80+ bronzból (egy évben 150 lei amortizálódik, mennyit adsz egy forrás mellett) "két lejért"), 8 Gb memória cl 9-tel és kettős csatornával, alaplap H97 4 memóriahelyen és a processzorba beépített Intel technológiák felhasználásával, egy GTX 750 ti videokártya és 2 Gb GDDR5, amellyel lefedhető szinte az összes új játék, ugyanaz a tok és a DVD rw x24. Ha az i7 helyett az i5-et választotta, akkor hasonló árat kaphat a bemutatotthoz, de minőségi összetevőkkel, és nem veszít el semmit a játékokban. Az előre összeszerelt rendszerekben mindig veszít, mert kiegyensúlyozatlanok és olcsó alkatrészekkel értékesítik a terméket bármilyen áron. És ne felejtsük el az SSD-t, a H87, H97, Z87, Z97 lapkakészlettel az Intel® Smart Response technológiát SSD partícióval, HDD gyorsítótárként használhatja, amely segít a kedvenc alkalmazásai gyors megnyitásában. Sokat kell mondani, nem lenne rossz idő, ha időben megnézzük az ezen a webhelyen található PC-konfigurációval rendelkező régebbi oktatóanyagokat, ezek érdekes és tanulságosak.

    • Calin .. mondok, és én csak az asztali és nagyon elégedett vele!
      Ehelyett .. Cristian .. futtassa el és rejtse el az ee GT740 2 gb GDDR5 videokártyát, ehelyett a Pc 3752 Mb-osnak ismeri fel. A GTA V készüléket az összes beállítással nagyon magasan, csepp keret nélkül és egyáltalán nem ráncolja !! És nagyon jó Crysis 3-at is futtat, maximális részletekkel! ! Ami a kosokat illeti, azt hiszem, veled .. és a garanciaidő után kicserélem az orsókat 2 Gb vagy 8 frekvenciájú 2800 Gb-os kártyákkal, és hozzáadom egy SSD-t. De ha nincs számítógépe, akkor nincs értelme azt mondani, hogy az nem igaz;) Nagyon csendes! Elégedett vagyok vele, és ajánlom!

      • GTA 5 nagyon magas beállítások A videokártya 740 Gt ??? Mi a felbontás ecran2x4 pixel ??
        Lehetetlen, amit mondasz ott 5 gta ... nagyon magas beállítások a 740 gt-en nevettek ...

  • Kíváncsi vagyok! Minden felsorolt ​​összetevők és felszerelni költség? Talán hirtelen dühös, és vesz egy csoda, tudod?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.