A legtöbb olcsó, kis, csendes, gazdaságos és rugalmas számítógép, Raspberry PI 3

A legtöbb olcsó, kicsi, csendes, gazdaságos és rugalmas számítógép

A legtöbb olcsó, kicsi, csendes, gazdaságos és rugalmas számítógép

Mi Raspberry PI?

Raspberry PI 3 a legkisebb PC, amely nem a különböző projektek, mert ez szuper olcsó és nem fogyaszt túl sok áramot.

Mi az SBC?

Ez a típusú számítógép neve SBC (egykártyás számítógép), hogy az egész számítógépet egy NYÁK-on.
A megjelenése ezen SBC feldolgozási teljesítmény nem volt meggyőző, mert a kisasszony SBC-t használják a tervezés más szerkentyű, mint a herék, robotok, automatizálás, riasztórendszerek, riasztó rendszerek, stb
Most, az Advent a ARM processzorok egyre hatékonyabb, Raspberry PI 3 futhat a különböző operációs rendszereken, a funkcionalitást egy asztali arányban 99%.

Mit lehet használni a Raspberry Pi?

Ahhoz, hogy mindent, amit lehet gondolni. Tud neki a tűz és a víz a WC-be, miután felkelsz. Meg tudod tenni, hogy mikor a szaga gáz a ház körül. Tud építeni köré egy robot, ha hozzá motorok, kerekek stb

Amit én szeretnék használni?

1. VPN szerver
2. Radius szerver
3. személyes Cloud
4. Retro játékkonzol
5. riasztó

Raspberry PI előnyei:

1. Ez szuper olcsó, csak 200 lej
2. Fogyasszon nagyon kevés energiát között 2w és 6W (mért)
3. Erős, rugalmas GPIO, Wi-Fi és Bluetooth, kamera és monitor port

Miért van szükség mellett Raspberry PI fórumon?

1. Feeder (minimum 5v és 2)
2. Egér és billentyűzet
3. Micro SD kártya
4. HDMI-HDMI kábel
......

Ár Raspberry PI tábla 3

......
Ár feeder Raspberry PI
......
Ár micro SD kártya Raspberry PI
......
Ha érdekli az Android Mini PC

Video bemutató - a legolcsóbb, kicsi, csendes, gazdaságos és rugalmas számítógép



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (38)

  • Várják több oktatóanyagok Raspberry PI 3!
    Merge kali telepített Ubuntu vagy Linux Mint alkalommal, és hogyan kell telepíteni minden operációs rendszer?

    • Sok operációs rendszerek Raspberry PI. Megpróbálom bemutatni, hogy nem kevesebb, mint az idő múlásával.
      Az Ubuntu és Kali Raspberry PI telepíthető könnyedén.

  • A 2009-es vagy a 2010-es oktatóprogramból telepítettem az agnitum tűzfal outpost pro-jét, és azóta használom ... elégedett voltam vele ... de az agnitum-ból megvásárolták és továbbra is támogatást nyújtanak, amíg 9. január 2017-én. Tehát van egy kérésem, készíthetsz-e egy bemutatót a 2016 vagy 2017 legjobb tűzfalaihoz?

  • Nem láttam semmilyen gombot adományokat, mert ezek a helyek kell támogatni és ösztönözni, különösen a fiatalok és a gyermekek, akik lehet hozzászokott intelligens technológiák megléte, hogy vegyenek részt a különböző tevékenységekben.

    • Ahelyett, hogy ajándék, akkor helyén a Facebook, Twitter, stb A mi adományok nem látható jól. Volt adományok gomb, de tönkrement, mint hogy. Nem megyek bele a részletekbe.

    • Megmondom egy bemutató, amely megmutatja, hogyan kell csinálni konzolon Arról van szó, a félig kalózkodás. ROM (játékok) között az egész net, szervezett csomagok akár több száz vagy több ezer játék. A vállalatok nem értünk egyet, de egyetértek emulátor, amely lehet tölteni játékokat már van a házban.
      Röviden, a játékok.
      Van egy kissé eltérő nézetet, logikusabb, mint a legális. Hacsak befolyásolja az eladások nem hiszem, hogy ez a kalózkodás, mert ezek a játékok már nem találtak a boltokban.

  • Tedd kérjük oktatóanyagok Bluetooth headsetek és kiválasztja a megfelelő modellt sport / autórádió minőségtől függően és az autonómia. Köszönjük!

  • Tudtam, mi ez a mini pc. Tényleg arra gondoltam, hogy ezt a közeljövőben hasznos eszköznek tartom, különösen, ha nincs sok helyem laptopomban a bőröndömben. tökéletes játékhoz születni. Kíváncsi vagyok, meddig tart a 10 20 ezer akkumulátor?

  • Ez a weboldal nagyon kedves, bár ez ügyetlen, sok nagyon hasznos dolgot találok itt, nagyon köszönöm. Egy kérdés: az ilyen típusú számítógép alkalmas-e a dokumentumok archiválására is? Bármely típusú programban írták őket? És hol található a link a webhely terjesztéséhez a G + -on?

  • helló Cristi. ha segíteni akar nekem egy problémában .... van egy android mini pc imito mx2-én. A TV-hez folyamatosan csatlakoztatva tartom. Az ipwebcam alkalmazást használom. kanyon webkamerával. a képeim lefagy, nem tudok tovább menni a mini PC-hez, ki kell húznom és vissza kell helyeznem az újraindításhoz. hogyan tudhatom meg, miért ütközik fel? Van-e alkalmazás vagy bármilyen módszer a hiba megmutatására? ms előre

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.