A legjobb olcsó telefon 2015-re - vásárlási útmutató

Mi a legjobb telefon 2015 olcsóbb?
Hi barátok; ez a bemutató lesz vásárlási útmutató, ahol a legjobb a 2015 olcsó telefon.
Amikor kiválasztunk egy okostelefon, meg kell gondolni, inkább a kezdetektől fogva, hogy tudd, akkor kellett volna a telefont, mielőtt megveszi.
Alapvető felszerelés kell, hogy van olyan jó okostelefon 2015 !
1. 4G - nagyon fontos a sebesség a mobilhálózaton
2. Legalább 2 GB RAM - a modern alkalmazásoknak sok RAM szükséges a jó futtatáshoz.
3. A belső memória és a lehető leggyorsabban, mert a SD kártya 10 szor lassabb.
4. Processzor fejlesztési, hogy létezik (ROM, kernelek)
5. A stabil operációs rendszer, az előkészítés felelősséget operációs rendszer vagy tedd a telefont érték temeti.
Tipp:
Ne hagyatkozzon a vélemények online áruházak; azoknak, akik nem felelnek meg a valóságnak. Általában a legnépszerűbb mobil és legolcsóbb kap magas pontszámot.
Ha vásárolni a legjobb olcsó telefon, ne vedd a legismertebb márkák; bizonyult, mint a Samsung, az LG, a Sony, a HTC nem igazán tudom, hogyan lehet olcsó telefon; és amikor megpróbálja őket sok a húsgombóc (Ace, Star, stb).
Ha meg szeretné vásárolni a legjobb olcsó telefon, akkor menjen bizalmat a kézben kínai márkák: Oppo, Meizu, Xiaomi, OnePlus, Huawei.
Saját ajánlás, hogy neked van Asus ZenPhone 2, ami nem feltétlenül a legjobb telefon a 2015 olcsó.
Asus ZenPhone 2 találtak két változatban, olcsóbb egy kisebb processzorral és 1280 × 720 képernyővel, egy másik pedig erősebb processzorral és 1920 × 1080 képernyővel.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (96)

    • Általánosságban véve jó telefon, kivéve a rádiómodult, amely természetesen "elveszi" a közepes és jó lefedettségű területeken. Ahol a Nexus 4-nél volt 2-3 vonal, ott a G3-mal elvesztettem a jelet.
      Azt hiszem, az antenna, amely letette következő usb; e problémát. Ha él a városban, nagyon erős jelzés, nem hiszem, hogy van probléma. Ellenkező esetben a telefon jó.

      • Van egy videó bemutatása LG G3 kedves Daniel11112121 (igaz becenév)
        A megtalálják a keresőmező jobb felső sarkában az új helyszínen.

    • Lg3g ül nagyon rosszul, hogy jelezze voltam én, hogy az enyém, és nem volt jel mindkét digi kártyák és Cosmote a séma kellett tel.allwiew E4lite maximális jel lg3g Tehát a következtetés d858 Duola problémái ebben az értelemben.

    • Ha a játék laptop most bemutatott 2-3 nap honlapunkon áron 2000-2200 tűnik, nem hozzáférhető, akkor megbocsátott nekem sem. Kevesebb, mint veszel egy laptop, így nem érhető el, de a fejem, hogy gyötör.

      • Mit gondolsz az IdeaPad g50-45? Említenem, hogy volt egy PC AMD kétmagos athlom hogy 2500 MHz és a videokártya radeon hd3500, hogy mi volt mulţumit.pot, hogy a régi Lenovo PC ezzel? Köszönöm anticipat.pe.nu Én nagyon gaming jelentheti néhány játékot ptr.copii a részletekre.

    • A dedikált tábla nélküli i3u-t attól függően, hogy melyik márkát részesíti előnyben, 1500-ért vagy 14-ért találod, ha szerencséd van, nincs is ennél olcsóbb. Ajánlatoknál talán találsz dedikált videokártyás ilyet, de szerintem + ssd nem túl jó választás szerintem. Nem tudom megtalálod-e még, de a Lenovo G50-70 i3-4030U 1.9GHz nagyon jó választás.

      • Hivatkoztam a modell AMD APU 6-6310 Beem és dedikált videokártya radeon 4 r1500.este egész lei.este jobb, mint egy Intel i3 minden elkötelezett lemez? Megértem a Ez a modell működik, mind video kártya grele.nu feladatok szükségem túlzott szerencsejáték, egyes játékok időnként ptr.copii.

  • köszöntés. nagyon jó útmutató. Köszönöm
    Néztem ezt a telefont: http://www.emag.ro/telefon-mobil-blackphone-16gb-4g-black-blackphone-black/pd/DZD3MMBBM/
    Mit gondolsz?
    mondja a producer, hogy garantálja a biztonságot: lehallgatás, titkosított önmegsemmisítő üzeneteket és ezek közül néhány biztonsági előnyöket. Most nem tudom, ha ez utal arra a lehetőségre, hogy elkerüljék a mobil szolgáltatók felvételeket.
    Engem érdekel a hardver. ha megéri megvenni.
    Nincs nagy titok, hogy feltétlenül megvenni biztonsági, de azt hittem, minden vesz egy okostelefon is ad 2000 2500 még a legjobbnak és biztonsági csomag.

    • Titkosítása kommunikációs lehetséges, meg kell történni mindkét irányban. Hiába titkosítja, titkosítani, ha a másik nem.
      És végül, azt hiszem, ez lehet megállítani interceptiont. Szervezetek, hogy elfogja a hardver, amit még soha nem hallottam; és akkor is, ha nem tudja visszafejteni a hely, tárolja a rögzített adatfolyam majd visszakereséskor technológia lehetővé teszi.

  • Nagyon jó ajánlást!
    Gratulálunk minden videotutorialele és a munka.

    Lenne egy kérdésem, mégpedig: Mi a véleményetek a táblagépeken található Intel Bay Trail processzorokról?
    Vagy az Intel® Celeron® N2840 2.16GHz Bay Trail, amely megtalálható a leptopurile legújabb legolcsóbb?
    Köszönöm.

    • Egy tabletta vagy mobil processzor rendben van, de a laptop meglehetősen gyenge. Honnan laptop van szükség a termelékenység és a sebesség, mint tabletta, amely csak kérni a nagyszerű multimédiás és internetes.

  • Nemrég került a birtokomba egy telefon ami nem túl ismert vagy (egyáltalán nem), Romániában jiayu s3 advancesnek hívják és le vagyok nyűgözve a minőségén, erős hardvere van.Külföldről rendeltem áron. hogy veri az alsó minden tel. Csúcs....200$ + szállítási díjakDHL+áfa, a specifikációkat megtalálod a neten...örülök vásárlást és mindenkinek ajánlom, akit nem érdekelnek a márkák, hogy vásároljon ahogy Cristi mondta tel. Kínában gyártott...van néhány telefon sorban.Az egyetlen hátránya a szervizeléssel kapcsolatos,ha valami elromlik, Romániában nem találsz alkatrészt hozzájuk.küldeni kell (ha garanciális) vissza, és kicseréli helyetted. A többiben a kínai piac tele van tévékkel, amik drágábbak és összehasonlíthatatlan áron, mint Romániában

    • A változó időkben. Márkák, mint a Samsung, LG, HTC, a Sony, Motorola, stb, kénytelen lesz csökkenteni az árakat a mobil tetején, ha akarnak, hogy versenyképesek maradjanak.
      A csúcsmodell jut költsége 150-200 euró termelésére. Samsung fizet még kevésbé, mert elég sok szilikon gyár a házban.
      A legjobb telefon olcsóbb 2015 2 Zenphone Asus, a termelő, aki egészen a közelmúltig nem tette telefonok.
      Változnak az idők...

  • Cristi meg tudod csinálni egy útmutató video kártya? Ezek elég drágák, és szeretnék a lej 1000 fórumon, amíg nem tudja használni a játékot. Nem akarom, hogy full HD felbontással játékokat, mert tudom, hogy szükség drága videokártya.

    • Látom, hogy vannak olyan online áruházak, ahol megadhatja a megjelenés évét video chip a videokártya. és ez jó, hogy egy fontos mérföldkő a választott videokártya?
      GPU frekvencia, és hogy több mint 1000 MHz?
      Vásárlási útmutatóra lenne szükségem. Szerintem nincs értelme kb 3000 lejt fizetni egy videokártyáért. Szerintem 10-15 mil-nél is vannak táblák, amikkel tisztességesen tudunk játszani, bn, kevésbé full hd. vagy ki tudja, lehet, hogy a 3000-es is megy 4k-ban :) akinek van 4k-s monitora
      Útikalauz várja a videokártya most egy ideig a csökkentések.
      köszönöm
      aaaand ha van időd folytatni a felügyeleti rendszereket, ip kamerákat, nvr-t, poe switchet.... :) az ip kameránál van a konfigurációs menüben hova mentse a felvételeket és beállítsa az nvr elérési útját? .... az analógok egyszerűbbek

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.