A leggyorsabb módja annak, hogy töltse le a járművezetők

Szia barátok, ebben a leckében fogjuk látni, hogy milyen gyorsan lehet letölteni vezetők közvetlenül a BIOS ASRock.
Függvénye letöltés illesztőprogramok minden operációs rendszer végre közvetlenül UEFI, amely az úgynevezett Easy Driver Installer. Egy adottság, amely minden gyártó alaplap kell fogadnia.
A meghajtók a legbosszantóbb része telepítése után operációs rendszer, nem mindig találnak megfelelő illesztőprogramokat, vagy akkor is, ha úgy találja, hogy sokáig tart letölteni a szerverről is az ázsiai vagy az USA, ritkán találni szervereket Európában.
Figyelem.
Drivers, hogy a különbség a gyors és alig mozog.
Könnyen letölthető vezetők Driver Installer kell egy operációs rendszer van telepítve, csak csatlakoztassa egy bottal (formázott fat32) egy USB port be az UEFI, és válassza ki az operációs rendszert, hogy szeretnénk letölteni, A board alapréteg kell valamit UEFI. Az egyetlen feltétel az, hogy a net vezeték csatlakozik az alaplaphoz kapcsolat kell jönnie, hogy a modem / router, közvetlen kapcsolatot a szolgáltató nem működik minden esetben.
Letöltés után dirverele bot, távolítsa el az USB-port, telepítse az operációs rendszert, cserélje ki a botot vezetők egy usb port, és futtassa az exe a botot, attól függően, hogy a processzor és a RAM még rendelkezésre ez lesz több vagy kevesebb, míg a exe telepíti egy képet a vezetők. Végül megnyílik egy ablak, mint az egyik a vezető CD-t is képes lesz arra, hogy telepítse az összes illesztőprogramot egyszerre vagy egyenként.
Ha nincs ez a berendezés az alaplap, Ön video bemutató a letöltés illesztőprogramokOtt látni fogja, hogyan lehet megtalálni illesztőprogramok ismeretlen eszköz vagy eszköz nem ismeri fel.
Az alaplap a bemutató ugyanaz a fórumon, amit ajánlott a tutorial Haswell rendszer konfigurációját, ssd, usb3, gyors boot 1000 lej.
Mint látható, még ha ez egy olcsó alaplap rengeteg funkciója, amely megkönnyíti a felhasználó életét.
Gyerünk, lassan kezdünk sok olyan funkciót megtalálni az UEFI-ben, amelyek elképzelhetetlenek voltak a bioszférában, talán hamarosan integrált operációs rendszereket fogunk telepíteni…. Várunk!


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • sal van egy dolog, hogy kérdezd meg magadtól, én egy Asus alaplap z87 pro Telepítettem a Windows és 7 8
    , és azt akarom, antreb ha tud segítsen nekem ezt a problémát a com port Device Manager I
    Mert minden, amit szeretnék ragaszkodni telefonu nem látni, mint a port, és csak az ilyen eszköz képes látni, hogy port sal
    Én ancercat virtuális port, de semmit nem tudok tenni mss, mint a válasz, ha tudsz várni egy

    • Meg kell illesztőprogramok a telefon is kell használni a telefon eredeti kábelt. Csak nem volt probléma, mert nem használja az eredeti kábelt.

  • Én az eredeti kábelt a telefonból és a meghajtó telepítését, de nem az egyetlen kikötő, amely úgy néz ki, mint a hordozható eszközök
    telefonu ORING reyo ZTE minden telepítve van, de nem látni, mint a port, de a hordozható eszközök
    és a program, hogy szükségem sal SigmaKey látni, hogy a hazai port dekódolás mss

    • Lásd nehogy legyen dugót egy usb port 3.
      Ellenőrizze, hogy egy víruskereső akadályozza-e az illesztőprogram telepítését, vagy az UAC blokkolja-e a "felhasználói fiókok vezérlését".

    • Van egy Z77-es, és nincs lehetőségem. Amikor megkaptam, a BIOS 1.0-s verziója volt. Most elvégeztem az utolsó 1.8 frissítést, és kaptam néhány új lehetőséget, beleértve az internetes frissítést, de a szakaszok változatlanok voltak, tehát az "eszköz" sem jelenik meg. A formatervezés változatlan maradt, valószínűleg csak az újabb generációé (a megfelelő Haswell-generáció új UEFI-kialakításúak)

  • Jó lenne, ha minden alaplapgyártó elfogadná azt ... mit mondhatnék. De legyünk komolyan, én és még sokan mások nem olyan kényelmesek, még nehezebb időket éltünk :). Nem ez az első alkalom, amikor ellátogatunk a gyártó webhelyére illesztőprogramok letöltésére, és nem ez az első alkalom, hogy az everest vagy az aida64 alkalmazásokat telepítjük, például az everest vagy az aidaXNUMX telepítéséhez, hogy kitaláljuk, milyen alkatrészeket tartalmaz egy laptop, amikor egy barátunk hozzánk fordul segítséget kér. Nem ez az első alkalom, amikor letöltjük az illesztőprogramokat, és a gyártó vegyesen ad fel őket, azaz például több hálózati chip illesztőprogramjai egyetlen laptop modellhez, vagy több videokártya egyetlen laptop modellhez stb. Nem ez az első alkalom, amikor megnyitjuk az eszközkezelőt, és hardver azonosítót keressünk a google számára. Talán nem túl sok kényelem jó :))

    • Valószínűleg keresett egy "ismeretlen eszközt" és megtalálta az Everest-t. Kétlem.
      Mit csinálsz, ha nem találja a vezető, sem a Windows nem találja az ismertetett, és nem is tudom, mi az.
      De talán, mint kiválasztani a nehezebb utat, ez a választás.
      Még mindig nem értem, miért bárki is választja a nehezebb utat. Biztos, hogy nem kell, hogy az eszköz, és nincs más választása, akkor természetes, hogy válassza ki a klasszikus módszer, de ha vannak olyan hivatkozások, amelyek nem használják őket.

  • Nagy-bemutató, talán a jövőben, ha az idő és a hangulat, és a bemutató, hogyan kell használni párátlanító ASRock fórumon. Tisztelettel.

  • nustiu mit kell csinálni, mint ez a bázis z87 Asus Pro telepítése után a Windows Device Manager, és nézd meg NMU bármilyen port néztem, és jámbor évben, hogy ha van valami, amit nem minden USB-kompatibilis
    de nincs com port beállítás így amikor kapcsolódni akár tabletta vagy telefonon tudja, vagy nem látja a port, és csak a hordozható eszközök ancercat, hogy egy virtuális port, de az nem tesz szivar annyi és MSS Tino így mindent, amit csinál

  • Nagyon érdekes bemutató! De ha számítógépes szolgáltatása van, vagy egyszerűen lusta, javaslom a Driver Pack Solution használatát. A DPS 13 változat majdnem 4 GB-ot, a DPS 14 (a legújabb verzió a piacon) pedig majdnem 8 GB-ot tartalmaz. Mindkét változat DVD-n írható, vagy közvetlenül a botra helyezhető.

    • Ez jó ötlet, hogy a csomag a járművezetők, a dolog dugva a Windows.
      Nem lenne még jobb ötlet, ha lenne egy csomag vezetők, hogy lehet frissíteni, nem minden, csak mi frissül.
      Azt hiszem, a tökéletes megoldás így nézne ki:
      Minden versenyző szervezett gyártók és eszközök. Sok járművezetők ismételje meg a kapcsolat, így nem lenne túl sok helyet.

  • Próbáltam a módszert.
    alapvetően adott nekem, hogy töltse le a vezetők az alaplap CD-t, és néhány nem frissül.
    Most jött a CD menü.

  • Helló, Cristi, amikor megpróbálom elkészíteni a saját webhelyem, elértem azt a lépést, ahol minden jót telepítek, amíg ezt a felületet nem léptem be, amelyben a joomla most néz ki, azt mondhatom, hogy a telepítés az oktatóanyagban bemutatottakkal a végével kezdődik. , nekem beragadtam, hiszek ebben a lépésben ..
    Régi adatbázis táblák biztonsági mentése ---- rendben
    Adatbázis táblák létrehozása ------------- ebben a lépésben megmutatja, hogy betöltődik, de néhány óra múlva gyakorlatilag nincs eredmény
    Mintaadatok telepítése ----------------?
    Konfigurációs fájl létrehozása ----------?
    Nem tudom, mi nem lehet rendben /?! nagyon köszönöm, minden tiszteletet !!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.