A legolcsóbb tablet Windows 8.1 teljes

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni a terméket a Lenovo, a tabletta, a Windows 8.1 teljes (notebook) költségkalkuláció csak £ 1000 egy nagyon kis árat gazdaságok tabletta.
Ez a tábla jött ki nemrég a piacon, és azt hiszem, a támogatott a Microsoft, vagy nem magyarázza meg, túl nagy ár 1000 lej alig képes arra, hogy egy asztali, hogy a mozgás is, hogy nem a monitor természetesen.
Amikor megjelent a Windows tabletta 8 első, aki látta meg a napvilágot voltak RT változatban voltak felszerelve ARM processzorok processzorok processzorok x86 sokkal egyszerűbb, mint amihez hozzá vagyunk szokva a laptop vagy asztali, amelyek sokkal összetettebb, .
ARM processzorok nagyon jó opereare egyszerű rendszerek, mint például az Android és iOS, a Windows nem található az ARM, a jelenlegi alkalmazások futottak, és még csak nem is az autonómia nem volt nagy. Ez egy kompromisszum, hogy a Microsoft annak érdekében, hogy abban az időben, hogy ő is jöhet számításba.
Lehet, hogy csoda: Miért nem az első tablettát x86 processzor (Intel vagy AMD)?
A válasz egészen nyilvánvalóan nem volt az idő. Technológia x86 / x64 nem optimalizált ultra hordozható eszközök, a feldolgozók fogyasztanak túl sok, és a túlmelegedés. Ezen kívül nincs integrált grafikus nem volt jó az idő. Ezzel csökkenti a gyártási folyamat hatékonyabb, tranzisztorok szilícium chip, nagyobb teljesítmény kevesebb energiát és a hírszerzés, mind ugyanazon az áron.
Most az Intel feszült izmokat Bay Trail család dobott harc, amely lupri bizonyos SOC tervek népszerű oldalak, mint Snapdragon vagy Exynos 800 5 okta, ezek nagy teljesítményű processzor és a nagyon alacsony fogyasztás és grafika kiválóság. Látom a bemutató, hogy milyen okos is z3740 fut az Atom két egyidejű stream 4k, egy helyi, egy másik a YouTube-on. Procesoarul nevetni, ha ez a két kép, amit nagyon jól tudják, hogy fut a PC-n, tabletta vagy telefonon arról, hogy nem beszél.
De nem csak a processzor csillagok és grafikai hozzájárul, a Quick Sync nyomja ezt a kis tablet képernyő pixel 16 30 millió másodpercenként, lenyűgöző mi?
Wireless helyszínen ez az apró kis tábla adta vissza a telefon és a laptop, miközben megérintette 65 maximum Mbps Mbps tablet 150 hogy egy jó jel mindenhol alapvetően úgy néz ki mint te csatlakozik vezeték nélkül.
GPS valójában GNSS, amely támogatja a GPS-műholdak (USA) és a GLONASS (Oroszországi Föderáció), a hely nagyon gyors és pontos.
Ma egy rövid előzetest adtam nektek, a következő napokban a Lenovo Miix 2 8 táblagépet is beüzemelem, hátha tud mit tud.
Ha érdekel valami, írj nekem a hozzászólások részben, és én majd fedezni a következő.
Várakozás kérdéseket, véleményeket és javaslatokat a tabletta, és nem csak a megjegyzések rovatban.

4k a tutorial file:
A film Tears Of Steel (Letölthető változat 4k)

Tablet tutorial:

Lenovo IdeaPad Miix 2 táblagép Intel® AtomTM Z3740 1.33 GHz processzorral, 8 ″, 2 GB DDR3, 64 GB, Wi-Fi, GPS, Microsoft Windows 8.1, Szürke


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (77)

  • Helló Cristi. Keresek egy tablettát közben. Tudna ajánlani egy modell egy nagyobb átlós (a 9 inch-ig), és hasonló leírása Lenovo Miiix 2.
    Ha volna, lehet, hogy a videót arról, hogyan csatlakoztathatja a tablet egy nagyobb képernyő és hogyan kell telepíteni Android, Linux (Ubuntu) rajta.
    Köszönet előre.

  • Van egy hasonló tabletem (Toshiba Encore WT8-A-102), amelynek nagyjából ugyanazok a specifikációi. Nagyon elégedett vagyok a tablettel, de érdekel, hogy GPS-navigációs rendszerként is használhatom. Sajnos nem találtam alkalmazást ilyesmire. Találtam egy IGO programot Windowsra, de nem "látja" a tablet gps modulját, hanem egy com porton keresi a gps modult.Kérem, segítsen valahogy ebben a problémában. Előre is köszönöm!

    • Intreabare ugyanaz kaptam, amit alkalmazás használható a navigációhoz és beszélgetni? Használhatja a Térképek alkalmazást ITT és offline, hacsak töltse le a térképeket előtt, de azt mutatja, hogy az útvonal.

  • Nem voltam a legjobb Asus megjegyzi 8? Az előnye, hogy a ceruza, egy asztali felület nagyobb pontosság, jobb és kapcsolódik a ceruzával. Azt választják. ASUS photoshop vázlatok és kész az asztalon.
    Tekintettel 4k a youtube-on, a CPU, i3 530 nem tudnak megbirkózni.
    Gratulálunk a bemutató, és része annyira.
    PS Azt hiszem megpróbálom telepíteni Ubuntu őket?

  • Szia, gratulálok az oktatóanyaghoz, szeretném tudni, ha OTG usb kábelt csatlakoztatok, akkor bármilyen Windows kompatibilis eszközt tudok csatlakoztatni USB-n (usb hangkártya, usb hálózati kártya, pendrive, nyomtató stb.)? Kösz !

    • Tanulok most Lenovo Miix 2 8 képességeit.
      Az alábbi videó bemutató fog támadni, és a kapcsolat, beleértve az USB OTG és USB host ahogy nevezik.

  • Szia, van egy pár kérdést a tablettát:
    Mennyi ideig tart az akkumulátor normál használat? És hogyan lejátszani 4k neked?
    Látom, hogy a belső memória eMMC típusát. Milyen gyors ez? Közeledik a legkevésbé az SSD?
    Alig várom, hogy ezeket a videókat kapcsolatban ezt a terméket, mert véleményem szerint a BestBuy.

  • Régóta nem néztem ilyen szenvedéllyel tutorialt, és nem is vettem észre, hogy ilyen gyorsan eltelt a 19 perc :) Térjünk vissza a tutorialhoz:
    Valószínűleg ha ennek a táblagépnek 1920/1080 pixeles kijelzője lenne a processzor sokkal nehezebben tölt be, de 1280 x 800-as felbontásnál még 8k-nál sincs gond, azt mondom, valószínűleg a Lenovo az ára miatt a kisebb felbontást választotta és a felbontás miatt a so- az úgynevezett "retina" sok akkumulátort fogyaszt
    Ami ezt a tablettát a 8 hüvelykes kijelző nem látom értelmét a Windows 8 Full (pro) a 8 hüvelykes tábla nem marad, mint egy őrült, hogy húzza utorent játékok, vagy mit nem szar, valószínűleg a tabletta 10 12-es is, de csak egy kis kijelző 8 be nem látom a használt alkalmazások asztali alkalmazások hasznosabb, hogy a Metro UI. Úgy vettem észre, hogy van egy chip, amely elfog wifi nagy.
    Amit oktatóanyagok ez a tabletta? Nos, azt szeretné látni, hogyan viselkedik a Metro UI alkalmazások intenzíven használják a böngészés a fejlődő alkalmazások a Windows Store, az asztali szoftver ezt a tablettát, mint a társkereső a tény, hogy nem érdekli a siplay a 8 Soha nem ül be használjuk az osztály, akkor inkább a kapcsolatot. Azt akarjuk látni, és más operációs rendszerek erre tábla: például az Ubuntu, ami nagyon rendben optimalizált touch.
    Én a fiókomban, hogy vesz egy tablettát hasonló hardveres 10 12 hüvelykes kijelző és a felbontása 1080p kötelező.

    • Örülök, hogy tetszett t bemutató sikert kívánunk, és vizsgálja felül, hogy kövesse.
      Ilyen nagy felbontásra csak nagyobb táblagépeken van szükség.
      Még mindig kell gondolni, hogy a Windows különböző szinteken.
      A 1080 szükségszerűen járni dpi, ha nem, ne hagyja ki a desktop módban nincs ikon az ujjával. A hivatkozások és szöveg is nagyon kicsi.

    • És én megmutatom, hogy a következő alkalommal. Addig is, ha van egy tabletta, mint a, és szeretnénk, hogy a BIOS-ban:
      1. Leállítja tabletta
      2. Nyomja meg a Power + Hangerő fel gomb egyidejű
      3. A menüből válassza a Screen Tablet BIOS beállítás vagy Beállítás gombra.

  • Ha veszek egy tabletet és meglesz a kellő pénz, szerintem nem gondoltam volna, egyszerűen megéri megvenni. Szinte mindenem megvan, amit szeretnék egy táblagépen... Windows operációs rendszer x86 vagy x64 architektúrán. Ez sokat elárul a később telepíthető harmadik féltől származó alkalmazásokról. Remélem, hogy a jövőben egyre több ilyen tablet fog megjelenni x64 architektúrán.
    Ennek a tabletnek van pár kommersz dologja is, például miért akarok 4k-s filmet lefuttatni, amikor a kijelző natív felbontása 1280x800, és úgy tűnik, hogy nincs is rajta hdmi vagy dvi port? Ez azonban elmond néhány dolgot a feldolgozási teljesítményről általában. Pl. ha megnézek egy 4k-s videót a youtube-on, a processzor valahol 50-60% közé ér (i5 4430).
    Ülök és gondolkodom... lehet futtatni egy Adobe premiere pro cs6-ot ezen az eszközön? ha igen, hogyan viselkednének? Mindenesetre legalább elmagyaráztam magamnak, túl kicsi lenne. De hát egy érdekesség... működne? :)
    Azt is el lehet adni anélkül, hogy az előre telepített operációs rendszer irodai és nem a másik, de az alacsonyabb ár :))
    Elhagyva a viccet félretéve, találok valami forradalmi a tablettát, akkor is, ha az akkumulátor élettartama lenne valamelyest befolyásolja a hardver konfigurációt.

  • 3%-os terhelésem van az i3-on, 1,7 G ram fogyasztás, de ... hdd 98/100%. feltétlenül ssd-re kell mennem. Többé nem adok pénzt keményre

  • ezt most komolyan mondod? Hihetetlen mire képes az a processzor, én is a kezembe került ez a tablet egy boltban, de meg sem álltam, hogy lássam mire képes, lenyűgöz 2 db 4k-s videóval és flashben, ami nem egyszerű egyáltalán, és nem haladja meg a 30%-ot, hát mi más, mint az i5 4570 processzorom ...

    • Intel Bay Trail csodálatos, csodákat tehet egy rendkívül alacsony. Ez segít az operációs rendszer, ami meg van írva nagyon jól. A Windows fejlettebb, mint más operációs rendszerek ultrahordozható. Ha és szoftverfejlesztők adna nagyobb szorgalommal, van egy szuper szilárd platform. De mi tehetünk, a gazdasági fundamentumok, hogy a szabályokat. Ez könnyebbé teszi alkalmazások Android és iOS és nyilvánvaló nyereség jobb így.
      Intel szükséges operációs rendszerek, mint a Windows, Ubuntu vagy MacOS kihasználni őket.
      Android ugyanazt a processzort nem hatni túl sokat, mert ez, hogyan működik az Android.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.