A legjobb elektronikus cigaretta, Kayfun V4

Hi barátok, ma megbeszéljük a legjobb elektronikus cigaretta a pillanatban. Arról van szó, Kayfun V4 tank porlasztó Servis aka RTA tervez Oroszországban és végre a legmagasabb szinten Németországban. Persze ne felejtsük el, a kis kínai kétütemű három mozgások klónozott mérnöki, hogy nekünk egy új eladni olcsóbban.
Most, amíg a Bemutattuk több modell az elektronikus cigaretta. Ott kifejtették, hogy ezek a cigaretták és mik a fő technológia. Ettől kezdve egészen mostanáig ez megváltozott, és sok modellek jelentősen előrehaladt.
Kayfun V4 egy modern és rendkívül komplex modell. Ez a tanfolyam ad és hihetetlen szintű teljesítményt. A Kayfun V4 igazi Titanic, amikor elkezdi vapezi. Természetesen Kayfun V4 fenntartani a teljesítményt, meg kell adni neki kialakulni csoport. Bocsássa Kayfun V4 használjon elektronikus (elem), és Wataj Eleaf iStick 50W állítható feszültség.
Legújabb modellek porlasztók, amit használni kaptam sem 20% szintű teljesítményt, hogy az ajánlatokat Kayfun V4.
Hogy őszinte legyek, ez a porlasztó nem "eredeti", egy nagyon jól elkészített klón. Az eredeti Kayfun V4 rendkívül drága (150 euró), míg a klón 100-150 lej Romániában.
Saját véleménye Kayfun V4
Valahányszor látom kivételes mérnöki teljesítmény én megemelem a kalapom, bármi is jön deomeniu. Kayfun V4 egy terméket terveztet és tökéletes. Ahhoz, hogy ön egy eszme, mivel finommechanikai, hogy az alábbi képen.

Gőz termeléséhez
Mannn és a Titanic. Ezen felül az iStick üzemmód „gázpedált” is kínál, állítható szavazás és teljesítmény érték formájában. Nem elégedett a keletkező gőzök mennyiségével, egyszerűen megnöveli a teljesítményt, és köszönöm, hogy a test támogatja. Én és mások körülöttem minden füstöt (folyékony 6 mg nikotin) felszaporítunk, ha meghaladjuk a 20W-ot, és ne felejtsük el, hogy 50W-ig is felmehet.
Körülbelül Kayfun V4 tudtam beszélni, és megmutatni tíz perc, és ha siettetni. Ma csináltam egy gyors bevezetést, hogy milyen érdekli a téma. Ha azt szeretnénk, hogy menjen a mélység, kérem tudassa velem a megjegyzések rovatban.
FIGYELEM!
Amennyiben Ön nem dohányzik, nem indul a dohányzás! Van egy satu, ami nem hoz semmit extra. Nem kap okosabb, ha nem a legmenőbb. Ez egy rossz szokás, amely elszegényíti és a rosszindulat.
Ez a bemutató többet az áldozatai ennek a vice (dohányzó), akik szeretnék megtalálni a kiutat, vagy akár megjavítani legalább bazsalikom.
Az elektronikus cigaretta nem szabadul meg a cigarettától, csak egészségesebb és hozzáférhetőbb alternatívát kínál Önnek. A nikotinfüggőség továbbra is fennáll.
Folyadékok különböző nikotin koncentrációja a folyadékok, amelyek nincsenek a nikotin, és segíthet a dohányosok megszabadulni a nikotin, miközben a rituális (kávé, étkezés után, stb)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (57)

  • Számomra érdekes, valójában nem azokra a modellekre gondoltam, amelyeket előző körben mutattál be, bár nem is dohányzom, még a régivel is sok pénzt takarítottam meg, és egy jó időszakban elégedett voltam vele (1,5, 2–XNUMX év), majd feladtam és visszatértem a tradicionálishoz, de ebben az alkalomban felkeltette az érdeklődésemet, és látnom kell, hogyan válhatom ilyen emberré. Nem tudom, van-e valami érdekesebb bemutatni, de kíváncsi vagyok a folyadék töltésére, és gyanítom, hogy az akkumulátor hosszú ideig tart. Ez valóban úgy tűnik, és megmutatja a "teljesítményt".
    Kíváncsi volt, hogy a füstöt a gombnyomásra, és a régiek voltak, így a pofák nehéz))), hogy menjen ki annyira a füst. BAFTA tovább.

    • Három füst után szinte semmit sem láttam a 18nm-es szobában. A feleségem jött és kinyitotta az ablakokat. Ez igaz, nem túlozom meg. 20W-n voltam, 1.3-1.4 ohm ellenállással.
      A jobb megértés érdekében készítsen el egy 30 ml-es palackot 2-3 napon belül, ha "komolyan" veszi a munkát.

      • Cristi úr, szeretném megemlíteni, hogy egy 30 w-os (eleaf) keresést is találtam, ez drágább 230 lei volt, de szupeeeeerrr kemény, ahogy azt mondtad, hogy nem kell annyira. 9-10 Azt hiszem, és remélem, hogy minden fillért fizetnek és 3 hónapos garanciát kapok, ideje kipróbálni, nincs vicc. )) Szeretnék köszönetet mondani az oktatóanyagért és a javaslatáért.

  • Mi jobb lesz minden dohányzó így nem kell sem a klasszikus elektronikus cigaretta!

    Ha igazán akar leszokni a dohányzásról, amire szükség 3 dolog: karakter, ambíció és a büszkeség.

    • Igaz. Nagy szavak.
      Sajnos, amikor a dohányzás, nincs ambíció. Azt nem tud szinte semmit szem előtt, de ezt nem.
      Az igazság az, hogy szeretem, hogy baromság a reggeli kávé. Erős kávé vízforraló, nem a szar szűrőt. Ez az én pillanatra, nem akarom járni vele.
      Nincs más bajom, csak cigaretta és kávé ... és a technológia ... és te!

      • Helló Cristian. Értékelem a munkát, jó munkát mindenkinek! Igazad van, Kayfun 4 egy jól végzett munka. Még ha ez a klón 90 lej, ez nagyon jól működik. Miután évekig a dohány 36 egyre játékszert tetszik. Egészségügyi és még sok más útmutatók !!!!!!!!

        Tisztelettel, Dumitru G.

  • Meg kell ambíció leszokni a dohányzásról! Sikerült leszokni két év, és úgy érzi, és sanatate.Am zseb és a dohányzás 25 év és rossz tettük !! E .. hullámok a fiatalok! ))

    • Nem hiszem, hogy ösztönzi a gyerekeket.
      Nem tudjuk, hogy a dolgokat a szőnyeg alá, és mintha ez nem létezik.
      A fiatalok, akik a füst, nem látom az interneten, hanem azért, mert azt szeretnék, hogy okosabb, mint mások, hogy ravasz, mint mások úgy tűnik, érettebb, mint ők.
      Betiltó intézkedések cigaretta reklámok vagy emelkedést sikerült, kivéve a magasabb beváltás költségvetés. Ugyanez képeket csomagok azt a benyomást kelti, hogy valami szuper veszélyes csomagot, és hogyan fiatal: adrenalin, veszély, kaland, tiltott dolgokat. Ezek az intézkedések csak arra szolgált, hogy a fogyasztás növelése.
      Jobb fel tankönyvek és az iskolák sokkoló képek a falakon, dobja az összes fiatalokat tanulás kedvéért a veszély, és úgy érezte, mint a kis gengszter. Ők voltak tabu szélsőséges.
      Ez jobb, hogy a világ tájékoztatni, hogy tudja, mi az. Így transzformáció veszélyei dolgok hétköznapi, hétköznapi, ami nem elég vonzó a fiatalok Astat nehéz.
      Dolog, amit nem tudom, túl sok dolog tűnik egzotikus és érdekes.
      A tiltott gyümölcs vonzza az embereket, mint a mágnes.
      Az amszterdami kísérlet bebizonyította, hogy az emberi agy hogyan működik a bűnökért. A "könnyű" törvényesítésével a fogyasztás a helyi lakosság körében csökkent, majd azután a turisták jöttek, akik a megállított gyümölcsökkel vonzák a megfelelő kávézók ajtaját.

  • Köszönöm Christiannak, és így köszönetet szeretnék mondani nektek, köszönhetően felfedeztem az elektronikus cigarettát, és hűségesen maradtam ennek a „dohányzásnak” a stílusához, meglehetősen gőzösnek, 3 évvel ezelőtt az elején 2 elemmel és két kartomizálóval felszerelt gittöm volt, nem Elégedett voltam velük, és nem tudtam abbahagyni a dohányzást, de nem akartam feladni azt, hogy sokkal olcsóbb lesz. Aztán elvégeztem a tisztítómotort, hogy 5 + hmm érdekes, de meleg gőzöm volt az ellenállás miatt, ami után itt is találtam evodot. Szuperhideg gőzzel őriztem meg mindent, amit akarsz, és most szenvedélyesen foglalkozom mindazonnal, ami újszerűen jelent meg, de őszintén szólva, ha néhány nap alatt felpattint egy üveg 30 ml folyadékot, akkor azt nem gazdaságnak nevezik, azt hiszem, tovább dolgozunk ezen a fejezeten
    Ha eljut 300 folyadék ha sok visszatér az analóg

    • 30-2 3 ml napokban, ha ül lovaglóülésben meg. Azt akarta hangsúlyozni a képességét, hogy elpárologjon nagy mennyiségű Kaifun közösség.

  • Azt 47 év, és kiléptem a cigaretta körülbelül 15 éve!
    Most akkor adhatsz nekem állkapcsokat kísértés nélkül! ... még a szivarokat is, amelyek első látásra hűvösek.
    16 éves kora óta dohányzom ... mindent kipróbáltam a piacon: a kommunista szűrő cigarettaktól (Bega, Temesvár, Bukarest, Cismigiu, ...), a kommunizmus nélkül (Bucegi, Nationale, Carpati, ..) .), majd az importált cigaretta teljes sorozata (Camel, BT, Golden Dear, Alberia, Marlboro, Kent-ala old, Assos, Lexington, Chesterfield, Gouloase Blonde, Dunhill, ... ez egy hosszú lista!)
    Hagytam hirtelen után egy részeg túlzott cigarettafogyasztás Ijesztő!
    a2a nap simtidu nekem rossz, én leadott ösztönösen, minden cigaretta a házban, és mivel ez a nap még soha nem füstölt!
    Én is akarom, hogy ezt a törekvést, és átjutni a kísértésnek, hogy a jövőben dohányozni!

  • Hello. Érdekel ez Kaifun cigaretta, hogyan tudom megtalálni? Szívok több mint 30 éve és tavaly vettünk elektronika, de én kicsit megőrülök, és néha szeretnék valami jobb. Várakozás részleteket e-mailben. Köszönöm!

  • Nagyon szeretnék egy oktatást arról a dslr-ről, amellyel forgatsz, a beállításokról, a szolgáltatásokról, stb. Egy ideje nagyon érdekes készítettél a Nikon D5100-ról, és ez nem rontana el egy újat a jelenlegi dslr-ről és természetesen a célokról. Előre is köszönöm !

  • Kedves Christian, akarom próbálni ezt a fajta cigaretta, ezért szeretnék csinálni egy teljes tutorail mint töltés, ahol luamconsumabile HA CSAK meg kell változtatni a porlasztó vagy kell megtisztítani? Köszi előre !!!

    • Kayfun V4 egy porlasztó ellenállásokat hasznos, és ők egyedül csinálni. Megmutatom egy bemutató, ez nagyon egyszerű. Csak ne Nikrómhuzal Kant és egy speciális pamut kanóc. Ezek vásárolni őket egyszer és van hónaptól több évig.
      Attól függően, hogy hány fordul erőt, kitartást komplexe lesz alacsonyabb vagy magasabb.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.