A legjobb elérhető navigációs és térkép alkalmazások (külföldi nyaralás)


A legjobb offline navigációs és térképi alkalmazás

Mit Offline navigáció app?

Offline jelenti nélküli hálózati csatlakozás WiFi vagy mobil adatokat.
Általában ingyenes navigációs alkalmazások (Google Maps, Waze) használja az internetet, hogy letölthető / frissített térképeket, konfigurálását és újrakonfigurálásakor útvonalon.
Google Maps például akkor is, ha letölti a térképeket otthon, mindössze annyit kell konfigurálni útvonalon net vagy nettó útvonalat, ha módosítani szeretné az útvonalat.

Vannak 100% Offline navigációs szoftver?

Igen sok a navigációs szoftver elérhető, de a költség. Ezek kereskedelmi szoftver, amit meg kell fizetni különböző formában.
Maps.me ingyenes, és használja az OpenStreetMap térképeket, amelyek gyakran frissülnek.

Maps.me rendkívül hasznos és a hegyi kerékpározás és a túrázás szerelmesei

Még néhány nappal ezelőtt tért vissza egy gyors túra a hegyekben, ahol rájöttem, hogy mennyire hasznos az alkalmazás maps.me.
Én Ialomita völgyben, az erdő két lejtők és nem volt térerő, és fogalmam sincs, hova menjen, és menj végig a legtöbb ember.
Egy ponton kb. 30 percig sétáltam az erdőn, és fogalmam sem volt, hogy mennyi ideig kell mennünk, mennyi ideig kell mennünk, ha még mindig fel vagy le kell mennünk, hogy éjszaka volt és… a hegyen nem jó éjjel elkapni. , különösen a medvék területén.
Kinyitottam és Maps.me meglepetés volt, amikor megmutatta a pontos helyet, ahol találunk, útvonal, ahogy megy, ahogy én, főleg ahogy leeresztett / nőtt.

Információ létfontosságú a vadon élő

Ha egy ismeretlen területen, ez jó, hogy minden információ, így megalapozott döntéseket hozhat. Például, mielőtt azt kikéri maps.me alkalmazás, nem tudom, hogyan csináltam a nyomot, mintha már ideje, hogy újra az esetre, ha úgy dönt, hogy menjen előre.
Abban a pillanatban, az által szolgáltatott információk maps.me, úgy döntöttünk, hogy vissza kell térnünk a szürkület és este szabadság és a nedvesség a sziklák és a fák gyökerei a nyomvonal, amely eltömíti vissza.

Amennyiben maps.me tökéletesen működött, a Google Maps nem segít egyáltalán.

Google Maps és a Waze alkalmazások jó, amíg marad a net és aszfalt. ezen alkalmazások nem tartoznak.
Maps.me olyan, mint egy svájci bicska!

Újratervezés az út a Google Maps és a Waze

Mióta net, a Google Maps és a Waze egy nemes. Ha még nem net, ezek az alkalmazások nem Újratervezés.
Persze, ma mindenki a mobil net, de vannak helyzetek, amikor a nettó levelek, mint egy nyaralás Görögország, Bulgária, Törökország, stb
Maps.me navigációs alkalmazás tökéletes a külföldi nyaralás

Az én tanácsom.

Tartsuk a Google Maps és / vagy Waze telepítve, nekik Különféle látványosság, pizza üzletek, benzinkutak, stb
Ugyanakkor azt javaslom, hogy telepítse a maps.me fájlt is, mint biztonsági másolatot arra az esetre, ha… zombi apokalipszis, nukleáris háború, a hálózat leesik, ki van téve a területről…
Maps.me nemcsak arra van szükség GPS (menni, és az erdőben tesztelt)

pluses Maps.me

1. 100% offline navigációs
2. Útvonal rekonfiguráció elérhető
3. szám utcák
4. blokkok száma
5. túraútvonalak
6. Grafikus szintkülönbségek nyomvonalak
7. ingyenes
8. Egyszerű és intuitív

minuses Maps.me

1. Román nem hangos útmutató
2. Hangutasításoknak angol inkább rohant

Alkalmazás hamisítás hely (fiktív)

A legjobb offline navigációs és térképi alkalmazás - oktatóvideó



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (27)

  • Igen, igazad van, mindaddig, amíg van internetje, fiúk vagy, és ha nincs internet, ezek a böngészők, mint például a Waze, a Maps.me, haszontalanok.
    De a legjobb ingyenes GPS navigációs Play Áruház két:
    - MapFactor
    - Magic Earth (ingyenes verzió)
    Ezek a böngészők a következő előnyökkel jár:
    - Román hangos útmutatás
    - menü románul
    - A térképeket a külső memóriakártyán tárolhatjuk
    - ez a két program offline módon működik (internet nélkül)
    - minden ingyenes.
    Búcsú.

    • Nem volt elég egyértelmű, hogy a Maps.me (az ábrán látható alkalmazás) NEM igényel internetet? Az Ön által említett dolgok MINDEN (MapFactor, Magic Earth (ingyenes verzió)) szintén internetre van szüksége, amíg telepíti és le nem tölti az iratokat. Ugyanúgy, mint a Maps.me ... Telepíti (internettel), és letöltheti a kívánt dokumentumokat - az interneten keresztül, majd offline állapotban is.

    • Maps.me nem igényel internet használat közben. Csak akkor töltse le a térképet van szüksége. Azt tette ezt a kijelentést többször a videót. És ez ingyenes.
      A Waze használathoz NEM szükséges internet. De ha van kapcsolat, információt nyújt az úton esetlegesen felmerülő veszélyekről (gödrök, rendőrség, állati tetemek, stb.), Ez újrakonfigurálhatja az útvonalat, ha az utakon akadályok merülnek fel ... Azt mondom, hogy ez a program nagy előnye. hogy tudja, hogyan kell ezt csinálni. És egészen az a tény, hogy a Waze-t használó ágyú egy közösség tagjává válik, amely forgalmi információkat szolgáltat majd ... És ha az internetet használja, akkor néhány MB (1-2) minden 100 km-enként.
      Összegezve: Waze naponta használja, és a Maps Me is ott van, mert tudja, hogyan kell megtalálni az erdőben a vízeséseket, a folyók kulcsait ... és gyalogosként viszi Önt az oda vezető ösvényre.
      Minden jót!

  • Itt WEGO alkalmazás és a munka nélküli és szintén úgy vokális kalauz román! A túraútvonal nem tudom, ha ez jó.

    • Megerősítem azt, amit a CRISTI mondott. Legalább 5 éve használom HERE-t. Soha nem csalódtam sem az országban, sem külföldön (Európa). Nem elérhető, gyorsan konfigurálja újra és a legfontosabb "beszélgetés marad"!

    • Itt Maps / WEGO itt tökéletesen működik anélkül, hogy internet / offline. Régi vagy régi térkép Nokia Maps alkalmazás Simbyan
      Tudod letölt szinte bármilyen térkép / ország a világon. Ugyanazt a nyelvet / hangutasítás. Szeretne pl. Török? Nem gond!
      A probléma a hegyi ösvényekkel, ahol ugyanolyan "vak", mint a google, hanem a POI-val is, amely sokkal alacsonyabb, mint a google / waze. De az utcai számok nagyon jók, jobb, mint a google vagy a waze.

    • Hibás Whybal !!! Most Szerbiába, Montenegróba, Albániába, Görögországba, Macedóniába tett utazásomból érkeztem, és a Here WeGo offline módjára támaszkodtam, amellyel tavaly Magyarországon voltam, és büszke voltam a működésére. Az idei útvonalon hiányzott, és a 90-es években kellett mennem a térkép és a táblák után. Egyáltalán nem volt vicces. Találkoztam más emberekkel az alkalmazásban, akik csalódottak voltak. Csak a térkép segítségével tudtam megfigyelni, melyik hely volt a következő. Ezért nyitottam meg ezt az oktatóprogramot, hogy egy másik offline alkalmazást találjak, amely valóban működik. Nagyon szórakoztató, hogy mindenki véleményt nyilvánít hazájának mérföldkőnek tekintve. Tényleg offline módot keresek, amely működik.

    • Figyelembe véve, hogy nem mindig működik a vonalon, itt a nagyszerű mínusz, míg a vonal többi részén a házak, a figyelem, nem az utcák legpontosabb száma van!

  • Nem tudom, mit mondanak mások románul, de számomra az alkalmazásmenü románul van. Csak a hangutasítás angolul van. Számomra haszontalan, még akkor is, ha románul rendelkezem, "gyalogos forgalomra" használom, hogy megtudjam, hol található az X cég, az Y üzlet vagy más épületek. Nem bánom, hogy időről időre a képernyőre pillantunk, hogy lássa, mikor vagyok jobb, bal, stb. A vokális útmutatás valóban ingerül, és a körülöttem élők, akik ezt hallják, furcsának tűnnek.

  • Hello. Kimegyek, és elég sok kedvenc navigációs alkalmazás, amely Navigon. A legjobb dolog az alkalmazás mellett megy elérhető, hogy árulja el, hol fix kamerák (valami teljesen felesleges Románia).

  • Igen MapFactor és a Föld Magic jó hegyi útvonalat nem tudom, hogy működik. Vannak más nagyon jó ingyen csak vizsgálnak, és mindegyik kell választani, mi a legjobb. Itt WEGO Mint már tesztelt internet nélkül nem tud választani célpontja. A WEGO Itt ha aktiválja az interneten, akkor lehet választani a cél, és akkor megáll netul és megy offline módban. Minden ilyen alkalmazásokra is, ha azok szabadon először meg kell használni az internetet, hogy letöltse a térképeket azt szeretnénk, akkor az offline is használható. Ha frissíteni a térképeket és még alkalmazás, és lehetővé tették az interneten keresni az új frissítéseket. Egy szóval, jó, de véleményem szerint azoknak, akik szeretnének egy GPS megtalálja emag vagy egy másik weboldalon vagy a boltokban nagyon jó, és a térkép frissítéseket az élet. Azonban mindenki választja, amit akar, és a srácok, hogy ilyen útmutatók PC, mobil, stb remek hogy néz valamit tanulni

  • Vettem, egyet az itt olvasott cikkek ösztönöztek, egy oneplus 3t. Azt akarom mondani, hogy a gipsz élesen működik, kapcsolat nélkül a hálózaton, feltéve, hogy időről időre betölti az érdeklődési területet a google maps-on. Kipróbáltam Romániában és külföldön, több helyen. véleményem szerint ez egy álom valami ahhoz képest, mint mi korábban volt ...

  • Látom, hogy egyre akár ötleteket oktató. Adok egyet: például néztem egy laptop integrált videokártya. Van sok lehetőség Intel grafikus 500, 510, 520 stb A különbség a kettő között? Előnyök vs. hátrányai. Jó napot kívánok.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.