Mik ezek, mire használják és hogyan lehet QR Code, DataMatrix vagy EZ Code vonalkódokat létrehozni - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató megmutatja, hogyan lehet létrehozni vonalkódokat, amellyel közvetíteni információkat, ezek a kódok a különböző típusok: QR Code, DataMatrix, Code EZ, stb, ami a legjobb szabtak QR Code Ezeket a kódokat lehet olvasni a mobiltelefon vagy webkamera minőséget. Még az új videotutorial egy vonalkód a jobb alsó, ez a kód segítségével a felhasználó adja meg oldalunkat megadása nélkül URL-címet a böngésző címsorába a telefonon.
Az interneten sok telek, amely segít létrehozni vonalkód mögött ezeket a pontokat és vonalakat kikötő mindenféle információ: telefonszámok, szöveges, SMS írt számítógépen, majd generálni a kódot, tudjuk olvasni a telefont, és így át az információkat a telefonba. Mint ismeretes, nehéz be szöveget egy mobiltelefon segítségével ezek a kódok egyszerűsíteni a dolgokat óriási.
Képzeld el, milyen nehéz, hogy írja be a hosszú e-mail egy telefon, amely egy QWERTY billentyűzet a képernyőn, vagy úgy gondolja, hogy a Nokia telefonok Symbian normál billentyűzet telefon PC írhat szöveget gyorsan hogy tudjuk be a telefont másodpercben egy vonalkód.
Ahhoz cím Elolvashatja a vonalkód által generált nekem a fenti szöveg, szöveg csak 250 karakter.
Valójában ez a technológia még gyerekcipőben jár, a jövőben ezek a kódok válnak életünk része, más fejlettebb országokban, mint kódokat alkalmaznak az információ átadása hatékony módon. Például egy hirdetést egy termék tartalmazhat egy bizonyos sarkában kódot, mint ez, kódot tartalmazhat áruházak listája megtalálható a termék-és árlista, amellett, hogy képes tárolni a sok műszaki kapcsolatos terméknek ily módon csak az érdeklődők végig a kódot a mobiltelefon, hogy a részleteket, amelyek egyébként nem tartoznak bele, hogy a banner.
Kaywa QR Code Generator
DataMatrix Kaywa generátor
Letöltés QRreader, Vonalkód olvasó az asztali, a web kamera.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (26)

  • Van egy Samsung telefon Java, de ez az új modell, találtam egy programot, amely, mint a logó egy négyzet egyik több kisebb terek és én csak most vette észre, amit használ. De ha kap bele, nem írja, hogy kép és sikerült megfejteni a kép, hogy azért, mert én vagyok a régi modell kíséri azokat csíkok jelennek meg?

    • SideBySide: Van egy Samsung telefon Java, de ez az új modell, találtam egy programot, amely, mint a logó egy négyzet egyik több kisebb terek és én csak most vette észre, amit használ. De ha kap bele, nem írja, hogy kép és sikerült megfejteni a kép, hogy azért, mert én vagyok a régi modell kíséri azokat csíkok jelennek meg?  

      Csak nincs kép, van egy szoftver, amely segít, hogy olvassa el azokat vonalkód szoftver, amely a telefon kamerájával, hogy olvassa el a kódokat.

      • Cristi-admin:
        Csak nincs kép, van egy szoftver, amely segít, hogy olvassa el azokat vonalkód szoftver, amely a telefon kamerájával, hogy olvassa el a kódokat.  

        Nos, ezt mondtam, találtam egy szoftvert egy négyzet alakú ikonnal, és a súgójában azt mondja, hogy képes beolvasni ..., és ennek a programnak a segítségével készítettem képet, ezt nem csináltam egyszerűen a telefon kamerájával. :)

  • Cristi, találtam valamit a neten is az androidról, néhány alkalmazás rendben androidra, és ez jól működik egy htc futótűzön a3333, és ezek között volt a vonalkód, amelyet teszteltem, de nem igazán működik néhány vonalkódnál, egy kingston kártyán. megtalálta a vonalkódot, szép. Köszönöm :)

  • Van egy nokia 6300 nélküli operációs rendszer, én kaywa számla, letöltöttem a szoftvert a telefon típusát, telepítettem a szoftvert a telefonra, és én meg az engedélyezett a hozzáférés.
    simán fog menni, ha a képek a kódokat, így úgy néz ki, tévedtél, hogy valóban szükség van egy telefon OS

    • Alin: Van egy nokia 6300 nélküli operációs rendszer, én kaywa számla, letöltöttem a szoftvert a telefon típusát, telepítettem a szoftvert a telefonra, és én meg az engedélyezett a hozzáférés.
      simán fog menni, ha a képek a kódokat, így úgy néz ki, tévedtél, hogy valóban szükség van egy telefon OS  

      Megpróbáltam kell foglalni, ha megy még jobb, használható bármilyen telefonról.
      Kösz az infót.

    • BGD: Mondja

      és nagyon várom ezt az útmutatót. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen teljesítményű összetevőket teszel. Kicserélni akarom a régi PC-m egységét (nagyon gyenge 512 MB memória .. üres tábla 125 MB-os ... 1.2 gHz-es processzor .. ez nagyon gyenge), ezért jövő héten vagy 2 héten belül alacsony áron akarok vásárolni egy új számítógépet (mert a válság engem is érintett) .A emag pc asztali számítógépeken már láttam (csak az egységet) alacsony áron. körülbelül 10 millió. Kíváncsi vagyok, hogy ezt kellene-e elvégezni, vagy alacsonyabb áron elkészítenem: S

  • Jó!

    Van egy problémám is, videokártyát, hálózati kártyát és ram memóriát akarok vásárolni (honnan tudhatom, hogy mekkora a maximális memóriamennyiség?), De nem tudom, milyen műszaki előírásokat / funkciókat kell figyelembe vennem, mert Ezek az alkatrészek kompatibilisek az alaplapgal, ezért kérjük, készítsen egy oktatóanyagot / cikket a hardver kompatibilitásáról.
    PC konfiguráció:
    Processzor: Intel Pentium (Dual-Core) E2200 / 2.2 GHz
    Alaplap: ECS MCP73VT-PM
    Integrált Grafika: NVIDIA GeForce 7050
    Integrált Hálózati kártya: Realtek PCI-E RTL8101E Family Fast Ethernet NIC

    Valószínűleg azon tűnődsz, hogy miért akarok hálózati kártyát venni. A válasz néhány nappal ezelőtt egyszerű. A net összeomlott (RomTelecom). Megpróbáltam újratelepíteni a hálózati illesztőprogramokat, de hiába, mert már nem találja a hálózati kártyát. Telepítettem a Windows újratelepítését, ellenőriztem és a BIOS-ban úgy tűnik, hogy minden rendben van, de a hálózati kártya továbbra sem jelenik meg a Windowsban (még hiányzó illesztőprogramként sem, mintha már nem létezik).

    Előre is köszönöm!

    • Pcsoft92: Szia Nekem van egy probléma, azt akarom, hogy megvásárol egy videokártya, a memóriakártya networksand ram (hogyan tudom, hogy melyik az a maximális támogatott memória?) De nem tudom, a műszaki előírások / jellemzők érdemes megfontolni ezen alkatrészek kompatibilisek az alaplap, így kérjük, hogy a bemutató / cikket hardver kompatibilitás.
      PC konfiguráció:
      Processzor: Intel Pentium (Dual-Core) E2200 / 2.2 GHz
      Alaplap: ECS MCP73VT-PM
      Integrált Grafika: NVIDIA GeForce 7050
      Integrált Hálózati kártya: Realtek RTL8101E Family Fast Ethernet PCI-E NICProbabil tudni, mit achiziţionezo hálózati kártya, a válasz egyszerű néhány nap után estem netul (Romtelecom) Próbáltam net, de a reinstalezdriverele hiába, mert nem találja a hálózati kártyát. Én újra a Windows, megnéztem a BIOS-t és úgy tűnik, minden rendben van, de a hálózati kártya még mindig nem jelenik meg a Windows (még ha a vonatvezető nem létezik.)
      Előre is köszönöm!  

      Ha meg szeretné tudni, hogy az alaplap milyen memóriát támogat, keresse fel a gyártó webhelyét (írja be a "go ECS" kifejezést a Google-ba), és nézze meg az alaplap specifikációit, ott írja meg, hogy az alaplap milyen mikroprocesszort támogat, és írja meg azt is, hogy milyen típusú memóriát ismer a kártya (DDR, DDR2, DDR3). Különösen a támogatott RAM (400MHz, 533 Mhz, 667 Mhz, 800 Mhz stb. - működési frekvenciájának vizsgálatára - ezek a részletek megtalálhatók az alaplap kézikönyvében is). Ha az alaplapja tudja a DDR2-t 667 Mhz-nél, és 800 Mhz-es memóriákat vásárol, amelyek "jobban működhetnek", akkor nem fognak működni. Ha bejelentkezett a BIOS-ba, és a hálózati kártya engedélyezve van (nem tévesztendő össze a LAN-ról történő indítással, az teljesen más), akkor azt mondom, hogy ellenőrizze a jobb gombbal a Sajátgép -> Kezelés -> Eszközkezelő -> nézet -> rejtett eszközök megjelenítése ", hogy megnézhesse, megjelenik-e hálózati kártyája. Ha a hálózati kártya rejtettnek tűnik, ez azt jelenti, hogy a számítógépe fertőzött. az illesztőprogramokat a CD-re kell telepítenie, és nem minden olyan partíció után, amelyre az illesztőprogramokat feltette, ha az a partíció fertőzött, és a Windows telepítése után érte el azt anélkül, hogy vírusirtót telepített volna, akkor az rejtve tartja hálózati kártya. A másik oka annak, hogy a hálózati kártya nem működik, az alaplap miatt van, jó ellenőrizni, hogy nincs-e hibás kondenzátor a kártyán (a hálózati kártya az egyik kondenzátort használja a CPU közelében, és ha az alaplapon megszakadtak a kondenzátorok, ez azt jelenti, hogy a forrás már nem szűri jól az áramot), akkor nézze meg a LAN aljzatot, hogy a csapok ne romoljanak el, és főleg ne legyenek játékuk (tökéletlen érintkezésük) az alaplappal.

  • Helló, Cristi, amikor az oktatóprogramokat megpróbálja kicsit lelassítani a kamera mikrofonját, vagy továbbmozdulni úgy, hogy ne hallja a hangot, nem hangzik nagyon jól, megkarcolja a fülüket, az oldal megpróbálja nem váltani a sárga színről pirosra a mikrofon rögzítő szoftverében, amikor , vagy ha audiomódosítást ad, akkor nem adja meg azt magas vagy közepesnek, akkor kicsit csökkenti azt nyereséggel, azaz a digitális erősítés enyhíti csak az alváz lágyítását, mivel ez nem történik velem, tehát van egy logitech c270 jobb hangkamera, amely elrejti a hangot a háttérből, és csak azt rögzíti vb jól vagyok, igaz? Még mindig próbálja lelassítani a hangerőt, vagy ha közel van hozzád, akkor folytatódik, és jól hangzik, amit látni fog. Nincs sértés, mondom neked. Mivel a felhőkarcolók túl sokat karcolnak engem, engedje, hogy lassabban nyerjek. Minden jót :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.