Mi vagy ki foglalja el a helyet a C partícióban, és hogyan lehet helyreállítani - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk részletesen mit foglalnak helyet a partíción C 7 Windows operációs rendszer, Vista vagy XP, és hogyan vissza. Minden operációs rendszer és a tartalék egy részét a szabad hely a partíción volt telepítve, hogy használják a különböző feladatokat, mint például:
- a memóriával megegyező (vagy annál nagyobb) összeget az operációs rendszer fenntartja a merevlemezen, hogy "virtuális memória" oldalfájlként vagy csereként felhasználhassa, mivel Linuxban is nevezik.
- a RAM memória 70–80% -át a merevlemezen tárolja és használja hibernáláshoz (ha a hibernálás be van kapcsolva)
- a merevlemez kapacitása (amely a kapacitásától függően változhat) a Lomtár számára van fenntartva
- A C partíció 3% -a fenntartva a Rendszer-visszaállítási pontok tárolására
- A C partíciótól 50 MB az Internet Explorer számára van fenntartva, amelyben tárolja a böngészési előzményeket, a sütiket
- Temp mappa, amelynek mérete növekszik az ideiglenes fájlok felhalmozódása miatt, amelyekre az operációs rendszernek vagy az alkalmazásoknak egyszerre szükségük volt.
A C partíció és a merevlemez szabad helyén található összes „fenntartás”, amelyet a Windows operációs rendszer tesz, módosítható, korlátozható vagy akár le is tiltható. Ha letiltjuk vagy korlátozjuk őket, sok értékes szabad helyet nyerhetünk, ami rendkívül hasznos azoknak a régi PC-knek, akiknek kisebb a kapacitása.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan a szabad terület határa a C meghajtó Windows félre különböző feladatok és funkciók.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (66)

  • Nagyon jó és érdekes, és ez a bemutató.
    Adrian Van egy kérelmet, és tudom, hogy egy bemutató, hogy milyen típusú, vagy inkább, hogy milyen típusú alaplap socket számomra, hogy menjen el egy új rendszer? És itt értem között Sandy Bridge, vagy egyesek szerint AM3 + AMD Bulldozer processzorok verni Sandy Bridge oldalon, és szeretném tudni, hogy melyik is, és ez az, hogy a harc között ezek a processzorok.

    Szeretnék venni egy új rendszert, és nem tudom, mit platform Én és Sandy vagy AM3 +, kérjük tanácsadás, vagy a bemutató avanteajele és hátrányait ezek 2 processzorok.

    Ms egyre több sikert oktatóanyagok

  • Nagyon hasznos ez az oktatóprogram, érdemes törölni a "SoftwareDistribution" egy részét, ha frissítést készítenek.

    Rendkívül érdekes lenne egy oktatóanyag arról, hogy a W7 mely szolgáltatásai BIZTONSÁGI átkapcsolhatók "kézi" vagy "letiltható" állapotra, mivel általában olyan aktív szolgáltatások vannak, amelyek nincsenek haszonnal, de csak a rendszert bonyolítják.

  • Nagyon jó ez a bemutató.
    Volna egy kérésem, hogyan lehet, hogy a videó DVD-veszem, hogy a zsák, ha DVD-t a DVD-lejátszó lesz, és vede.Ms db több

  • Hello, hogy törölni Régen használt fájlok tömörítése a Windows XP 7 meg, hogy egy csomó értelmetlen gigabájt helyet ettem 56gb 7 enni, elhalványul a Windows?

  • Ez rendben van tutorial. Találtam egy XP rendszer volt 250 MB szabad. A tisztítás után a CCleaner van 11,95 GB. Ez volt az abszolút rekord eseteket látják el. Amíg ebben az esetben a rekord 3 GB.

  • Jó tutorial! Intrebare.Cu van egy billentyűkombináció, amely megadja a pc kikapcsol, ha az egér nem működik Áfa változik, ha törlik a csatlakozó?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.