Rss feed segítségével, és hogyan kell használni oktatóvideót snarfer

Eddig már a neten, most jön az új technológia Addicted RSS (Real Simple Sindication).

Mostantól az interneten található összes híret és frissítést egyenesen a számítógépünkre irányíthatjuk, anélkül, hogy felemelnénk az ujját.

Ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell telepíteni és beállítani snarfer létrehozása RSS, természetesen lehet létrehozni RSS hírcsatornák snarfer szükséges, hogy a honlapon, hogy a lakosság támogatása ezt a technológiát.

Jelenleg Romániában nem túl élt ezzel a lehetőséggel, bár az RSS javíthatja jelentősen az erőfeszítés minden nap a számítógép előtt.

Van minden zii hírek új információt az új szoftver jelent meg a különböző weboldalak letöltése, kiadások az új játékok, a pályára filmek és zenei albumok, özön új játékok, filmek, szoftverek, mindezt anélkül, hogy a böngésző megnyitása.

Az alábbi videó tutorial letölteni, telepíteni, és szabadon snarfer alkalmazást, egy ingyenes program, hogy én személyesen nagyon sok szereti, és állandó jelleggel telepített a számítógépre

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (25)

  • Szeretném tudni, hogyan lehet megtekinteni a honlapon anélkül, hogy csatlakozik az internethez.
    azaz hogyan lehet tárolni a számítógépen.
    Köszönöm.

  • Remus.
    Ez a dolog jól megy a webhelyeket, amelyek nem működnek html függővé tenni egy MySQL adatbázis, vagy más.
    Sites készült egyszerű php vagy php objektum orientált és hajtott egy adatbázisból (mint a videotutorial.ro) egy kicsit nehéz tárolni kemény, de semmi sem lehetetlen, és igyekszünk, hogy Önnek a megoldás hamarosan egy sor video tutorials.
    Ezek a helyek töltik a különböző helyeken (darabszám), így ez egy kicsit nehéz megragadni egy multi egy helyen.

  • @Marius: Hadd adjak el még egy tippet a Snarfer-en ... óránként egyszer frissíti az új hírcsatornákat ... ha most megjegyzést teszek fel, akkor csak 1 óra múlva látja a Snarferen keresztül, mert alapértelmezés szerint így van beállítva a hírcsatornák frissítése .. . Most, hogy az új hírcsatornákat gyorsabban frissítse (a minimális idő 5 perc), kövesse az alábbi lépéseket: Nyissa meg a snarfert, kattintson jobb gombbal a hírcsatorna címére a kategóriák bal oldalán, majd válassza a tulajdonságokat a megnyíló ablakban a Frissítés fülön és a Frissítés intervallumban válassza az 5 percenként lehetőséget, majd kattintson az OK gombra, és készen áll ... ugyanez vonatkozik a többi hírcsatorna címére vagy a kategóriákra is, ahogyan hívni szeretné őket ... siker, ez akkor van, ha feltett egy kérdést, és alig várod, hogy válaszoljon-e valaki neked, várj csak 5 percet, amíg a hírcsatorna frissül .. nem 1 óra, ahogy alapértelmezés szerint be volt állítva! Sok szerencsét!!!

  • Bravo fiúk,
    Nagyon jó, amit csinálsz, tanultam valamit (tényleg tanulni nagyon sok) van, és köszönöm, hogy.
    Követik elég gyakran, amikor rájöttem webhelyen.
    Remélem, hogy továbbra is hosszú ideig ezentúl.
    Várakozás és aalte tanfolyamok
    RSR kemény TOT SNARFER

  • @AdrianHi Adrian,
    Én nem sokat értett a bemutató, nevezetesen:
    Azt akarom, hogy lássa, ki vagyok válaszolni a hozzászólás és az összes többi site-uri.Am atat.Nu érdeklődés nekem megérteni, hogy tartsa szemmel az egész oldal, csak Érdekel fejtegetéseket és válaszok ele.Cum tudja ezt? Üdvözlégy és minden tiszteletem.

  • @viorelpicu: Csak, hogy a választ a megjegyzéseket nem, ez nem olyan okos ez a szoftver !!! Látom őket, de a segítségével snarfer is szűrni bizonyos felhasználók számára, hogy csak megjegyzéseket !! Minden idők mindenkor !!!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.