Mi a teendő, ha az USB-meghajtó már nem indul el - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni pendrive, azaz meglátjuk, mit tehetünk egy USB stick, ha lesz nebootabil. Idővel, A helytelen használatból, a nem megfelelő formázás, vagy a furcsa formában, a folyamatot, amely indítható operációs rendszereket különböző egzotikus akkor elveszíti ingatlan csomagtartó.
Ha tudjuk, hogy a múltban indítás, és most nem indul, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszer, illetve milyen eszközökkel tesszük, van egy megoldás, hogy a botot indítani újra.
Ubuntu Linux disztribúciót kell használnunk, hogy újra életre keltsük, vagy akár indítható ISO Gparted Live CD-lemezt is használhatunk, amelyet szintén letölthet. Éget egy CD-t.
GParted Live CD LETÖLTÉS
Alapvetően használjuk GParted helyreállítani az ingatlan bottal a csomagtartó, GParted puha bonyolult szerkesztés, formázás, törlés, ami partíciókat.
Olyan esetek, amikor a hibát nem a számítógép, hanem az USB stick. Egyes régebbi számítógépeken képes boot pendrive. Ha követted a lépéseket a bemutató, és még mindig nem indul bot, akkor nagy valószínűséggel nem rendelkezik megfelelő beállításokat a BIOS-ban az, hogy indul-e vagy sem a számítógép képes elindulni.
Kollégám Cristi volt a bemutató az elmúlt mintegy Néhány röviden összefoglaljuk a BIOS-beállítások ahol magyarázza többek között meghatározott a BIOS-ban, mint a PC boot egy USB stick vagy egy bootolható CD-t. Ha nem rendelkezik a beállításokat a BIOS-ban beszélek kollégám azt jelenti, hogy a számítógép nem indul egy USB stick, és akkor használ valami más. Tettem a múltban tutorial Hogyan indul az USB stick számítógépeken, amelyek nem rendelkeznek ezzel a lehetőséggel, vagy VirtualBox ahol én bemutatott egy megoldást, és ezt a helyzetet. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan mit lehet tenni, ha az USB-stick nem indul el megfelelően bár volt, amikor készült indítható a Windows, Ubuntu, Sardu és így tovább.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • Helló, jött a végleges változat SLAX Linux 7, hogy néz ki, és letölthető 50 nyelven, köztük románul. Vajon 32bit és 64bit a legfrissebb KDE és a legújabb kernel, minden naprakész. A probléma PPPoE kapcsolat keresztül konzolon keresztül RDS parancsok pppoe-setup, pppoe-start és a pppoe-stop, de a csatlakozáshoz teljesítését több lépésben, mint a belépő felhasználót és a jelszót, és én nem vagyok jó, és azt ez az oka annak, hogy nem sikerült csatlakozni az internethez. Nézd meg, hogy tudja kezelni, és csinál egy tutorial. SLAX letöltési oldal eloszlása http://www.slax.org/download.php .

  • nagyon hasznos bemutató még a barátja volt ez a probléma, és nem tudja, hogyan kell megoldani IAM adott kapcsolatot bemutató, és van, de van egy javaslatot, hogy csinál egy bemutató bemutató az új Yahoo Mail interfészt poade

  • Andrei:
    nagyon hasznos bemutató még a barátja volt ez a probléma, és nem tudja, hogyan kell megoldani IAM adott kapcsolatot bemutató, és van, de van egy javaslatot, hogy csinál egy bemutató bemutató az új Yahoo Mail interfészt poade

    Az új felület nem igazán új, nagyon régóta fogadták el, talán csak most kezdték el az új felületre való átállást ...

  • Helló srácok! segíthet nekem valaki? Van egy 2 GB-os Kingston-i meglehetősen öreg, és nem tudom indítóvá tenni. Kipróbáltam az oktatóanyagban szereplő verziót, de láttam, hogy a kezelő zászlóknál a "boot" jelölőnégyzet be van jelölve ... amikor bizonyos programokkal teszteltem, vagy amikor megpróbálom indíthatóvá tenni az XBOOT segítségével, ez hibát okoz. Azt hiszem, van néhány "rossz szektorja" ... meg lehet tenni valamit ebben az esetben? köszönöm. tündér

  • Számomra egy 8 GB-os Kingston usb-kártya megtört, feltettem egy linux-ot, és az EXT4 vagy EXT3 fel lett osztva, és mit mondsz Adriannak, hogy működött, fat32 formátumban adtam neki, és a Windows nem halt meg, hibája van, és amikor kinyomtam és újra beillesztettem, egyáltalán nem láttam, egyáltalán nem láttam olyan eszközként, amely meghajtókat igényel, és ahonnan a Kingston illesztőprogramokat lehet elhelyezni, lehetetlen.

  • Adrian Gudus: Az új felület nem éppen új, elfogadása hosszú ideig, talán nem most váltanak az új felület ...


    Én nem csináltam semmit iam reggel, amikor kinyitottam a levelet láttam, hogy néz ki a különböző

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.