Mi és hogyan használjuk a Twitter mikroblog szolgáltatást - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni arról, hogy mi ez, és hogyan kell használni a mikroblog platformon nevű Twitter. Mint már említettük, a Twitter egy mikroblog platform, amely lehetővé teszi számunkra, hogy Önt tájékoztatni a barátok, rokonok és kollégák kövesse velünk a Twitter. Minden nagyon egyszerű, csak kell egy fiók létrehozható 1 perc. Miután létrehozta a fiókját, akkor már menni dolgozni! Adhat rövid üzeneteket ártalmatlanítása 140 karakterekből követni az emberek és témák legérdekesebb neked, nyomon követheti a weboldalak vagy cégek.
Mint egyfajta SMS, amelyet elküld, és ahelyett, hogy egy személy látná, a követők teljes listája (akik követnek téged) vagy (a közönség) látja. Manapság nem hiszem, hogy van olyan oldal, amelyen nincs "kövessen engem a Twitteren" gomb. Ha követi a megfelelő embereket, akkor naprakész lesz mindennel, amit csinálnak, mindennel, amit megtesznek, vagy az összes újdonsággal, amelyet a weboldalakon vagy a vállalatukon jelennek meg.
Ki a jó és ki a címzettje a Twitter?
Bármi, valaki kevésbé találékony, huncut kívánja megosztani, vagy látni érdekes a barátaival. Például, ha van egy csomó barátok és menni szabadságra, de nem tudom, mikor jön vissza, ez elég nehéz, és a hulladék az idő, hogy üljön minden baráti összejövetel, és világosítsa meg őt! Tehát, hogy egy Twitter fiókot gyorsan kommunikálni a Twitter barátok nevét és kérje meg őket, hogy kövesse így tisztában minden, amit csinál. Ezáltal egy Twitt oldották meg a problémát, akkor nem tölti a telefont hitel, amely üzenetet minden barátok, mind a barátaid nézni tudni fogja, hol a helyeket, meglátogatott a mini nyaralás, hogy van, ha úgy érzi, Nos, ha minden rendben van, akkor is használja a szolgáltatást dolgozni Twitter, és akkor fel fényképeket és videókat készített nyaralás, hogy ha barátok türelmetlenek, és gyorsan látni a legszebb jártam.
Ha vállalkozás vagy újra rendelkezik online áruházaddal, akkor nagy előnye van, akkor kövesse a weboldalon a "kövessen engem a Twitteren" gombot, és így hűséges ügyfelei követni fognak téged. Ily módon mindenki egyszerre tájékoztathatja a készleten lévő új termékeket, a webhelyen elvégzendő új fejlesztéseket, tájékoztathatja őket a különféle promóciókról vagy kedvezményekről, visszajelzést kérhet tőlük, hogy megtudja, mi hogy tetszik nekik, és megismerjék igényeiket, hogy köszönetet mondhassanak nekik. Mindent csak a képzelet korlátoz !!!
Tudod követ az embereket, hogy a közvetlen üzenetek (privát üzenet látható csak, és Ön pitching a közvetlen üzenetek), hogy felsorolja, vagy csatornákat az érdeklődés. Twitter mindig lehet a módja annak, hogy inspirálja, hogy téma, hogy felveszi a kapcsolatot a honlap az esetre, ha a saját egyet. Van Twitter, te vagy a divat trend, hogy mit beszélni, beszélni a barátok, érdekel, így lehet, hogy a legtöbbet tárgyalt témájú cikkek a pillanat, ha egyszer tudja tájékoztatni cikke által létrehozott egy Twitt, mind barátok Az az új cikket. Lehet használni, hogy kommunikálni és tartsa meg szeretteit a testvére testvére, unokatestvére, és így tovább.
Egy másik érdekes lehetőség az a hely, a Twitter segítségével ez a funkció, hogy az emberek, akik a legutóbbi időkig csak beszélgettek az interneten, új szolgáltatások jelennek meg nap mint nap, sok alkalmazás is csatolni kell a Twitter fiókot, mint dugó.
Twitter lehet használni akármilyen platformon vagy operációs rendszert úgy, hogy az okostelefonok futó Symbian, Android és Windows Mobile és az asztali PC-ről Windows, Linux vagy Mac OS X, akkor is használja Twitter kliens azok rendelkezésre állnak minden mobil platformon, char és platformokon saját operációs rendszer. Ha további információt szeretne erről a szolgáltatásról, és hogyan lehet használni, hívlak benneteket, hogy kövesse végig a bemutató videót.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (50)

  • Néhányan nem nagyon hasznos, azt is szeretném, ha adja meg a hivatkozást egy képpel az asztaláról ... És még egy volt a MAC-val, én is szeretném!

  • Személy szerint ezt az oldalt használhatatlannak tartom, mint az úgynevezett "szocializációt". Jó lenne azonban egy oktatóprogram a TweetMyPC-ről és arról, hogy miként kapcsolhatjuk ki a számítógépet egy mobiltelefonon, és természetesen más funkciókról is.
    Vagy nem egy szuper munkát. Gratulálunk és sok útmutatók.

  • Miközben mindenki mindenféle antivírus- és kémprogram-elhárító megoldást bámul, nehogy "kém" hölgyek jelenjenek meg, de amikor a twitter vagy a facebook van, elmondom az egész bolygónak, hogy mit esztek asztal.
    Annak ellenére, hogy a kollektív tudat működik.

  • A görögdinnye, fekete a felső jobb oldalon egy keresőmező, írja is: hogyan lehet egy hi5 számla, akkor adja meg, és megtalálja a bemutató

  • Ez egy nagyon jó szolgáltatás, ugyanakkor ingyenes, túl rossz, hogy nincs fantáziád, és nem tudja, mikor és hol használja ezt a szolgáltatást. Később fogja keresni, mert erről mondtam az elején ... "mire van szükségem a Twitteren?" és nézd, ez nagyon hasznos számomra, nem érdekel, hogy minden egyes barátom tudjon valamit. Csipogtam és mindenki látta. A bemutató előtti szövegben azt is mondtam, ha valaki elolvassa. mindent csak a fantáziád korlátoz a twitter használatában.

    A románok, mint mindig ... hátrafelé ... mások használják a twitter-et, és továbbra is nyalunk bélyegeket, majd ráhelyezzük azokat a romokra, amelyeket a postás, a vonat keze visel, és végül elérjük (ha eléri) a kívánt kezünket. , Ezért sehol, semmilyen területen nem fejlődünk, túl fenntartottak vagyunk, túl zárt gondolkodásúak és túl feszültek. Mintha minden, ami a földön létezik, pusztítson el minket, mintha minden, ami történik, valójában az emberiség elleni összeesküvés, mindenki bántalmazni akar minket, minden egy összeesküvés velünk szemben. SAD, ébresztés !!!

    • Rómaiaknak, hogy minden deauna ... read innapoiati ... mások twitter, és még mindig nyalni bélyeget később ragasztó őket kézi Rava postás, a vonat végül megérkezik (ha elérhető) a kezében akik akartak, ez nem fejlődnek bárhol, bármilyen területen, mi is nálunk túlságosan zárt gondolkodású, és túl feszült. Mintha minden, ami létezik a Földön, hogy elpusztítsanak minket, mintha minden, ami történik, valójában egy összeesküvés az emberiség ellen, mindenki azt akarja bántani minket összeesküvés ellenünk. Szomorú TTREZIREAA!  

      Nos, azok számára, akik egy valós szolgáltatás teljesen felesleges, mert akinek élete a monitor előtt egy hatalmas szívességet, én őszintén szólva inkább az első lehetőséget, akkor is, ha úgy tűnik, innapoiat, ideges vagy ilyesmi. Virtuális barátok, kitaláltad, a virtuális, vannak olyanok adevrarat mobiltelefon azoknak frusztrált népe twitter vedetism Vannak más hasonló baromság.

      • Rómaiaknak, hogy minden deauna ... read innapoiati ... mások twitter, és még mindig nyalni bélyeget később ragasztó őket kézi Rava postás, a vonat végül megérkezik (ha elérhető) a kezében akik akartak, ez nem fejlődnek bárhol, bármilyen területen, mi is nálunk túlságosan zárt gondolkodású, és túl feszült. Mintha minden, ami létezik a Földön, hogy elpusztítsanak minket, mintha minden, ami történik, valójában egy összeesküvés az emberiség ellen, mindenki azt akarja bántani minket összeesküvés ellenünk. Szomorú TTREZIREAA!  Nos, azok számára, akik egy valós szolgáltatás teljesen felesleges, mert akinek élete a monitor előtt egy hatalmas szívességet, én őszintén szólva inkább az első lehetőséget, akkor is, ha úgy tűnik, innapoiat, ideges vagy ilyesmi. Virtuális barátok, kitaláltad, a virtuális, vannak olyanok adevrarat mobiltelefon azoknak frusztrált népe twitter vedetism Vannak más hasonló baromság.  

        Ó, igen ... nagyon érdekes végtelen sorokban várni, hogy 20 eurót szerezzenek egy nyugati uniótól. Ooo daaa, nagyon jó várakozni a telefonszám, a kábel, stb. Amikor mások otthon otthon ülnek egy székben, 2 gombbal és 3 kattintással fizettek minden számlát, és így értékes időt szereztek, ha egy kicsit elégedettek, és tetszik a klasszikus monoton rabszolga típus, ahol mindenki ugyanazt csinálja a problémád, a román mentalitás ... miért kellene többet törekednünk ?? Isten tiltja ... ne aggódjunk túl sokat ... TÖRÖLJÜK AZ ÁLLAMI DOMÁT, HOGY ADÓKAT adunk (sokan közületek mondanák) Ok, hogy tegyen nyilatkozatot, és mit csinálsz? CERI? FEJLESZTI A KÉZET, HOGY AZ ÁLLAMOT MEGADVA? Elégedett vagy ezzel? Elégedett egy monoton élettel, amelyben mindennap ugyanazt csinálod? hallottál szórakozásról, szórakozásról? miért rúgsz valamit a jövőben? olyasvalamit, amelyet végül csak a mi javunkra tettek, hogy néhányan „túl vakok” látják a rabszolgaság elvakított hasznosságát (mivel a nyelvek bélyegzéshez adása nagyon hűvös és nagyon hangos ... és ez a pc virtuális ... ez bau bau) Ki áll a számítógép mögött? robotok valahogy? NEM, vannak még emberek !! Kikből készültek az oldalak? nem emberek által? ki kezeli a szervereket vagy a szolgáltatásokat, nem az embereket? Gondolod, hogy a való életben nem lehetek olyan „virtuális”, hogy nem kölcsönözhetek némi Armani ruhát, hogy veled találjam magam, hogy James Bondnak tűnjek? Nem viselhetek aranyat, amely nem az enyém, vagy bérelhetek autót vagy lakást? Miért csalunk magunkat? Gondolod, hogy minden, ami tapintható, igaz? Bármikor bizonyíthatom neked, hogy nem tudom !!

        • és használata Twitter vagy a Facebook nem automatikusan feltételezik, hogy intalnestii stop barátaival egy sör vagy futball film

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.