Mi és hogyan lehet VPN-kapcsolatot létrehozni a Windows XP, Vista és 7 rendszerekben - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni VPN vagy a Virtual Private Network, VPN véve, hogyan teszünk, és hogyan csináljuk a VPN-kapcsolat a Windows XP, Vista és Windows 7.
Mi az a VPN?
A megbízható kommunikációs kapcsolat főleg a vállalatok és azon túl. Amikor használja a VPN igazi rejtett ip, a kommunikáció és a kapcsolatok titkosítva lehet letölteni és böngészhet az interneten anonim.
Ki uralja a VPN?
Maradók kollégiumi és korlátozottan férhetnek hozzá a különböző közösségi oldalak, mint a Facebook, Twitter. Azok, akik szeretnék, hogy küldjön érzékeny adatokat, amely megvitatja a kényes kérdést, és állni a félelem lehetett elfogtak. Emellett azt is lehet használni, ha a valós ip betiltották, és korlátozta a hozzáférést egy adott webhely vagy szolgáltatás. VPN ad nekünk egy magas fokú biztonságot és anonimitást, ha azt szeretné, internetezhet, adatokat küldhet vagy a hozzáférést bizonyos korlátozott szolgáltatásokat. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a bemutató, hogy pontosan hogyan jutunk el, hogy egy VPN-kapcsolat a Windows XP, Vista vagy Windows 7

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (105)

  • Nagyon világos, és érdekes, néztem mintegy fele a konzultáció nagyon jól sikerült, és őszintén szólva nem néz sokat videotutorial gondolni 2 hónapig, és őszintén szólva nem is lep meg az új oktató, mert nem hiszem, hogy vannak más programok hogy nem tettél bemutató, köszönöm ezt a tutorial.

    • Mihai: waireles. Van-e probléma ezzel? Szóval nem tudok foglalkozni d-lel

      Mihai:
      Nagyon világos, és érdekes, néztem mintegy fele a konzultáció nagyon jól sikerült, és őszintén szólva nem néz sokat videotutorial gondolni 2 hónapig, és őszintén szólva nem is lep meg az új oktató, mert nem hiszem, hogy vannak más programok hogy nem tettél bemutató, köszönöm ezt a tutorial.

      Írsz mint az elme? Így fullad? Tedd a gondolatok és újra olvasni a comment politika mielőtt elküldöd. Die ha látom. Ismerje meg, hogy írjon román testvérek.

  • Kiegészítéseként, amikor a VPN-kapcsolat (úgy értem azokat, akik a közvetlen kapcsolatot az ablakok, és nem azokat, amelyek létre egy külön alkalmazást, mint amilyen a Hotspot Shield).
    Egyes esetekben (különösen a Windows XP) operációs rendszer nem hajlandó használni a DNS, amely VPN-kapcsolat. Hajlamos használja őket az ugyanazt az internet-szolgáltató.
    A probléma megoldásához olvassa el ezt a cikket:
    "Http://www.hideipvpn.com/2009/09/dns-issues-on-pptp-vpn-connect/"

    Ez az oldal segít, hogy tesztek
    "Http://myresolver.info"

    • Vali:
      Kiegészítéseként, amikor a VPN-kapcsolat (úgy értem azokat, akik a közvetlen kapcsolatot az ablakok, és nem azokat, amelyek létre egy külön alkalmazást, mint amilyen a Hotspot Shield).
      Egyes esetekben (különösen a Windows XP) operációs rendszer nem hajlandó használni a DNS, amely VPN-kapcsolat. Hajlamos használja őket az ugyanazt az internet-szolgáltató.
      A probléma megoldásához olvassa el ezt a cikket:
      "Http :/ / www.hideipvpn.com/2009/09/dns-issues-on-pptp-vpn-connect/"

      Ez az oldal segít, hogy tesztek
      "Http :/ / myresolver.info"

      Észrevettem, hogy a Hotspot Shield már nem működik ... legalábbis nekem ... Az ebben az oktatóanyagban bemutatott megoldást egészségesebbnek tartom, mint amit a Hotspot Shield kínál.
      Köszönöm a megjegyzéseket!

  • Nagyon hasznos és tanulságos videotutorialul de úgy értem, hogy jobb, ha úgy nézett ki, és lépéseket Ubuntu Linux VPN beállításokat az operációs rendszer, mert lehet, hogy a kapcsolat VPN.Felicitari!

    • bugman:
      Nagyon hasznos és tanulságos videotutorialul de úgy értem, hogy jobb, ha úgy nézett ki, és lépéseket Ubuntu Linux VPN beállításokat az operációs rendszer, mert lehet, hogy a kapcsolat VPN.Felicitari!

      Maga a kapcsolat létrehozása egyetlen operációs rendszeren sem nehéz. A probléma az, hogy hol szerezzen VPN-fiókot (erről az oktatóanyagban beszélt) ingyenes alternatíva kevés, de ha valaki VPN-fiókot vásárol, akkor érdemes megtenni a „vásárlást”

  • Amit láttam, az elméletileg az ubuntu támogatni fogja a vpn kapcsolatot. Alapvetően, de ... nem működik, legalábbis nem sikerült. A múltban többször próbáltam csatlakozni, de a PPTP kapcsolatok nem működnek. Legalább nem tudtam.

    • Vali:
      Abból, amit láttam, és az Ubuntu elvileg támogatja a VPN-kapcsolat. Alapvetően de ... nem működik, legalábbis én még nem sikerült. Én incercatin elmúlt néhány alkalommal csatlakozni, de nem megy PPTP kapcsolatokat. Voltak legalábbis én nem tudtam.

      Az Ubuntu Linux a OpenVPN, csinál egy fiókot openvpn.net

    • Vali:
      Abból, amit láttam, és az Ubuntu elvileg támogatja a VPN-kapcsolat. Alapvetően de ... nem működik, legalábbis én még nem sikerült. Én incercatin elmúlt néhány alkalommal csatlakozni, de nem megy PPTP kapcsolatokat. Voltak legalábbis én nem tudtam.

      Nos, elmentem és minden TorVPN telepíteni semmit bizonyíték nélkül ITT VPN-kapcsolat jelzi a lakat ikonra hálózat.
      Valahogy próbáltam VirtualBox? Ha igen, a beállításokat a virtuális gép hálózati adapterekkel kiválasztásához Bridged Adapter név az alábbiakban választani az igazi hálózati kártya.
      Ezután indítsa el az Ubuntu alkalmazást (feltételezve, hogy a legfrissebb verzióval rendelkezik), és amikor létrehozta a VPN-kapcsolatot, kattintson az Speciális elemre, és ellenőrizze a Pont-pont titkosítás (MPPE) használatát, majd az OK, az Alkalmazás és Bezárás és a voila funkciónak működnie kell (a hálózatépítés nem egyszerű! )) Alapértelmezés szerint a VirtualBox NAT-ra állítja a Hálózati adaptert, és ha tudnánk, hogy a NAT mit csinál, könnyen le tudjuk következtetni, hogy miért nem működik a VPN-kapcsolat :)

      • AdrianGudus: Nos, elmentem és minden TorVPN telepíteni semmit bizonyíték nélkül ITT VPN-kapcsolat jelzi a lakat ikonra hálózat.
        Valahogy próbáltam VirtualBox? Ha igen, a beállításokat a virtuális gép hálózati adapterekkel kiválasztásához Bridged Adapter név az alábbiakban választani az igazi hálózati kártya.
        Ezután indítsa Ubuntu (feltételezve, hogy a legújabb verziót), és ha rákattint a Speciális VPN-kapcsolat, és jelölje be Használja Point-to-Point Encryption (MPPE), majd az OK, az Alkalmaz és bezárás és íme, meg kell dolgozni (hálózat nem könnyű!) Alapértelmezésben VirtualBox hálózati adapter állítva a NAT, és ha tudom, mit NAT vezetjük le könnyen, hogy a VPN-kapcsolat nem működik

        Nagyon köszönöm. Most megértem, hogy miért nem működött, néha mppe-t használtam, máskor nem. De minden alkalommal bejelöljük a "minden felhasználó számára elérhető" lehetőséget. Amit észrevegyem, nem kell ezt tennem, ha igen, akkor már nem kapcsolódik össze.
        Használom a "http://www.hideipvpn.com/" szolgáltatásait. A sebesség jó, nincs reklám vagy forgalmi korlátozás, és az egyetlen korlátozásom, hogy torrenteket vagy p2p alkalmazásokat ne használjak.
        A hátránya, hogy havonta korlátozott számú szerződést kínálnak, olyan számlákkal, amelyek néhány perc alatt „elpárolognak”. De ha egyszer megkapom a számlát, senki sem veszi vissza, már több mint egy éve van. Valószínűleg szerencsém volt akkor.

  • Nagyon egyértelmű és jól érthető, de van egy probléma radioul.am telepített programok, én comfigurat Winamp, minden szép és jó, hogy adja fel a VI ul.ii másolja be az URL-t a google írni akolo lenni, és ha adok be internet.eu mondják, én vagyok a Spanyolországban és AKM háló waireles.e a probléma? ezért nem rádióbeszédében így tudok adni ascultatorilor.e valakit, aki tud nekem segíteni? kedvesen

    • lucyan:
      Nagyon egyértelmű és jól érthető, de van egy probléma radioul.am telepített programok, én comfigurat Winamp, minden szép és jó, hogy adja fel a VI ul.ii másolja be az URL-t a google írni akolo lenni, és ha adok be internet.eu mondják, én vagyok a Spanyolországban és AKM háló waireles.e a probléma? ezért nem rádióbeszédében így tudok adni ascultatorilor.e valakit, aki tud nekem segíteni? kedvesen

      A problémád nem kapcsolódik az oktatóanyag témájához. A kérdést fel kellett volna tenni a „Hogyan készítsünk egy rádióállomást” című útmutatóban, amelyet a jobb felső sarokban található keresőmezővel találhat meg. A megjegyzéseket láthatjuk bárhol, ahol felad. nem kell elküldenie az utolsó bemutatót! Gyorsan sietett észrevételeket tenni a problémájáról, de elolvasta a tananyag kommentárjának 9 oldalát? Biztosan nem ...

  • Valami, valamit, amit tudtam a virtuális magánhálózatról, de nem tudtam, mit kell enni? Különben is, szépen magyarázva, gratulálok !!! Azt is kérném, ha ez nem kapcsolódik ehhez az oktatóanyaghoz, de nagyon fontos, hogy azt mondom: a youtube-ban sajnos a dwonloda videókat is mondhatják sajnos, mert szörnyű azok számára, akik például oktatóprogramot készítenek, és valaki letölti, és tedd újra a módosított címmel anélkül, hogy még a forrást is megnevezném [személyesen szenvedtem néhány videóval] Ez nem lenne a probléma, mert nem 100% -ban én alkottam, de vannak olyan esetek, amikor ez a saját alkotása, és felébredsz a videóval Lopott mit tudsz csinálni ? Sokan nem tudják, és keserűséggel ezt kell mondani (nem találtam egy másik kifejezést :)))) kérlek, ha tudnád, és gondolod-e hasznos lenne bemutatni egy ismertetőt erről és a felhasználókról, ha azt hiszem, hogy szívesen látnánk bemutató róla, a barátok is kérdezik !!!

    • sklipy:
      Valami, amit tudtam Virtual Private Network, de nem tudják, mit esznek? Egyébként szép magyarázta, gratulálok! Volna egy kérésem, ha nem kapcsolódik a bemutató, de ez elég fontos, hogy azt mondom: Sajnos YouTube videók dwonloda mondani, sajnos, mert szar azok számára, akik a bemutató példát, és valaki letölti, és Cím modificatfara reposteaza még megadni a forrást [Én személy szerint van egy pár videót patito] No ez lenne a probléma nem 100% a teremtés, de vannak olyan esetek, amikor a javasolt alkotás felébredni a videó Lopott mit tudsz csinálni ? Sokan nem tudják, és keserűséggel ezt kell mondani (nem találtam egy másik kifejezést))) kérlek, ha tudnád, és gondolod-e hasznos lenne bemutatni egy ismertetőt erről és a felhasználókról, ha szerintem egy ismertető üdvözlendő erről kérdezzen barátait is !!!

      HOT tolvaj félek.

  • Szia. Nagyon jó ez az oktatóanyag, adrian, kérdezhetek tőled valamit, és remélem, nem bánod, tudom, hogy azt mondtad, hogy ne kérj kurzorokat, háttérképeket stb., De arra a kurzorra kerestem, amelyet a Windows XP XP-n találsz, de nem tudom most megtaláltad, hagyhatsz nekem a kurzor letöltési linkjét. Sok szerencsét tovább :)

  • Tolvattá teszel? Haver, nézd meg miről beszélsz, mielőtt valaki rendben vádolod? Javaslatot tettem egy bemutatóra ... egyébként itt a rendszergazdák döntenek arról, hogy csináltam-e valamit rosszul, ha oktató javaslatot tettem? Semmi esetre sem te, és a végén örülök, hogy nem bántottam meg téged

    • sklipy: Én személyesen szenvedtem néhány videót] Ez nem jelentene problémát, mert nem 100% -ban az én alkotásom volt, de vannak olyan esetek, amikor ez a saját alkotásod és felébredsz az ellopott videóddal, mit tehetsz?
      IGÉNYLETEK, Idézetekben, személyesen szenvedtem néhány videóval, amelyek nem lennének ((((a probléma nem az én teremtés 100%)))), de vannak olyan esetek, amikor ez a saját alkotása, és felébredsz a STOLEN videóddal, mit tehetsz? "
      Ez azt jelenti, zárójelben??
      Tudod, hogy rendőrségi jelentés
      Amit tehetünk, hogy szerzői jogi követelés (ha saját)
      CNA
      És intézmények számára.
      SELF

  • hello, nagyon jó és érdekes bemutató, gratulálok a munkát, amit teszel. Követtem a lépéseket a bemutató, én csatlakozik a net VPN-en keresztül, de nem tud hozzáférni bármely oldalon. Én egy router és egy kapcsolat dlink524 wirelles, tettek néhány beállítást a router?

  • Adrian-Admin vagy Crsiti, kérlek, nézd meg a megjegyzéseket már hiába, tehát valaki felébreszt, hogy tolvajmá tegyem? Ez egy oktatóvideó a PC számára, nem az utcán provokálja az embereket és sérten, ahogy tetteRobin Hood Kérem, engedje meg, hogy tisztázza a véleményét a fenti: Azt mondta:Személy szerint én szenvedtem néhány videóval, ez nem lenne a probléma, mert nem 100% -ban alkotásom volt , Hogy én nem, és én klip és én egy dallamot. Ez az, amit gondoltam, amikor azt mondtam, hogy ez nem az én, hanem teremtés Atli megérteni 100% 're Hot! .. Én nem sértett senkit, és ez nem az a célom ezen az oldalon, látogasson el a telek gyakran a következő miatt tanulni és talán, ha segíthetek valamiben vagy valaki boldog, így azt kell mondanom, nem vitatkozni senkivel. köszönhetően Advance

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.