Újdonságok a Windows-8.1

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a hír az új Windows operációs rendszer és a Windows Blue 8.1 a Microsoft.
Ez nem fog untatni a hosszú bevezető megy közvetlenül a listát a Windows frissítések 8.1, mert nagyon hosszú tutorial.
Desktop interface:
- A számítógép ikonja ez a számítógép lesz
- Internet Explorer 11
- Könyvtárak vagy mappák Asztali számítógépek, videók, dokumentumok, zene, letöltések, képek (a könyvtáraim) először jelennek meg a partíciók fölött, amikor hozzáférnek ehhez a számítógéphez (korábbi számítógép vagy a Sajátgép)
- Ha a bal egérgombbal kattint a File Explorer ikonra a tálcán, megnyílik a PC és nem a Könyvtárak, ahogy a Windows 8 vagy a Windows 7
- Egy új háttérképet
- A Start gomb ismét az Asztal felületének tálcáján, balra lent.
- lehetőség alvó üzemmódba állításra, a számítógép újraindítására vagy bezárására, a jobb egérgombbal kattintva a Start gombra az Asztalon vagy a MetroUI felületen
- Új lehetőségek a tálca tulajdonságai között. Van egy új navigációs lap, amelyben olyan lehetőségeket találunk, mint például:
Corner navigáció (sarkok navigáció):
- Amikor a jobb felső sarokra mutatok, mutassa meg a varázsakat (amikor az egeret a jobb felső sarokba mozgatom, megjelenik a varázssáv)
- Amikor rákattint a bal felső sarokra, válthat a legutóbbi alkalmazások között (amikor az egérrel mozgatom a bal felső sarokban, válts át a legutóbbi alkalmazások között)
- Cserélje ki a parancssort a Windows Power Shellre a menüben, amikor jobb egérgombbal kattint a bal alsó sarokra, vagy megnyomja a Windows + X billentyűt (cserélje ki a Command Prompt-t a Windows Power Shellre, amikor a jobb egérgombbal kattint a bal alsó sarokba, vagy megnyomja a billentyűkombinációt Windows + X
Indítsa képernyő (kezdőképernyő)
- Belépéskor az Asztalra lépjen a Start helyett (Bejelentkezéskor az asztali felületet jeleníti meg a Metro helyett)
- Megjeleníti az asztali háttérmet a Start menüben (megjeleníti a háttérképet az asztalon és a MetroUI / Start felületen)
- A Windows logó gomb megnyomásakor mindig jelenítse meg a Start elemet a főképernyőn (megjeleníti a MetroUI felületet, amikor megnyomom a Windows logó gombot)
- Az Alkalmazások nézet automatikus megjelenítése a Start indulásakor (az összes alkalmazást megjeleníti, amikor a tálcán megnyomja a Start gombot)
- Mindenhol kereshet, nem csak az alkalmazásaim helyett, amikor az Alkalmazások nézetből keresem (mindenhol kereshet, ha az Alkalmazások módból keresek)
- Az asztali alkalmazásokat először sorolja fel az Alkalmazások nézetben, ha kategóriákba sorolják (megjeleníti az első asztali alkalmazásokat, ha kategóriák szerint rendezik az alkalmazásokban)
Interface Start / Metro:
- egy új ikon a bal alsó sarokban, amely gyorsan az alkalmazások nézet módba viszi minket, ahol láthatjuk az összes alkalmazást, mind a MetroUI, mind az asztali számítógépet
- új MetroUI alkalmazások, például: Étel és ital (étel és ital), Olvasólista (alkalmazás, amely az Internet Explorer alkalmazással készített könyvjelzőket menti és szinkronizálja a MetroUI felületéről), Egészség és fitnesz (egészség és sport, amely magyarázó videókat kínál) fitnesz gyakorlatokhoz), Hangrögzítő (rögzíti a mikrofon által rögzített hangokat, amelyek később az alkalmazás segítségével is szerkeszthetők), Riasztások (olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi több riasztás beállítását értesítési üzenetekkel a hang megismétlésével és megváltoztatásával) értesítést, állítson be temperert vagy időzítsen feladatot)
- Lehetőség több alkalmazás kiválasztására, ha át akarja helyezni őket, vagy új csoportokat szeretne létrehozni a MetroUI felületen
- a létrehozott alkalmazáscsoportok gyorsabb átnevezésének lehetősége.
- MetroUI interfész testreszabási lehetőségek, például: háttérkép megváltoztatása, színváltoztatás vagy ékezetes szín
- Internet Explorer 11 MetroUI-hez új lehetőségekkel, megváltoztathatjuk a kezdőlapot, vagy beállíthatjuk a címsort, hogy minden alkalommal megjelenjen
- új kategóriák és alkategóriák a MetroUI „PC beállítások módosítása” részében
- lehetőséget arra, hogy beállítsunk egy időintervallumot "csendes idő" -ként, hogy ne zavarják a különböző alkalmazásoktól kapott értesítések
- a webkamera és a kézmozdulatok (webkamera alapú gesztus) használatával navigálhat a Drink & Food alkalmazásban anélkül, hogy megérintené a számítógépet, az egeret, a billentyűzetet vagy a tablet érintőképernyőjét. A webkamera előtti gesztusok használatához kompatibilis webkamerával kell rendelkeznie, amely támogatja a Mozgásérzékelés technológiát és az ahhoz telepített illesztőprogramokat.
- egységes keresés: amikor a Charm Barban használja a keresést, akkor nem csak az alkalmazásokban vagy a beállításokban fog keresni, hanem dokumentumokban, fájlokban, az alkalmazásokkal való tárolásban vagy az interneten is.
Ha tudnám, mi biztonsági szoftvert lehet telepíteni a Windows 8.1, tudom, hogy én is telepíthető és használható víruskereső Avira Free Antivirus. Megpróbáltam telepíteni a tűzfal, de az is kipróbáltam nem működött: ZoneAlarm Free, Comodo Free, Outpost Firewall Free.
Van azonban egy dolog, ami nem tetszett az új Windows 8.1-vel kapcsolatban, azaz a telepített asztali alkalmazások parancsikonjai már nem kerülnek automatikusan hozzáadásra a MetroUI felülethez. El kell lépnie az Alkalmazások nézet módba, és onnan kattintson a jobb gombbal a MetroUI vagy az Asztali alkalmazások parancsikonjainak kiválasztására, majd válassza a „Pin to Start” elemet a MetroUI felvételéhez.
Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan mi is az új Windows 8.1
Hogyan és hol kell letölteni az új Windows 8.1?


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (73)

  • Nagyon szeretem az új Windows 8.1 Blue-t, letöltöttem a frissítést, de amikor beléptem az áruházba a W 8.1 Pro Preview telepítéséhez, ez azt mondja: "Sajnáljuk, de a frissítést nem lehet telepíteni, mert a számítógép CPU nem támogatja." Van egy meglehetősen régi processzorom; Intel Dual Core 2,66 Ghz és nekem van a Windows 8 64 bites verzióján, amely nagyon jól működik ezen a processzoron. Miért nem működik a Wundows 8.1?, K ugyanazokkal a rendszerkövetelményekkel rendelkezik (((

    • A hivatalos honlap felsorol néhány további követelmények egyes funkciók használatához:
      "8.1 bites Windows 64 előzetes telepítés esetén a processzornak támogatnia kell a CMPXCHG16b, PrefetchW és LAHF / SAHF fájlokat."

  • Szuper bemutató! Van néhány probléma az új Windows 8.1 Blue-val, remélem, hogy a Microsoft megoldja azokat ősszel, amikor megjelenik a végleges verzió. VOLT. az új Windows 8.1 tiszta telepítésekor (nincs frissítés a Windows 8 Pro régi verziójáról a Windows 8.1 Blu-ra) nem nyújt lehetőséget az "adminisztrátori fiók" létrehozására, mint a régi verzióban, de először be kell jelentkeznie személyes e-mailjével a hotmail.com által a telepítés befejezése után jelentkezzen be az e-maillel, mivel rendszergazdai fiókként továbbra is megadja a fiók létrehozásának jogát, mint a többi Windows rendszerben, de nem ad lehetőséget a "rendszergazdai fiók" létrehozására akkor sem, ha bejelentkezik a hotmail.com e-maillel, ez egy meglehetősen jelentős hiba a Microsoft számára, amely a Windows 8.1 kék hibát eredményez, ha az ősszel nem oldódik meg.

    • Ezt a live.com fiókkal is szenvedtem, de olvastam, hogy nem működik, ha internetkapcsolatot talál, különben létrehozhat egy helyi fiókot, bár szerintem jobb microsoft-fiók, mert jobban használhatja az ejtőernyőzést ... Nem teszteltem a rendszergazda részét

  • FlorinP.Szuper tutorial! Van néhány probléma az új Windows 8.1 kék, remélem, a Microsoft kijavítani őket, amíg az ősszel, amikor a végleges változat jelenik meg. EX. amikor instaleza új Windows 8.1 tiszta (nem frissíti a régi verzió Windows Pro a Windows 8 8.1 Blu) nem lehetővé teszi, hogy "rendszergazdai fiók", mint a régi verzió, de előbb meg kell be alább a személyes e-mail A telepítés befejezése után hotmail.com login az e-mail rendszergazdai fiók ad, azonban regisztrálni oldalak, mint celaltele windows de a lehetőséget, hogy "rendszergazdai fiók" akkor is, ha Jelentkezz be a hotmail.com E-mail küldése elég jelentős hibát a Microsoft Windows 8.1 blue vezet hiba, ha nem oldódik meg addig, amíg az ősszel.

    Nem hiba, hanem egy tudatos döntés.
    Nem tudom, hogy észrevetted, de egy kis időt, hogy ez az egész pénz sütni felhő, felhő szolgáltatások, felhő alkalmazások, mely többé-kevésbé hajlamos, ingyenes tárhely a felhő, fájlokat szinkronizálhat, és mindenféle más csodák.
    A Microsoft megkísérel arra kényszeríteni a felhasználókat, hogy ügyfelekké váljanak, létrehozva egy fiókot, amelynek miért nem ismerjük fel, van előnyei és még sok más.
    Bejelentkezés egy Microsoft fiókot szinkronizál telepített alkalmazások, beállítások, Wallpaper, fájlok, dokumentumok, könyvjelzők és Internet Explorer 11 7 GB szabad tárhely a felhő.
    Azonban, ha egy kicsit okosabb, ha telepíti a Windows Internet 8.1 A csatlakozó PC-ről, vagy tiltsa le a vezeték nélküli és amikor megkapja a végén a telepítés, hanem kérni Microsoft fiók bejelentkezési adatokat, hogy jelentkezzen be a Windows akkor köszöntötte a lehetőséget, hogy hozzon létre egy helyi felhasználói fiókot, és ez azért van, mert nincs internet kapcsolat. Így elkerülhető a Microsoft bejelentkezést, és használja a helyi felhasználói fiókot.
    Normális esetben, ha telepíteni az operációs rendszert, vegye ki az internet kábelt a PC vagy letiltja a vezeték a jobb biztonság kitöltésével a telepítő varázsló.

  • adrian jó, van egy probléma, és hogyan lehet megoldani nustiu botabil.cf csak olvasni cd? /

    azzal, amit tettél programmal CD-t? Azt javasoljuk, Nero, vagy img éget, és olvasd el a legalacsonyabb sebességgel CAZZ 4X.
    másik ok ... a BIOS-beállítások elvégzésére.
    First Boot Priority CD-DVD ROM / DRIVE
    A második HDD Boot Priority
    Harmadik letiltása Boot Priority
    EZT, HA SZERETIK CSÖKÖLNI A DVD UTÁN

    HA STICK UTÁN AKAR ----- >> First Boot Priority-STICK USB milyen pendrive van ...
    ----- >> Second Boot Priority-HDD

    és ha ez sem működik, ez azt jelenti, hogy vagy a DVD elmúlt, vagy az operációs rendszer megszűnt, vagy nem jó, vagy tőled .....

  • sapunell: Szia Adrian, van egy probléma, és hogyan lehet megoldani nustiu botabil.cf csak olvasni cd? /

    milyen programmal készítette a CD-t? Azt javaslom, nero vagy img burn, és olvassa el a legalacsonyabb sebességgel a 4X tokban. és az igazolási adatok írása .... egy másik ok… a BIOS-beállítások elvégzéséhez. Első Boot Priority-CD-DVD ROM / DRIVE Második Boot Priority-HDD Harmadik Boot prioritás - kapcsolja ki ezt, ha a DVD-t követően indulni szeretne ...

    HA STICK UTÁN SZERETNE –– >> First Boot Priority-STICK USB milyen pendrive van… –– >> Second Boot Priority-HDD

    és ha még mindig nem működik .... Mean Streets dvd-szor alkalommal OS vagy zuhany nem jó idő neked .....

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.