Újdonságok a Windows Update 1 8.1

Szia barátok, Ebben a leckében beszélünk a hír, hogy ma hozzák 1 frissíti az operációs rendszer Windws 8.1
Mint azt bizonyára tudják 8 április adták, hogy a Windows Update 1 8.1, frissítse van, hogy egy kellemes felhasználói élményt. A Microsoft valószínűleg rájött, hogy sok felhasználó vándoroltak még érintőképernyők, vagy az érintőképernyő tabletta, majd azt mondta, kicsit javítani a felhasználói élményt az operációs rendszer. Még ha ülsz a számítógép előtt nevű ha van egy monitor touch támogatás, érintőképernyős monitor kapcsolatot dolgozni alkalmazások, az operációs rendszer, a természetellenes ilyen esetben. Mindannyian megszokták, hogy az egeret és a billentyűzetet, hogy nekünk több biztonságosan használni a rendszert, és egyes esetekben segít, hogy még gyorsabb, mint mi nyomon touch gesztusok.
Ezért a Microsoft úgy döntött, hogy a Windows Update 1 8.1 következő fejlesztéseket tartalmazza:
- hozzáadhatunk Metro UI alkalmazásokat (vagy alkalmazásokat a Start képernyőről) az Asztal felület tálcájához, vagy eltávolíthatjuk őket
- az Alkalmazások részben szűrhetjük az alkalmazásokat név, telepítés dátuma, leggyakrabban használt kategóriák szerint
- Az Asztal felület tálcája most már a Start felületen is megjelenhet. Sajnos ez automatikusan el van rejtve, ha a Start felületen nem használják, és annak láthatóvá tétele érdekében az egér nyílát (egérkurzort) a képernyő aljára kell helyezni.
- a Start felületről érkező alkalmazások (az áruházból letöltöttek) az Asztal felületről is elindíthatók, ha hozzá lettek adva a tálcához
- a Start felső felületén lévő alkalmazások jobb felső részében a bezárás és a minimalizálás gombok kerültek hozzá. Amikor minimalizál egy alkalmazást a Start felületről, akkor a tálcán minimalizálva lesz, és a tálcán lévő ikonjára kattintva visszahelyezhető az előtérbe.
- az Asztal felületen, a jobb felső sarokban a felhasználónév mellett, az Alvás, Leállítás, Újraindítás gomb hozzáadva
Ami a teljesítmény telepítése után a Windows Update 8.1 1 lehet mondani, hogy a RAM használat esett 10%. Nem tudom garantálni, mert használtam Windows Update 8.1 1 virtuális környezetben, de azt vettem észre, hogy mielőtt Frissítési mód incactiv 1 50% di 1 rendszert GB RAM-mal, és miután telepítette frissítés 1 40%-a 1 rendszert GB RAM
Az 1. frissítést a Windows Update szolgáltatáson keresztül végezheti el, és ingyenes, hivatalos neve "Windows 8.1 Update (KB2919355)". A telepítése 30 percet vett igénybe, majd a felhasználó újraindítását kérve telepítette


[hordozóazonosító = 1112 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (35)

  • Előnyök: - Gyors,
    - stabil,
    - A frissítésem körülbelül 886 MB volt, nem tudom miért, 8 van a laptopomon, és ott volt kb. 400 MB,
    - Mostantól kezdje el közvetlenül Asztali módban, anélkül, hogy végig kellene mennie a Metro felhasználói felületén

    Hátrányok: - Nem játszhatok játékot a Win 8-on, 7-nek kell lennem egy másik partíción, hogy játszhassak.

    • ba megy borotva
      my játékok listája futó 8.1Ş
      -Dead Space 3
      Metro LL
      -FarCry3
      Bioshock Infinite-
      -Ass. Creed IV
      -Prototype 2
      -Mass Effect 3 ....... folytatni?

      • megpróbálja RailWorks 5 2014 nézd meg, hogy dolgozik rajtuk látni W8 hogy lezuhan, és a W7 megy zökkenőmentesen.

  • Miért nem tudom frissíteni a 8.1 8?
    Telepítettem a Windows 8. Beléptem a boltba, és úgy tűnik, 8.1 a Windows Update. Rákattintottam, és azt mondtam, hogy kell telepíteni a frissítéseket. Én telepített frissítések, és most én adtam nem jelenik indítsa újra a frissítést a Windows 8.1 vár. okozhat.

    • Windows 8 Release Preview, Consumer Preview, Enterprise, akkor nem frissíti a Windows 8.1
      Tudod, hogy frissítéseket a Windows 8.1, ha telepítve van a Windows és a Windows 8 8 Pro RT

        • Ellenőrizze a történelem, a frissítéseket (megmutattam, ez a bemutató, hogy ezt megteszi), ha telepítette a frissítéseket KB és a KB 2871389 2917499. Nélkül ez a két frissítések nem ajánlott öntözni a 8.1
          Telepítése után meg kell találni a frissítés Store.
          Ha még mindig két frissítés telepíthető, ha az alábbi lépéseket:
          - lépjen az Asztal felületre
          - Nyomja meg a Windows + R gombokat
          - a Futtatás mezőbe írja be a "wsreset.exe" szót (idézőjelek nélkül), és kattintson az OK gombra
          - a bolt azonnal megnyílik, de még nem keresi a frissítést
          - indítsa újra a számítógépet, és amikor visszatér, nyissa meg a Store-ot és keresse meg újra a frissítést
          Lehetséges, hogy a bolt nem jeleníti meg az új tartalmat, és a fenti parancsot a Futtatás alaphelyzetbe a Store, adsz egy frissítés

        • Hard már azt is megtanultam, hogy ezek a srácok megadja az összes vizes a szájban .. és kapsz egy google keresés első:

          Ha nem látja a listán a KB 2919355 elérhető frissítések, lehet, hogy hiányzik egy vagy több szükséges frissítéseket. Kövesse az előző lépéseket, hogy ellenőrizze a frissítéseket, telepítse az összes fontos frissítést, különösen a KB 2919442, indítsa újra a számítógépet, majd ellenőrizze KB 2919355 újra.

  • Szia Cristi, készíthet egy oktatóanyagot a gigabites router vásárlási útmutatójáról, amely az rds-kről a gigabites internet optimális futtatásához szolgál, de beszélhet a router vezeték nélküli teljesítményéről is. Szép este :)

      • Hiába van egy Gigabit router, ha a hálózati vezérlő a PC / laptop 10 / 100 Mbps, és nem 10 / 100 / 1000 Mbps, mivel a Gigabit router.
        Ahhoz, hogy előnyös a legtöbbet Gigabit lenni, mint a többi eszköz csatlakozik a vezeték nélküli router, hogy legyen minden gigabit.

  • Adrian, kérem, mondja meg, hogyan fog viselkedni Win 8.1 az alábbi konfiguráció:
    - AMD Athlon (tm) 64 X2 kétmagos 3600+ 1,91 GHz processzor
    - 1 GB RAM
    - Videotábla: ATI Radeon X1050
    OS 32 kicsit.
    PS: Most fut Win 7 Home Premium.

    • Van egy tutorial hardver ellenőrzését, hogy meg kell találni, ha tudod telepíteni a Windows 8 / 8.1 a számítógépen. Amíg nem tudja, hogyan fog viselkedni először meg kell tudni, ha illesztőprogramokat elérhető az összetevők.
      Keressen a jobb felső sarokban található keresőmezővel a "Hogyan lehet kideríteni, hogy a szoftver és a számítógép kompatibilis-e a Windows 8.1-vel" című oktatóanyagunkat.

      • Ha egy ideig ülök és gondolkodom ... most futva a Win 7 ugyanolyan jól fog futni, mint a Win 8 / 8.1 (javíts ki, ha tévedek).

  • Szia Adrian, ha tudsz, és tudod, miért zümmög, szeretném, ha elmondanál nekünk, vagy elkészítenél egy oktatóanyagot arról a frissítésről, amelyről a Microsoft azt mondja, hogy visszahozza azt a hasonló kezdetet, mint a Windows 7-ben, és mikor jelenik meg a Windows frissítésében .

    • Ez a frissítés valamivel később jön ... vagy talán nem. A pletykák pletykák, nem lehet elhinni őket 100% -ban

  • Jó!
    A kérdésem, miután megtekintette a bemutató, hogy hogyan tették a Tollbar átlátszó, mint a Windows 7? mert ez az egyik hiányzik az átláthatóság őszinte! Nagyon köszönöm minden választ, de az összes többi oktató, amit csinál. Követi Londonban!

    • Én nem csináltam semmit. Windws az alapértelmezett, mint volt a telepítés után, módosítás nélkül vagy szoftver testreszabás / módosítás kérdés

  • Szia Adi! Nekem is van egy problémám, amikor megpróbálok frissíteni, hogy nyerjek 8-at, amikor megpróbálom frissíteni a 8.1-et, megpróbálja betenni, újraindítani, elvégzi a dolgát, de nem tudja befejezni, és utána, egyszerű visszaállítást ad a Windows 8-ra ... tudnál javaslatot tenni, mit tehetnék? Néhány fórumon láttam, frissíteni a videokártyát, eltávolítani mindent, amit USB-re tettem, és nem használom, mindezt hiába tettem, mit tehettem még?
    ez a hiba: Sajnáljuk, nem tudtuk befejezni a Windows 8.1 frissítését. Visszaállítottuk a Windows korábbi verzióját erre a számítógépre.

    0xC1900101 - 0x40017 "

  • Hi Adrian tud válaszolni nekem Sami DC windows8.1 nem megy a játék tetszik, de nem megy minden játék windows8.1 neki, amit a

  • Hi Adrian és videó kártya.

    Kérdéssel írok önnek. Jelenleg a Windows 8-at telepítettem. Valahányszor megpróbálom a Windows 8.1-et telepíteni, hibaüzenetet kapok, és már nem tudom elindítani a rendszert. Hosszú próbálkozások után észrevettem, hogy ez a wifi kártyának köszönhető. Ha kikapcsolom a BIOS-ban, akkor tökéletesen, gond nélkül települ. AM vagyok egy Dell studio xps 1640. A kérdéses wifi kártya a Dell vezeték nélküli 1515- Qualcomm Atheros Communication.
    Van fogalmad róla, mit tudok benne lehet futtatni Win 8.1? Azt hiszed, tudod telepíteni Win 8.1 nem probléma az új változat

    Köszi előre,
    Razvan

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.