Néhány mód a Mozilla Firefox böngésző testreszabására - oktatóvideó

Mindannyian tudjuk, hogy a Mozilla Firefox böngésző a leggyakrabban használt és legkedveltebb böngésző, abban a pillanatban, de sokan vannak, akik tudják, hogyan kell szabni a böngésző vagy a böngésző valóban hatalom. Mozilla Firefox által kedvelt a legtöbb internet-felhasználók, mert képes alkalmazkodni az igények mindenki telepítésével dugó vagy addons ami a böngésző egyre funkcionális, személyre szabott. Az oldal a Mozilla Firefox addon több száz oldalak témákról, vagy amíg a dugó, amely további funkciók a nagy böngésző.

Mozilla Firefox alapértelmezett (alap-) nem jön valami nagyon különleges, és nem több különleges témát, vagy kiegészítő, és sokszor ez az egyszerűség talán unatkozni. Tehát ez a bemutató akartam tanulni együtt Hogyan, néhány kattintással tehetjük Firefox szebb alkalmazásával új témákat (bőr), jobban működő alkalmazásával új kiegészítők több alapvetően letiltja eszköztárak nem igazán kell olyan eltávolításával a kijelző helyet kiosztott lapok, hogy sokkal magasabb. Persze, sokan azt mondják, hogy ez valószínűleg csak egy böngésző és a. Nos, ez nem így van, néhány kiegészítői pedig egy tartályba fedélzetén számos hasznos eszközök igényeinknek szörfözés az interneten.

De jobb, nézzük meg együtt ezt a videót bemutató

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (145)

  • Gratulálunk. Adrian tutorial! Nagyon érdekes, hogy a torrent kereső.

    PS: És nem ... én nem másoltam le az oktatóanyagot, mint egyetlen más oktatóanyag sem erről a tesztről ...

    • Alexoso: Gratulálunk. Adrian tutorial! Nagyon érdekes, hogy a torrent kereső.
      PS: És nem ... másoltam a bemutató, valamint minden egyéb, a bemutató teszt ...  

      Nem tudom, mit értesz "PS" alatt, nem értettem semmit, miről van szó.

  • Szép bemutató, és az is, ami befolyásolja adevaract nem annyira fekete.
    Személyes háttér és tudom használni sötét árnyalatok (főleg fekete).

    Jó napot kívánok.

  • Bár én vagyok a jó videotutorialul ampatimita adonurilor, hogy dolgozzon ki egy javaslatot, hogy torrent kereső tűz van adons torrent amelyek mit? Nem kell telepíteni torrent közvetlen töltse le a Mozilla, hogy pontosan hogyan letölteni egy dalt, vagy tudja, minden remény A véleményem az, hogy hasznos lehet igazán használni függ az 10 figyelmét mindenkinek, hogy mi az élet könnyebb és kódok nem kér másokat valami tudod videotutorial.ro megkeressem szinte semmit bravo fiúk feeellliiiccciiittaarrriii

    • akua3y: Bár én vagyok a jó videotutorialul ampatimita adonurilor, hogy dolgozzon ki egy javaslatot, hogy torrent kereső tűz van adons torrent ami mi? Nem kell telepíteni torrent közvetlen töltse le a Mozilla, hogy pontosan hogyan letölteni egy dalt, vagy tudja, minden remény A véleményem az, hogy hasznos lehet igazán használni függ az 10 figyelmét mindenkinek, hogy mi az élet könnyebb és kódok nem kér másokat valami tudod videotutorial.ro megkeressem szinte semmit bravo fiúk feeellliiiccciiittaarrriii  

      Nagyon sok tippet köszönök :) nagyon hasznos: P

  • Köszönöm a bemutató.
    Egyik Hozzátenném mernek tenni, hogy szűk területen eszköztárak: Hide Caption Titlebar Plus kiegészítő.

  • Thanks Adrian .. nagyon hasznos .. kérlek, ne haragudj rám, mert már zavart minden bemutató azzal a kéréssel, hogy ezt tutorial.Multa folyamatos egészségügyi és kívánok sok szerencsét!

  • van lcd? egy oktatóanyagban, nem az n70-ben, hogyan használjuk a mobiltelefont webkameraként, volt lcd: ((remélem, nem bánja, annyi erőforrás és lcd van: ((

    • Paul: nincs lcd? egy oktatóanyagban, nem n70cum, mobiltelefont használunk webkameraként, amelyik lcd volt (remélem, nem bánja a kezemet, annyi erőforrás és lcd van (  

      Én zavaros! Én Adrian, akiről azt mondják, van Lucian GL, és nem tudja, vagy nem az LCD kijelzőn.

  • Köszönöm Adrianének a bemutatót, már telepítettem néhány kiegészítőt, nagyon hasznos a menüsoros, találtam egy másik kiegészítőt, általában elrejti az egész sávot, és csak az "Egyéb" gombra kattintva jelenik meg néhány másodpercig. Ellenkező esetben megmutathatja, hogy az xmark mit csinál (vagyis szinkronizálja a szerverről a kedvenceket a böngészőből származó kedvencekkel), mert biztosan nem mindenki nézte meg a neki szentelt oktatóanyagot. Nem tudom, hogy néz ki másoknak, de egyáltalán nem szeretem a Firefox fekete témáját, kipróbáltam néhányat, és még mindig visszatérek a Chromofoxhoz. ;) Várom oktatóanyagokat erről a nagyszerű Firefoxról !!!

  • Adriane Lenne egy kérdésem, ha tudsz, amit az alaplap támogatja a video kártya based'd mint venni nekem egyet, én voltam a helyszínen, de Gigabit azt tapasztaltam, hogy a video kártya támogatás, vagy nem sikerült, vagy nem tudom válasz várakozási Köszönöm, nagyon jó módja tutorialu nagyon hasznos volt számomra.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.