Mennyi áramot vagy pénzt fogyaszt a számítógép havonta - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megmutatja, hogyan lehet meghatározni a fogyasztás a számítógép, és így az összeget meg kell fizetnie a havi villamosenergia-fogyasztás a számítógép, a művelet nagyon egyszerű, csak meg kell 3 dolgokat.
1. A szabad szoftver, az úgynevezett Joulemeter.
2. A desktop és a Windows (Start / Minden program / Kellékek / Computer) kiszámításához a fogyasztás heti, havi vagy éves.
3. Az átlagos ár 1 kWh (kilowattóra).
Látni fogod a videó tutorualul nem nehéz kitalálni, hogy számítógép-használat, tennünk kell néhány egyszerű számítást, hogy meghatározzák fogyasztás napi, heti, havi vagy éves.
Az alábbiakban az eredeti szoftver utasításait, Joulemeter egy szoftver alfa fázisban, ami azt jelenti, a fejlesztési szakaszban, ahogy tudja, hogy megy keresztül egy puha változata árok következők: Pre-Alpha, Alpha, Beta, RC (kiadásra jelölt) , RTM (Release a marketing), és végül a GA verzió a végleges változat beállított hivatalos kiadása a piacon, a szoftver (Joulemeter) van alfa fázisban, talán a jövőben még több funkcióval és szebb felületet.
Meg kell értenünk, hogy a hibák előfordulhatnak a használat során, de a szoftver jól működik ahhoz, tekintve, hogy a fejlesztési fázisban.
Hivatalos utasításokat Joulemeter szoftver:

Information napján megjelenő
Fogyasztás:
BASE: A minimális teljesítmény rajzolt a számítógéphez Amikor be van kapcsolva.
CPU: Extra teljesítmény rajzolt függően CPU kihasználtsága (processzor terhelés és változásokat frekvencia).
Lemez: Extra teljesítmény készült következtében lemez-(változik IO terhelés)
Monitor: Extra teljesítmény készített a monitor (monitor változások bekapcsolt állapotban és a laptop LCD fényerő).
Teljes: Teljes áramfelvétel hatalom.
Átlag: átlagos az összes felvett áram időbeli telepítés óta a Joulemeter.
Fogyasztás (az alapértelmezett modell) áramforrásra becslések szerint azt jelenti, segítségével általános energiafelhasználás feltételezések, melyek tipikus forgalmi típusú gép (laptop, desktop).
Fogyasztás (a tanult modell) azt becsülik, hogy be van kapcsolva a modell kifejezetten a gép, és pontosabb. Lásd: "Calibration" utasításokat.
Statisztika (óta ...) méri Halmozott használatát, mivel a megadott időpontban.
Idő Aludtam tartalmazza, amikor a gép alvó, hibernált vagy leállítás módban. Energiafelhasználás ezekben a módokban elhanyagolható a legtöbb rendszeren.
Awake idő jelzi a teljes időtartamot, ameddig a gép volt.
Becsült fogyasztás jelzi a felhasznált összes energia a gép. A hiba a becslés függ a hálózati modell. A hiba alacsony, ha az energiafogyasztás rész azt mutatja "a tanult modell."
Kalibráció
Ismerje meg a hálózati modell a gép, hogy pontosabb újra. A laptopok, amikor az akkumulátor legalább 75%-os töltöttség, húzza ki a tápkábelt. Az asztali, csatlakoztassa a mérő WattsUp (lásd az utasításokat a projekt honlapján.) Ezután menj a Windows Start gombra, keresse meg a Joulemeter mappát a programokban, bontsa ki, és meg kell kezdeni Joulemeter kalibrálás.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (115)

  • Tudna nekem segíteni valamiben nem tudok PLS PUT THIS vezetéket ALAPLEMEZ Fujitsu Siemens D2151 YOU WITH LINC Tudna egy MANUALU PLS PLS PLS PLEASE SZÉP

  • Jó napot kívánok. Arról nem is beszélve, hogy mennyire fogyaszt egy laptop, asztali havonta, mert nem tudom, hogyan használhatja kijelzőn vagy a képernyőn. Telepítettem a kis program magam. Ez elég érdekes. Kösz a tutorial.

  • nagyon jó tutorial, vegye figyelembe, 10 +. De nem tudom telepíteni ezt a kis programot, ez ad nekem eroare.error 1001 A megadott szolgáltatás már létezik.

    • mirandaNagyon jó bemutató, vegye figyelembe, 10 +. De nem tudom telepíteni ezt a kis programot, ez ad nekem eroare.error 1001 A megadott szolgáltatás már létezik.  

      Sajnos, sem én nem telepíthető: (

    • mirandaNagyon jó bemutató, vegye figyelembe, 10 +. De nem tudom telepíteni ezt a kis programot, ez ad nekem eroare.error 1001 A megadott szolgáltatás már létezik.  

      Csak én és add nekem a telepítés?

  • Nagyon jó öregnek a bemutató még valamit, ami mérhető a fogyasztás, vagy akár arra, hogy milyen használni egy asztali, mert én veszek egyet remélem, AMI jövő évben, és megijeszt mindenféle emberek, mint, hogy a fogyasztó és a merita.Eu nincs laptopja, de most szeretnék vásárolni egy asztali Ami most, hogy láttam, hogy fogyaszt a d-voastra.Chiar deloc.Si nem tűnik soknak ahogy mondtam, nem gondoltam kapcsolatos 24 / 24 4 8.Poate órás ami ansemna teljesen elfogadható, mint fogyasztó.
    Még mindig problémáim vannak a szoftver telepítésével, de a következő hibaüzenetet kapom: nem található a "RegisterPowerSetingNotification" nevű belépési pont a DLL'user32-ben. Xp.Multumesc ÉN használ Windows

  • Nagyon tanulságos bemutató. A program nagyon jól működik.
    Meg kell várni, hogy pontosan kiszámított fogyasztást.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.