Melyik TV a jobb az LCD, a plazma és a "Led" között? - hardver útmutató

Szia barátok, ebben az útmutatóban hardver megpróbálunk segíteni Önnek tájékoztatást az alkalmazott technológiák építeni flatscreens ma, ez az útmutató lesz nagy haszna azoknak, akik ebben az időben vettek egy LCD TV, plazma vagy LED .
A kezdetektől azt szeretném mondani, hogy a "LED TV" címe helytelen, helyesebb lenne a "LED-es világítású TV", tudnia kell, hogy a LED-ek valójában LCD-televíziók más háttérvilágítással, katódsugárcsövek helyett a szélén vagy hátulján (klasszikus LCD).
fogyasztás:
Jelenleg a piacon két alkalmazott technológiák, a plazma és LCD egyaránt erős és gyenge pontjait, a plazma technológia a legérettebb és időben sikerült elrejteni Nos hiányosságok, a közelmúltban tárgyalt a probléma a fogyasztás végre NeoPDP plazma panel Panasonic fogyasztás 150 162 Wati Wati a dobozt, és kalibrált (Model TX-P42G30E 42 hüvelykes panel (106 cm), egyáltalán nem rossz, ha azt gondoljuk, hogy néhány évvel ezelőtt plazmák méteres kettétört, akkor nem hiszem, hogy egy lcd fogyasztanak túl kevés, mint például egy LCD Samsung UE40D6510 a legújabb generációs átlós 40 ″ (101 cm) kb. 130 wattot fogyaszt.
Sd tv HDTV:
Felbecsülhetetlen értéke plazmák a lejátszás minősége az SD-tartalmat, azaz a plazma tudja, hogyan kell játszani szép normál felbontású adások és DVD filmeket, ez a fejezet lcd nem jól.
Színek:
Ha TV-ről beszélünk, egy nagyon fontos dolog a szín, itt a természetes színeket értem, nem pedig a mesterségesen intenzívebb színeket, csak a "karcolt retina" hatásának elérése érdekében. Ezzel a trükkövel az LCD gyorsan eljutott sok vásárló nappali szobájába. . A plazma nem rendelkezik ilyen élénk színnel, inkább tudja, hogyan kell szuper természetesen reprodukálni a színeket, főleg amikor fekete.
fekete:
Plazmában cting egyes pixelek szerezni egy mély fekete fény lehetetlen, ha használja egy sor LED háttérvilágítás, amely lehetővé teszi a megállás és a kiindulási különálló LED, sajnos ez a technológia már csak a legdrágább LCD.
Válaszidő:
A legjobb LCD TV gyors Philips 52PFL9606H / 12Ez egy 0.5 ms válaszidő, ez azt jelenti, egy örökkévalóság mellett válaszidő plazma amely csak 0.001 ms, játékok szerelmesei tudják, hogy ez mit jelent.
érzékenység:
LCD tökéletes képalkotáshoz technológia a minőségi forrásokból, például ha szeretné nézni egy BluRay tökéletes LCD, plazma nem értik, hogy nem játszik jól. Sajnos, amikor néztük a televízió a dolgok nem olyan jó a plazma csere nem egy nagy munka HD hanem SD. Meg kell vizsgálni, hogy a legtöbb ember állomások SD (standard definition).

Ajánlásom azoknak, akik egy vadonatúj TV-vel szeretnék "szépíteni" falukat, az lenne, ha vásárolnánk egy Panasonic plazmát, ebben az időszakban rendkívül olcsók, a plazma még soha nem volt ilyen olcsó.

A nagyon olcsó plazma TV típusa:
Panasonic plazma TV, 106cm, FullHD, TX-P42U30E
Meg kell gondolni, hogy ez egy TV 1 méteres képátlójú, biztos, hogy tegyenek intézkedéseket is a vásárlás előtt, hogy biztosan elfér, ahol el szeretné helyezni azt.
A modell Vennék van:
Panasonic plazma TV, 106cm, FullHD, TX-P42G30E
Egy páncélozott TV funkciók, az egyetlen mínusz lenne 3D oldalon is, de én nem öltem 3D helyszínen is szem előtt kell tartani, hogy még mindig van tartalom 3D nem hiszem fog bekövetkezni hamarosan.
Ha továbbra is szeretné 3D jó lenne, hogy nézd meg ezt az eszközt:
3D Panasonic plazma TV, 106cm, FullHD, TX-P42ST30E
Van itt minden, kivéve szemüveg, a szűrőket, amelyek kizárólag a helyszíneken, és a VT profiljának THX vagyok biztos benne, hogy sok ember fogja legyőzni ezeket a kis árnyoldala technológia beágyazva ebben a kis szörnyeteg. Tartani a költségeket, ezek a Panasonic használt eset tavaly, sokan úgy tűnik, elég széles szélén, de ha tudod, hogy mit nem akadályozzák képzelet, mint, hogy amellett, hogy a Samsung TV-k által ebben az évben ( szuper vékony élek), az összes TV úgy tűnik a régi két évig.
Menj dolgozni, senki sem tudja, mikor találkozunk ezeken az árakon plazmák.

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (65)

  • Helló, nagyon jó oktató utóbbi időben, és értékelik a kemény munka, de nem baj, hogy azt kérdezi, hogyan nevezzük a dal, hogy indul az elején minden bemutató?

  • Van egy Sony LCD TV LED Full HD 61cm, modell KDL-24EX320 ami nagyon gazdag, kaptam a szobámba azt hiszem, rendkívüli panel teszik még SONY, amely fény színét és a digitális képzaj nagyon jó a HD csatornákat jól látható a kép más digitális nagyon nagy élességet, de távol marad, ha nem lát semmit. Képest 32LE5500 LG és AU Optronics panel, ami látható nagyon hülye, hogy a digitális, elütöttem az OK gombot, hogy a Sony mindent Cristi és HDD felvételt. Nagyon elégedett vele, mivel a Sony, az LG nem túl mohó

    • ASUS:
      Van egy Sony LCD TV LED Full HD 61cm, modell KDL-24EX320 ami nagyon gazdag, kaptam a szobámba azt hiszem, rendkívüli panel teszik még SONY, amely fény színét és a digitális képzaj nagyon jó a HD csatornákat jól látható a kép más digitális nagyon nagy élességet, de távol marad, ha nem lát semmit. Képest 32LE5500 LG és AU Optronics panel, ami látható nagyon hülye, hogy a digitális, elütöttem az OK gombot, hogy a Sony mindent Cristi és HDD felvételt. Nagyon elégedett vele, mivel a Sony, az LG nem túl mohó

      Bravo a mester egészséges.
      Azok, akik elégedettek TV voaster jó lenne ide írni a hozzászólások részben, hogy mindenki, aki meg akarja vásárolni a TV jobban tájékoztatták.
      Hasonlóképpen azok, akik kis probléma a TV, jó lenne, hogy figyelmeztesse a világot.

    • Jacob:
      egy jó crt cső, átlós 72 cső tartana ... de készült a Baltikumban

      Pont jó, a kép minősége szinte tökéletes, a probléma az, hogy elő lehet állítani nagy képernyős TV olyan olcsó. Egy másik probléma az alakja, íze meglehetősen méretes a modern ember.
      A plazma a sok tekintetben hasonló a CRT, akkor is, ha problémák hasonlóak.

    • Jacob:
      egy jó crt cső, átlós 72 cső tartana ... de készült a Baltikumban

      a rekord...
      Van egy Panasonic 72cm eladó (második, nyilván). Nagyon elégedett vagyok vele, de frissítettem ... sok sikert (Bv-től származom)

  • Köszönöm a magyarázatot.
    Kellemes Ünnepeket! Hogy MOSU tlevizorul csak akar, és a lánya, mint te doreste.Multa a megbecsülés és tisztelet. minden, amit csinál.

  • Szeretnék néhány tanácsot vásárol egy TV, ami a költségvetés valahol £ 1300 a kamerát, amikor szükségem van rá, így 3x3m plazma ki a kérdést, hogy az ár és a méret. Találtam ezt tv (http://www.emag.ro/televizoare/televizor-led-sharp-56cm-fullhd-lc22le430e--pLC22LE430E) Vagy ez (http://www.emag.ro/televizoare/televizor-led-samsung-56cm-fullhd-22d5000--pUE22D5000NWXBT) És nem tudom, melyiket válassza. Abból, amit megértettem a leírását 2 TV képes a digitális csomagot és programok RDS kivétel azok kódolt (HBO, digitális videó, stb) Remélem, értettem a jelentőségét DVB- C.Un válasz segítene nekem, úgy döntök, éles, vagy a Samsung, vagy niciunul.VA Előre is köszönöm.

  • A legfontosabb jellemzője, hogy meg kell felelnie a TV (véleményem szerint) a következő lenne:
    -Vizualizációs minden típusú videó fájlokat, különösen mkv;
    -Olvasás Minden felirat;
    -Hozzáférés minél több információt a neten;
    -A digitális tuner
    Figyelem!
    Az árak nagyban egy boltba, hogy egy másik!

  • egy-hágó sok évvel azelőtt leszünk hasznos tv tuner digitális tv.
    Hasznos lenne, hogy Bukarest DVB-T (földi) használható a fényképezőgép vagy a külső antenna ..
    A DVB-C (kábel) kódolása...

    • Pavels:
      Sajnos nem sikerült használni a plazma paramétereinek esetleg valami "újratöltés tubulusok", miközben ...

      Az élet egy plazma panel 100.000 órával az intervallum nem fáj, de felezi a kontraszt, azaz az 2.000.000 / 1 a 1.000.000 / 1.
      Szerencséd van az LCD-kkel ha eléred a 100.000 üzemórát, én eddig két monitorral "beszélgettem" a háttérvilágítás elment és elég sokba kerül a csere, nem éri meg.

  • ... egy közepes méretű tévé (:)))) kb egy nagy teljesítményű, szerény erőforrásokkal konfigurált számítógépbe kerül... a megtekintés fontos, de azért ne hasonlítsuk össze a tévét a mozival (van még?) ... az ötlet az, hogy nincs sok idő a holografikus televízióig, remélem sikerül. ... sok sikert, mindig van jó tanácsod.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.