Melyek a legjobb SD-memóriakártyák és hogyan ismerhetjük fel őket - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató elmagyarázza, hogy a dolgok a világon a memóriakártyák, konkrétan megbeszéljük kártyák Flash SD vagy Secure Digital sorolni őket, egy bizonyos módon, annak fontosságát, nem csak választja a kártyát, de a készülék kiválasztásában fogja használni ezt a kártyát.

A vállát viselő embernek mindent el kell gondolnia, mielőtt nem „sír”, utána elsősorban a memóriakártyát hordozó eszköz megvásárlását értem; „jövőbiztosnak” kell lennie, vagyis támogatást kell nyújtania a Mivel sok olyan technológia jelenik meg, amely a következő időszakban megjelenik, ebben az oktatóanyagban mindazokat érdekli, amelyek a memóriakártyával, a kártyatípusokkal kapcsolatosak.

A készülék vásárlásakor figyelni kell a támogatott memóriakártya formátumokra, manapság a leggyakoribb az SD vagy a Secure Digital kártya és annak "utódjai", ez a Mini SD és a Micro SD vagy a Micro SD HC, Ez utóbbi egy éjszakán át a legnépszerűbb memóriakártya, amelyet hordozható zsebkészülékeken tárolnak és még sok más. Mondtam neked, hogy oda kell figyelnünk a jövőbeni eszköz által támogatott formátumokra. A legfontosabb dolog, amelyet a hordozható eszköznek a kiadással szemben kell lennie, az SD 2.0 vagy SD HC támogatása, ez azt jelenti, hogy az eszköz készen áll a jövőre, amikor A tárolásról van szó, és a jövőben képesek leszünk frissíteni tárhelyet a HC SD kártyákkal, amelyek ma nehéz elképzelni a képességeiket.

A másik dolog, amit meg kell legyen nagyon óvatos a sebesség osztály kártya vagy osztály, ez azt mutatja, hogy milyen gyors a kártya fogsz megvenni, osztályok sebességű SD kártyák nél kezdenek 2 mostanáig megérkezett 12 létezhetnek laboratóriumokban és az esetleg peform kártya áll rendelkezésre a piacon, de a 10 12 vagy.

A piacon találsz nagyon gyakran kártyák Class 2 és 4, ritkán talál kártyák Class 6 és legtöbbször megtalálja osztály 10 de rendkívül drágák, és használják a professzionális környezetekben, SD HC CLASS 10 vannak felhasznált eszköz DSLR és HD videokamerák, amelyek megkövetelik a kicsi és gyors tárolási megoldás.

Az ár közötti különbség a kártya CLASS 2 és egy CLASS 6 nem túl magas, azt hiszem megérdemel, az összeg elég kicsi ahhoz, hogy kompromisszumokat kártya CLASS 2 van írási sebességet 16Mbits vagy magyarázatai 2 MByte kártya, CLASS 6 egy írási sebességet garantált minimum 48 Mbit másodpercenként vagy magyarázatai 6 MByte elvileg egyszerű, CLASS egyenlő írási sebesség minimális garantált Mbyte, egy fájl 6 Mega lesz írva CLASS 6 kártya egy második és egy 2 3 CLASS másodperc difertenta jó hír, nem?

Bármi legyen is a választási lehetősége, gondosan tanulmányozta, mielőtt kínál számos üzlet, emlékszem, és a készülék elhelyezésére SD kártya támogatnia kell az SD HC vagy 2.0.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (68)

  • Érdekes oktatóprogram, csak nekem van egy sd-kártyám, amely nem írja az osztályt, hanem a sebességet, hasonlóan a CD-khez, vagyis a 60 X érték rá van írva.

  • Köszönjük, hogy ezt az érdekes és tanulságos bemutató.
    Köszönöm továbbá a kamatok és a tisztelet
    Loyal a webhely látogatói.
    Egy dolog, azt hiszem lett volna hozzá, és
    azaz milyen olvasó jobban
    Veszek, mert úgy gondolom, hogy nagyon fontos
    szempontjából átviteli sebesség,
    és kompatibilitási nézet kísérelték meg.
    Köszönjük, hogy azokat a megjegyzéseket és akarat
    Kívánok Boldog Húsvétot.

  • Gratulálunk minden tutorials! Minden alkalommal, amikor várom, hogy minden új videotutorial, amit a post.
    Szeretném, ha lehet mondani, ha van USB-kulcson ezen osztályok? Vagy kritériumaként vásárol egy USB stick gyorsan.
    Köszönöm.

  • Úgy tűnt tegnap Kaspersky PURE számítunk bemutató, mert tudom, mennyire szereted, akik kezeli az oldalt kas, bár kezdte elveszíteni földre a versenytársak, de úgy hallottam, hogy ez az új termék integráltuk egy új technológia észlelési és védelmi Mikulás a bemutató.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.