Mi a különbség a 32 bites és a 64 bites rendszerek között - oktatóvideó

Szia barátok, az a bemutató megpróbálom felvilágosítani akkor a rendszer 64 kicsit, megpróbálom lefordítani, mint a lavina információ.
Természetesen sokan, akik kissé ismerik a számítógépeket, tudják, hogy 64 bittel több memóriát használhat, és úgy érzik, hogy ez az előnye. A dolgok kissé eltérnek, sőt, 32 bitre akár 64 gigabájt RAM memóriát is felhasználhatunk, ha a Microsoft "politikai" akarata szerintük nem tudják használni a PAE-t (fizikai címkiterjesztés) a engedélyezési és lehetséges stabilitási problémák, azonban a PAE nagyban működik a legtöbb Linux x86 (32 bites) disztribúción. Az az igazság, hogy a PAE csak egy kis trükk viasz segítségével, a hardvert jobban kezelik, nem pedig natív módon. Elmondhatjuk, hogy a Microsoft kényszeríteni akarja a 64-re való átállást, ez nem feltétlenül rossz dolog, hosszú távon jó lépés, de a következő időszakban nem látjuk, ki tudja, mi változik. Úgy tűnik, hogy ezért a fejlesztők sem sietnek a 64-es verziójú szoftverek írására. Most mindenki szeretne eredményeket.
A helyes módszer a 64 bitre váltás, sajnos sok problémával szembesülünk, ahelyett, hogy úgy nyernénk, mintha többet veszítenénk. A programok nem futnak ilyen látványosan, néha még jobb szoftvert futtatnak a 32-es írásban és a 64-es emulációban, mint a natív 64-ben. Ezt a problémát a 64-re írt alkalmazások "törékenységének" tulajdoníthatjuk.
Néhány hónapja használtam a Windows 7-et a 64-en, elmondhatom, hogy nagyon jól működik, megemlítenem kell, hogy szinte az összes hardver a legújabb generáció, és nem tapasztaltam problémákat az illesztőprogramokkal vagy a perifériákkal, a dolgok sokat változtak a Windows indítása óta. xp 64-én, emlékszem, hogy az akkori tapasztalatok rémálommá változtak, nem találtam egyetlen sofőröt sem, amikor egy ilyennek csak kék képernyővel találtam magam. Azóta a dolgok megváltoztak, a hardvergyártók stabil illesztőprogramokat bocsátanak ki mind a 32, mind a 64 számára, ha viszonylag új hardverrel (2–3 év) nem kell aggódnod, még régebbi hardverek is megbirkóznak, de a perifériák inkább a régi nem ismert ... A 64-re történő váltás során a legnagyobb problémák a következő perifériákkal járnak: szkennerek, nyomtatók, webkamerák, TV-hangolók, hangkártyák, rögzítőkártyák stb.
Mit kell váltani x64?
(Követelmények a józan ész), a követelmények megengedőbb Microsoft sfautiesc, de nem lesz figyelembe véve.

Processzor, amely támogatja 64 bit (két vagy négymagos).
64 bites operációs rendszer (Windows 7 a legstabilabb.)
64 szoftver legnagyobb haszon és a 32 de megy zökkenőmentesen.
Több 2 gigabájt RAM (ajánlott 4-8 GB vagy több)
Hardver viszonylag új (al-2 3 éves).
Perifériák nekünk (2 3-éves).
Lehet cserélni SSD fürge. (Nem kötelező)
Találja meg azt eszközmeghajtók minden telephelyen.

Bár sokan akarnak majd menni 64, javasoljuk, először ellenőrizze, hogy tényleg megfelel a fenti operációs rendszer 64 enni RAM bit kenyér, nem várható, hogy a rendszer jobban működik, ha csak 2-3 GB memória, 64 jelentős fogyasztója, aki megfelel a követelményeknek, hogy nyújt kényelmet a jövőben az alkalmazások futnak korlátozás nélkül, játék képes lesz, hogy több memóriát, videoszerkesztő program, audio, grafika sokkal jobban érzi magát.
Most egy "költözés" helyzetében vagyunk, pontosan akkor, amikor egy család másik házba költözik, eleinte egy kicsit nehezebb lesz, de néhány hónapon belül elkezdenénk kihasználni az előnyöket, 64 bites szabadságot és sebességet ad nekünk, amit nem. 32-ről álmodtam.

Saját példa:

Úgy döntöttünk, néhány hónappal ezelőtt, hogy mozog a 64 bites I telepített Windows Enterprise 7 64 kicsit, mély benyomást tett rám a vezetők a Windows Update támogatás alapvetően nem volt semmi, hogy csak érvényes (Realtek, nvidia, hp stb), a Microsoft biztosítja az Ön számára frissítést eszközmeghajtó, csak nem tudja ellenőrizni alkalmazását a készüléket.
Hamarosan Elfelejtettem, hogy én voltam 64 kicsit, elkezdtem mindenféle csodát: flash firmware resoftare telefonok, telepítése ROM-ok, alkalmazások telepítésére tett fejlesztői térd egyes fórumokon. Minden Telepítettem futottam minden probléma nélkül.
A következtetés az, hogy a 7 64 bites Windows egy stabil operációs rendszer, amely adott nekem nem probléma, bár várható, hogy sántít egy kicsit. 64 a Windows XP a mai megváltozott, a 64 XP volt utálatos, nem ő, mint a csont, hogy a járművezetők nem találhatók sem megvesztegetni.
A teljesítmény, úgy tűnik, hogy meg kell apteptat a fejlesztők, hogy nem írtam túl jól 64 Software, szoftver nagyon jól megírt, de akkor számíthat az ujjai (vályog cs5 64 bit, sony vegas 64 bit, iroda 2010 64 bit, stb), adnak egy sokkal jobb teljesítményt 64 feltéve, ha van elég memória.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (109)

  • Tutorial.Am egy nagyon érdekes kérdés, én még soha nem használt rendszer 64 kicsit, és nem sokat róluk: programokat telepíthet egy kicsit 32 64 rendszer, mint láttuk, a bemutató meg kellett Winrar mindkét változat ugyanazon a rendszeren?

  • Ms Mult Cristi! Te vagy a legjobb ! ... Régóta várok erre a jó bemutatóra. Még akkor is telepítem a Windows 7-et 64 bitesre. Ms Much ..

  • Mi felcserélhetők w7.32 biti.La w7.64 és a teljesítmény különbségek kicsik, 64 pontszám magasabb, mint 0.1.Cu perifériák nincs probléma a webcam a4tech.Ceva problémák néhány program célja csak 32 biti.Memorie a 64 kicsit elég hosszú (kb. 1gb csak az alapvető programok). 4 GB, és most én vagyok w7.64 kicsit, és azt hiszem, marad is.

    • ion:
      Mi felcserélhetők w7.32 biti.La w7.64 és a teljesítmény különbségek kicsik, 64 pontszám magasabb, mint 0.1.Cu perifériák nincs probléma a webcam a4tech.Ceva problémák néhány program célja csak 32 biti.Memorie a 64 kicsit elég hosszú (kb. 1gb csak az alapvető programok). 4 GB, és most én vagyok w7.64 kicsit, és azt hiszem, marad is.

      Egyelőre nem érzem nagy különbség, mert szoftverfejlesztők átírni alkalmazások 64 egyszerűen átalakított és 32 ugyanaz a kód nem ugyanaz.
      Ha 64-ből készülünk a fűből készült alkalmazások, "repülünk", addig addig sietve készített helyettesítőket fogunk futtatni.

  • Vannak nagy memóriaigényes szoftverek, amelyeket csak a 64 bites verzióban adtak ki, ilyen például a After Effects CSS5, legalábbis így volt, amikor az Adobe webhelyen voltam.

    • sailorriver:
      Vannak memória intenzív szoftver kiadott csak versiunea64 bit, egy példa After Effects CSS5, legalábbis ez volt, amikor én voltam az oldalon az Adobe.

      Egy újabb bizonyíték arra, hogy a 64-re való átállás "kénytelen", ez a 64-es átmenet minden bizonnyal a mi jót tesz, amúgy is mindenkorra meg kell tennünk.

  • Nem tudom ... Fórumok és nyomkövetők iránt érdeklődött a Win x64biti néhány megjegyzésével kapcsolatban, de még mindig nem találtam

    Remélem, megvilágosítasz. Nekem van egy kicsit régebbi számítógépem, a processzor támogatja az x64-et (nincs probléma), de 1.5 GB RAM, és ez megzavar engem ... hogy WIN XPx64-et akarok tenni, dak Win7-et teszek, kész vagyok ... szóval; Szeretném tudni, hogy 1.5-nél fel tudok-e tenni az x64 bites operációs rendszert, és ez jól működik / elfogadható, elég ahhoz, hogy lejátsszam egy Crysis / World of Warcraft / Kane és lynch játékot (az aku tényleg hülye, mondtam).

    Ha valaki meg tud válaszolni ...
    Köszönet előre

  • Én csak most kezdtem a Ubuntu Linux és pontosabban. Miután látta, hogy érdekes, amelynek Android telefont néztem, ha tudok tenni az Ubuntut a telefont. első eredménye volt XDA Developers, és volt egy link (http://androlinux.com/android-ubuntu-development/how-to-install-ubuntu-on-android/). Érdekesnek talál. Még nem próbáltam még 4 GB-os kártya +, de megpróbálom. Tudod, hogy a tutorial.

    ÉN kifüggesztett itt, mert ez volt az utolsó bemutató, és M_AM gondoltam, hogy jobban észrevehető

  • Nagyon kevés jelenlegi programot fejlesztettek ki annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhassa a 3,5–4 gigabájt maximális memória előnyeit, amelyek a Windows 32 bites verziójával használhatók. Tehát attól függően, hogy mit csinál, és az Ön által használt programokat, lehet, hogy nincs előnye, vagy csak kicsi előnye vagy múltbeli eredménye (az a felhasználó előnye, hogy sok programot egyszerre futtat, ami véleményem szerint idióta) ) a Windows 64 bites verziójának használatáról ... Őszintén szólva nem látom a 64-bites rendszerek közelmúltbeli jövőjét.

    • marian Ionescu:
      Én csak most kezdtem a Ubuntu Linux és pontosabban. Miután látta, hogy érdekes, amelynek Android telefont néztem, ha tudok tenni az Ubuntut a telefont. első eredménye volt XDA Developers, és volt egy link (). Érdekesnek talál. Még nem próbáltam még 4 GB-os kártya +, de megpróbálom. Tudod, hogy a tutorial.

      ÉN kifüggesztett itt, mert ez volt az utolsó bemutató, és M_AM gondoltam, hogy jobban észrevehető

      Nem kell, hogy tegye az utolsó bemutató, akkor olvassa el az összes hozzászólás, függetlenül tutorial, hogy post!

      Piticelul:
      Nagyon kevés meglévő programokat úgy tervezték, hogy teljes mértékben kihasználják a 3,5 - 4 koncert maximális memória, amelyeket fel lehet használni a Windows-verzió 32 bit. Tehát attól függően, hogy mit csinálsz, és a programokat használ, lehet, hogy nem olyan előny, vagy csak egy kis éle, vagy nyilvántartás (ólom a futás sok program egyszerre, ami hülyeség véleményem ) körülbelül egy Windows 64 kicsit ... őszintén szólva nem látom a jövőt 64 nemrég bites rendszereken.

      Láthatóbb különbség az, ha van HDD-je ... kissé gyorsabban mozog a 64-en, gyorsabban reagál a parancsokra, ha elég RAM-mal rendelkezik ... valószínűleg csak a placebo-effektus ... de ha van SSD, akkor a különbség vagy hogy az alkalmazások gyorsabban nyíljanak, észrevehetetlenek ...

      • AdrianGudus: Nem kell, hogy tegye az utolsó bemutató, akkor olvassa el az összes hozzászólás, függetlenül tutorial, hogy post!

        Egy észrevehető különbség, ha van egy saját merevlemez ... mozog egy kicsit gyorsabb a 64, gyorsabban reagálnak a parancsokra, ha van elég RAM ... talán csak placebo hatás ... de ha a saját SSD, a különbség a sebesség vagy a megnyitott alkalmazások között gyorsabban is kimutatható ...

        ... talán az ellenkezőjét akarta mondani ... az ötlet az, hogy meg kell különböztetnie bizonyos oktatóanyagokat a felhasználók számára elkülönített szakaszokban

  • Az én CPU telepíthető a Windows rendszer 7 64 kicsit?

    Magok 1
    Téma 2
    Név Intel Pentium 4 641
    Kód neve Cédrusmalom
    Csomagolóaljzat 775 LGA
    65 nm-es technológia
    Leírás Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20 GHz
    F család
    Nagycsalád F
    Model 6
    Kiterjesztett modell 6
    5. lépés
    D0 változat
    MMX, SSE, SSE2, SSE3, Intel 64 utasítások
    A virtualizáció nem támogatott
    Hyperthreading támogatott, engedélyezve
    Ventilátor sebessége 3970 / perc
    Busz sebessége 199.5 MHz
    Névleges buszsebesség 798.0 MHz
    Tőzsdei alapsebesség 3200 MHz
    Állomány busz sebessége 200 MHz

    • agentutu:
      Az én CPU telepíthető a Windows rendszer 7 64 kicsit?

      Cores1
      Threads2
      NameIntel Pentium 4 641
      Code NameCedar Mill
      PackageSocket 775 LGA
      Technology65nm
      SpecificationIntel (R) Pentium (R) CPU 4 3.20GHz
      FamilyF
      Extended FamilyF
      Model6
      Extended Model6
      Stepping5
      RevisionD0
      InstructionsMMX, SSE, SSE2, SSE3, Intel 64
      VirtualizationUnsupported
      HyperthreadingSupported Enabled
      Ventilátor RPM Speed3970
      Speed199.5 MHz Bus
      Speed798.0 MHz Névleges Bus
      Stock Speed3200 MHz Core
      Stock Speed200 MHz Bus

      Igen, akkor is lehet tanulni, ha 64 processzor a Google vagy személyesen az Intel hivatalos honlapján. Még nem tudja, hogy csinál egy keresést? Szüksége nemcsak 64 processzor, de akkor is van elég RAM (minimum 2 GB vagy több)

      • Helló, kérdésem is van, van egy Intel E5200 rendszerem 2.50 gHz-es 4 giga RAM 1 GB-os videokártyával ... miért nem tehetem be a 64 bites Windows-t ??? Vártam valami véleményt ..... ms !!

    • agentutu:
      Az én CPU telepíthető a Windows rendszer 7 64 kicsit?

      Cores1
      Threads2
      NameIntel Pentium 4 641
      Code NameCedar Mill
      PackageSocket 775 LGA
      Technology65nm
      SpecificationIntel (R) Pentium (R) CPU 4 3.20GHz
      FamilyF
      Extended FamilyF
      Model6
      Extended Model6
      Stepping5
      RevisionD0
      InstructionsMMX, SSE, SSE2, SSE3, Intel 64
      VirtualizationUnsupported
      HyperthreadingSupported Enabled
      Ventilátor RPM Speed3970
      Speed199.5 MHz Bus
      Speed798.0 MHz Névleges Bus
      Stock Speed3200 MHz Core
      Stock Speed200 MHz Bus

      Megadhatja a gyártó honlapján, és megtalálja a kívánt információt!

  • Nagyon érdekes bemutató! Mellesleg, Cristi, van egy újonc processzorod. Gratulálunk a számítógéphez és az oktatóanyagokhoz!

  • Én 3gb DDR RAM dual channel 2 800 7 x64 Windows, mert van egy processzor, amely támogatja x64.Eu x64 én tévesen úgy gondolta, hogy én vagyok x86 usb stick de működött, és most megy 40 memória% s rendben van.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.