Asztali rögzítés és gyors internetes rögzítés publikálás szoftver nélkül - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogom bemutatni egy online szolgáltatás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy elfog a Desktop amennyiben 5 perc anélkül, hogy töltse le a szoftvert a számítógépre. Azaz, ha azt lehet mondani, hogy egy webes alkalmazás, és a felhő egyszerre, mert ha egyszer sikerült, és kész Capture Desktop klip tettünk lenne házigazdája az oldalon, és a szerverek screenr.com , A helyszínen, ahonnan elérheti ezt az alkalmazást. Service integráció Screenr közismert microbloging szolgáltatás Twitter, (amit nem a bemutató), és mi is, ha be a Twitter fiókot, hogy hozza nyilvánosságra a link elfog asztali és adja meg a hírt, hogy a barátok, miután a tudnak nézni, és elérheti a videoklip vagy bemutató. Meg tudjuk csinálni elfog a teljes képernyőn, vagy ha manuálisan válassza ki a részét a munkafelület (desktop), hogy vágy. Mi is rögzíteni hangot mikrofon és minket.
Ki ez a szolgáltatás hasznos?
Mindenki meg akarja mutatni a barátja, hogyan kell csinálni valamit, PC-n, vagy hogyan kell használni a számítógépet, akik weboldalak és blogok, azoknak, akik szeretnének tenni a rövid demókat munkájukat PC, és minden bizonnyal, ha van elég képzelet talál más használja ezt a szolgáltatást.
Screenr nagyon hasznos azoknak, akik szeretnék, hogy a videó bemutató tökéletes a kezdők számára.
Mielőtt közzéteszi a videó készült akkor adjunk hozzá egy rövid leírást, és azután, hogy megjelent neked egy rövid URL-t, amit adhat valaki a Messenger, vagy küldjön e-mailben, a következő az, aki kapja, hogy képes lesz nézni fogni. Ha szeretné, hogy elfog a közönség valahol más, mint a Twitter, amit tehetünk, figyelembe beágyazása kódot, akkor tegye a videó, vagy a fórum, vagy egy személyes blog, vagy más helyszínen lehetővé teszi. Meg lehet nézni a teljes felvételi mód, vagy az alapértelmezett mód. Arra is van lehetőség, hogy letölthető mp4 formátumban közzétenni video a YouTube-on, vagy törlés klip készült
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy kövesse végig a bemutató videót, és hogy pontosan mi hozzálátott, hogy felvegyük a desktop gyorsan és egyszerűen.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (65)

  • Nincs jó. Korlátozott, azaz aki tenne egy ilyen szoftver video tutorials.. És ez egy szoftver, valójában egy Java, kérlek ...

  • Ricco: Nincs jó. Korlátozott, azaz aki tenne egy ilyen szoftver video tutorials.. Si puha, valójában egy Java imádkozni ...  

    Nincs szükség szoftver, és nem Java, azt mondtam, világosan kifejtette a fenti szöveg tutorial, hogy az, ha fogod olvasni már nem ismételjük meg, amit most magyarázta. Csak rá kell figyelmen kívül hagyni a fenti szöveg bemutató és csak néz bemutató, de azoknak, akik elveszítik vagy, mert akkor csak részleges tájékoztatást, mert nem hajlandók olvasni kényelmét. Miért Isten adott nekünk szem a fejedben?

  • És még egy dolog, nagyon jól hangzik, valamint a hang itt az oldalon. Nézd, kattintson ITT és figyelj. miért mindig, ha valami nincs rendben, akkor keresse meg és hibáztassa a használt szoftvert, és soha ne dobja rá tapasztalatlanságra? Ha nem tudtad, tudatom velünk, hogy a rögzített hang jó minősége a mikrofon minőségétől is függ, ami valószínűleg a tiéd egy 250 ezer lej hosszú fejhallgató párból, vagy egy kamerából. a web olcsóbb, a hajón készült ... webkamera nincs név.

  • Helló hogyan tudom telepíteni java Ubuntu x64? Telepítettem egy csomó dolog, az Ubuntu Software Center, de még mindig nem működik. Ez a böngésző? Chromium használata 5.0.375.99. BV bemutató igazán szükség van rá.

    • marianSzia hogyan tudom telepíteni java Ubuntu x64? Telepítettem egy csomó dolog, az Ubuntu Software Center, de még mindig nem működik. Ez a böngésző? Chromium használata 5.0.375.99. BV bemutató igazán szükség van rá.  

      A "sok cucc" alatt sok java-csomagot értettem

    • marianSzia hogyan tudom telepíteni java Ubuntu x64? Telepítettem egy csomó dolog, az Ubuntu Software Center, de még mindig nem működik. Ez a böngésző? Chromium használata 5.0.375.99. BV bemutató igazán szükség van rá.  

      Az OpenJDK-t már telepítette az Ubuntu-ra, de a Firefox böngészővel, nem a krómmal kell elérnie a webhelyet. Bizonyos okokból a króm még akkor sem látja a Java beépülő modult, ha telepítette ...

  • Nos, nem igazán a hajón ... Azt hiszem, hogy a Hamma headset nincs a hajón, és nincs 3.2 Mpx Microsoft webkamera, nos, talán nem tudom. Vagy jó munkát, kár, hogy csak két, és nem elég, hogy fedezze az összes IT-terület

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.