Cam Scanner, Android és iPhone alkalmazás, amely a telefont szkennerré alakítja + PDF - oktatóvideó

Szia barátok, ma bemutatja Cam Scanner alkalmazás fut az Android platform és iOS (iPhone és iPad) alkalmazás alapvetően fordul a telefon vagy tablet egy valódi mobil scanner, kamera használható a szkenneléshez. Sőt, az alkalmazás, a beszkennelt dokumentumok PDF fájlok akkor küldje el e-mailben, facebook, bluetooth, a Twitter vagy kapunk felhőben (Dropbox, Box, Evernote, google drive, stb.)
Szkennelés lehet tenni egy oldalt egy időben vagy batch módban (nagykereskedelmi) vizsgálatok során a másik után, azt követően, hogy lehet konvertálni a PDF, vagy megoszthatja-ui, vagy mászni a felhő.
Az alkalmazás akkor hasznos, ha nincs egy szkenner, és szeretné, hogy gyorsan egy példányát megküldi a dokumentum távolról, és különben nem tud küldeni egy példányt. Egy kis fantázia segítségével Cam Scanner sok más területen.
Cam szkenner tetején a listát a kedvenc alkalmazások, az egyik az első öt alkalmazásokat, hogy telepítse a Play Store után tesz egy új rom.
Cam szkenner nem szabad kihagyni az a dolgozó emberek dokumentumokkal (tranzakciók auto, irodai munka, iskola, stb.)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Andrew - mondta

  Csak annyit kell tennie, hogy kitegye a dokumentumokat és kivágja őket. nekem úgy tűnik, hogy a "beolvasások" rosszul mennek.

 2. Tomi - mondta

  Helló,
  Van egy LG Optimus Black P970, és már használja egy ideje, és nagyon hasznos alpicatie.

  Ms minden oktató.

 3. ASUS - mondta

  Szia Cristi, Kaphatok néhány tanácsot, van egy alaplap socket izé 462 (A), amit 2,5V megfelelő feszültség a memória, cserélje ki, hogy a 2,5V én 3,3V, és nem pedig, hogy a BIOS, csak egyszerűen nem kapcsol semmit kezdődik, monitor, billentyűzet NumLock LED meghalt. Ha a memória piuiee őket, sokkal később, stb. Mit gondol, lesz gond, miután fedélzeti feszültség szabályozó, a tábla volt a teszt ment neki megnyerni és működött, másodszor nem kezdett fájni valami. Ahogy két lemez mint 2,5V nem megfelelő feszültséget 3,3V és az emlékek csak nem indul el a BIOS. Mi tanácsot adni? Mintha nem dobja, hogy Condes miután befejezte.

  • daniel - mondta

   próbálja állítani a BIOS-ban (legalábbis nekem bejött)
   kövesse a bemutató kezdve 10 perc, másodperc 25
   https://www.videotutorial.ro/?p=8421
   ne felejtsd el, hogy el kell távolítani az alaplap az áramforrásból
   még akkor is, ha a monitor is csatlakozik, az alaplap és csatlakoztassa károsíthatja a BIOS alaphelyzetbe

 4. Costrasel - mondta

  Szeretném megkérdezni Önt, hogy elégedett-e ezzel az "xperia u" -val, mert én is szeretném megvenni ezt a modellt. Ha nem, milyen modellt ajánlana 1200 RON körül?

 5. egy olyan alkalmazás, amely átalakítja fényképek és pdf doc vagy docx formátumban?

 6. Mihai - mondta

  Van egy LG Optimus One, azt szeretné, hogy a telepítő a telefon menüjében szkennelés oldalas szkennelés dokumentum oldalainak

 7. rózsa - mondta

  My tabletta fél nao consigo Fazer szoba felhívta a végrehajtó szkenner, Posso Fazer que?

 8. Stefan - mondta

  Nagyon köszönöm, hogy. Én megszabadultak a régi nyomtatót, amivel a program csak az kell, hogy telepítse újra. Nagyon köszönöm! Tartsa fel a fantasztikus munkát végez!

 9. Buna.am fol f több timp.insa néhány nap azt mondja, hogy a fájl nem olvasható, és nem csatlakozik a SAMG email.am 3 jegyzeteket, de megpróbáltam egy másik iphone samsg.pe menni.

 10. Bogdan - mondta

  Egy ideig a kollégák azt mondják, hogy minden megy a camscanner nem tud olvasni. Tehát ahogy a beszkennelt dokumentumokat küldött nekem, és nem nyit. Eltávolítottam cam scanner, telepítettem újra, de nincs változás. Egy másik telefon működik. Ha tud nekem segíteni néhány tanácsot nagyszerű lenne! Köszönöm.

 11. Adrian Cofaru - mondta

  Nincs szavam megköszönni! Az összes barátomnak átadtam az információt, a facebook-on is, mindenki megérdemli, hogy tudja, csak ingyenes, igaz? A linket el is mentettem az archívumból, a következő napokban pedig "átkutatom" egy kicsit, hátha "kezelik"! Sok szerencsét és jó egészséget! Köszönöm!!!

 12. Silver Laurentiu - mondta

  Akkor küldjön levelet camscanner null Lincu én gasec android telefon rendszer nagyon köszönöm

 13. ion Draghici - mondta

  Én is elvettem, de nem olyan, mint az övé, nem tudom, honnan vette, hogy nem is egyezik azzal, amit találunk, de nem mondja, hogy „nézd, vidd innen”. Hozzáértem Io linkjéhez, de ez sem az. Ez az, amit teszünk, hogy előrelépjünk azzal, amink van

 14. marian - mondta

  hogyan állíthatom be, hogy leállítsa a cam szkennerrel történő beolvasást?

 15. Dinu Mirela - mondta

  Jó! Van egy furcsa Xiaomi 3pro jegyzetek és rájöttem, hogy a számlát a tudtom nélkül küld sms-t egy nem. UK: 447786209730.Am talált a google és mások, hogy történt ugyanaz. Powers mondani, hogyan lehet megállítani ezt? Köszönjük!

  • Adrian Gudus - mondta

   Használja készlet SMS app (amely előre telepítve a telefonon), illetve egyharmada a Google Play? Ha egy harmadik üzenetküldő alkalmazást, lépjen ki minden olyan további!

Trackbacks

 1. […] Cam Scanner, Android és iPhone alkalmazás, amely a telefont szkennerré + PDF-be változtatja […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.