Koffein, tartsa nyitva a monitorunkat filmnézés közben - videó bemutató

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni koffein egy hordozható alkalmazás (nincs szükség telepítésre), hogy akkor maradjunk aktívan nyomon amikor filmet néz. A legtöbb operációs rendszer van optimalizálva, hogy az energiafogyasztás csökkentése és, nem látja el perifériák egy bizonyos ideig nem használta, a monitor alvó üzemmódba lép, ha nem mozdul az egér vagy a gombot.
Az operációs rendszer ezen művelete segít megtakarítani az áramot, de filmet nézve bosszant bennünket. Annak érdekében, hogy ne kelljen foglalkozni az operációs rendszerrel (kezdők esetében), és hogy "elrontani" a Windowsban létező energiaterv-beállításokat, a Caffeine-t fogjuk használni. Ez az alkalmazás a tálcán fut (a jobb alsó tálcán az óra mellett), és mindaddig, amíg aktív, megakadályozza a monitor bezárását, függetlenül a tétlen időtől, és a háttérben szimulálja az F15 billentyűt 59 másodpercenként, hogy a rendszer A Windows operációs rendszer úgy gondolja, hogy dolgozunk, és nem aktiváljuk a képernyővédőt, és nem zárjuk be a monitort.
Van még videó lejátszó a beállításokat, hogy megakadályozzák a záró a kijelzőn, ha egy film, de azok számára, akik nem rendelkeznek ezzel, akkor a koffein.
Akkor töltse le ezt az alábbi linken: http://www.zhornsoftware.co.uk/caffeine/index.html#download
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan is elfordulás elleni asztalon, amikor filmet néz.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (16)

  • Vannak 24 kulcs F-re F1 a F24
    F15 billentyűt kell megnyomni egyszerre nyomja meg a Shift + F3
    Shift + F1 = F13
    Shift + F2 = F14
    Shift + F3 = F15
    és így

  • XP-n néhányszor szenvedett, de egy bizonyos lejátszóval (pontosan nem emlékszem melyiket), de a Vista-n és a 7-nél nem találkoztam ezzel a problémával.

  • szia
    A nevem Ramnicianu Alexandru vagyok 16 éves, és szeretnék belépni a "produkcióba". VIDEOTUTORIAL.RO
    Trebaie milyen feltételek találkozni?
    Feladtam baj, ha megbocsát Nem tudom, hova tegye
    köszönöm
    És azt hiszem, tud nekem segíteni.
    Sok szerencsét útmutatók

  • ff hasznos tutorialt, mert mielőtt még volt ez a probléma, de némi keresgélés után a neten arra a következtetésre jutottam, hogy sokkal egyszerűbb telepíteni egy másik játékos, és készen áll (az ex.KMPlayer; PotPlayer)
    ps Ms bemutató :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.