Számok és privát hívások blokkolása Android mobiltelefonokon - oktatóvideó

Hi barátok, ma egy videó bemutató, hogy hogyan tudjuk blokkolni egy telefonszámot vagy egy ismeretlen szám. Beszélgetünk arról, hogyan tesszük ezt telefonok Android operációs rendszer. Mindannyian tudjuk, mennyire kellemetlen ez lesz az hívja a halott az éjszaka használó emberek saját számokat (# 31 # szám előtt), és a hangulat viccek, amely hagyja, hogy mi esküsznek vagy közvetlenül utána reagáló ülni és hallgatni anélkül ejt egy hang. Szerencsére van e probléma megoldásának, tudjuk tiltani, hogy ismeretlen szám (saját szám), de akár blokkolni bizonyos híres könyv, ehhez pedig egy olyan alkalmazásra, hanem valamilyen rejtett beállítások a telefonon.
Ha azt szeretnénk, hogy blokkolja számos a napirend, mi lehet egyszerűen csinálni anélkül igénybe alkalmazások telepítéséhez, vagy mit ne törjenek módszer. Az Android, menj a telefonszámot blokkolni kívánt, nyomjuk meg a Menü gombot, majd az Opciók, jelölje meg itt bejövő hívásokat. Mi fog történni, ha ezt tesszük? Amikor meg kell hívni a számot, hogy mi történt a beállítást, akkor át lesz irányítva a hangpostára, még ha nem is a hangposta aktiválva. Egyszerűen, ha a személy fogja hívni, a telefon nem egy hang, nem vibrál, nem könnyű kijelző, de majd csak észre egy nem fogadott hívás jelentkezzen be, hogy a személy próbált hívni minket.
Mégis, ahogy blokk saját számok, ismeretlen?
Ez egy kicsit bonyolultabb, megpróbáltam mindent, amit lehetett, minden alkalmazás a piacon, és egyik sem ragadt az igazi értelme. Sok alkalmazás összeomlik tett néhány egyszerűen nem semmi hiányos és mások is megtették. Ezzel nem teljesen értem, hogy ha valaki hív rejtett telefon világít, csak úgy tudtam válaszolni bármikor bejelentést is fogyatékkal akusztikus vagy rezgés. Néhány alkalmazás csak elutasíthatja a bejövő hívásokat ezt követően telefonhívás 2 másodperc.
Az egyetlen elfogadható alkalmazás hibátlanul működött a két okostelefonok Android (HTC Legend és a Galaxy Note) a blokkoló. Azt jelenti, hogy még a hívás le van tiltva, a telefon nem világít, vagy hang. A hívó fél hallja a titkos nemcsak a vonal foglalt. Alkalmazás Blocker blokkolja és 3 sms és hívás blokkoló mód.
Csak telefonkönyv - azaz csak a címjegyzékben szereplő számok hívhatnak fel minket
Rejtett szám blokkolása - blokkolja az ismeretlen hívásokat, a privát telefonszámokat és azokat, akik titokban hívnak minket
Az összes bejövő hívás blokkolása - abszolút minden hívást letilt, mind a telefonkönyvben szereplőket, mind azokat, amelyek csengetnek egy számmal, de nincsenek a telefonkönyvben, és azokat, amelyek csengenek egy rejtett számmal.
Azonban Blocker app nem a várt módon működik egy LG Optimus One P500 működött részben. Én meg Blocker alkalmazása blokkolják az ismeretlen hívásokat és nem csinál semmit, hogy állítsa le a csengő hangja azoknak a rejtett számot. A kijelző világít, és nem tudtam válaszolni bármikor. Szeretném a jövőben, hogy képes blokkolni egy alkalmazás meghívja a legjobb rejtett. Ez frusztráló, hogy zavarják az éjszaka folyamán, vagy a fontos pillanatok életed.
Ha szeretné tudni, hogy ki hívja rejtett számot, kérjük, kövesse az útmutatót: Hogyan lehet megtalálni a telefonszámát személy hív minket rejtett számot Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a tutorial, hogy hogyan tudjuk blokkolni egy telefonszámot, vagy több rejtett Android telefonok.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (85)

  • mobil menedzser sikeres, amire benyújtott bármely változata android bármelyik modell telefon Android és bármilyen hálózaton többek között érdekes dolgokat. megérdemel egy bemutató

    • Van egy Alcatel érintőképernyőm, és blokkolni akarok egy számot, ami zavar. Keményen megtanultam használni, de megpróbálok tanulni, és nem tudom, hogyan kell lezárni. Tudna segíteni, mert nem tudom, hol található a Menü? Örülnék, ha tudna nekem segíteni! Köszönöm !

  • Avast Android felvette a tűzfal és így a hívást és sms-blokkoló megoldani három probléma a programmal, akkor ingyenes a piacon

    • Piciu:
      Oktatóanyagok hasznosak, de én nem szeretem ismételni egy Cuvat a 10, 15 alkalommal vagy egy mondat: -J egyébként ok

      Ismétlés az anya a tanítás, azt mondtam neki, hogy észrevettem egy okosabb mások.

      • Vagyok Olaszországban és számos vodafone itt. Kapok sok hívásokat saját számát.
        A nyom, mit tehettem volna? A Voice over IP szerver, hogy a magán számokat mutatni?

  • Őszintén elégedett vagyok és a Call Blocker alkalmazása származók NetQin. Jól fut, és megfelel szinte minden beállítás halom Blocker. Szeretem a Call Blocker tudjuk, hogy egy biztonsági másolatot a kapcsolatok az online (van, hogy hozzon létre egy fiókot).

  • vannak offtopic de szeretném tudni, ha itt valaki, aki tud segíteni, van egy Samsung i5500 a 2 óra, és nem bármilyen módon a nyitott ház, észrevettem, hogy az hangszóró egy klip, de húzza, és még mindig nem működik, ez a telefon, hogy valaki adjon nekem választ kérem?

    • @claudio, látod, hogy van egy lyuk az alján, tedd oda a körömdet és húzd magabiztosan. Van egy videó a YouTube-on "a samsung gt-i5500 galaxis 5 szétszerelése"

    • vannak offtopic de szeretném tudni, ha itt valaki, aki tud segíteni, van egy Samsung i5500 a 2 óra, és nem bármilyen módon a nyitott ház, észrevettem, hogy az hangszóró egy klip, de húzza, és még mindig nem működik, ez a telefon, hogy valaki adjon nekem választ kérem?

      Tegye le a körmét a mikrofon mellé, egy kis partícióval rendelkezik, és húzza balra - jobbra a felső két gomb felé (a hívás gombra és a menüre) csúsztatva. Ezután kinyílik, kissé felfelé húzza, és előre tolja. Amikor bezárja, megteszi ellentétben azzal, ahogyan kicsomagolta, soha ne a végén, hanem húzza fel, enyhén nyomja le a fedelet az alján, amíg kattanást nem hall.

      • vir:
        @ClaudioLásd, hogy az alsó egy üreges, tegye a körömre, és ott lő bizalommal. Ez is egy YouTube videó "szétszerelés samsung gt-galaxis i5500 5"

        Corneliu:
        vannak offtopic de szeretném tudni, ha itt valaki, aki tud segíteni, van egy Samsung i5500 a 2 óra, és nem bármilyen módon a nyitott ház, észrevettem, hogy az hangszóró egy klip, de húzza, és még mindig nem működik, ez a telefon, hogy valaki adjon nekem választ kérem?

        Bagi köröm le, közel a mikrofont, hogy van egy kis partíciót, és balra - jobbra csúszott fel felé gombok felső két (a tárcsa és a menü. Ezután lazítsa, majd húzza felfelé enyhén impingfi előre. Ha bezárja, akkor szemben hogyan despacut, Nima a végén ahelyett, hogy húzza ki, nyomja meg enyhén az alsó fedél, amíg egy kattanást nem hall.

        Szólok ez a két felhasználó természetesen. bal jobb csúszó szaruhártya tökéletesen működött! thx

    • a telefon alján van egy különleges hely, ahol lőhet, és a körmével kinyithatja ... sok szerencsét

  • Elmentem probléma nélkül az LG Optimus One, automatikusan adja meg a foglalt jelzést, hogy ismeretlen számokat. Lehet, hogy a rum hibás, azt használja NightlyFourE_V.4.3.2 és felszólított a Cosmote narancssárga.


    • Van egy kérdés, nem tudom, hogyan lehet a 2 napokban én zárva kapcsolatok és nem alkotnak bármennyi tel én Samsung Galaxy 3 mini, különben az összes alkalmazást, és minden jól megy, csak keressen meg úgy tűnik, hogy imitializeaza és többé már nem megáll
      köszönöm szépen

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.