BLOCK ablakok ERROR riasztásokkal az Androidon

BLOCK ablakok ERROR riasztásokkal az Androidon
BLOCK ablakok ERROR riasztásokkal az Androidon
Helló barátaim, a mai oktatóanyagban meglátjuk, hogyan tudjuk blokkolni a „víruseszközök” átirányítását, amellyel leggyakrabban találkozunk a Chrome böngészőben.

Mi az a "fertőzött eszköz" vagy "vírusos eszköz" átirányítása?

Ez egy módja annak, hogy az egyének a rosszindulatú alkalmazások és kezelése, hogy irányítsa át a felhasználókat jogos oldal egy új oldalt, ahol a felhasználó látható üzenetet ijesztő, hogy ő tájékoztatta a hamis üzenetet, mivel a készülék fertőzött vagy fertőzött vagy üzemzavar.

Minden tűnik hitelesnek, az oldalon, ahol a felhasználó válik irányított üzenet jelenik meg piros, és kimondja (képes automatikusan felismerni) eszköz modellt használ, és használja minden hitelét, logo Google.

Mi a célja a "fertőzött eszköz" vagy a "fertőzött eszköz" átirányításának?

Általában véve a végső cél az, hogy meghatározza a felhasználót, hogy telepítse a gazda-alkalmazásokat, amelyek a valóságban nem használnak hasznos dolgokat. Ők csak, hogy reklámozzák magukat, vagy más webes szolgáltatás vagy más felesleges, nagy mennyiségben használják jönnek erőforrásokat feleslegesen készülék lelassul, és fogyasztja az akkumulátort.

A mai bemutatóban a Chrome böngészőjéhez használható, függetlenül az operációs rendszertől. Ez egy egyszerű beállítás, amelyet gyorsan alkalmazhatunk a Chrome-ban, nincs szükség további szoftverekre vagy bővítményekre a telepítéshez.

A böngészőben elérhető cím: chrome: // flags / # enable-framebusting-needs-sameorigin-vagy-usergesture

Miután alkalmazta a beállítást, tesztelje annak működését az alábbiak elérésével: https://ndossougbe.github.io/web-sandbox/interventions/3p-redirect/

Video bemutató - A vírusok lezárása figyelmeztető ablakok az AndroidonKapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Gikmann - mondta

  Találkoztam azelőtt, mielőtt az adblocker ilyen pop-upokkal rendelkezne, de a króm intelligens, ha nem riad meg semmitől, zárja le és végezze el. Mindegy, hasznos, amit mutatott, A YouTube-csatornán figyellek, sokat tanulok, amit bemutatsz

 2. Claudiu - mondta

  Hello Adrian! Pontosan azt tettem, ahogy mondtad, de valami más jött hozzám: egy nagyon különböző figyelmeztetés, ha elküldöm a nyomtatót. Van egy iPhone 7 iOS 11-mal. Vagy úgy gondolom, hogy ez a beállítás már nem kell? Köszönöm.

 3. nogylk - mondta

  Az Android számára melyik a legjobb, gyors és biztonságos böngésző?

 4. Nicolae - mondta

  Tökéletes.

 5. jimmy43 - mondta

  DuckDuckGo

 6. György - mondta

  Bravo ember

 7. Bojirov iulian - mondta

  Szia jó héten találkoztam a probléma nem csinál semmit, de nyitott alkalmazni és a hirdetések jelennek meg közvetlenül a képernyőn, miközben beszél a telefonon a kérelmező nem tudja, mit kell tennie azt a kétségbeesés telefonja új gyökere nem egy ötlet néhány köszönhetően, és gratulálok figyeli minden alkalommal

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.