Bitcoin bányászat video kártya pénzt az interneten - videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fogjuk folytatni a vitát Bitcoin I inceoe néhány nappal ezelőtt, azok számára, akik nem nézte a bemutató már, ez volt a bevezetés a világ a Bitcoin, ha még nem látta hívja nézni:
Bitcoin, pénzt keresni a számítógép teljesítményét
Ma fogunk beszélni kitermelés (számítógépes). Van két adatbányászati ​​szoftver, hogy én, és úgy dönt, amely továbbra is megy előre.
Először is, az elején a bemutató akartam mutatni tartalék sávszélesség a szerver, mert kaptunk megjegyzéseket, hogy néhány látogató panaszkodnak álló sávszélesség videotutorial.ro.
Meg kell határoznom, hogy a videotutorial.ro a legújabb generáció dedikált szerverén fut, néhány hónappal ezelőtt beállítottam. Ez a szerver ssds raid-sorozattal és egy másik vállalati hdds-sel felszerelt tömbvel van felszerelve a videofájlok tárolására. , alapvetően külön I / O van az adatbázishoz, webszerverhez, e-mailhez, DNS-hez és külön I / O-hoz az streaming kiszolgálóhoz, ahová a videofájlokat feltöltjük. A sávszélességet, amelyet "garantáltunk", 1 Gbps Romániában és 50 Mbps a külsőnél. A legtöbb romániai szolgáltató jelen van az adatközpontban, összesen 36 Gbps (36000 Mbps) nagyvárosi és 6 Gbps (6000 Mbps) külső.
Problémák vannak tőled, mint mondtam, a bemutató és a kapcsolatok által nem garantált szerződést, és csúcsidőben is súlyos problémák vannak a zenekar, akkor is, ha nem eszik, ehet a szomszédok. Ebben a leckében beszéltünk alaposan erről a problémáról.
Térjünk vissza a mi Bitcoinii, van két olyan alkalmazást bányászok tényleg csak két, de én a mai napon, sőt ezek a legnépszerűbb.
BitMinter egy nagyon jól sikerült, van egy érdekes felület lehetővé teszi a paraméterek beállítását és a hardver és szoftver, alkalmazás, amely jobban szeretem.
Ahogy BitMinter használat illeszkednie kell, hogy az első számla bitminter.com, még mindig ott van, és meg lehet változtatni néhány beállítást, például az automatikus befizetés fiókjában Bitcoin.
A GUIMiner egy kevésbé szép alkalmazás, de működik, nagyon gyorsan bármilyen medencéhez csatlakozhat, és túl sok "beszélgetés" nélkül elindíthatja a bányászatot.
Figyelem.
Kis medence van bármilyen díjat kell fizetni minden, ha a nyereség, vagy minden alkalommal, amikor egy fizetés. Ne félj, vagy nem érzi, hogy valaki ellopja, a díjakat, amelyekről ismert, hogy jutalékot fizetünk cserébe szolgáltatások (elérhető a medence vagy fizet gyorsabb).

cím:

Bitninter.com
50btc.com

Spor bányászati!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (301)

  • Serkan:
    Mondjuk, hogy egy Bitcoin ...
    Hogyan is alakulnak a nettó után euro.dolar és vesz ruhát, stb ..

    Azt mondta, hogy a következő oktatóanyagban elmagyarázza, hogyan kell mindent megtenni a pénzhez kapcsolódóan ... alaposan nézzen meg az oktatóanyagokat, és megérti.

  • Ne kérdezd, hogy mennyi pénzt keresnek. Több ezer bitcoinod van, és hangsúlyoztad, hogy nem tudod, hogyan lehet őket kiszedni? Ne aggódjon miatta ... előbb nézd meg, hogy mennyit generálsz, ez a legfontosabb szempont. A pénzfelvétel formalitás, a bitcoinok beszerzése nehezebb.

    • Igen, csak azt kell mondania, hogy néhány ember látta, hogy Cristi készített néhány aprót, és készen állnak, anya, pénzt keresünk, már nem éhezünk stb. Örömmel csinálom ezt a dolgot, mert bárki, aki tudja, hogy rendelkezik jó hardverrel, tudja, hogy mindenféle coinit élvezheti. Mert örülsz, amikor tudod, hogy elkezdtél "gyártani" is! Általában beszélek! Az Ön szavai: "Van több ezer bitcoinod, és hangsúlyoztad, hogy nem tudod, hogyan lehet ezeket kiszedni?" Önnek is nagyon igaza van! :)

  • Soha nem volt baj figyeljük RDS FiberLink internet Videotutorial.ro.Am 39 lej / hónap.
    Tettem BitMiner számla és úgy működik, mint tesztelni 17-18 azaz Mhps.Dupa mint láttuk, egy listát a bányászok rangsorolása 50 15 (+/- 2) .Interesant hogy helyek 1 és 2 van Mhps.Lista felett 100 látta a verése Tools-állapotát.

  • JÓ, VÁRAK VÁLHATÓAN, HOGY VAGYOK VÁRHATOK, MEGKÖNNYEN SSD-t LÁTNI, AMELYEK ............ KÖVETKEZTETÉSEKBEN KÖVETKEZTETTEK A KÖVETKEZŐ TUTORÁLIS KÖSZÖNJÜK.

  • Az Ortacs nem használja a merevlemezt. Amikor cristi keményen kijelentette, a Hardverre utal, vagyis vásárol alaplapokat olcsó processzorokkal, botot egy linux futtatásához és minél több videokártyát vásárol, vagy vásárol néhány különleges "trükköt", amelyeket bányászathoz készítenek. Keressen a Youtube-on, és ne várjon "alamizsnát" ezen a webhelyen, amely továbbra is sokat segít.

  • hello cristi! a videokártyám kb. 4000 kps-ot tesz fel, mit mondsz nyereségesnek ?? cristi tu cam cati khps ai ??? köszönöm !

    • andy:
      Cristi hello! Én fórumon videó kamera körül 4000 mondasz khpstu nyereséges ?? Cristi hány khpsai ??? köszönöm!

      Helló ! Az én táblám (nvidia GT 330M-1 gigel-) 7500-7600 khps körül képes "összenyomni" => kb. 0.0025 / nap .... így nem látok sok pénzt kijönni! Várjuk, hogy mi a helyzet az FPGA-kkal!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.