Az operációs rendszer biztonsági mentése és visszaállítása a Windows XP Rendszer-visszaállítás funkciójával - oktatóvideó

Mindenkinek vannak problémái a számítógéppel, és mindannyian panaszkodunk valaki képzettebb ember számára, amikor a számítógép megrázkódik, vagy amikor "elrontjuk" annak beállításait. De minden sokkal egyszerűbb és könnyebb lenne, ha mindannyian az operációs rendszerbe integrált funkciókat használnánk, és itt természetesen a Rendszer-visszaállítás és a Windows biztonsági másolat alatt gondolok.
A mai oktatóanyagban elmagyaráztam, hogyan működik a Rendszer-visszaállítás. Sokan közületek először kapcsolják ki vagy inkább letiltják ezt a funkciót a Windows telepítése és belépése óta. Tedd azt, amit a számítógépeddel… végül rövid időn belül tönkreteszed a beállításait, majd panaszkodsz, hogy nem tudod, hogyan fejezd be.
Nos, a rendszer-visszaállítás nagyon hasznos, különösen a legnagyobb ügyetlenül a PC
Pontosan mit csinál ez a visszaállítási rendszer?
A visszaállítási pont (visszaállítási pont vagy visszaállítási pont) létrehozásakor egyszerűen elmenti a fájlok és a teljes rendszer beállításait és állapotát.
Mikor használjuk a Rendszer-visszaállítást?
Akkor használhatjuk, ha például olyan szoftvert akarunk telepíteni, amiben nem vagyunk biztosak, vagy esetleg egy játékot, amiben nem vagyunk biztosak, vagy használhatjuk, mielőtt kockázatos beállításokat vagy módosításokat végeznénk az operációs rendszeren vagy a fájlokon. az operációs rendszer partíciója.
Mielőtt elkezdene telepíteni valamit, amiről tudja, hogy kockázatos vagy károsíthatja az operációs rendszert, végezzen visszaállítási pontot
Menjen és kattintson a Start gombra, majd a Minden programra, majd a Kellékekre, majd a Rendszereszközökre, majd a Rendszer-visszaállításra a megjelenő ablakban válassza ki:
Hozzon létre egy visszaállítási pontot, majd kattintson a Tovább gombra, a Visszaállítási pont leírásánál hozzon létre egy leírást a visszaállítási ponthoz (hogy megtudja, milyen alkalomból készült a visszaállítási pont), majd kattintson a Létrehozás gombra.
Mikor tudunk visszaállítási pontot visszaállítani?
Mint azt fentebb már említettük, akkor visszaállíthatja a visszaállítási pontot, amikor megjelenik az operációs rendszer megy megkergült, amikor azt veszi észre, hogy bizonyos beállítások nem voltak, amikor bizonyos funkciók nem reagál, így helyreállítása egy visszaállítási pontokat, hogy már létre, a rendszer visszatér abba az állapotba, volt, amikor létrehozta a visszaállítási pontot.
Garantálom, hogy ezzel nem lesz komolyabb problémád a PC-vel, és még ha "elrontod" is, olyan egyszerűen vissza tudod állítani az eredeti állapotát, ahogyan megsérült 🙂
A Rendszer-visszaállítás jön végre az összes Windows operációs rendszer a Microsoft.
Az ezután következő oktatóvideók alkalmával szó lesz a meglévő biztonsági mentési megoldásainkról, bemutatjuk az ingyenes biztonsági mentési megoldásokat és a kereskedelmi biztonsági mentési megoldásokat is, természetesen megbeszéljük a további biztonsági mentési lehetőségeket, hogy Windows 7 és Windows rendszerrel rendelkezik. távlat.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (74)

  • Szuper bravo Adrian. Te vagy a legaktívabb adminisztrátor bravo, gratulálok. példa másoknak. :)

    • csőr: Szuper bravó Adrian. Te vagy a legaktívabb Admin bravo, gratulálunk. példa a többiek számára.   

      Adrian a legaktívabb, mert oktatókat készít, de Cristi gondoskodik az oldalról! Ha Cristi még nem tett volna semmit, akkor be kellett volna töltenie az oktatóprogramot! A többiek, akik oktatóanyagokat készítenek, nem tudom, mit csinálnak ... ennyi, nem mindig tudsz oktatóanyagokat csinálni!

  • Ha megfertőzte a számítógépet, egy kicsit nehéz visszaállítani még ezzel a programmal ...

    • Ha létrehoz egy rendszer-visszaállítási pontot, és úgy dönt, hogy bezárja a Rendszer-visszaállítást a Sajátgép - Tulajdonságok - ... -on, akkor a helyreállítási pont / pontok törlődnek. Ez ostobaság. Lehet, hogy visszaállítási pontot szeretne létrehozni, és akkor a számítógép nem automatikusan hoz létre pontokat. Azt hiszem, hogy a teljes biztonsági mentés a legjobb megoldás.

  • Nagyon jó tutorial!
    Régóta használok egy backup szoftvert (Acronis, amiről itt is van egy tutorial videó) ez a szoftver nagyon jó, mindig ha gond van az operációs rendszerrel azonnal visszaállítás és pb is megoldódott.
    De szeretném, ha a jövőbeni biztonsági mentési oktatóanyagokban hivatkozna a víruskereső programokra (Érvényes-e még a víruskereső, amikor visszaállítjuk ???). Minden alkalommal, amikor minden visszaállítás után telepítenem és konfigurálnom kell a víruskeresőt.
    Csak jó hallunk
    GPA

    • GPANagyon jó tutorial!
      Régóta használok egy backup szoftvert (Acronis, amiről itt is van egy tutorial videó) ez a szoftver nagyon jó, mindig ha gond van az operációs rendszerrel azonnal visszaállítás és pb is megoldódott.
      De szeretném, ha a jövőbeni biztonsági mentési oktatóanyagokban hivatkozna a víruskereső programokra (Érvényes-e még a víruskereső, amikor visszaállítjuk ???). Minden alkalommal, amikor minden visszaállítás után telepítenem és konfigurálnom kell a víruskeresőt.
      S'auzim csak jó
      GPA  

      Azt hiszem, nagyon világos tutorial. Mivel én mondtam a bemutató, hogy ha pont visszaállítani ment minden rendszer beállításainak van, ha nem, akkor, ha azt telepített víruskereső automatikusan nem a visszaállítási pontot, és állítsa, amikor adsz ő visszaállítja állapotba állítva, és telepítve van akkor nem kell telepíteni újra, Isten nem kell gondolni egy kicsit logika?

  • nem minden esetben jó .. legjobb professzionális szoftverrel pl acronis true image vagy mások

  • A Rendszer-visszaállítás hasznos, de egy kicsit veszélyes is, ha a PC-n vírusok vannak, akkor "elkaphatják" a visszaállítási pontot, ha az antivírus törli a vírust, akkor újra megjelenhet.

  • Köszönöm, nekem is van egy problémám: nem tudom, hogy kell használni a Camtasia stúdiót! Pontosabb, hogyan készítsünk HD videót. Köszönöm a bemutatót és sok sikert.

  • Hello.
    Nekem van egy probléma, remélem nem mare.Acum hónapot pepartitia D meg a mappát, hogy nem tudtam olvasni a neten sterg.Am ez egy ideiglenes mappa után jelenik meg a frissítés sp3 és általában törli a telepítés után, de egyes esetekben akár ramana.Mi mondta valaki megpróbálta a rendszer-visszaállítás egy korábbi időpontra restore.Am telek korszerűsít, és nem történt semmi, az el.Am vissza Date mielőtt odaadná helyreállítása és hagytam, hogy (azt hiszem, ez után visszaállítási folyamat megjelent nekem c / doc.and setings / administrator egy adott fájl neve nt felhasználó). sem azt nem tudja, Mi és miért történt, de ez problema.Deci functiona.Acum rendszer-visszaállítási néhány nap, megpróbáltam, hogy egy új rendszer. visszaállítani, de azt hittem, hogy mers.M visszaállítási pontot választott volt, mielőtt egy frissítést, és nem tehettem acolo.Am választott másik pontot, és még mindig nem olyan kevés ori.De vrut.Si minden alkalommal, amikor azt mondta, hogy a helyreállítás befejeződött, nem lehet elvégezni a lényeg, hogy úgy dönt, mint a sarok. nem történt változás, és visszatér oda, ahol plecat.E acivat rendszer. restore.asa csoda, amely lehet az oka annak, amiért nem tud syst.restore?
    sok köszönet

    • Cata: A Rendszer-visszaállítás a Windows régi és egy kicsit instabil, mert amikor én használtam én nem vissza rendesen, és néha egyáltalán nem, és nem volt, hogy nem volt elég RAM vagy a memória. Én egy programot milliószor jobb, hatékonyabb. Úgy hívják Comodo Time Machine és véleményem szerint ez a legjobb. Akkor is visszaállíthatja akkor is, ha a vírus, és nem megy a boot windosul, hogy van egy speciális funkciója ezt. Tudjon meg magad. Mit gondolsz? Készíts egy bemutató a Comodo Time Machine?  

      Nagyon köszönöm a javaslatot, ezt mindenképpen megtesszük a Comodo Time Machine esetében. Igaz, hogy a Visszaállítási rendszer nem a legjobb megoldás, de a legkényelmesebb, telepítve van és nagyon egyszerűen használható, és nincs lehetősége eltévedni. Sikeresen használhatja azt a legjátékosabb, aki egész nap a Windows beállításaihoz jár. a Rendszer-visszaállítás használatával akkor is, ha eltörik, és nem tudják, hová mentek, és milyen beállításokat végeztek, adnak visszaállítást, és ennyi, a rendszer olyan, ahogy volt.

      LPSHi.
      Nekem van egy probléma, remélem nem mare.Acum hónapot pepartitia D meg a mappát, hogy nem tudtam olvasni a neten sterg.Am ez egy ideiglenes mappa után jelenik meg a frissítés sp3 és általában törli a telepítés után, de egyes esetekben akár ramana.Mi mondta valaki megpróbálta a rendszer-visszaállítás egy korábbi időpontra restore.Am telek korszerűsít, és nem történt semmi, az el.Am vissza Date mielőtt odaadná helyreállítása és hagytam, hogy (azt hiszem, ez után visszaállítási folyamat megjelent nekem c / doc.and setings / administrator egy adott fájl neve nt felhasználó). sem azt nem tudja, Mi és miért történt, de ez problema.Deci functiona.Acum rendszer-visszaállítási néhány nap, megpróbáltam, hogy egy új rendszer. visszaállítani, de azt hittem, hogy mers.M visszaállítási pontot választott volt, mielőtt egy frissítést, és nem tehettem acolo.Am választott másik pontot, és még mindig nem olyan kevés ori.De vrut.Si minden alkalommal, amikor azt mondta, hogy a helyreállítás befejeződött, nem lehet elvégezni a lényeg, hogy úgy dönt, mint a sarok. nem történt változás, és visszatér oda, ahol plecat.E acivat rendszer. restore.asa csoda, amely lehet az oka annak, amiért nem tud syst.restore?
      sok köszönet  

      Hogy őszinte legyek, a problémád rajtam túl van, előfordulhat, hogy van egy vírus, amely megtámadta a rendszer-visszaállítási funkciót, vagy ki tudja ...

  • A Windows Rendszer-visszaállítás régi és egy kicsit instabil, mert amikor én használtam én nem vissza rendesen, és néha egyáltalán nem, és ez nem olyan, mint volt elég RAM vagy a memória. Én egy programot milliószor jobb, hatékonyabb. Úgy hívják Comodo Time Machine és véleményem szerint ez a legjobb. Akkor is visszaállíthatja akkor is, ha a vírus, és nem megy a boot windosul, hogy van egy speciális funkciója ezt. Tudjon meg magad. Mit gondolsz? Készíts egy bemutató a Comodo Time Machine?

    • Cata: A Rendszer-visszaállítás a Windows régi és egy kicsit instabil, mert amikor én használtam én nem vissza rendesen, és néha egyáltalán nem, és nem volt, hogy nem volt elég RAM vagy a memória. Én egy programot milliószor jobb, hatékonyabb. Úgy hívják Comodo Time Machine és véleményem szerint ez a legjobb. Akkor is visszaállíthatja akkor is, ha a vírus, és nem megy a boot windosul, hogy van egy speciális funkciója ezt. Tudjon meg magad. Mit gondolsz? Készíts egy bemutató a Comodo Time Machine?  

      Ha ez a [Comodo Time Machine] program valóban jó, és Adrian vagy Cristi ezt jónak tekinti, akkor minden bizonnyal képesek lesznek erre egy bemutatóra készíteni, attól függ, hogy kipróbálják-e, és megnéz-e, működik-e, és mit tehetnek, hogy megérdemeljék. bemutató;) Akkor nem ???

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.