Biztonsági mentés PC-ről Android eszközökön, root nélkül és helyreállítás nélkül - videó bemutató

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni Android, különösen, hogy hogyan tudjuk hogy egy biztonsági másolatot az okostelefonon vagy tabletta futó Android operációs rendszer, a számítógép segítségével. Általában, ha azt akarjuk, hogy egy biztonsági másolatot a mi Android készülék, meg kell I gyökér készüléket, és UIM villog a helyreállítási.
Nos, ma bemutatott egy módszert, hogy hogyan tudunk másolatot készíteni a teljes számítógép Android-eszköz segítségével anélkül, hogy kénytelen gyökér már néhány fájlt vagy villog helyreállítási a mi Android készülék, legyen az tabletta vagy okostelefon.
Menni dolgozni kell telepíteni az Android SDK és Java JDK vázolt bemutatója Hogyan kell root LG Optimus One kimenet egy P500 Android Gingerbread 2.3.
Miután arról, hogy a Java JDK és az Android SDK telepítve a számítógépére telepítenie kell (szintén számítógép) Android eszközmeghajtók tervem van. Általában csomag szükséges illesztőprogramok és szoftverek használatához Android készüléket a PC-vel van a készülék memóriájában vagy a micro SD kártyát, hogy jön az Android készülék. Ha a Windows vagy a Windows 7 8 valószínű, hogy a Windows operációs rendszer érzékeli és automatikusan telepíti a szükséges illesztőprogramokat az Android készülék, amikor csatlakoztatja a számítógéphez. Ha egyik szerencséd van, akkor nagy valószínűséggel találja a megfelelő illesztőprogramot a gyártó honlapján.
Miután megbizonyosodott arról, hogy az Android okostelefon vagy táblagép illesztőprogramjai telepítve vannak-e a számítógépére, fel kell lépnie az Android készülékére, és meg kell győződnie arról, hogy a Beállítások> Fejlesztői beállítások menüpontban bejelöltük az „USB hibakeresés” opciót.
Ha az Ice Cream Sandwich vagy a Jelly Bean operációs rendszert használja, akkor nagyon valószínű, hogy a "Fejlesztői opciók" nem léteznek, majd a Beállítások> A telefon névjegye menüpontra kell lépnie, és ismételten meg kell érintenie az "Építési szám" információkat. Alapvetően ezen az eljáráson keresztül aktiváljuk a "Fejlesztői módot", hogy a "Fejlesztői opciók" és az "USB hibakeresés" legyen.
Hogy mi a következő teendő meghívja Önt, hogy egy videót bemutató, mert a dolgok egy kicsit más attól függően, hogy a használt operációs rendszer a gépen. A bemutató videó elmagyarázom, hogyan kell megtalálni az utat, ahol a platform-tools mappa és fájl adb.exe, hogy meg kell, hogy menjen át a további lépéseket.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (80)

  • vég:
    Milyen különleges alkalmazás, amely segít nekünk látni az asztalon Adroid

    Ha be szeretne mutatni egy olyan alkalmazást, amelyen az asztalon megjelenítettem, hogy mit teszek az Androidon, írja be a KERES mezőbe a jobb felső sarokban: "Androidscreencast, rögzítse a képernyőt, és vezesse az Android telefont a számítógépen", nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóprogramot.

  • A biztonsági másolat készítése után villogva továbbíthatja a telefont, majd egy egyedi romot, így a telefon elveszíti a jótállást ... Annak érdekében, hogy ismét élvezhesse a jótállást, a vonatkozó beckup helyreállítható, így a telefon visszatér az állapotába, amelyben volt. amikor készítettem a biztonsági másolatot? A telefon állapota újra ZÁRVA lesz? Nagyon köszönöm az oktatóprogramot!

  • Amint az a bemutató, és ez nem az egyetlen példányt adatokat a szöveges dokumentumot elmagyarázni valakinek, aki nézett igazán hiszem, hogy valaki sincs, az összes információt átmásolja a neten, majd teszteltük.

    Ez hasznos azok számára, akik a Windows rendszert használják. Ha a "kernel linux" frissítve van a legújabb verzióra, észreveszi, hogy képes lesz androidos alkalmazásokat futtatni, tehát a "pirlela windows" elveszíti a földjét, nem lesz sokáig ősszel, amíg meg nem jelennek, és ubuntu-alapú telefonok / táblagépek, nézzük meg, mit mond a Microsoft, bár ez nem nagyszerű a Windows-alapú Mokia Lighthoz, ismerek olyan barátaimat, akik sajnálják, hogy megvásárolták az úgynevezett "okostelefonokat a Windows 8-on"

  • vég:
    Milyen különleges alkalmazás, amely segít nekünk látni az asztalon Adroid

    Ez tutorial, hogy írja be a keresőmezőbe, és megtalálod Androidscreencast tutorial.

  • Gratulálok bemutató, még akkor is, rendkívül hasznos.
    Tegyük fel, hogy én, hogy biztonsági bemutató után, hogy, hogy a root játszani egy egyéni szobákat, stb, stb, és ha visszaállítani a backup, akkor az eredeti android és megszabadulni a gyökér? Ha azt mondja az oktató.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.