Asus RT-AC56U router, amely minden jó áron

Helló barátok, örülök, hogy vezessenek be egy, a legjobb vezeték nélküli router jelenleg a világ valóban helytelen nevezni router, mert a router funkció marginális mentén rendkívül hasznos a funkciók, hogy ez a vadállat jön.
Ne érts félre, ez a router nem ajánlom, mert ez olcsó és jó, ha keresel egy olcsó és jó router, azt ajánlom, NETIS WT2412 vagy TP-LINK TL-WR740NAzt javaslom vezeték nélküli router Javasoljuk, Asus RT-AC56Umert ez egy nagyszerű eszköz, és igen kedvező a gép ilyen méretű.
Kezdjük vezeték nélküli szabványok.
Mi egyidejű kétsávos, azaz 5 2.4 Ghz Ghz és egy időben, valamint néhány vendég hálózatok (a vendégek), van egy teljes 8 vezeték nélküli hálózatok egyszerre a router, négy hálózat GHz 2,4 4 5 GHz hálózatokat.
Minden vezeték nélküli szabvány megtalálható a napsütésben, B, G, N és a sokat dicsért AC-től. Ne feledje, hogy az útválasztó nem működik a "over over legacy" modulon, vagyis nem csökkenti az összes ügyfél sebességét a leglassabb sebességre, az AC56U mindenkit küld, amennyire csak lehetséges, és az ügyfelek (okostelefon, laptop stb.) Annyit használnak, amennyit csak tudnak vezetéknélküli hálózat.
Most beszéljünk USB.
Van két port ajtó, USB és USB 2.0 3.0 hogy fel lehet használni a különböző módon. Tudunk kapcsolódni őket nyomtatók, USB-meghajtók, külső merevlemezek, modemek 3G vagy 4G.
Van egy VPN szerver Samba szerver (hálózati fájlmegosztás), FTP szerver, iTunes szerver, személyes felhő alkalmazások minden mobil platformon és több. Ha nem tudod mi az a VPN, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató a oké szabadság, Akkor is, ha nem tudja, mi az FTP szerverre. Meg lehet nézni FileZilla Tutorial.
Ami a hardvert a routert jön egy kétmagos ARM processzor A9, 256 128 MB RAM és a flash firmware. Alkalmazások telepíthetők a merevlemez vagy USB stick. Hm, én nem mondtam emberek Asus hadd alkalmazások telepítéséhez a router. Ennek egyik példája a letöltés menedzser (Download Master), aki azt is letölthető torrents közvetlenül a merevlemez csatlakozik a router USB-n keresztül.
Az alapértelmezett beállítás a szuper könnyű és szuper intelligens lámpa, hogy lehet tenni a mobil és intelligens, mert felismeri az IP konfliktus, és egyedül megoldani (változás osztály feladat).
A jelentés ezen a router nagyon jól sikerült, akkor is talál érvénytelen felhasználói nevek és IP-k, hogy indult.
Firewall egy másik erős pontja, DDoS védelem Vent fbine, főleg szinten hardver. A funkció, ajánlom ezt a router a kis-és középvállalkozások.
Majd beszélgetünk a következő bemutató, ahol megmutatom, hogyan kell dolgozni a routert, és mire képes az élő.
ASUS Wireless-AC1200 (RT-AC56U) Dual-Band Gigabit Router USB3.0
Addig is azt ajánlom, hogy nézze meg a többiek odaadás hálózati oktatóanyagokSok információ, amelyek segítségével gondoskodik a rendszer, hogy húzza fel a szalagot is.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (60)

  • Szia, szeretném megkérdezni, hogy képes-e támogatni az 1000 MB-os RDS sebességet. Mert sok olyan útválasztó van, amely gigabájttal büszkélkedhet és nem tudja kezelni. Mekkora a maximális letöltési sebesség, és ha 1000 MB-os kimenettel tesztelted?

    • Adi ez a biztonságos útválasztó támogatja az 1000 MB-ot, mert WAN portja = RJ-45 -Ethernet átviteli sebesség (Mbps): 10/100/1000, ha észrevette, hogy kék ... és mindenképpen a laptop portja gigabitesnek, kéknek kell lennie, tehát ha a laptopjának nincs gigabites LAN portja, akkor nem lesz 1000 MB-ig terjedő sebessége ...

      • Kérdezem, mint volt 2 routerek amelyek állítólag gigabit és nem volt gyorsító NAT és mentem 300 Mb .. Kevés routerek, megfizethető áron, a valóságos medve 1000 mb .. Szóval ezért kérjük, hogy a több vagy jobb papíron, de a valóságban ..

        • Meg kell értenie, hogy a WiFi nem fog semmilyen a 1000 Mb sehogy is igazán egy gigabyte router Mit nézzünk meg? Szabványok antennák a legtöbb laptop (különösen akkor, ha az idősebb generáció): B, G, N Sebességhatár N csak 600 Mb, de soha nem fogod elérni!
          Akkor valószínűleg eléri a router és a laptop vezeték nélküli, ha gigabyte port

    • Én nettó RDS, bár én garantálom, hogy egy router legjobb, ha nem is az első, természetesen a felső 10 router most.
      A hardver kivételes.
      Nem hinném, hogy sok router lenne nat hardveres támogatással, jumbo kerettel és dual wan-nal.
      Ha van valaki közületek útválasztók Asus (AC66U, AC68U, AC56U), kérjük írja meg nekünk az RDS Gigabit teljesítmény.

    • Cristi de én nem tudok válaszolni, mert tudom, hogy a válasz mindkét kérdésre
      Összekapcsolását a boltba, ahol vásárolta router Cristi fenti bemutató írt piros
      Nexus akkumulátor 4 hogy attól függően, hogy hogyan és mennyit használ. Emiatt én is tartom magam annyira a még több, és fordítva.
      Mert nemrég volt hosszú viták kollégámmal Cristi akkumulátorok okostelefonok 1 folyton azt mondja, hogy a nap. De ismétlem, ez lényegtelen, mivel te és Cristi ugyanúgy nem használja!

      • Igen, Adrian, teljesen igazad van. Még mindig büszkélkedhet, hogy üljön egész nap az interneten, és a Facebook, és tartsa őket a 2 napig. Jó szájról szájra ingyenes, hazudhat. Ha állsz, hogy ne menjen az akkumulátor összeszerelés lehetetlen. Talán 4000 mAh akkumulátor vagy 5000 mAh lenne ideális, hogy játsszon a gombot, és tartsa meg sokáig az akkumulátort.

      • Sajnálom. Adrian, nem találtam olyan linket, ahol dL.Cristi megvette a terméket. Érdekelne egy jobb ár (olcsó), az emagnál most 589, kb 300 körül teszem ... előre is köszönöm a megértést

  • Várja részletes beállításokat a router, én AC68U kiváló modell, azt hiszem, én vagyok érdekelt a menüben asemanator.Pe VPN beállításokat, különösen, de nem csak.
    Én Fiberlink 500 az RCS-RDS, de tettem sebesség körül volt 45MB / s vezetékes és vezeték nélküli 40MB körülbelül (standard AC), ami még mindig elég messze fel.
    Eltekintve a helyzet, ahol a sebesség teszt az én RCS kijelzők a sebességet 300Mb / s helyzetet, amely egyértelműen nem haladhatja meg a sebesség fölé szeretném tudni, hogy miért, amikor a sebesség tesztelő az RCS SIET I kijelzők 460Mb / s én még mindig reusescsa nem haladhatja 40MB / s (kb 320 Mb / s), és az átlagos sebesség valahol 25-30MB / s (200-240Mb / s)?!

    • A teszteket csináltam a nagy fájlok letöltése (minimum 3Gb) A torrentet (uTorrent), és a sebességet értek 38-40MB ritkán constant.Setarile nem lehet uTorrent kell végrehajtani, miután a régi bemutató oldalon !

    • Soha nem fog a legtöbbet sebesség ki az interfész.
      Különben is mi át a fájlokat és a fejük fölött, azaz néhány adatot, amelyek segítenek átrakodóhelyet kommunikálni egymással.
      Ha azt szeretné, hogy minimalizálni rezsi engedélyezheti jumbo fames, de az az előnye is, hogy úgy érzi, ha a másik pont Jumbo Frames.
      Fogunk beszélni részletesebben a következő bemutató a sebesség és mit számít a végén.

  • Ha jól tudom, az ország legnagyobb bárdszélessége 150 MB / s a ​​UPC-nél. Ellenkező esetben a Romtelecomtól bérelt 100 MB / s szélessége dominál. Ezeket a sávszélességeket elosztjuk 8-mal, és ez lesz a tényleges szélessége Tehát a maximális letöltési sebesség 18,75 MB / s, illetve 12,5 MB / s lesz. Személy szerint 100-as vonalam van, de 11 MB / s volt a legnagyobb sebesség, amelyet letöltöttem. Összegzésképpen elegendő egy 300 MB / s-os router. Nem mondom, hogy a bemutatott nem jó, de azt mondhatom, hogy nagyon jó. a D-Link 655? Személy szerint úgy gondolom, hogy a wifi sebessége is elvész, ha titkosított kapcsolatot használunk. Nem látom értelmét, amíg nincsenek olyan platformok a környéken, amelyek tudnák használni a Backtrack alkalmazást. Használhat egy rejtett wifi hálózatot, amelynek neve (SID) valóban jelszóként működhet.

  • Van egy router Asus RT-66R AC (U), nagyon jó, nem volt problémám vele. De a jobb teljesítmény, több funkcióval, azt ajánlom, ASUS firmware verzió Merlin. Ez egy továbbfejlesztett változata az eredeti, az ugyanazt a felületet, de több lehetőséget, mint SSH, Telnet, stb Ahelyett, hogy az integrált letöltés menedzser, azt javasoljuk, hogy telepítse a firmware Transmission Merlin. Keresse meg video oktatóanyagokat a YouTube-on. Van egy seedbox több hónapig, dolgozó non-stop nem probléma.
    http://www.lostrealm.ca/tower/node/79

  • Talán csak akkor, ha már ki az országból, nem tudván, hogy az RCS-RDS már elindított néhány hónap előfizetés FiberLink 1000 (elméleti sebesség akár 1000Mb / s = 125MB / s) és FiberLink 500 (maximum 500Mb / s = 62,5MB / s) !

      • Május gyermekek 2 éve google keresés, és én vagyok, sebesség és 500, de nem csak RDS és a UPC és a Romtelecom rendelkezik 200 sebesség (a városokban) rost előtt. Dativus egy frissítést az agy és az információkat, mielőtt kiküldetés valami

        • Úgy nézel ki egy képet a sebességet a letöltés torrent.Dacă Update és te egy kis térképet, hogy jelenleg Ön kérjen sebességet pomeneşti.Rămân azonban az elképzelés, hogy a reklám a lelke a kereskedelem.http://www.netindex.com/download/2,9/Romania/ A megfogalmazás azt hiszem, te 2 éves tapasztalattal, és tudtam csinálni (konkrétan).

    • Kedvesem, láttam annak a világnak a statisztikáját, ahol hazánk az élen jár. Az OOKLA-tól kapott eredmények elemzése és a teszt elvégzése személyesen, meglepetés nélkül megállapította, hogy az igazság más és nem esik egybe a hirdetésekkel. Kinek a letöltési sebessége meghaladja a 18000 KB / s torrent klienst képernyő (szerkesztés nélkül). 11 Mb / s sebességgel, de a sebességemmel most is tudok: http://imagizer.imageshack.us/v2/775x830q90/r/743/XezEma.png Az alábbiakban ... láthatja a valódi sebességet.

      • axelluny, most már említettük, hogy a letöltött torrentek állandó 25-30MB / s = 25 000-30 000 KB / s, Fiberlink előfizetés 500 (500MB / s) .Asta jelent a 200-250 Mb / s, amely jóval a maximum.
        De azt mondani, hogy senki ne lépje túl a sebességet azok elérnék Önt (vagy maximum 18MB / s) olyan rendellenesség, mint te nagy! 'Ll Add később és néhány oldal printscren meggyőzni magad!

  • Érdekes és megéri a pénzt ehhez az útválasztóhoz, láttam, hogy ígéretek nélkül ez 540 550 körül van, de ígéretekért és 400 350 lejért értem lezáratlanul. Nekem úgy tűnik, hogy a következő hónapban veszek egy jót, megéri a pénzt, és ha abbahagyja, hogy belegondoljon, mire képes az ár, akkor rendben van. mint egy rossz útválasztót beszerezni 70 80 lejjel jobb, mint egy jobb, sok funkcióval rendelkező. de van egy kérdésem, ha van routerem a romtelecom-tól, és kábelen keresztül számítok rá, a wierles nem kerül konfliktusba, vagy ilyesmi?

  • Javaslat, különféle tisztítóképernyők, beleértve a matt, ablakos oldatot, pálinkát, szélvédő oldatot vagy fékfolyadékot :)))), szalvétákkal, szőnyegdarabokkal .... :)))

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.