Asus Fonepad, nagyon kedvező árú telefon 7 hüvelykes képernyővel - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni egy új termék, amely a vállalat Asus hozta a piacra, ez az úgynevezett Fonepad be a piaci rést nyitott a Samsung Galaxy Note. A nagy előnye ennek a terméknek az Asus az ár, az ára £ 1000 nem, hogy hogyan nem lehet a hit.
Ha ez a tabletta volt triviális, szerencsére Asus Fonepad nem triviális, mert jön a 3G rádió és a képesség, hogy hívások kezdeményezésére és fogadására közvetlenül a készüléken, sisak nélkül, és nincs bluetooth.
A másik újdonság a processzor, az Intel Atom Z2420, x86 processzor, nem ARM ahogy már megszokták gyártói tabletták és telefonok.
Azok, akik keresik a telefon ebben az időben, hogy nincs mentség, hogy figyelmen kívül hagyja Asus Fonepad, főleg ára £ 1000 még kevesebb, mint az ár egy Galaxy S2.
Sok ember fog kérdezni, hogy mozog Asus Fonepad?
A válasz egyszerű, nem mozog, mint a Samsung Galasy S4 de sokkal jobb, mint a Samsung Galaxy S2 tud S3 rosszabb a Galaxy.
Tudnia kell, hogy még ha nem is van négy mag (két szál), ez a feldolgozás nagyon jól megy végbe, ne felejtsük el, hogy az Intel tudja, hogyan kell processzort készíteni. Az Asus Fonepad két 1080 kijelzőt képes tárolni, és képes 1080p hardvert kódolni és dekódolni másodpercenként 30 képkocka sebességgel.

Asus Fonepad - telefon és táblagép csak 1000 lejhez

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (23)

  • Cristi, hogy csinálod a Galaxy jegyzeteket az android 4.1 vagy 4.0.3 verzióval, amelyeket feltetted, hogy van egy s2 galaxisom, és utána mentem, tehát jót ért az informatikában, találkoztam vele az eMAG-n, és mi - Beszéltem, és azt mondta nekem, hogy milyen telefonom van az s2 galaxismal, és azt is mondta, hogy elmentem egy galaxis n8000 táblagéphez, mit gondolsz, mit érdemel Cristi ??? tehát megkérdezte tőlem, hogy milyen androiddal rendelkezik vele. Azt mondom, hogy az eredeti eredeti verziója a 2.3.4. A frissítés sokkal gyorsabban működik. Hol indul a wi-fi, amikor akar, akkor blokkol, ha nem látja az SD-kártyámat, azt mondja, hogy ellenőrzi a hibát. , tehát csak problémáim vannak, igaz, hogy gyorsabban halad, de a 2.3.4-nél jobb volt. most mit csinálok, azt hiszem visszaviszem, vagy átviszem a samsungba, hogy lejjebb lehessem a 4.0.3-ról a 2.3.4-re. Néhányan bosszantják, hogy egész nap elkapja Jelly Bean-t, ahonnan az ICS található. végül jobb volt a 2.3.4-rel

  • Anderson:
    Krisztus, ahogy megy nyakkendő Galaxy Note Android 4.1 4.0.3 vagy mit raksz rá, mivel van egy galaxis s2 és elvittek egy képzett IT így tovább, találkoztunk, és mindketten EMAG Ez adta és azt mondta nekem, hogy a telefon azt mondtam neki s2 galaxis, és így tovább, azt mondta nekem, hogy már elment, hogy egy galaxis tabletta n8000 mi van Cristi megéri?? igen, és megkérdezte tőle, mi van az eredeti android zic2.3.4 fai frissítést aaa is lesz sokkal gyorsabb, ahol a wi-fi akkor kezdődik, amikor azt akarja, hogy blokkolja nekem egyszer nem látom az sd kártya azt mondja hibaellenőrzési, és így Csak az a baj van, ez igaz, de minden egyre gyorsabban mozgott legjobb volt 2.3.4 igen, akár hiszed, akár akkor menjen vissza a Samsung, hogy őket downgrade 4.0.3 2.3.4. Azzal dicsekedett, hogy néhány, ahol Jelly Bean lesz ICS egész nap. ULT jobban megy 2.3.4

    Nem vagyok elégedett a Samsung frissítéseivel. Amikor először indít egy eszközt, akkor jól mozog, utána csak egy nyitott alkalmazás esetén mozog jól, ha többet nyit, akkor a pokolhoz hasonlóan mozog.
    Az a benyomásom, hogy a Samsung SOC-kat csak referenciaértékekhez és egyetlen alkalmazás optimális futtatásához készít.
    Őszintén mondom, hogy a Sony Xperia U jobban mozog minden 4 5 vagy a háttér alkalmazásokat.
    Most már a második hivatalos rom egy hét a Galaxy Note és Xperia U van hivatalos ROM-ot, és elégedett vele.
    Ez az egyszerű igazság.

  • Abból, amit tudsz, lehet csatlakoztatni 600D Canon kamera, hogy lehet használni, mint a monitor? Mivel ecarnul magasabb segítene megfelelő élesség beállításra .. Thanks in advance, Sebastian.

  • Ha továbbra is nyitott kérdés az Android jön a SGY intrebare.Am s5360 a 2.3.6 és módosítani szeretné, ha én egy mentést ClockworkMod mikor kapom vissza az állomány ROM csak visszaállítja a biztonsági mentés vagy ez ennél bonyolultabb?

  • Igen, tényleg megéri smartphonotableta. Így végül is, ki ad számos előnye és 3g alumínium ház és a tárolás 16gb és erős processzor (talán a legerősebb), ezen az áron.

  • Cristian Cismaru: Nusunt elégedett Samsung.Prima a frissítéseket, amikor indít egy eszköz mozog is, akkor mozog csak finom aplicstie nyitott dacadeschizi több lépés, mint a pokol.
    Úgy érzem, hogy csak az oldalak caSamsung SOC referenciaértékek optimális fut egy alkalmazás.
    Őszintén mondom, hogy a Sony Xperia U jobban mozog minden 4 5 vagy a háttér alkalmazásokat.
    Most már a második hivatalos rom egy hét a Galaxy Note és Xperia U van hivatalos ROM-ot, és elégedett vele.
    Ez az egyszerű igazság.

    Cristi Meg kell vitatkozni, a jegyzetek 20 fut rendben minden további folyamattal megnyitja a folyamatot, és most szeretné faci.Mai számít, és milyen ROM van nagy különbség a ROM is, ha ez ugyanaz a verzió, egyébként lehet törölni alkalmazások és a rendszer Cardu nyerni a hazai térben vagy RAM

    Azonban jó használni telefon alkalmazásokat, mint például a VoIP és már nem kell telepíteni egy app, hogy csak be kell állítani, akkor nem kell menedzser trebe másik vezetője.
    A legfontosabb, hogy ismerjük az android gyökér, és nem ki a tégla, vagy tegye a ROM akarsz, Restu gyerekjáték

  • Ismerje meg, hogy a telefon vissza közvetlenül a PC-re vagy a felhő, akkor a kockázatosabb eficient.e a CWM

  • LucianGL:
    Ismerje meg, hogy a telefon vissza közvetlenül a PC-re vagy a felhő, akkor a kockázatosabb eficient.e a CWM

    Igazad van, CWM nagyon kockázatos, ha nincs mögötte a PC vagy a felhő. Van néhány ember, akik tégla-ut okostelefon CMW, CMW telepítse először, de amikor azt mondja, egyértelmű, hogy te vagy a felelős az esetleges kellemetlenségekért, te a saját felelősségére használhatja.

  • Az összes oktatóanyagot követem a webhelyen, csodálatosak. Egy kis megjegyzés, abban a "Cristian Cismaruval kapcsolatos" bejegyzésben minden tetszik az informatikával és technológiával kapcsolatban, szeretek megosztani a tapasztalatokból és a naponta felhalmozott információkból.
    Tanulok tanítani! , azt akarta írni, hogy "Szeretek megosztani ...". Nagyon köszönöm!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.